Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra nasi wracają.

W sumie to wszystko wynika ze stanu polskiej piłki.

Korupcja, przekupstwa i szachrajstwa, dobrzy zawodnicy mają w plecy.

PZPN do piachu.

Jedyny gol strzelił..... Brazylijczyk PL !!!

Chorwaci nas rozwalą w pierwszej połowie, dostaniemy w sumie 5 do 1.

Szkoda, ten Leo ,sympatyczny chłop był...

Mistrzami będą Holendrzy.

Sedzia sędzia ale przydałoby sie naszym więcej cwaniactwa, kto to qrwa dopuszcza do takich sytuacji kilkadziesiat sekund przed końcem.

No tak zostaje cud: Niemcy dostaja lanie od Austryjaków, a te patałachy ogrywaja Chorwację.

Wolne zarty.

Nasze sukcesy na arenie miedzynarodowej od 22 lat sa powalajace.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Filut

Bańki, łby coś tam w środku mają.

W całej tej tzw.naszej drużynie jest 4 ..5 max gości co umie grać. Reszta to drewniaki i renciści.

Zero finezji, i techniki.

Piłka na boisku ich płoszy.

Jak się gra do końca pokazali dziś Chorwaci, mogą być na 2,,,lub 3 miejscu.

Miał być albo triumf, albo zgon. A jest takie ch... wie co. To ja teraz nie wiem: iść przewracać żydowskie stragany czy dawać na mszę? Dlaczego na przykład Sobieski nie odnosił remisów? Teraz wiadomo byłoby przynajmniej, na kim się wzorować.

"W całej tej tzw.naszej drużynie jest 4 ..5 max gości co umie grać. Reszta to drewniaki i renciści.

Zero finezji, i techniki.

Piłka na boisku ich płoszy.

Jak się gra do końca pokazali dziś Chorwaci, mogą być na 2,,,lub 3 miejscu."

cholera to jest prawda czego ogólnie pragniemy mieć jako kibice - choć małą chwile 90 min ,że potrafimy walczyć bez względnie i z całego serca ponieważ o to chodzi mieć te chwilkę dumy i pozytywnych emocji , które ja pamiętam jak dziś jako 7 latek w roku 1982 a następnie w roku 1992 na olimpiadzie w Barcelonie i bez względu na wynik te emocje towarzyszące tamtym chwilą były piękne i chciałbym je bez względu na wynik kiedykolwiek powtórzyć jak każdy z nas czyż nie jest to piękne uczucie? cholera tak niewiele pragniemy

No, ale na jakąś paraolimpiadę jeszcze się załapią

czyli tam gdzie ich miejsce jest.

Jeszcze tak zapytam z ciekawości, bo jakoś nie zauważyłem wyżej komentarzy... nikomu "sędzia kalosz" nie przeszkadzał, kiedy pierwszy gol padł ze spalonego? A to przepraszam, nie wiedziałem, że NASI tam są na szczególnych prawach. Coś jak niepełnosprawni, tak? Mhm, teraz rozumiem... Czyli tym bardziej paraolimpiada i... i dżizus ludzie, przestańcie śnić! Dobranoc ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

sedzia od poczatku gwizdal tylko dla austriakow,j**any angol,ale to co zrobil na koniec,to wydal na siebie wyrok.

jest obecnie najbardziej poszukiwana osoba do odstrzelenia,lub spalenia mu domu.o przyjezdzie do polski to nawet nie ma mowy.

uwazam,ze pzpn powinien wycofac druzyne z dalszych rozgrywek,mimo ewentualnych konsekwencji.

ale pzpn to bezjajowi goscie upaprani w takie "lody",ze nikt nie podskoczy.

sprawa honoru u nich nie istnieje.

faktem jest ze polska druzyna jest kulawa,jak malo ktory zespol.i mimo znakomitego szkoleniowca,sa patalachami.

no to o co chodzi? sedzia ,raz dał- raz zabrał.jak w przyrodzie.Nie znasz sie tomcio na zartach.sedziowie też robiom se jaja .Mozna by wystapić do rzadu angli zeby mu odebrali obywatelstwo polskie albo angielskie (jak nie ma polskiego).albo zeby nam go wydali.A CBA i IPN juz znajda dla niego jakąs propozycje łapówkarska i ODPOWIEDNIA przeszłość..Zreszta wystarczy zapytac prezydenta.ON wie wszystko.

Znajdzmy sobowtóra sędziego i publiczny lincz.Dla przykładu.Niech FIFA wie że nie z nami te numery!!!!!

Nadal nie wiem co robi Krzynówek w pierwszym składzie.Poza bieganiem to cień piłkarz który pamięta że kiedyś kogoś okiwał i z daleka strzelił gola.W dwóch meczach stracił 90% procent piłek i ani jednego celnego strzału.Wczoraj z wolnego prawdopodobnie trafiłby w poprzeczkę.Ten strzał do pustej bramki po gwizdku był podsumowaniem jego formy.W 8 ograliśmy Austrię niestety sędzia ograł nas.Przed następnym meczem należy popracować jak z gry wyeliminować sędziego.Nowe doświadczenie dla Leo a mógł posłuchać opowieści z naszej ligi i nie byłoby problemu.

Ja też nie łapię o co Wam chodzi. Po pierwsze był faul - widać wyraźnie że Lewandowski ciągnął za koszulkę rywala. Po drugie zwycięstwo 1:0 można było sobie wsadzić w dupę bo nawet jak wygralibyśmy z chorwatami to - przewidując że niemcy ograją austrię, wszystkie zespoły miałyby po 6 pkt. Mamy najgorszy bilans bramkowy i jedziemy do domu. A po drugie to z taką grą jaką nasi reprezentanci pokazują na euro to można sobie chyba w lidze Cypru powalczyć. Żenada - gdyby nie Boruc to by był łomot. Powiedzmy sobie szczerze że zwycięstwo w tym meczu nam się nie należało.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.