Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Zatrzymana stop klatka na kampanii wyborczej u Leppera to jak ostrzeżenie dla polityków- albo spełniasz nasz sprawy albo do piachu.

Rząd sprzedaje agencje nasienne- bocznymi drzwiami wcisną nam GMO a jak już utracimy całą suwerenność to rolnicy będą musieli kupować co roku jednoroczne szkodliwe nasiona.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Najpierw nagradzamy człowieka który ma poglądy nam przyjazne o potem on znajduje nam "recepty" na kryzys który sami wywołamy- noblista proponuje światową walutę hura!

Ukryta Zawartość

Czemu władza dalej brnie w samobójczą politykę uzależnienia od komputerów, prądu, pozbywanie miejsc pracy na rzecz maszyn (...).

To jest zaplanowane ja to widzę- uzależnić, ogłupić a potem wyłączamy prąd i sami się pozabijają albo zdechną z głodu bo są upośledzeni bez laptopa czy komórki.

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

To jest zaplanowane ja to widzę- uzależnić, ogłupić a potem wyłączamy prąd i sami się pozabijają albo zdechną z głodu bo są upośledzeni bez laptopa czy komórki.

ale po co ? mordowanie konsumentów , ptencjalnych klientów jest bez sensu powdje spadek zysku

tyle jesteś wart ile kupujesz

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Komuś odpierdo.....o zupełnie,psychiatrzy do boju:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kochani amerykanie...

Ukryta Zawartość

Co jakiś czas TVN rzuci ochłap typu "amerykanie mają nową broń- jakiś laser" zero wiedzy oczywiście. To cześć całorocznego powtarzalnego bełkotu a właściwie całoroczny wymyślony matrix (rzeczywistość mendialna). Prawda jest taka że już w wojnie w zatoce perskiej coś na wylot przestrzeliło nieprzebijalne czołgi. A technika wojskowa wyprzedza o 30-40 lat komercyjną.

Obserwując pojawiające się komercyjnie urządzenia czytające w myślach czy sterujące za pomocą myśli urządzenia, obserwując narastające kłamstwa w TV i zatrzymanie informacji na poziomie racjonalnego "takie jest życie" i obserwując jak politycy zaczynają zmieniać swoje wypowiedzi dostosowując swoje słowa i manipulacje do tego jak ludzie zaczynają myśleć wyciągam wnioski- ONI już czytają nasze myśli i ONI przysyłają doradców Tuskowi żeby zmieniał swoją gadkę i manipulację.

Jeszcze jedna ciekawa rzecz która mnie spotkała u szamana postawił 2 trafne diagnozy a póżniej powiedział: "masz 2 chipy z numerami i jeden w mózgu, zabierają one po 2 % energii życiowej".

Ale to tylko teorie :/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z Jakuba sie smiejecie a tu taki chochlik :

Ukryta Zawartość

Moze jednak to naprawde wszystko jest sterowane w jednym kierunku co...

Ukryta Zawartość

Z Jakuba sie smiejecie a tu taki chochlik :

Ukryta Zawartość

Moze jednak to naprawde wszystko jest sterowane w jednym kierunku co...

Własnie chciałem o tym napisać,ale uprzedziłeś mnie:)A tak po za tym oglądałem niedawno film ,,V jak Vendetta''.Warto go sobie obejrzeć.

Ukryta Zawartość

coś pozytywnego dla odmiany- nasze serce śpiewa tą samą pieśń co nasza planeta.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Radio bez Cenzury

10 września

"Jak pewnie niektórzy z was zauważyli, www i forum davidicke.pl uległo awarii. W obecnej chwili strona działa i podejmowane są wszelkie próby by ponownie uruchomić forum. Może nie wszyscy o tym wiedzą ale w czasie ostatniej audycji strona znalazła się pod ciężkim atakiem by uniemożliwić do niej dostęp (DDOS). Pod koniec którego punktem kulminacyjnym było skasowanie bazy użytkowników forum..."

"wolny" internet ?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Pod koniec którego punktem kulminacyjnym było skasowanie bazy użytkowników forum..."

"wolny" internet ?

Jak dupa administrator nie zabezpieczył to czyja wina?

Jestem Europejczykiem.

W Warszawie ćwiczenia antyt.

Ukryta Zawartość

mam nadzieje że to nie tak jak w innych krajach gdzie najpierw ćwiczą a potem przypadkiem jest zamach...

Z drugiej strony jak już fałszowali wybory w Warszawie i patrząc na ilość nieważnych głosów w poprzednich to kto wie co planują...

Ukryta Zawartość

Rząd Szwajcarii zahamował wzrost Franka i działania banksterów (dużo to kosztowało) ale za kilka lat korporacje będą już tak silne albo (i) nastąpi kolejna utrata suwerenności i sytuacja może być inna. "Za duży by upaść"- slogan który daje ogłupiałemu tłumowi (sam dałem się nabrać) poczucie że wielkie banki nie upadną a w rzeczywistości to zmowa dużych mafijnych banków z politykami żeby roz*** wszystko i zacieśniać władzę w wąskim gronie. Jeden pan z rządu Szwajcarii powiedział że... rozbije te duże banki na mniejsze żeby mogły upaść :)

Tylko pogratulować odważnych ludzi w rządzie, patrząc na naszych polityków widzę... odbicie narastającego upośledzenia społeczeństwa i nie mam pojęcia w co oni się bawią.

Przygotowania do?

jakub102

Przypominam,że przewidywałeś wojnę w Europie w sierpniu b.r.Chyba już wystarczająco się skompromitowałeś tak więc daj sobie spokój z tymi bzdurami.

Jeden pan z rządu Szwajcarii powiedział że... rozbije te duże banki na mniejsze żeby mogły upaść :)

Jeżeli jakikolwiek bank ''upada'' to dzieje się tak intencjonalnie. Sam z siebie żaden bank nie upada.

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

Szczegół szczegółu vs wnioski z całościowego spojrzenia. Nie chce mi się nawet tłumaczyć, może w formie ciekawej informacji czym jest biały wywiad- czytasz sobie wiele informacji na jakiś temat np. w komunizmie szpiedzy czytali wszystkie jawne artykuły dotyczące np. wydobycia węgla i na tej podstawie ustalali co jest prawdziwe a co fałszywe i docelowo jaki jest faktyczny stan tej gałęzi przemysłu. Dzisiaj mamy komputery które analizują miliardy słów i... przewidują przyszłość. Jakbyś popatrzał co jest, czego nie ma w środkach masowego przekazu może sam zaczął byś coś widzieć.

No ale to ja jestem głupi :)

No ale to ja jestem głupi :)

do póki na zadane przez samego siebie pytania sam sobie uznaniowo nie odpowiadasz, to chyba nie:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

>Jeżeli jakikolwiek bank ''upada'' to dzieje się tak intencjonalnie. Sam z siebie żaden bank

nie upada.

Pytanie brzmi czy racjonalny umysł sam rozczłonkowuje sobie rzeczywistość i dlatego tak bardzo ludzie szukają odpowiedzi na jakiś szczegół;

czy system i media nauczyły cię tak myśleć żebyś nie dostrzegł co się dzieje na świecie tylko zajął się głupotami?

Fox dzięki za sugestie zapytywanie jest ok.

np. w komunizmie szpiedzy czytali wszystkie jawne artykuły dotyczące np. wydobycia węgla i na tej podstawie ustalali co jest prawdziwe a co fałszywe i docelowo jaki jest faktyczny stan tej gałęzi przemysłu.

Większa część informacji wywiadowczych pozyskiwanych przez wywiady na całym świecie pochodzi z czytania pomiędzy wierszami oficjalnych informacji. Informacje tajne same w sobie są mniej przydatne ponieważ nie ma sposobu na 100% pewność że jakaś tajna informacja nie jest intencjonalnie stworzona jedynie po to aby wprowadzić w błąd wywiad.

Pytanie brzmi czy racjonalny umysł sam rozczłonkowuje sobie rzeczywistość i dlatego tak bardzo ludzie szukają odpowiedzi na jakiś szczegół;

Racjonalny umysł nie rozczłonkowuje rzeczywistości ponieważ umysł może jedynie rozczłonkować obraz rzeczywistości inaczej mówiąc wyobrażenie rzeczywistości a nie ją samą. Umysł nie może rozczłonkować czegokolwiek co jest na zewnątrz niego, np. rzeczywistości.

czy system i media nauczyły cię tak myśleć żebyś nie dostrzegł co się dzieje na świecie tylko zajął się głupotami?

Jeżeli chodzi o takie media jak radio i telewizja to nie mogą mnie nauczyć one czegokolwiek, z takiej przyczyny że nie korzystam ani z jednego ani z drugiego wogóle, czego chyba nie można powiedzieć o Tobie bo inaczej skąd wiedziałbyś że telewizja ogłupia czy cośtam takiego. Latwo natomiast mogę w rozmowie z kimś określić kto ogląda telewizję po tym, że nie jest w stanie podczas rozmowy trzymać się tematu tylko skacze co dwa zdania z tematu na temat zupełnie jak w telewizji:) Skąd przypuszczenie że zajmuję się głupotami? Czy każdemu rozmówcy którego nie znasz i nie możesz wiedzieć czym się zajmuje i co wie o świecie zarzucasz defaultowo że nie wie co się na świecie dzieje i że zajmuje się głupotami? Czy tylko mnie? Jeżeli tak to co Cię do tego skłoniło? Czy nie jest tak że aby stwierdzić czy ktoś zajmuje się głupotami należy wpierw wiedzieć czym się wogóle zajmuje? Ustosunkujesz się do tego jakoś czy przeskoczysz po kanałach?

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.