Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Może napiszesz to po naszemu? Fajna składnia ;-P

Po waszemu nie wiem jak to będzie. Ale Marian nie bij tego toptwentego za mocno. To prawicowiec co prawda ale jak przeżyje to będzie można go kolejny raz na ten sam numer nabrać. Prawicowcy są niewyuczalni.

Zapewne wiem więcej niż Ty, a już na pewno jestem inteligentniejsza. Uważaj, bacz na swoje słowa.

A może "miej baczenie"?

No Marian jak to po waszemu będzie ? ?

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Zapewne wiem więcej niż Ty, a już na pewno jestem inteligentniejsza. Uważaj, bacz na swoje słowa.

Och tak, wiesz więcej, jesteś inteligentniejsza i do tego taka zabawna :-) Właśnie dlatego mam z ciebie taką bekę, słonko :-) Choć mama mówiła, że to nieładnie wyśmiewać się ze słabszych... No ale co poradzę, że w kółko dostarczasz mi powodów do śmiechu :-)

Och tak, wiesz więcej, jesteś inteligentniejsza i do tego taka zabawna :-)

Ostatnio takie teksty pisała na fejsbuku ta psychopatka, która zamordowała rodziców swojego chłopaka, bo twierdzili że ma z garami nie w porządku. Też była niesamowicie inteligentna i utalentowana - swoim zdaniem. Teraz będzie realizowała talenta w wymiarze od ośmiu do piętnastu lat

Idźcie się bujać z tekstami o stypach i morderstwach, śmierci bliskich etc.

Kurna, są pewne granice przyzwoitości.

Ostatni "tekst" pio świadczy o Waszym poziomie.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

To dla gimbazy keeeffa, totentauzetego i Excela ze specjalną dedykacja hi-endowego brzmienia z wkładki MF-100

Dla starszych, może temat - Gimbusy atakują. Czyli hi-end dla każdego ?

Ostatni "tekst" pio świadczy o Waszym poziomie.

Nie lubisz budyniu.

To dla gimbazy keeeffa, totentauzetego i Excela ze specjalną dedykacja hi-endowego brzmienia z wkładki MF-100

Dla starszych, może temat - Gimbusy atakują. Czyli hi-end dla każdego ?

Kiepścizna. Wymyśl coś lepszego.

Ha ha ha ha! Rozmowy na luzie. 12.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

A czego się spodziewasz? Od dawna była mowa żeby zlikwidować bocznicę. Mielibyśmy najwyżej bezsensowne wpisy Excela w zakładce Analog.

Widocznie jednak ruch na serwerach jest potrzebny, dlatego o polityce, wyborach i historii możesz sobie podyskutować ze smartpokoleniem, które ma zawsze dużo do powiedzenia na każdy temat, choć w d.. było i g... widziało.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

możesz sobie podyskutować ze smartpokoleniem, które ma zawsze dużo do powiedzenia na każdy temat, choć w d.. było i g... widziało.

Ostatnio gimbaza mnie rozwaliła umieszczając sobie w stopce następujący cytat: "Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę". Wszystkie kończyny mi opadły.

Ludzie zasadniczo nie podejmują żadnych działań jeśli nie muszą lub nie uważają że muszą - czyli jeśli zewnętrzna konieczność lub inni ludzie ich do działania nie popchną. W Polsce niestety najczęściej tak się działo że zewnętrzna konieczność popychająca do działania była także zewnętrzna od samych Polaków.

Za likwidację mafiosów i kiboli wzięto się w Polsce na skutek wymuszenia przez biurokracje z Unii Europejskiej. Tam gzie wchodziły unijne pieniądze także zmuszano władze do zmniejszenia obszarów korupcji.

Wygląda na to że gimbusów na tym forum zlikwidują dopiero rosyjscy hakerzy, bo właściciel i moderacja w ogóle nie są zainteresowani politycznym oszołomstwem nastoletnich przygłupów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.