Skocz do zawartości
IGNORED

Jakiego zegarka teraz używacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo, że plastikowy. Taką miałem rozmowę z posiadaczem dumnym fenixa 7x - ja nie wiem, jakie mam parametry, ja przecież w nim nie śpię. A w 255s można spać i ma wszystko prawie to samo za 40 gramów

Pogrzebalem w szufladzie szefowej i znalazlem taki staroc. Jeszcze mniejszy i jeszcze lzejszy, ma wszystko co potrzebuje (puls, kroki, odleglos, spanie), ale display troche maly display

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Troche wiekszy ale tez „leciutki“ to fitbit versa 3

IMG_6867.thumb.jpg.91a79f0b08dc2319480aed891d136cbf.jpg 

Chyba sie skusze

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nowy Steinhart Ocean One Phantom Orange.

42_phantom_orange_1.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Zapraszam do hejtowania! 🙂

F2n_K6qXsAEOB9t?format=jpg&name=medium

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Po co zegarek kiedy jest telefon.

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

23 minuty temu, ałopos napisał:

Po co zegarek kiedy jest telefon.

Tym się różni człowiek od małpy. 😉

Nie każdy potrzebuje paciorków.  Zwłaszcza takich podróbek z plastiku. 

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

27 minut temu, ałopos napisał:

Nie każdy potrzebuje paciorków.  Zwłaszcza takich podróbek z plastiku. 

Swatch to nie podróbka. I to nie plastik a specjalny biopolimer. 😄

Ale co tak słabo? Tylko jeden hejter? 🙂

plastikowa podróbka i tyle, jakbyć wziął czerwony to może bym uwierzył że swatch podoba Ci się sam w sobie

5 minut temu, Adalbert95 napisał:

Tu trzeba współczuć...

O, jest i drugi hejter! Śmiało! Ustawiać się w kolejce, swatchosceptycy! 😄

3 godziny temu, ałopos napisał:

jakbyć wziął czerwony

Czerwony??? Ja jestem heteroseksualny.

34 minuty temu, twonk napisał:

>il Dottore

Bardzo fajny zegarek dla dziesięciolatka. Trzeba pielęgnować swoje wewnętrzne dziecko. 🙂

O, mamy i trzeciego hejtera. Witam serdecznie! 😄

Mi tam nic do tego, jak kto wydaje swoje pieniądze, więc krytykować nikogo nie mam zamiaru (ani tutaj ani w wątkach o audio).
Oglądałem ten zegarek w sklepie. W mojej ocenie w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach, nie jest taki zły. Nie, nie kupiłem bo nie lubię tak lekkich zegarków na ręku.

36 minut temu, MarcinQoo napisał:

nie lubię tak lekkich zegarków na ręku

Faktycznie. Nic nie waży!  Nie kupujcie metalowych! 🙂

F2rAni0XMAAAuYG?format=jpg&name=medium

Ukryta Zawartość

jestem zauroczony tym zegarkiem, prawdopodobnie sprzedam kilka swoich zegarkow i kupie ten. Juz z 10 lat nie zmienialem nic w koleckji, ale zobaczylem ten zegarek i wpadlem.Mam nadz8eje , ze przejdzie mi. Nie moge sprzedac tylko zegarka po Tacie, z 5 zegarkow w roznych cenach oglosze i moze doprowadze do kupna tego jegerka.

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

no ładny :) , 

mi ostatnio na oku tylko on 2000 zł 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, electro napisał:

Ukryta Zawartość

jestem zauroczony tym zegarkiem, prawdopodobnie sprzedam kilka swoich zegarkow i kupie ten. Juz z 10 lat nie zmienialem nic w koleckji, ale zobaczylem ten zegarek i wpadlem.Mam nadz8eje , ze przejdzie mi. Nie moge sprzedac tylko zegarka po Tacie, z 5 zegarkow w roznych cenach oglosze i moze doprowadze do kupna tego jegerka.

Bardzo ładny, jednak moje zauroczenie zegarkami z fazami księżyca trwało krótko. Został po nim ten Longines, a i tak dość rzadko go ostatnio noszę.

IMG_4305.jpeg

IMG_4306.jpeg

IMG_4307.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

6 godzin temu, MSki napisał:

dla lekarza te 73.790zł to drobniaki

Się śmiejesz a takich lekarzy jest bardzo wielu, nawet w Polsce. U mnie w robocie Rolex to jest normalka. Ale chłopaki pytani gdzie i za ile kupili, zawsze wiją się jak piskorze.

- "Nie wiem, prezent".

- "Żona mi kupiła"

I najlepsze:

- "Na plaży w piasku znalazłem".

No pocieszni są. 🙂 Tylko jeden nie ma z tym problemu. Mówi że kupuje w butiku na Antylach Holenderskich i że tam trochę taniej, niż w Europie.

9 hours ago, electro said:

Ukryta Zawartość

Kupiłem ten zegarek kiedyś od nowojorskich Żydów. Okazał się być zdecydowanie zbyt gruby jak na 40 mm i w tym samym dniu go odesłałem. Natomiast starszy model master geographic, pomimo podobnych proporcji wciąż mnie urzeka. Rose gold na czarnym pasku wyglada świetnie.

W tej chwili mam reverso grande, reverso tribute i ultra thin moon.
Świetna marka.

11 minutes ago, il Dottore said:

butiku na Antylach Holenderskich

Kolejka na metalowe, sportowe Rolexy jest u każdego dilera długa na kilkadziesiąt osób. Niektore modele maja listę oczekujących długą na kilkanaście lat. Zapisałem się u trzech dilerow w 2014, 2016, 2016 na stalową daytone. W oficjalnej cenie kupiłbym każdą ilośc. Historyjki o dostępności, albo niższych cenach na końcu świata to baje dla naiwnych. 

Ukryta Zawartość

….be still and know….

Ukryta Zawartość

Na urodziny sobie kupiłem takie bydle (42mm) w tym roku. Co ciekawe, to rzadka wersja na ETA, nowe są dużo tańsze i na SW200.  
W następnym może jakiś bieda speedmaster, a jak ktoś w końcu kupi na ebazarku moją nerkę to cartier santos. 

Ukryta Zawartość

17 minutes ago, soundintruder said:

Ukryta Zawartość

Trzeba byłoby na głowę upaść, żeby kupić garść szmelcu w cenie bliskiej jednego porządnego zegarka. Sam przechodziłem przez szał zakupowy i zostały mi tag heuery, breitlingi, tudory i inne, których nie nosiłem od kilku lat i prawdopodobnie nigdy więcej nie założę. Realistycznie, te zegarki stały się najdroższe w mojej kolekcji, patrząc na stosunek ceny, do tego ile razy ich użyłem. 

Wariat, ale w tym przypadku ma zupełną racje.

Ukryta Zawartość

….be still and know….

Godzinę temu, Seth_A_Rider napisał:

Trzeba byłoby na głowę upaść, żeby kupić garść szmelcu w cenie bliskiej jednego porządnego zegarka.

Tu pełna zgoda.

19 godzin temu, Seth_A_Rider napisał:

Okazał się być zdecydowanie zbyt gruby jak na 40 mm i w tym samym dniu go odesłałem

Musze go przymierzyc. Mam zegarek z fazami ksiezyca i jest rzeczywiscie gruby, nie nosze go na codzien. Lubie zgrabne zegarki. W sumie na tym forum nie ma sensu chyba dyskutowac, bo zegarek za stowe, czy samochod za dużą bańke budza w tej chwili na tym forum niezdrowe podniecenie. Kiedys było tutaj relatywnie dużo ludzi dobrze zarabiajacych i można było poszerzać horyzonty. Zwiekszenie liczby czytajacych wprowadzilo pauperyzacje, onetyzacje i wysyp świńskich komentarzy nieudacznikow życiowych. Jakosc przeszla w ilosc.

6 godzin temu, electro napisał:

W sumie na tym forum nie ma sensu chyba dyskutowac, bo zegarek za stowe, czy samochod za dużą bańke budza w tej chwili na tym forum niezdrowe podniecenie. Kiedys było tutaj relatywnie dużo ludzi dobrze zarabiajacych i można było poszerzać horyzonty. Zwiekszenie liczby czytajacych wprowadzilo pauperyzacje, onetyzacje i wysyp świńskich komentarzy nieudacznikow życiowych. Jakosc przeszla w ilosc.

Powiedzenie, że frak dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu to święta prawda...

4 godziny temu, Stream napisał:

Proponuję jakiś elitarny dział Bocznicy dla tych, którym już się fraki uleżały...🙂

Tutaj chyba nie chodzi o fraki, tylko o to, że w sumie audio to było dosyc elitarne hobby, w znaczeniu ktos kupil sobie wzmacniacz za 100.000 pln czy gramiak i wielu z nas jakies 20 lat temu tez chcialo taki miec, żyło tym hobby. W tej chwili mozna byc, co najwyzej zmieszanym z g.wnem, pouczonym, że Kaczynski tego nie uznaje i że jeśli miejscowy autorytet forumowy, ktory nic w życiu zawodowo i finansowo nie osiagnal, nie ma tego, ba nie ma nawet marzeń to nikt inny nie moze tego miec.

Nawet lekarz, adwokat czy własciciel dobrze prosperujacej firmy.

Zejdzmy do poziomu świniopasów czy zmywajacych naczynia w UK i ustalmy, że dyskusje o wszystkim oprocz plastikowych zegarkow do 300 pln sa zabronione, bo Was rażą….

Ja oczywiscie rozumiem, ze was jest dużo, ze tymi frakami zakrzyczycie i zadepczecie wszystko, co nie jest swojskie, wasze, nie pachnie waszym zapachem. Niemniej ja nie kazałem, ani nie proponowałem wam zegarka nie w waszym guscie, ja zgodnie z tematem wątku przedstawiłem zegarek, który chce kupić…

Podobnie jak nie proponuje wam perfum, ktorych używam, czy ubrań, które noszę. Pisałem wydaje mi się niekontrowersyjnie w temacie wątku.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.