Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

psg

niestety zgadzam się w całej rozciągłości

mało tego: to leo jest farciarz, a ta banda palantów (czytaj: polska pożal się Boże reprezentacja)powinna codziennie oglądać ten mecz przez całą zimę

za karę ;-)

broy

a co powiesz o Czechach....zgadzam się z psg że ten mecz może decydować o awansie mogliśmy odskoczyć i przegrać na wyjezdzie z Czechami...tak beznadziejnej drużyny jak Słowacja już dawno nie oglądałem

wladz, 16 Paź 2008, 19:58

>tak beznadziejnej drużyny jak Słowacja już dawno nie oglądałem

A ja to samo powiem o naszej drużynie. A mecz z czechami był takim naszym powrotem do zeszłych eliminacji i meczu z portugalią. Nie uważacie że oglądamy powtórkę z poprzednich eliminacji ?

Grzesiu nieźle kopał, ale buc, cham, ćwok i do tego głupek jakich mało. A poza tym sam o sobie mówi 'beton to ja! A więc nowy prezes na nowe czasy! Mój faworyt Kręcina padł, a przecież już za samo nazwisko należy mu się prezio w tym szambie pt. pzpn ;-))

Rozbrajająca wypowiedź Gmocha o Lacie jako kandydacie na prezesa:

"Grzesiek na prezesa związku? Przecież to trzeba przynajmniej umieć czytać i pisać! Hm, wiem, że on oczywiście czyta i pisze, ale zarządzanie wielką federacją to wyższa szkoła jazdy"

Jestem Europejczykiem.

wojciech iwaszczukiewicz

A ty widzisz związek z tą dyscypliną sportu (SPORTU!)?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 4 miesiące później...

Przeca zmieniono sposób finansowania naszych piłkarzy.

Obecnie nie płaci się za wyniki,płace są naliczane od stawki adrenaliny zafundowanej kibicom.

W tym temacie nasi kopacze som wybitni !!!

:-))

miałem tego nie pisać, ale dzisiaj miarka sie przebrała - przecież ten obrazek z Borucem wypluwającym ślinę z częstotliwością poruszania się wskazówki sekundowej w zegarku jest ......, nie wiem czy żałosny, ale na pewno objawem jakiegoś natręctwa; ten facet jest znerwicowany, choć mimo wszystko jednym z najlepszych wśród tej zgraji;

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.