Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Ajothe napisał:

Ciekawe czy Rabiot i Upamecano zagrają w finale...

Niestety ale ich brak był widoczny .

3 godziny temu, 747 napisał:

Bleesseeed

Szkoda. Maroko nje wykorzystało swoich sytuacji.

Ale jaką technikę mają Ci piłkarze, wychodzenie na pozycję, drybling, podania na jeden kontakt. Grają jak Brazylia. Szapoba. Mam nadzieję że zdobędą 3 miejsce, przy całej sympatii dla Chorwacji. 

Mbappe potwierdza, że będzie najlepszym piłkarzem na świecie 

Finał dla mnie nudny bo nikomu nie kibicuje. Choć może dobrze byłoby utrzeć nosa karakanowi 

Edytowane przez Szkice
4 godziny temu, 747 napisał:

Polakom słaby mecz akurat trafił się z Francą, gdyby udała się do końca akcja z pierwszej połowy i zdobylibyśmy gola, drużyna Czesłwa dostałaby skrzydeł, a przypomnę, że mamy najlepszego napastnika świata i dobrego bramkarza, zdesperowanych Francuzów skontrowalibyśmy i awans gotowy.

Dalej gralibyśmy zamiast Francy z słabeuszami, bez zbyt dobrych zawodników afrykańskich w napadzie, poważnego przeciwnika mielibyśmy dopiero dziś, a że Maroco jest rażąco nieskuteczne pod bramką, to właśnie byłoby szansą dla najlepszego napastnika świata, by pokonać najlepszego bramkarza, co najmniej na turnieju, swój trafiłby na swego.

To byłby mecz, szlagier Polska - Maroco.

Optymistyczny scenariusz. Szkoda, że mało realny. Jeśli nasi kopacze wygraliby takim cudem, jak piszesz, z Francją, to nie urosłyby im skrzydła, tylko przestraszyliby się sukcesu i zagraliby w następnym meczu tak samo jak z Argentyną. 😉

37 minut temu, 747 napisał:

Możemy się cieszyć, przegraliśmy z mistrzem i wicemistrzem świata.

To fakt.

27 minut temu, costa brava napisał:

Francja wygra finał 

I Messi też będzie płakał. 😉 

26 minut temu, Szkice napisał:

Maroko nje wykorzystało swoich sytuacji.

Informowałem że są za mało skuteczni.

Afrykanie tak graja, co mistrzostwa są blisko, brkuje im tylko .. klasy.

Graja bardzo bardzo dobrze, tyle ze właśnie bez tego czegoś, bez tej ostatecznej dojrzałości nazywanej klasą.

14 minut temu, slawek.xm napisał:

czy wygra czy przegra łzy pewnie będą i jest to całkowicie zrozumiałe

Zrozumiałe jak się zna mentalność celebrytów.

15 minut temu, 747 napisał:

Graja bardzo bardzo dobrze, tyle ze właśnie bez tego czegoś, bez tej ostatecznej dojrzałości nazywanej klasą.

Brakuje im dobrego wykończenia akcji ofensywnych, które są na dużo niższym poziomie niż gra w środku pola, czy w obronie.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, soundchaser napisał:

Zrozumiałe jak się zna mentalność celebrytów.

serio nie łapiesz , że emocje przy tej stawce są tak duże , że nie można ich ukryć?

to tak jakbyś chciał by zawodnik nie cieszył się ze zdobycia bramki

niepojęte 🙂

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

serio nie łapiesz , że emocje przy tej stawce są tak duże , że nie można ich ukryć?

to tak jakbyś chciał by zawodnik nie cieszył się ze zdobycia bramki

niepojęte 🙂

Niektórzy rzeczywiście przeżywają, ale nie tacy jak Messi czy Ronaldo. U nich łzy rozpaczy to nie żałoba po porażce, tylko kolejny bonus do zwiększenia popularności. Kasa, kasa...

Niepojęte, że nie potrafisz odczytać tego typu gry aktorskiej.

Godzinę temu, 747 napisał:

Pisałem że Maroco jest nieskuteczne, mamy tego obraz.

Możemy się cieszyć, przegraliśmy z mistrzem i wicemistrzem świata.

Ja tam bym się również cieszył, że nie trafiliśmy na Maroko...

1 minutę temu, Zbig napisał:

nie trafiliśmy na Maroko.

Już pisałem, Maroco jest nieskuteczne, mają świetnego bramkarza, ale my jeszcze lepszego napastnika, najlepszego na świecie, byłbym spokojny o wynik.

Gdyby przegrywali to by im się  chciało 

A tak to oszczędzali siły na niedzielę 

Tak działa turniej

Edytowane przez costa brava
20 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale mnie zastanowiło co innego . Francuzi byli gorsi fizycznie , mnie agresywni , wolniejsi , mniej im się chciało.

Właśnie wcale nie, byli przede wszystkim dojrzalsi i skuteczniejsi. W meczu chodzi o to, by zwyciężyć, a tu wyniki pokazuje dokłąanie to, co trzeba. 

Francuzi, jak dla mnie, wygrali zasłużenie, to nie był przypadek. To było widać już w pierwszej połowie, że tak się ten mecz zakończy.

Zastanawia mnie, że nikt jeszcze nie wspomniał nieodgwizdanego karnego który ewidentnie należał się Marokańczykom.

Spóźniony Hernandez ciął Boufala po czym teatralnie łapał się za nogi. Kartkę dostał Boufal, nawet VARu nie było, a na powtórkach widać, że Francuz ewidentnie faulował.

Jestem Europejczykiem.

Tak wyglądało, że powinien być karny. 

Sędzia zbyt pozwalał na brutalne faule. One były po obu stronach. 

W dniu 13.12.2022 o 23:31, Jaro_747 napisał:

Jestem fanem Lewandowskiego ale po takim meczu widać różnicę. Czapki z głów!

Messi to zawsze był dla mnie geniuszem piłki nożnej. Teraz już ma lata... więc nie ta petarda.

Lewandowski ma talent do strzelania bramek, tyle.

Mbepe jest za to niesamowity. Talent, szybkość i wszechstronność.  

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.