Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Elberoth

Tym chłopakom w 100 letnich uturbionych, sycząco-pierdzących Civicach ze sprężarką wielkości wiadra ppoż też tak się wydaje ;)

Podobnie posiadaczom starego Subaraka wydaje się że są kierowcami rajdowymi :)

Podobnie posiadaczom starego Subaraka wydaje się że są kierowcami rajdowymi :)

Pozdrowienia od posiadacza starego Subaraka! :) Nie, nie wydaje mi się że jestem kierowcą rajdowym, dożynam klasyczny silnik 1.6 (nie jest to moje podstawowe auto). Ale to auto w niektórych sytuacjach radzi sobie znacznie lepiej niż wypasione błyszczące Hondy. Staruszek fajny jest.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Pozdrowienia od posiadacza starego Subaraka! :) Nie, nie wydaje mi się że jestem kierowcą rajdowym, dożynam klasyczny silnik 1.6 (nie jest to moje podstawowe auto). Ale to auto w niektórych sytuacjach radzi sobie znacznie lepiej niż wypasione błyszczące Hondy. Staruszek fajny jest.

To był żart skierowany do Elberotha za jego uszczypliwości :)

Również pozdrawiam.

kurde, chyba bede musial sobie jakiegos subbaraka zakupic.... bo teraz czuje sie niedowartosciowany :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Elberoth

Proponuje nie pisać o czymś o czym nie masz bladego pojęcia.

Pisząc teksty jak powyżej przypominasz dresa w BMW.

Coś w tym jest. Pewne pokrewieństwo z dresiarstwem da sie zauważyć. W koncu nie trzeba nosic dresu, aby mieć umysłowość dresiarza. Ale wydaje mi się raczej, ze to tylko pozerstwo i spora niedojrzałość umysłowa (tak myślę mniej wiecej przełom przedszkola i podstawówki)

A czasami, ale tylko czasami, właścicielowi 15 letniego Civica z pierdzącym wydechem wydaje się że ma najnowsze Porsche.

;)

kupując civica i robiąc go jdm, najnowsze porsche możne sie schować... a kierowcy porscha kopara nie bedzie sie domykac przez nastepne pol godziny jak zostanie objechany 6 gen lub 7gen ,niczym nie wyrozniajacym sie civicem na ulicy,nawet wydech nie bedzie mu ryczał...chcesz sie zalozyc??? łatw to porsche.

kupując civica i robiąc go jdm, najnowsze porsche możne sie schować... a kierowcy porscha kopara nie bedzie sie domykac przez nastepne pol godziny jak zostanie objechany 6 gen lub 7gen ,niczym nie wyrozniajacym sie civicem na ulicy,nawet wydech nie bedzie mu ryczał...chcesz sie zalozyc??? łatw to porsche.

Skromny dresiarski cif 1.4, jedynie trochę ryczy dla lepszego efektu :D

Elberoth

Proponuje nie pisać o czymś o czym nie masz bladego pojęcia.

Pisząc teksty jak powyżej przypominasz dresa w BMW.

Odpowiem po audiofilsku...proszę nie fałszować faktów,bo u Elba klata jak stare rozeschnięte skrzypce,więc dres nie dla niego-tak jak i BMW))

Podobny do tego ze zdjęcia na motorówce :))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

foxbat, gdzie nie spojrzysz to mnie widzisz... Zaczyna to być niepokojące.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

foxbat, gdzie nie spojrzysz to mnie widzisz... Zaczyna to być niepokojące.

Wiosna, to i nie dziwota, że się Fox zakochał. I to chyba prawdziwą miłością, skoro tak bezkrytycznie wybrał obiekt uczuć...

• Administratorzy

Informujemy, iż w odpowiedzi na liczne prośby użytkownicy otrzymali narzędzie do banowania określonych osób we własnych wątkach.

Użytkownicy mogą także zamykać i otwierać swoje tematy.

Więcej informacji w tym temacie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

mlb, ja rozumiem, ze frank idzie do gory i sie denerwujesz.... ale to nie powod by mnie banowac, za slowa prawdy... nie chcialem ciebie w moim watku, grzecznie prosilem o zablokowanie uzytkownika, ktorego nie chcialem w swoim watku, a jak juz sie zdenerwowalem i nazwalem cie po imieniu... teraz mozesz z czystym sumieniem mnie zbanowac... taka moderacje mam serdecznie w dupie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, wcale się nie cieszę z tego bana. Zresztą z żadnego nie jestem zadowolony, ale taka moja rola by w uzasadnionych przypadkach je wręczać, nawet osobom które poniekąd lubię. Mogłeś mi to powiedzieć na PW - i nic by się nie stało, zwyczajnie przestałbym pisać w tym wątku. A tak - był to zwyczajny bezpośredni atak na innego usera.

ok, ale przed tym jak to nazwales "zwyczajny bezpośredni atak na innego usera." bylo "zwyczajne trolowanie" a to juz moderatorowi nie uchodzi! a na koniec dostalem bana... ale dobra... konczmy to...

ok, ale przed tym jak to nazwales "zwyczajny bezpośredni atak na innego usera." bylo "zwyczajne trolowanie" a to juz moderatorowi nie uchodzi! a na koniec dostalem bana...

Ok, wskaż mi to trollowanie. Moim zdaniem cały czas pisałem w temacie wątku - ale być może się mylę.

zamiast sie droczyc o pierdoly, zrobcie lepiej zakladke "newbie" bo teraz burdel jest "jednowatkowy"...

PPP

Przeorane Pały Przemówiły...

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

A propos donosicielstwa i jego "pozywtywnych" w mniemaniu, co niektórych, skutkach.

Ukryta Zawartość

"Zakup nowego auta, domu, mieszkania, działki czy innych dóbr jest powodem podejrzeń sąsiadów, że ktoś ukrywa przed fiskusem swoje przychody. Wielu z nich postanawia podzielić się domysłami z urzędnikami skarbowymi. Tego rodzaju zawiadomienia nasilają się w okresie bezpośrednio poprzedzającym składanie zeznań podatkowych. Donosy najczęściej piszą sąsiedzi, znajomi i byli małżonkowie. Donoszą też pracownicy na byłych pracodawców oraz osoby prowadzące działalność gospodarczą na swoją konkurencję.

Doniesienia dotyczą zaniżania podstaw opodatkowania, zatrudniania pracowników na czarno i posiadania przez podejrzane osoby dochodów z nieujawnionych źródeł. Każda informacja wpływająca do urzędu kontroli skarbowej jest analizowana i może być powodem wszczęcia postępowania sprawdzającego. Jednak kontrole przeprowadzane na podstawie wskazań podatników stanowią zaledwie kilka procent wszystkich czynności, bo większość zarzutów okazuje się nieprawdziwa."

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Myślę, że pozostaje jeszcze dylemat co jest donosicielstwem, a co działaniem właściwym. Jeśli widzimy przez okno, że okradają sklep, albo samochód i zadzwonimy na policję to w mojej ocenie donosicielstwem to nie jest.

Czasem oddziela to zapewne bardzo cienka granica.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.