Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

A miałem Ciebie dotychczas za takiego świętojebliwego (bez obrazy).

Nie gniewam się , święci również żartują ! A Salomon , to nawet miał 1000 nałożnic !

Piotr

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Nie gniewam się , święci również żartują ! A Salomon , to nawet miał 1000 nałożnic !

Ty, ale on wcale nie żartował.

Widzie, że w końcu naszym forumowiczom humory dopisują - dobry znak.

Normalnie gościu rozkręcasz się.

Nie ma nic złego w żartach o seksie , ani w samym seksie zwłaszcza , że rozmawiamy o tym w sposób kulturalny (podtekst ) , zwróć uwagę , iż nikt z nas nie użył wulgarnego słownictwa .

I najważniejsze , to nie seks jest grzechem , lecz zdrada , kazirodztwo (po potopie kazirodztwo nie było grzechem) , pedofilia , i według Biblii homoseksualizm oraz sodomia , i cytuję :

Z Księgi Salomona

15 Pij wodę z własnej krynicy oraz to, co tryska z dna twojej własnej studni. 16 Czy twe źródła mają się przelewać na zewnątrz; strumienie twoich wód na publiczne place? 17 Niech należą do ciebie samego, a nie do obcych przy tobie. 18 Niech twa krynica będzie błogosławiona, byś się cieszył kobietą twojej młodości. 19 Rozkoszna łania, urocza sarna – niech jej piersi nasycają cię każdego czasu; jej miłością wciąż możesz się odurzać. 20 Bo czemu, Mój synu, miałbyś odurzać się obcą i pieścić łono cudzej?

Niewątpliwie musiał być niezły w te klocki (tak Salomon), tysiąc nałożnic.

Nie pamiętam już , ile miał żon , a ile nałożnic , ale wszystkich kobiet miał ok. 1000 , o czy mówi Biblia .

Piotr

Ty, ale on wcale nie żartował.

Widzie, że w końcu naszym forumowiczom humory dopisują - dobry znak.

AS 2013 się zbliża...........popatrz w niebo-na gwiazdy!!

Wszyscy sie jakoś ożywili.............razem z Tobą także.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Palton, wywalcie tych wszystkich burzycieli. Tego już naprawdę za wiele. Całe szczęście, że pitolą tylko na bocznicy. Z innych wątków ich zwyczajnie wywalono. Zróbcie to samo. Ile lat można pieprzyć w kółko to samo?

"nowy" nie pitol, szału nie masz.

Legenda polskiego kolarstwa, a zarazem mój sąsiad Stanisław Szozda nie żyje, kondolencje [*]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Tomasz

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Bo to był Palec Boży, a wątek o palcach. Ostatnio.

Zabawne, że Ci Znający Biblię Dokładnie mają zawsze wyjaśnienie dla swoich erotycznych swawoli. " Inni to grzesznicy, my nie". No nie dziwota potem, że tylu księży sadza sobie młodocianych chłopców na kolanie i ma na tę Figurę Boską wyjaśnienie.

Religia zawsze służyła do usprawiedliwiania postępków...

W pełni podzielam ten pogląd.Co więcej mam wrażenie a nawet wiedzę że ci którzy tak ostentacyjnie pokazują swoją religijność często

są wyjątkowymi kanaliami.

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

W pełni podzielam ten pogląd.Co więcej mam wrażenie a nawet wiedzę że ci którzy tak ostentacyjnie pokazują swoją religijność często

są wyjątkowymi kanaliami.

I to jest swieta pfu!!... Diabelska prawda hehe

pzdr

Nie każdy bowiem człowiek wierzący jest religijny , i nie zawsze religijność idzie w parze z duchowością !

i cytuję :

(22) Owocem zaś Ducha są: miłość, radość, pokój, cierpliwość, uprzejmość, dobroć, wierność, (23) łagodność, wstrzemięźliwość. Przeciwko takim nie ma zakonu.

(List do Galatów 5:22-23, Biblia Warszawska)

Piotr

Siemano fox , dawno cię nie widziałwm małpoludzie , ogolisz się czy nie ?! te butelczyny wymieniasz troszku , czy zajzajerem jedzie już ?! :))

Pozdrawiam!

Pozwoliłem sobie przenieść naszą rozmowę do innego wątku, tamten wszak tyczy problemu z forum a my go raczej nie mamy?:)

Niestety ogolić się nie pozwolę gdyż noszę zarost od przedwojny! Butelki wymieniam regularnie bo jakże inaczej mógłbym funkcjonować??

Pozdrawiam ze świata brodatych dziwaków:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pozwoliłem sobie przenieść naszą rozmowę do innego wątku, tamten wszak tyczy problemu z forum a my go raczej nie mamy?:)

Nie, nie, nie!

Tu jest jak w większości np. firm - wygląd pracowników, ich sposób bycia, zachowanie, ma o czymś świadczyć ;)

No świetnie Kolego, będą z was jeszcze ludzi...ehm..forumowicz znaczy się!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.