Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile Bielsko-Biała

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy później...

Witam to i ja się dopisze z przyjemnością, jestem z okolic Andrychowa ,to kiedy jakieś spotkanko??

Może pochwalicie się swoimi sprzęcikami??? u mnie na pokładzie są

MARANTZ PM84 II

LINN MIMIK

MINITORKI DIY ;)

Edytowane przez amon

A już myślałem, że nikt się nie wpisze, a tu proszę :). Super. Trza by się umówić na jakieś słuchanko, służę transportem Shigaclone i DACem, może być GC w dwóch wersjach z Tannoyami się to fajnie zgrywa. Co Wy na to?

Ja bym z chęcią porównał HK990 z innymi piecami.

Ja swoje, a właściwie moje i syna dwa GC w dwóch wersjach. Chociaż bardziej siedzę w źródłach (DAC , transport CD )

Czołem koledzy, Żywiec się wpisuje do lokalnego klubu :)

Może by tak zainicjować jakieś audiofilskie spotkanie przy "kuflu".

Pozdrawiam

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Ty od razu z grubej rury "audilfilskiej", ponucimy do kufla czy tam kielicha na początek, grupę trzeba jakoś zintegrować no... :)

Ty od razu z grubej rury "audilfilskiej", ponucimy do kufla czy tam kielicha na początek, grupę trzeba jakoś zintegrować no... :)

Dokładnie :) Ja chętnie. Może w piwiarni przy browarze w Żywcu?

Popatrz Krzychu, tyle lat na forum i się nie znamy no...

Na borwarek koniecznie trzeba się zgadać, przy okazji ustalimy gdzie zorganizujemy jakieś odsłuchy bo chyba to będzie największy problem. Jeśli chodzi o to "czego" to ze mną będzie jeszcze 2 audiofili z Żywca (w tym jedna audiofilka :-))) ) tak że kilka ciekawych klocków do posłuchania myślę będzie można z wybrać.

Edytowane przez opteron

Popatrz Krzychu, tyle lat na forum i się nie znamy no...

Na borwarek koniecznie trzeba się zgadać, przy okazji ustalimy gdzie zorganizujemy jakieś odsłuchy bo chyba to będzie największy problem. Jeśli chodzi o to "czego" to ze mną będzie jeszcze 2 audiofili z Żywca (w tym jedna audiofilka :-))) ) tak że kilka ciekawych klocków do posłuchania myślę będzie można z wybrać.

Super :) Proponuję zaczekać tydzień, może ktoś się odezwie z tych kolegów , którzy wcześniej tutaj pisali. Jeśli nie będzie odzewu , przechodzimy na PW . Co o tym myślisz?

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
  • 5 miesięcy później...
  • 4 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.