Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Były tu pomiedzy nami osoby, które zwątpiły, a jednak Argentyna, należało się jej - lepiej wyraźnie grali w dogrywce, bez dwóch zdań, sam mecz zremisowali przez głupotę trenera.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Byłem za Holandią.

Holandia nie grała dobrze, Argentyna stanęła na 20 minut i tym sposobem pomarańczowi przedłużyli sobie grę o pół godziny.

Edytowane przez 747
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, soundchaser napisał:

A ja nie. Byłem za Holandią.

nawet nie mogę współczuć bo Holendrzy pokazali straszne chamstwo na boisku

ale pomysłu na grę i nieustępliwości im nie mogę odmówić

wg mnie Chorwaci są słabsi od Holendrów więc już zaczynam się cieszyć następną wygraną Messiego i jego zespołu  🙂

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, 747 napisał:

Były tu pomiedzy nami osoby, które zwątpiły, a jednak Argentyna, należało się jej - lepiej wyraźnie grali w dogrywce, bez dwóch zdań, sam mecz zremisowali przez głupotę trenera.

sam zwątpiłeś 🙂

1 minutę temu, Zbig napisał:

Chorwacja ich zmiażdży podobnie jak 4 lata temu 🙂

to już nie ten zespół , bronili się przed Brazylią okresami podobnie jak my przed Argentyną

miejscami przeżywałem deja vu 🙂

2 minuty temu, costa brava napisał:

No ulga Argentyna góra:)

Dokładnie. ARGENTYNA. 

Brazylia bez pomysłu, na zasadzie, jakoś to będzie.

Dalej Francja i raczej Por-tugalia. Chyba, że Francja-Marocco!

ARGETYNA.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

Holendrzy pokazali straszne chamstwo na boisku

Przez 120 minut gry dostali 5 kartek a Argentyńczycy 9

No i to Argentyńczyk kopnął piłkę w strefę rezerwy.

Mecz był brzytwiarski ale bezkrwawy, o dziwo 🙂

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

zwątpiłeś

Nie, byłem zły na trenera, co on kazał robić piłkarzom na boisku pod koniec meczu.. przecież Argentyna przez 20 minut nie miała nic, zero.. a ile pod koniec drugiej połowy dogrywki.. czy nie można było od razu tak grać ?

2 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Dokładnie. ARGENTYNA

Pisałem tu - że mecz Polska - Argentyna to był.. przedwczesny finał..

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Zbig napisał:

być może statystyki przeczą mojemu zdaniu ale sercem jestem za Argentyną....trza to brać pod uwagę 🙂 🙂 🙂

1 minutę temu, Zbig napisał:

Oby tak na forum. Moderacja potrzebna, ale nie wypacza wyniku. 🥴

3 minuty temu, 747 napisał:

Pisałem tu - że mecz Polska - Argentyna to był.. przedwczesny finał..

Polaków? I owszem. 🙃

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, 747 napisał:

Nie, byłem zły na trenera, co on kazał robić piłkarzom na boisku pod koniec meczu.. przecież Argentyna przez 20 minut nie miała nic, zero.. a ile pod koniec drugiej połowy dogrywki.. czy nie można było od razu tak grać ?

równie dobrze można zapytać co się Holendrom stało , że nagle w dogrywce przestali atakować w sposób ktory dał im bramkę kontaktową?

Teraz, slawek.xm napisał:

równie dobrze można zapytać co się Holendrom stało , że nagle w dogrywce przestali atakować w sposób ktory dał im bramkę kontaktową?

No chyba jednak nie, na tym polega różnica, że lepszy zespół stanął - oddał pole, to niepojęte w tak ważnym spotkaniu.

Tym bardziej niepojęte, że zespoły Amerykańskie potrafią grać jeden na jeden, dryblować, grać z polotem, kombinować, ect.

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, YunnanTEA napisał:

Dalej Francja

ja bym się bardzo cieszył gdyby Anglia wyeliminowała Francję za wysłanie naszych do domu

poza tym mój brat i bratanek kibicują Anglii, nie ma szans bym stawiał na trójkolorowych 🙂

Edytowane przez slawek.xm

bardzo cieszył gdyby Anglia wyeliminowała Francję

To by oznaczało że jesteśmy gorsi nie tylko od Francuzów, ale i od Anglików..

...

Jeśli Franca wygra, sytuacja nie będzie oczywista, że Anglia gra lepiej od Polski.

oplułem ekran

Po co ?

16 minut temu, slawek.xm napisał:

to już nie ten zespół , bronili się przed Brazylią okresami podobnie jak my przed Argentyną

miejscami przeżywałem deja vu 🙂

Ja właśnie nie, z tym że zacząłem oglądać podczas drugiej połowy.

Patrząc na składy to Brazylia powinna ich zjeść na sucho, więc chyba jednak nie są tacy słabi.  Jak to dobrze rozwiążą taktycznie, to mają szansę.  

Finał Argentyna - Anglia byłby ciekawy.

Teraz, costa brava napisał:

Argentyna Brazylia

Nudny, oni przecież grają bez przerwy z sobą w mistrzostwach regionalnych, znają się na wylot, czarują na wzajem..

4 minuty temu, Zbig napisał:

Argentyna - Anglia

Argentyna miałaby szansę to wygrać, lecz byłoby to bardzo trudne, Argentyna pokazała dziś że ma kłopoty z napięciem emocjonalnym, kiedy w grę wchodzi zwycięstwo, w sumie dość łatwe.

1 minutę temu, costa brava napisał:

Francja Argentyna 

Bardzo trudny przeciwnik dla Argentyny, oni mają kłopoty z fizycznie silnymi zawodnikami.

3 minuty temu, costa brava napisał:

Aby Polacy wiedzieli że jak spadli to z wysokiego konia

Cała Polska cieszy się z dzisiejszego zwycięstwa Argentyny.

No jasne,  na dzień dzisiejszy Francja nie ma sobie równych 

Tym niemniej piłka jest okrągła a bramki są  dwie

----

Grant Wahl, znany dziennikarz piłkarski z USA, zmarł w piątek podczas relacjonowania meczu Holandii z Argentyną w Katarze – poinformował agent Wahla. Informację potwierdziła żona dziennikarza.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czyzby za dużo dawek przypominających?

Jego żona to specjalistka od covida 

Żona dziennikarza, dr. Celine Gounder, epidemiolog chorób zakaźnych, która pracowała w grupie roboczej prezydenta Joe Bidena ds. koronawirusa, potwierdziła śmierć męża w komunikacie na Twitterze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam nadzieję, że Wytrzeszcz po wyczynach komentatorskich podczas Brazylia - Chorwacja nie dostanie już nic do komentowania. Już od piętnastej minuty jechał po Brazylii i kibicował Chorwatom. Apogeum przyszło wraz z "jego wysokość Neymar nic jeszcze nie pokazał w tym meczu".  Ręce opadają.

Ta banda palantów zwana sprawozdawcami to "układ". 

Najgorsze to, jak poddają krytyce działania znakomitych piłkarzy dobrych drużyn. Jakby mieli choć krztynę obiektywizmu to komentując grę Polaków powinni sobie w łeb strzelić...

Natomiast bez komentarza oglądanie imprezy sportowej jest ciężkie... Choćby tło stadionowe było dostępne bez komentatorów, ew. komentarz w nieznanym języku dla emocji... 

Edytowane przez Grzegorz7
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.