Skocz do zawartości
IGNORED

Ciekawe kto się natnie

absinthe3

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem takie coś na maila

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na kilometr cuchnie: AQ Sky za 680$ i inne okazje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/77058-ciekawe-kto-si%C4%99-natnie/

A ja sądzę że już niebawem 95 % kupowanego w Polsce sprzętu hi fi i high end będzie pochodziło z Chin. Nie, tyle to już teraz pochodzi.

No więc 95 % kupowanego w Polsce sprzętu hi fi i high end będzie chińskich marek.

Przynajmniej nie oszukują. Na podstronie "About us": "Often, we get new items before they are released to the public. Then we begin the process of finding the materials, and create the finest replicas available anywhere."

Innymi słowy, cały oferowany sprzęt to repliki.

Poza tym wysokie ceny mają. Nówkę Music Angela można dla przykładu taniej na ebayu ustrzelić.

Ale podróbka GWARANTUJE zły dźwięk i to nawet jeśli się ją nazwie repliką

Nie pisz pochopnie-tylko sprawdż-kupując urzadzenie.......i napisz jakie było słuchanko))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na kilometr cuchnie: AQ Sky za 680$ i inne okazje.

wyluzuj poczekaj nie reaguj zbyt pospiesznie a wszystkiego sie dowiesz wkrotce, i w razie oszustwa nie wtopisz kasy

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Nie cała oferta z tej strony to muszą być podróbki ;/ Zresztą pewnie u nas w Polsce też można kupić dobre kopie urządzeń i akcesoriów. Pewnie wiele z nas miało z tym styczność nawet o tym nie wiedząc. Zresztą ceny tam wcale nie są aż tak atrakcyjne, a jeżeli urządzenie musi przejść u nas odprawę celną to cena końcowa wzrasta od 30 do 40%.

Jasne, że nie. Ale jak ktoś daje 60% off i wstawia fotkę oryginału, gdzie indziej mówiąc o perfekcyjnych replikach to sprawa jest chyba oczywista. Reszta to prawdziwki z Dalekiego Wschodu (nie mam nic przeciwko, choć to - zdaje się- głównie sprzęt dla koneserów). Mimo wszystko nie mówmy tu o uczciwości, że o dobrym brzmieniu ledwie napomknę...

Ukryta Zawartość

Też to dostałem, ciekawe skąd mieli mój, Twój adres?

Jakiś czas temu mailowałem z cattylink.com, może od nich. A ceny faktycznie, promocyjnie podejrzanie atrakcyjne...

Ukryta Zawartość

Wysłałem dzisiaj do nich maila, interesowały mnie cena wysyłki lampiaka do Polski.

Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem, odpowiedź na maila w ciągu 10 minut. Później sobie z nimi po-chatowałem, na każde moje pytanie o warianty wysyłek szybko sprawdzali i odpisywali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.