Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na umiejętności i możliwości naszych klubów,to przeciwników mamy bardzo trudnych!

Oby się powiodło,tylko tego życzyć,jednak trzeba pamiętać o poziomie naszej ligi,a nasze miejsce plasuje się gdzieś między Albanią a Karabachem.

Fajny mecz Legionistów,wygrana nad Górnikiem bezdyskusyjna,szkoda,że trybuny nie były zapełnione w całości.

Minusem,tragiczny komentarz w C+,skąd oni biorą spikerów?

15:55

: FC Liverpool - Sunderland AFC

Nareszcie rusza !!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak na umiejętności i możliwości naszych klubów,to przeciwników mamy bardzo trudnych!

Oby się powiodło,tylko tego życzyć,jednak trzeba pamiętać o poziomie naszej ligi,a nasze miejsce plasuje się gdzieś między Albanią a Karabachem.

Oglądając mecz Legii ze Spartakiem Moskwa to myśle,że za Botswaną!Żenada to co pokazują piłkarze Skorży.Można powiedzieć jaki trener taka gra.

Ależ ta Legła dramatyczna.

Poziom naszej ekstraklasy widać i po drugim meczu,gdzie Rumuni pokazują miejsce w szeregu...Śląskowi.

Za tą Botswaną to jeszcze coś jest?Czy tylko my?

No co ty?Pamiętam!Tylko czemu ci nasi tyla kasy zarabiają?Za co?To jest chore i takie właśnie efekty będzie przynosić.Do szkolenia Lato zagonic powinin a nie ukrywać pijaków samolotowych.Klika.

Jak dla mnie było mocno średnio.

W Moskwie ;)) dostaną baty.

Wisła na wyspie może dostać łomot.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kapitalny mecz Legii ze Spartakiem,dawno nie widziałem tak żywego i dynamicznego widowiska w wykonaniu rodzimej drużyny.

Obawiam się,że część kolegów pomyliła kanały i obejrzała inne spotkanie.

Trzeba wyjątkowej złośliwości by tak besztać Legię za ten mecz.

Kto beszta?

Przecież Szczecin kocha Warszawę ;)

Oglądałem 2 połowę i widziałem dwóch obcokrajowców robiących akcje ofensywne.

Za to polska obrona zachowywała się jak kelnerzy.

Zresztą stan defensywy w polskiej lidze jest tragiczny.

Frank

Kapitalny w nędzy, znaczy się wyróżniający się z niej. Jeśli tak postawimy sprawę to się zgadzam.

Tylko, ze to mało ambitne.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Legii nie oglądałem a sądząc po ilości bramek były chociaż emocje. Mimo zwycięstwa Wisła mnie rozczarowała. Tak schematycznie i przewidywalnie grającej drużyny dawno nie widziałem. Jak zaczynali atak lewą stroną to kończyli lewą, jak zaczynali prawą to kończyli prawą - ZERO przerzutów na drugie skrzydło. Już po kilku atakach Apoel się zorientował i jak atak ruszał skrzydłem to obrońcy ustawiali się na nim na swojej połowie i czekali. Skutkiem tego nasi napastnicy wbijali się w przygotowaną na atak zbitą kupę obrońców. Żenada. To już Śląsk grał o niebo ciekawiej. Nawet jak przejdą Apoel to lepsze drużyny ich ośmieszą.

Jestem Europejczykiem.

Ja oglądałem nasze trzy drużyny i Legia zaprezentowała się najlepiej. Jakby zagrała 2 połowę tak jak grali 1-szą, to było by zwycięstwo. Nie mam pojęcia co oni w szatni robili, ale na 2 połowę wyszła zupełnie inna drużyna. Kondycyjnie beznadzieja. Przez 20 minut biegali w kółko za piłką bez żadnego pomysłu na grę. Spartak przez 20 minut robił z piłką co chciał. Ale i tak uważam że remis ze spartakiem w pucharach to jak wygrana.

Najgorzej jak dla mnie pokazała się Wisła. Z taką grą to absolutnie nie ma czego w pucharach szukać. Nie mówię nawet jak Jaro o schematycznym sposobie gry, ale o niecelnych podaniach, zupełnie jakbym oglądał jakiś amatorski zespół.

Jak dla mnie to już koniec podniecania się grą naszych zespołów w pucharach. Legia ze spartakiem nie ma szans w Moskwie, Śląsk się ośmieszył już na wstępie, a Wisła z taką grą to przegra na cyprze.

Najgorzej jak dla mnie pokazała się Wisła. Z taką grą to absolutnie nie ma czego w pucharach szukać. Nie mówię nawet jak Jaro o schematycznym sposobie gry, ale o niecelnych podaniach, zupełnie jakbym oglądał jakiś amatorski zespół.

O podaniach to już chyba z litości nie napisałem ;-). Nie dość, ze niecelne to jeszcze takie rzeczywiście amatorskie. Facet rozglądał się, wybierał do kogo poda, ustawiał piłkę oraz siebie i podawał. W tym czasie przeciwnicy już widzieli co się wydarzy i mieli czas zareagować.

W ten schemat szalenie schematycznej gry świetnie wpisywał się Małecki. Jak dostawał piłkę gnał do przodu jak koń z klapkami na oczach. Już po drugiej akcji obrońcy go rozszyfrowali i wiedzieli że wystarczy obstawiać pole przed nim bo nie ma szansy, ze facet skręci do środka lub komuś poda przed wrzutką na pole karne.

Zastanawia mnie skąd się to bierze, przecież to nie są źli zawodnicy!

Jestem Europejczykiem.

O podaniach to już chyba z litości nie napisałem ;-). Nie dość, ze niecelne to jeszcze takie rzeczywiście amatorskie. Facet rozglądał się, wybierał do kogo poda, ustawiał piłkę oraz siebie i podawał.

To jeszcze pół biedy, gorzej że nawet w taki sposób podawał niecelnie !. Ja zwróciłem uwagę że zawodnicy wisły nawet w "trójkącie" nie potrafią dobrze piłki rozegrać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.