Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba miec troche poczucia humoru i dystansu do zycia zeby taki event zrozumiec

...ale o co loto panie Patrick przeciez to krytyka nie byla z mojej strony .......

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Kiedyś usunęli moje posty, bo wyjawiłem coś o produkcie jednego ze sponsorów. Sprzedawczyki i koniec kropka.

A to chyba nie nowość na tym FORUM .

Ale jak już tu wpadłem , to ja obstawiam Fr@nza .

>>Patrick

Palton dobra rada zawsze pomoże, myślę, że nawet da wsparcie w postaci wakacji :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość Patrick

(Konto usunięte)

A to chyba nie nowość na tym FORUM .

Ale jak już tu wpadłem , to ja obstawiam Fr@nza .

Jednak pomysl byl dobry => kazdy ma swoich ulubiencow :-)

Kolejny glos w sprawie Franza , cos w tym musi byc... Powiem ze nie bardzo chcialem w to wierzyc.

>>Patrick

Palton dobra rada zawsze pomoże, myślę, że nawet da wsparcie w postaci wakacji :)

Mam to w dupie czy Plankton albo inny stujkowy mnie z tego forum wygruzi czy nie. To nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Powiem wiecej zupelnie nie tak dawno napisalem maila do Alka zeby moje konto i wpisy wyslal w niebyt ale jak widac nie wyszlo :-)

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 28 Maja 2012 - ujawnienie prywatnej korespondencji
Ukryte przez misiomor, 28 Maja 2012 - ujawnienie prywatnej korespondencji

Szanowni Panowie,

Od dawna wiedziałem (zapewne nie tylko ja), że na forum egzystują tzw. "święte krowy", które nie są traktowane na równi z innymi. Gdybym np. ja poobrażał tylu użytkowników przy pomocy niewybrednych epitetów, trollował w wątkach doczepiajac się do innych, prowokował ich, donosił itd. dawno by mnie już tutaj nie było.

Dzisiaj, dzięki znajomemu trafił do mnie link do tekstu, który stanowi bezpośredni dowód, że są tu osoby, które "moga więcej" i czynią to za wiedzą i zgodą moderacji i redakcji portalu.

Jest to sytuacja bez precedensu i moim skromnym zdaniem cała redakcja powinna podać się do dymisji.

Oto tekst, który znajduje sie w komentarzu na końcu strony o adresie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 4 tygodnie później...

A kto to jest "niebieski" ?

przeciez nie napisze jawnie "branza" bo mi watek wytna :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Brakuje tytułu wątku ;-))))

Cytuję z pamięci, więc mogę coś przekręcić:

"Czy moderacja wspomaga niebieskich audiofili?"

Tytuł ten powinien się znależć przed wpisem Foxbata - założyciela wątku:

Czy tylko ja odnosze takie wrazenie??

Teraz chyba już wszystko jasne! Tylko nie wiadomo na jak długo ;-))))

W ogóle troche bez sensu ta wasza rozmowa :)

Czegoś brakuje, albo jesteście naćpani :)

Dzień dobry

Proszę sobie odpowiedzieć samemu moi drodzy forumowicze na pytanie-

Jaka jest moderacja w momencie kiedy nas banuje.....................wiecie już?

A jaka jest kiedy nas przywraca do zycia z powrotem-tu i teraz..........macie już odpowiedż na to?

• Redaktorzy

Kiedyś usunęli moje posty, bo wyjawiłem coś o produkcie jednego ze sponsorów. Sprzedawczyki i koniec kropka.

Nie ma, jak podjeść sobie i potem ponarzekać. Ale co tam, ja na przykład chętnie przeczytam (ponownie?) o tym produkcie i jego wyjawieniu. Można prosić coś więcej?

• 2 lata później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez cir, 10 Sierpnia 2014 - atak na moderacje
Ukryte przez cir, 10 Sierpnia 2014 - atak na moderacje

Znowu punkty karne za atak na moderacje i administrację przyznane mi przez moderatora cir:

"Ostrzeżenie dodane przez cir za Atak personalny na moderację lub administrację (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10) w DLACZEGO JESTEM BANOWANY PRZEZ MODERATORÓW, A JEDNOCZEŚNIE NIE JEST LIKWIDOWANE MOJE KONTO..

Dano 3 punktów - wygasają 09.10.2014 18:20.

założenie watku http://www.audiostereo.pl/dlaczego-jestem-banowany-przez-moderatorow-a-jednoczesnie-nie-jest-likwidowane-moje-konto_113923.html

eskalacja prowokacji związanych z przedlużanym zamykaniem konta, nie tłumaczy tego stanu rzeczy brak zamkniecia konta przez Admin1 , regulamin nadal obowiązuje przy pisaniu postów i tematów"

Oczekuję, że moje konto zostanie zamknięte w ciągu 72 godzin. Nie widzę najmniejszych powodów, aby trwało to kolejne kilkadziesiąt dni.

Jednocześnie uważam, że są nadużywane wobec mnie kary regulaminowe, gdyż moje działanie nie jest zadnym atakiem personalnym na moderację lub administracje, tylko upominaniem się o swoje prawa użytkownika.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.