Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

..... opanowuje cię żądza posiadania INSERTU ;)

Tak. Przyznaję się.

Na szczęście na wszystko jest sposób.

Kolega nick odkrył na Poczcie Polskiej źródło wykwintnych opakowań:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja tez postanowiłem wnieść swój wkład w luksus dla mas. Niezbędna byłaby do tego współpraca dwóch największych operatorów pocztowych w naszym kraju. Uwaga! Oto źródło insertów:

blaszka.jpg

Ukryta Zawartość

Możliwe jest kompletowanie we własnym zakresie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja się (przepraszam z góry, bo to w cholerę wstyd) uzewnętrznię, bo jestem pijany i dorwałem się do kompa:

Zerwałem dziśz kobieta (przez telefon i dość... nieelegancko)

Poszedłem sięupić (to chyba dośc oczywistE)

Udało mi się (bo niby nic trudnego)

Napatoczyła się moja była (jak zwykle)

teraz mi chodzą głupie myśli po głowie (jakiś biedny palant mało nie zginał, bo się wpakowa między wódkę a zakąskę)

I teraz pytanie:

Czy lepsza jest kobieta bystra , ale wredna suka, czy tępa ale nieco bardziej spolegliwa?

Bystra kręci intelektualnie, z druga jest kosmiczna chemia... (nie żebyy z pierwszą nei bylo, ale jednak...)

Obydwie są uległe, atrakcyjne i potrafią się porusząc na szplikach.

Idę spac, podobno sen przynosi radę.

Nie zazdorszczę żadnemu su***synowi w moim położeniu.

dobranoc Panowie.

Lust is my sister, my muse and my whore

I stand on the mountain, and pray for the war

a może, ten gwiazdor, który zamknął watek "Nasze aukcje na allegro i ebay" napisał ze dwa słowa wytłumaczenia

co nie znaczy, że jestem przeciw ale ... wypada

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Czepiasz się:) Miał do tego prawo i narzędzie jakie oferuje forum. Motywy, cóż, każdy interpretuje świat według swoich wyobrażeń o nim.

Nie nam to oceniać gdyż kamieniem rzucić jako pierwszemu jeszcze chyba nikomu się nie udało..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Użytkownicy+

a może, ten gwiazdor, który zamknął watek "Nasze aukcje na allegro i ebay" napisał ze dwa słowa wytłumaczenia

co nie znaczy, że jestem przeciw ale ... wypada

Zdaje się Janku, że znasz osobicie tego "gwiazdora".

Rochu sam pozamykał wszystkie swoje tematy. Jak odpocznie od forum (jego decyzja, bana niema) i wróci, to może je pootwiera, o ile wróci ...

Slub darmozjadow w Anglii - relacja live :)

Ukryta Zawartość

heh dobre

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

nie no ja chyba sie zapisze... ale jak zobacze jakis art paltona to bede zadac zwrotu kasy!

Muszę się w takim razie cieszyć, że po moim artykule

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie zażądałeś odszkodowania ...

Ps. Ciekawe, czy jeszcze nadejdzie ta piękna chwiła, że foxsiu napisze coś poza bocznicą. Coś, co nie będzie dop .... niem się do innych, a jakąś poradą, opisem własnych porównań, doświadczeń itp.

Taki żarcik na dziś ;)))

Ukryta Zawartość

palton, chcesz porady? przestan byc moderatorem bo ci nie wychodzi... taki niezarcik na dzis :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Użytkownicy+

palton, chcesz porady? przestan byc moderatorem bo ci nie wychodzi... taki niezarcik na dzis :)

Masz rację nie wychodzi mi, banowanie takich trolli jak Ty. Mam zbyt miękkie serce, ciągle wierzę w Twoją (i Ci podobnych) poprawę. Coś mi się jednak wydaję, że niedługo zacznie mi wychodzić ...

Może nie jestem idealnym moderatorem, za to Ty jesteś przykładem beznadziejnego (bocznicowego) forumowicza. Miałem nadzieję że jesteś stańczykiem, niestety pomyliłem się. Już wiem kim jesteś ...

:)

Czy mozna prosic moderancje o zalozenia zakladki pt." Wychodek" dla tych na "banicji".

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

w sumie ten film jest reklama firmy T-Mobile.

Wczoraj ogladalem to na youtube to ogladnelo go 0,5 miliona uzytkownikow, dzisiaj ogladnelo go juz 2,5 miliona ludzi.

Jakby nie patrzec za pare koncowych sekund reklamy , oplacalo sie takie cos zrealizowac.

Wychodzi para mlodych i film niespodziewanie sie konczy i wyskakuje reklama haha

• Użytkownicy+

Mógłbyś czasem uwazniej przyjrzeć sie poczynaniom Nirvanowej Gwiazdy - może wtedy moderowanie wychodziłoby Ci lepiej ;)

Zauważ że dzięki Waszym ciągłym atakom, Elb już prawie nie pisze. A szkoda, bo pomimo tego że nie wszystko może się podobać, to można sporo się dowiedzieć o różnych urządzeniach. Zresztą nikt nikomu nie narzuca czytania jego tematów, a tym bardziej pisania w nich. Macie swoją odmienną wizję, to załóżcie swój temat. Opisujcie w nim, co jak się sprawdziło itd. w sposób jaki Wam odpowiada. Ciekaw jestem Waszych wpisów, jest tylko pytanie, czy macie o czym pisać ? Testujecie coś, robicie wspólne odsłuchy itp ? Jeśli tak, to pochwalcie się tym i pokażcie w jaki sposób należy o tym pisać. Niestety, złośliwie wcinając się w czyjś wątek, jednocześnie nie pokazując nic samemu, nie wyglądacie porządnie.

palton, jaki ty jestes meski jak sie denerwujesz! grrrrr :)

Może jednak stańczyk ...

Ps. Mówi się mięski.

<<Zauważ że dzięki Waszym ciągłym atakom, Elb już prawie nie pisze. A szkoda, bo pomimo tego że nie wszystko może się podobać, to można sporo się dowiedzieć o różnych urządzeniach. >>>

to tylko Twoje życzenia palton, nie pisze bo nic tu nie ma do opchnięcia lub reklamowania

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Użytkownicy+

<<Zauważ że dzięki Waszym ciągłym atakom, Elb już prawie nie pisze. A szkoda, bo pomimo tego że nie wszystko może się podobać, to można sporo się dowiedzieć o różnych urządzeniach. >>>

to tylko Twoje życzenia palton, nie pisze bo nic tu nie ma do opchnięcia lub reklamowania

Być może, aczkolwiek nie widzę jakoś tych zbijanych fortun na forum.

Zauważ że dzięki Waszym ciągłym atakom, Elb już prawie nie pisze. A szkoda, bo pomimo tego że nie wszystko może się podobać, to można sporo się dowiedzieć o różnych urządzeniach.

Moze i tak, ale zastanówmy się chłodno i bez emocji. Czy rzeczywiście można sie czegoś dowiedzieć?

Od strony technicznej nie bardzo, niestety wychodzi ignorancja.

Spójrzmy zatem od strony "słyszacych" - powinno byc lepiej, ale nie jest. Wszystko gra zjawiskowo - opinie zatem są niemiarodajne.

Może strona jezykowa - tez porażka - ustawiczne zaśmiecanie wpisów angielskimi wyrazami odmienianymi na dodatek wg polskiej składni - zupełnie jak w marketingowym slangu.

Kultura wypowiedzi - wyrażenie typu "wiejski głupek" do słownika człowieka kulturalnego raczej nie należy.

Zdjęcia i cytaty z prasy i angielskojęzycznych stron internetowych (na dodtek cytowanych w oryginale) każdy może sobie znaleźć bez trudu sam.

Jesli do tego dodamy prawie że kobiecą zmienność poglądów, niekonsekwencję i skłonność do przesadnych zachwytów to co nam pozostanie?

Cży rzeczywiscie tak wiele tracimy?

• Użytkownicy+

No tak..jak byś widział ty,to i inni by zobaczyli...US również.

No to prosta sprawa Henryku, podziel się z nami swoimi testami. Skoro wszędzie jest be, daj dobry przykład. Załóżcie Szczecińskie odsłuchy i pokażcie jak się to robi. Szczerze jestem ciekawy, wiem że sporo sprzętu się przewija u Ciebie, Grzegorza, czy Xniwaxa i innych ze Szczecina. Na forum niemal cisza o Waszych spotkaniach, porównaniach, a szkoda.

Póki co, niema alternatywy, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ... Jak się doprowadza do zanikania tematów (być może słusznie), to dobrze by było dać coś w zamian. To że coś jest be, to każdy potrafi napisać, gorzej zrobić to lepiej samemu. Tak więc dopinguję Cię, Foxia i innych narzekających, weźcie sprawy w swoje ręce.

• Użytkownicy+

palton, a moze pogadasz z ludzmi z "Lubuskich odsluchow" dlaczego watek padl?

Rozmawiałem jakiś czas temu chłopakami, zdaje się że ścieli się z jozwą. A Ty jaką wersję znasz ?

Do mnie już nikt nie przychodzi i nikt mnie nie zaprasza...

Nie słyszę kabli, listew, bezpieczników,...

Po co komu taki do kompan?

Więc ja Cię serdecznie zapraszam :) Właściwie, to wypadałoby się w końcu poznać po tylu przegadanych nockach ...

Ja kabli też nie słyszę, chociaż raz w nocy śniło mi się, że jeden do mnie mówi, ale zamienił się w węża boa ;) Ja tylko słyszę ich wpływ (kiedyś kumpela sąsiadka dostała wciry od matki kablem od żelazka, to było słychać ...) Podobnie z bezpiecznikami, jak mi raz wyskoczył to zaraz to wyłapałem.

Porównywałeś kiedyś swoje kolumny z innymi (np. kolumną Zygmunta)? Jeśli tak, to masz o czym pisać.

Jak się doprowadza do zanikania tematów (być może słusznie), to dobrze by było dać coś w zamian.

Niestety zostałem w wątku nirwanowym zbanowany prawdopodobnie przez autora, po tym jak przyłapałem go na sprzecznych wypowiedziach (zemsta jest słodka), więc nie mogę "doprowadzać do jego zanikania". Zresztą to przecież tylko jeden wątek, wcale nie najciekawszy.

Jest sporo innych, bardzo ciekawych, które nie mają ochoty zaniknać (np. watek o szpulowcach), więc chyba nie jest tak źle.

A Ci od dużej szpuli są przemądrzali. Jeden kpił z moich małych szpulek jak napisałem, że osiągam nirwanę słuchając kaset...

Normalna wojna pomiędzy, już nie tylko analogowcami i cyfrowcami, ale pomiędzy taśmowcami, tasiemcami, czy jak się to pisze?...

No to prosta sprawa Henryku, podziel się z nami swoimi testami. Skoro wszędzie jest be, daj dobry przykład. Załóżcie Szczecińskie odsłuchy i pokażcie jak się to robi. Szczerze jestem ciekawy, wiem że sporo sprzętu się przewija u Ciebie, Grzegorza, czy Xniwaxa i innych ze Szczecina. Na forum niemal cisza o Waszych spotkaniach, porównaniach, a szkoda.

Póki co, niema alternatywy, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ... Jak się doprowadza do zanikania tematów (być może słusznie), to dobrze by było dać coś w zamian. To że coś jest be, to każdy potrafi napisać, gorzej zrobić to lepiej samemu. Tak więc dopinguję Cię, Foxia i innych narzekających, weźcie sprawy w swoje ręce.

Widze Robert,ze nie czytasz ze zrozumieniem(za dużo czytania czy banowania?)napisałem prosty tekst dotyczący zbijania fortun a mianowicie:Urzędy Skarbowe ich nie widzą to skąd ty masz widzieć?Nie widze związku z przewijania się sprzętu u mnie,bo to raczej już strata niż zysk.Nie wiem co takiego tutaj trudnego w rozumieniu?Na marginesie,to nie jestem zwolennikiem zbiorowych odsłuchów i porównań...do życia mi nie jest potrzebne.W końcu kupuje sprzęt dla siebie a jeśli tak,to po co mi opinia innych?Wisi mi...zwyczajnie.

• Użytkownicy+

Widze Robert,ze nie czytasz ze zrozumieniem(za dużo czytania czy banowania?)napisałem prosty tekst dotyczący zbijania fortun a mianowicie:Urzędy Skarbowe ich nie widzą to skąd ty masz widzieć?Nie widze związku z przewijania się sprzętu u mnie,bo to raczej już strata niż zysk.Nie wiem co takiego tutaj trudnego w rozumieniu?Na marginesie,to nie jestem zwolennikiem zbiorowych odsłuchów i porównań...do życia mi nie jest potrzebne.W końcu kupuje sprzęt dla siebie a jeśli tak,to po co mi opinia innych?Wisi mi...zwyczajnie.

Za mało do czytania...

Mam w d... ile Bowers sprzedał kolumn przed zarejestrowaniem firmy, McGyver czy inny audiofil (większość tak zaczyna). Nigdy raczej nie zrozumiem (takie widocznie ograniczenie mam), w czym problem. No chyba, że ktoś z branży by się odezwał, że on płaci podatki itp. pytanie jak zaczynał ?

Oczywiście odsłuchy mogą być prowadzone w samotności (robiłem to przez kilka lat i zdecydowanie wolę z kimś). Jednak wiedzą z nich, można się dzielić na forum.

Niestety zostałem w wątku nirwanowym zbanowany prawdopodobnie przez autora, po tym jak przyłapałem go na sprzecznych wypowiedziach (zemsta jest słodka), więc nie mogę "doprowadzać do jego zanikania". Zresztą to przecież tylko jeden wątek, wcale nie najciekawszy.

Możesz, poprzez założenie swojego wątku, w którym opiszesz swoje porównania.

Jest sporo innych, bardzo ciekawych, które nie mają ochoty zaniknać (np. watek o szpulowcach), więc chyba nie jest tak źle.

Są JESZCZE wątki, w których się fajnie pisze. Niestety, w większości niszowe.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.