Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No debil po prostu. I nawet się tego nie wstydzi.

Uwielbiam Jaruś twoją samokrytykę i krytykę Tuska w jednym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Oglądam właśnie mecz Polska: Italia 0:3 jakichś drużyn młodzieżowych.

I mimo, że sprawozdawcy psioczą to chłopaki grają lepiej od seniorów.

Piszę serio!

Oczywiście Polacy ustępują Włochom wyszkoleniem i to czyni różnicę...

"W ponadstuletniej historii zmagań z San Marino Polska nie straciła gola w meczach z tym rywalem. Do wtorku. Wtedy to głową pokonał Artura Boruca właśnie Della Valle.

Piłkarz San Marino przyznaje, że była to najważniejsza bramka w jego karierze. - To dla nas miało szczególne znaczenie, bo w naszej drużynie grają normalne chłopaki, oni studiują, pracują. Więc strzelenie gola tak poważnej zawodowej drużynie, jaką wy macie, miało naprawdę duże znaczenie dla nas - mówi w rozmowie z "Super Expressem".

Co ciekawe Della Valle już następnego dnia... zameldował się w pracy. - Po meczu jeszcze poszliśmy razem coś zjeść, trochę poświętowaliśmy, ale pracować trzeba - stwierdza sprzedawca ceramiki, który w wolnych chwilach gra w piłkę nożną.

Żeby realizować swoją pasję Della Valle musi mieć wsparcie szefa. - Ćwiczę zawsze wieczorem, po pracy - opowiada.

W Polsce bramka Della Valle zrobiła furorę wśród kibiców, którzy zaczęli zakładać graczowi facebookowe fanpage. - Nie do wiary. Jestem szczęśliwy, że tak ciepło o mnie myślicie, bardzo dziękuję za to! - kończy zawodnik z San Marino i życzy biało-czerwonym szczęścia w kolejnych meczach eliminacji do MŚ w Brazylii."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Normalna sprawa.

Każda kariera zawodowa zaczyna się od pracy, ciężkiej pracy i stopniowym podnoszeniu kwalifikacji a w ślad za tym zarobków.

W Polsce wszystko jest na opak.

Kolesie partyjni załatwiają miernotom intratne etaty...

Wiele zawodów korporacyjnych grabi na usługach społeczeństwo, realizując mierne te usługi...

Kopacze miernoty zarabiają nieprawdopodobne pieniądze...

Taki kraj.

• 1 miesiąc później...

W związku z wakatem na stanowisku trenera reprezentacji chciałem na to stanowisko zgłosić kandydature prof. Glińskiego.

Jestem Europejczykiem.

A Boniek stosuje taktykę Prezesa czyli "wiem ale nie powiem". Dlatego kandydaturę prof. Glińskiego nalezy traktować poważnie. Wszyscy fachowcy mówią, że najważniejszym zadaniem nowego trenera będzie stworzenie z grupy zawodników zespołu a przecież Gliński jest socjologiem i zna sie na tym doskonale.

Jestem Europejczykiem.

Jestem za.

Sądzę, że w sztabie powinni znaleźć się profesorowi zespołu Antka, profesor Binienda i spółka...]

Obliczaliby sprężystość piłki, buta, przyśpieszenie nogi w dolnym odcinku, trajektorię...

Nasi strzelaliby bramek, że ho, ho...

A w razie porażki zawsze znalazłyby się na tę okoliczność fakty obiektywne...

To świetny pomysł! Należy jakoś zagospodarować tych ekspertów. Myślę, że każdy z nich widział w życiu jakiś mecz, więc o ich kwalifikacje możemy być spokojni.

Jestem Europejczykiem.

Nie tylko nasi sędziowie mają problemy ze wzrokiem:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znaleziono winnego totalnej klęski polskiej reprezentacji w piłce nożnej w eliminacjach MŚ w Brazylii. Jest nim oczywiście Robert Lewandowski. Jak mógł to PZPN i Polsce zrobić. sp***dolił trzy 100 procentowe gole w dwóch ostatnich meczach.

http://babol.pl/kat,1025465,wid,16093315,wiadomosc.html?ticaid=511873

Jest winien bo zarabia dużo. Jest winien bo zna się na piłce i wie co mówi. Jest winien bo trenerzy... W ogóle jest winien.

Na jego miejscu skupiłbym się na grze w klubie.

Szukamy miejsca do kandydowania dla kandydata na kandydata prof.Glińskiego.A akurat to się zwolniło.

ok, w porządku, jak dla mnie gliński może być. i niech nawet blefuje jak inny kolega profesor a nuż się przeciwnik wysraczy, przepraszam przestraszy.

Dziadek, aleś se obiekt obrony znalazł...

Lewandowski Robert jest cienki jak dupa węża.

Czas na jego odpoczynek od kadry...

Między innymi jego.

Przeczytaj sobie ten tekst i zrozumiesz dlaczego Pan Robert jest cienki nie tylko sportowo:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To wyjątkowo głupi tekst,obliczony na pryszczatych nastolatków.Pisanie o cienkości Lewandowskiego jest śmieszne.

Niestety, życie jest pełne nieudaczników i frustratów.

Internet jest ich żywiołem.

Niestety.

Mamy jednego piłkarza na poziomie światowym,który potrafi kiwnąć,zastawić się,podać ale koniecznie polskie piekło musi go zdyskredytować.Ściągnąć go do krajowego poziomu.Jakież to polskie!

Ignorantom,którym wydaje się ,ze znają się na futbolu przypominam,że jeden czy dwóch zawodników nie wygra meczu zwłaszcza bez wsparcia drugiej linii i przy konieczności cofania się po piłkę.

Jasne.

Jeden zawodnik na poziomie światowym to potrafi poprowadzić drużynę do repasaży (np. Szwecja).

W polskiej reprezentacji takich jest wg. bańki medialnej przynajmniej 3.

Jak komuś zburzyłem spokój to przepraszam.

Ale takim wzrostem adrenaliny dajecie dowód podobnego poziomu pojmowania jak owa gówniarzeria...

ale dla kadry nie strzela mając nawet po kilka 100 % sytuacji , tak więc jest powód gdy best zamiast 23 strzelił chyba 2 ( jeden z karnego )

Messi dla reprezentacji tez strzela niewiele.

Lewy dzisiaj (wlasciwie juz wczoraj) asysta i bramka na 2-1 z nienajlatwiejszym przciwnikiem zreszta. Tez za nim nie przepadam ale swoja role w Borusii spelnia.

Edytowane przez kichanadeta

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Messi już strzela lecz gdy nie strzelał miał kto za niego strzelać . Podobny przypadek był z Warzychą . W europie strzelał na zawołanie a w kadrze klops . Kibicuje Borussi ale bardziej zależy na sukcesach kadry

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Messi już strzela lecz gdy nie strzelał miał kto za niego strzelać . Podobny przypadek był z Warzychą . W europie strzelał na zawołanie a w kadrze klops . Kibicuje Borussi ale bardziej zależy na sukcesach kadry

Niespójne jakoś...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.