Skocz do zawartości
IGNORED

Moje pierwsze Hi-Fi

dskrzyp

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Niech się zastanowię... Może w rzeczywistości nie potrzebowałeś informacji o wzmacniaczu za złotówkę, tylko tak sobie złośliwie dworowałeś?

Niestety, po powyższymi linkami nic nie mogę znaleźć. Może w rzeczywistości tych tematów nie ma?

Niech się zastanowię... Może w rzeczywistości nie potrzebowałeś informacji o wzmacniaczu za złotówkę, tylko tak sobie złośliwie dworowałeś?

Niestety, po powyższymi linkami nic nie mogę znaleźć. Może w rzeczywistości tych tematów nie ma?

Zapewne , ktroys z kolegow super administratorow juz sie tym zajal. I co teraz pocznie "niższa siła nabywcza"?

Skad zaczerpnie informacji. Watki pousuwane, Radmory, Diory, Unitry wisza na alledrogo, a nie wiadomo, ktory(a) z nich lespzy(a).

A i hajendowi sprzedawcy w/w sprzetow nie beda zachwyceni.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Propozycja zakladek:

"Stereo" - technologie i metodologie budowy systemow audio

"High-End" - dla tych ktorym zwykle sluchanie muzyki nie wystarcza, dla tych ktorzy oczekuja najwyzszej jakosci dzwieku

"Audiofil" - tematy o ludzkich aspektach sluchania muzyki

"Co kupic ?" - zbior wszystkich tematow z poradami i propozycjami zakupu elementow audio i budowy zestawow audio w zalozonych budzetach

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Muszę jeszcze pomysleć ...

ale dla mnie "nasze" forum stało się bardzo bałaganiarskie ... trudno mi śledzić wątki, które chcę śledzić ...

A w ogólnej masie nieprzemyślanych wpisów sama sieczka - mam ogólne wrażenie, że wyszukiwarka nie działa i każdy wrzuca temat na szybko, otrzymuje odpowiedź i forum ma w D!@#e ...

To chyba jeden z powodów dla których coraz rzadziej odwiedzam audiostereo ...

Szkoda, że to piszę po 6 latach na forum ... ale kogo to obchodzi ...

Trzymajcie się!

Nikx

PS Myślę, że trochę wyjaśniłoby sytuację pozakłdanie po kilka przyklejonych wątków na zakładkę ... tak by wstępnie pogrupować tą pomieszaną listę ....

• Administratorzy

nikx: podsuwałem taki pomysł moderatorom. Dodatkowa zakładka Hi-End budzi dużo kontrowersji, ale nic nie stoi na przeszkodzie by w Stereo podwiesić jakiś temat "o wzmacniaczach do iluś tam zł" i posty z podobnych tematów przenosić do niego.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Oto mój pierwszy grający sprzęt,kupiony,z tego co pamiętam w roku 1990.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

te przyklejone wątki funkcjonują dobrze w innych forach i otwierajć temat stereo - mam opcje wzmacniacze, tunery, kolumny itp

Podobnie mogło by być w DIY - wzmacniacze, kolumny, kable itp - przynajmniej wątki byłyby w miarę posortowane i zachęcałyby do drążenia wątku ... a teraz kto paczy dalej niż 2/3 zakłądka zbiorczych wątków?

A jeżeli chodzi o przemyślane w pisy i zakłądane wątki - dobrym przykłądem jest wpis Arnolda - "na temat i zwięźle" i ręce opadają bo to nawet nie trzyma poziomu żartu ...

te przyklejone wątki funkcjonują dobrze w innych forach i otwierajć temat stereo - mam opcje wzmacniacze, tunery, kolumny itp

Podobnie mogło by być w DIY - wzmacniacze, kolumny, kable itp - przynajmniej wątki byłyby w miarę posortowane i zachęcałyby do drążenia wątku ... a teraz kto paczy dalej niż 2/3 zakłądka zbiorczych wątków?

Bardzo dobry pomysł. Coraz ciężej odnaleźć interesujący temat...

Osobiście jestem za utworzeniem osobnej zakładki dla umownego Hi-Endu.

Moderacji tez powinno to ułatwić pracę. Te wątki charakteryzują się sporą samokontrolą.

"Osobiście jestem za utworzeniem osobnej zakładki dla umownego Hi-Endu.

Moderacji tez powinno to ułatwić pracę. Te wątki charakteryzują się sporą samokontrolą."

<powinni wpuszczać tylko w krawatach, bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się>

:D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

"Osobiście jestem za utworzeniem osobnej zakładki dla umownego Hi-Endu.

Moderacji tez powinno to ułatwić pracę. Te wątki charakteryzują się sporą samokontrolą."

<powinni wpuszczać tylko w krawatach, bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się>

:D

Niby masz rację, ale boję się, że problemem będzie definicja high-endu? Powiem szczerze, że sam mam z tym problemy ... ;)

Dla mnie highendem zawsze było to na co mnie nie było stać ;)

A tak serio przydałaby się też zakłądka "co kupić" z przyklejonymi folderami: wzmacniacz, kolumny itp ... wywalenie tych seryjnych zapytań o zakupy z linkami do allegro wyczyściłoby forum (!) - przecież chwilami jest ich 70% na zakładce!

nikx

Żart czy nie,w tamtym okresie to on nie był żartem,tylko pierwszą przyjemnością,a jaką on historię rozpoczął w moim życiu,achchchch,niesamowite.

>>>> Arnold, nie zrozumiałeś mojej uwagi - Ten wątek nie jest o Twoim/Naszym Pierwszym Stereo !!! ... przeczytaj uważnie o czym jest a potem jeżeli masz jakieś przemyślenia, uwagi lub pomysły to się nimi podziel ... z przyjemnością posłuchamy ...

Pragnę zauważyć, że rozmawiamy właśnie o takich forumowiczach jak Ty którzy wrzucają posty i zakłądają tematy bez przemyślenia i użycia wyszukiwarki tworząc ogólny bałagan na forum ... stąd moja uwaga ... A jeżeli chciałbyś porozmawiać z innymi o "jamnikach" załóż po prostu temat "jamnik moje hobby" ;)

Nie ma w mojej odpowiedzi ani grama złośliwości ... po prostu Twoja wypowiedź była zupełnie nie na temat ...

O, tutaj jest wątek...

Mam taki pomysł - królowie czarnej rozpaczy i nędzy, przenieście wszystkie wątki na bocznicę, będą łatwiejsze do odnalezienia. Serio.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.