Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś w błędzie Jakubie. Jak myślisz jesteś ze świata jak liść z drzewa czy przybyłeś na świat jak gwiazda z nieba?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Krzysztof Jackowski mówi o 2012 r roku cz.1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

K.Jackowski 2012 cz.2 NWO,UFO,KRYZYS,REINKARNACJA,BÓG

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piąty wymiar i czwarta gęstość.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Aktywność słonecza w 2012 roku - Jerzy Dora

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

streszczę wypowiedź z poprzedniego linku:

przy ewentualnych , znacznie silniejszych niż dotychczas (oczywiście hipotetycznych ) burzach słonecznych słonecznych może dojść do drobnych, aczkolwiek licznych uszkodzeń systemu przesyłu energetycznego,

również wybuchy na słońcu mogą stymulować ziemskie pole magnetyczne, które minimalnie słabnie, ale nie wiadomo czy słabnie definitywnie czy okresowo

Jerzy Dora jest kompetentny i mówi , że tak naprawdę to wszystkie scenariusze są hipotetyczne , nie wiem gdzie tu sensacja

równie dobrze mogę powiedzieć komuś , że jeśli kupi los na loterii to ma wtedy minimalną szansę na wygraną

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Wkurzają mnie hipotezy,wymyślili sobie czarną energie i czarną materie bo tak im pasuje do modelu standardowego. I tak mi futrują muzg hipotezami, niech najpierw to poważnie udowodnią pokażą a nie taka paplanina bez fundamentu.

>stench

Block out na szerszą skalę może oznaczać, że nie będziesz miał przez dwa tygodnie prądu - co wtedy powiesz? Jeżeli nastąpi przebiegunowanie co wtedy powiesz?

> simon

Takie są zawsze początki.

A co jak się okaże, że to prawda, która zamknięta jest pod kluczem bo lepiej jest z ciebie doić z kasę.

Wkurzają mnie hipotezy,wymyślili sobie czarną energie i czarną materie bo tak im pasuje do modelu standardowego. I tak mi futrują muzg hipotezami, niech najpierw to poważnie udowodnią pokażą a nie taka paplanina bez fundamentu.

Nie tyle do modelu standardowego co do obserwacji rozszerzania się wszechświata. Do modelu standardowego to bozon Higgsa.

Nie bardzo rozumiem twój wpis, przecież rozwój nauki polega na tym, że w pewnym momencie dotychczasowy model coraz wyraźniej nie przystaje do rzeczywistości i pojawiają się hipotezy w postaci modeli lepiej pasujących do zgromadzonych obserwacji. Modele te poddawane są analizie i próbie falsyfikacji. Model który to wszystko przetrwa i lepiej opisuje rzeczywistość uznany zostaje za obowiązujący a za jakiś czas cały cykl się powtarza.

Jeżeli masz na to jakiś lepszy pomysł to słucham uważnie.

Jestem Europejczykiem.

Właśnie ten model sie trzyma i nikt go nie podważył i nie udowodnił nic co by nie pasowało do niego. Tylko chciałem powiedzieć że trzeźwym okiem nie łykam kilku hipotez,niech będą takie początki i czekam niecierpliwie na dobre dowody i nowe wieści w kosmologii i teoriach spiskowych.

w ufo nie tyle wierze co dobrze wiem że są, ale dowodów brak.

Naukowcy nazwali czarną materią coś a na jej temat słowa nie umieją powiedzieć. Jest to brakujące ogniwo w obowiązującym modelu,niech ktoś w końcu wyjaśni co to jest dokładnie,chciałbym dożyć tego.

Naukowcy nazwali czarną materią coś a na jej temat słowa nie umieją powiedzieć. Jest to brakujące ogniwo w obowiązującym modelu,niech ktoś w końcu wyjaśni co to jest dokładnie,chciałbym dożyć tego.

W zasadzie to chyba wszyscy na to czekają ale nie wiew czy były jakieś choćby wstępne przymiarki.

Jestem Europejczykiem.

Seth Shostak przewiduje udowodnienie istnienia ufo na 2025 rok, plus minus 5 lat bo nie pamietam dokładnie ale dwudziesty któryś.

Może z powodu ogólnoświatowej paniki i podniecenia nam o tym nie powiedzą a jeśli już wiedzą to nie powiedzą.

najwiekszy spisek.....Jako ze od roku nie wychylam nosa z przytulnej bocznicy postanowilem rozejrzec sie po swiecie.Pierwszy wpis niejakiego micheangelo znanego masona ,ze brzmienie toru mozna skorygowac interkonektami spowodowal ze przerazony ucieklem i nie moge juz normalnie spac.I to byl moj ostatni pobyt w szerokim swiecie......

jak sie okazuje nawet koniec swiata nie spowoduje tu zmian.

No właśnie. Czy nie jest końcem świata portal audio w którym najsensowniejsze są wątki o innych tematach?

Bashar - rownolegle rzeczywistosci napisy PL

Ukryta Zawartość

Bashar - Dlaczego istniejemy (napisy PL)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Globalny bankowy zamach stanu!!! (FILM NIE DLA GŁUPCÓW) - 1 z 2

Ukryta Zawartość

Globalny bankowy zamach stanu!!! (FILM NIE DLA GŁUPCÓW) - 2 z 2

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Coś dla poszukiwaczy Prawdy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Bashar - 4 Prawa (napisy PL

Ukryta Zawartość

Bashar - 4 Prawa Storzenia 2 (napisy PL)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

Arton, blackout to by nieźle napsocił, choć wydaje mi się , że o możliwych można informować w mediach i wyłączać wszystko co się da i wyciągać kabeli a odpalać w nocy żeby dowiadywać się co i jak

przebiegunowanie to dla mnie pitolenie bo hipotetycznie jest możliwe, a praktycznie to nigdy tego nie obserwowaliśmy więc nie ma o czym gadać, równie dobrze może nam przywalić meteoryt, a najbardziej dla ludzkości są niebezpieczni politycy i bankowcy

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

STS- 75, Tether Incident. [PL]

Ukryta Zawartość

STS- 75 (Narration by David Sereda) [PL]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kolega ma talent...

Ukryta Zawartość

a tak poza tym

Ukryta Zawartość

Racjonalny umysł podobno jest z trzeciego wymiaru i przypomina lunetę- patrzymy dowolnie wybrany fragment rzeczywistości i badamy ją. Później katalogujemy te informacje i tworzymy odpowiednie wyobrażenia- odzwierciedlenie "rzeczywistości" w słowach. Patrzymy na innych ludzi na media które przekonują nas że jesteśmy inteligentni, choć treść przekazu przypomina tłumaczenie upośledzonym dzieciom "fakty".

No to cóż zatem jest w czwartym wymiarze, cóż się stanie gdy zobaczymy ograniczenia, wyjdziemy ze schematów, odrzucimy- odprogramujemy poglądy?

Pojawi się coś nowego umysł zacznie pracować inaczej zyskamy możliwość myślenia o wielu zagadnieniach jednocześnie w jednym temacie. Racjonalny umysł tak dzieli tak rozgranicza nawet końcowe wnioski są rozpatrywane tylko pod jakimś wąskim kątem a tu 4 Mózg widzi szerokie spektrum danego zagadnienia i wszystkie te implikacje...

Wiedza- racjonalny umysł "wie", 4 śmieje się z jego "wiedzy".

Racjonalny umysł dąży do stabilizacji poglądów- stworzenia stabilnych myśli i wyobrażeń po to żeby czuć się bezpiecznie, 4 jest świadoma że to tylko myśli i wyobrażenia które... ograniczają postrzeganie. Wszystko jest względne nawet czas, bezpieczeństwo to nie kwestia wyobrażeń...

A co jest dalej? 5,6,7 gęstość to podobno istoty które nie potrzebują ciał- to czysta energia i miłość.

Po perturbacjach czeka nas "złoty wiek" dlatego że jednostki się zmienią, a teraz jesteśmy "bez serc, bez ducha", bez świadomości. Ciekawe jak to będzie wyglądało umysły będą się porozumiewać między sobą i jakaś nowa kreacja- współtworzenie. I co najważniejsze- radość. pokój, miłość, braterstwo- nie taki jak myślicie.

Miałem dziwny sen ludzie wiary z całej Ziemi pod wpływem jakiejś siły nagle stracili cały balast ograniczeń i podziałów poczuli taką jedność i wolność... było to stukrotnie silniejsze niż jakiekolwiek doświadczenie czy odurzenie. Brak poczucia zwanego "ego" i razem z nim brak lęków, podziałów, obaw... Od razu znasz swoje miejsce w szeregu,i w pewnym sensie masz poczucie swojej indywidualności ale nie jest to coś co oglądacie w rozmowach w toku.

Jedność, miłość, współtworzenie... Ograniczone słowa...

'

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Racjonalny mózg szuka prawdy na zewnątrz a tymczasem sam jest filtrem który zasłania nam całościowe spojrzenie. Schemat jest dość prosty- szukamy wiarygodnych informacji i próbujemy odzwierciedlić "rzeczywistość" w swojej głowie jako wyobrażenia. Potem kłócimy się i bronimy tych WYOBRAŻEŃ, które dają nam poczucie... bezpieczeństwa i stabilizacji. Ale to tylko grubszy zarys bo jest jeszcze 100 różnych mniejszych filtrów które zakłócają doświadczanie życia tu i teraz oraz w całej okazałości.

A wniosek będzie niebanalny- bo prawda to nie odpowiedź na jakiś wąski wycinek rzeczywistości, a po drugie jak masz nieograniczony mózg to widzisz powiązania miedzy zagadnieniami (i wiele innych rzeczy!). Pan Cejrowski pokazywał proste życie ludzi w wiosce, nie było tam własności i ideologii było... spokojne życie.

Świat się zmieni, urojone bogactwo i władza upadnie ale to czy ludzie się zmienią zależy od CIEBIE.

Skończyłem swoją zabawę w teorie i o dziwo trafiłem na książkę która zawiera 100 informacji które uznałem za prawdopodobne:

Ukryta Zawartość

Niepotrzebnie was straszyłem, świat się zmieni ale to jest szansa dla tych którzy zechcą się zmienić. Zaje*** szansa, teraz będę motywował:)

Dbajcie o zdrówko, wyrzućcie telewizory na początek :)

Ukryta Zawartość

Randolph Winters - Plejadańska Misja - Sprawa Billego Meiera

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Racjonalny mózg szuka prawdy na zewnątrz a tymczasem sam jest filtrem który zasłania nam całościowe spojrzenie. Schemat jest dość prosty- szukamy wiarygodnych informacji i próbujemy odzwierciedlić "rzeczywistość" w swojej głowie jako wyobrażenia. Potem kłócimy się i bronimy tych WYOBRAŻEŃ, które dają nam poczucie... bezpieczeństwa i stabilizacji. Ale to tylko grubszy zarys bo jest jeszcze 100 różnych mniejszych filtrów które zakłócają doświadczanie życia tu i teraz oraz w całej okazałości.

A wniosek będzie niebanalny- bo prawda to nie odpowiedź na jakiś wąski wycinek rzeczywistości, a po drugie jak masz nieograniczony mózg to widzisz powiązania miedzy zagadnieniami (i wiele innych rzeczy!). Pan Cejrowski pokazywał proste życie ludzi w wiosce, nie było tam własności i ideologii było... spokojne życie.

Świat się zmieni, urojone bogactwo i władza upadnie ale to czy ludzie się zmienią zależy od CIEBIE.

Skończyłem swoją zabawę w teorie i o dziwo trafiłem na książkę która zawiera 100 informacji które uznałem za prawdopodobne:

Ukryta Zawartość

Niepotrzebnie was straszyłem, świat się zmieni ale to jest szansa dla tych którzy zechcą się zmienić. Zaje*** szansa, teraz będę motywował:)

Dbajcie o zdrówko, wyrzućcie telewizory na początek :)

A ja polecam tą książkę.

Ukryta Zawartość

:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wpadł mi w ręce jakieś tekst o Intronizacji Chrystusa na króla Polski w skrócie kolejny jezuita wyłamał się z Systemu no i w Polsce kościół ma się odrodzić ale biskupy i inni wyznawcy mamony, stanowisk i swojego ego (wyznają nie tego... Pana) walczą.

Zastanawiałem się nad rozwojem zamieszek jakie maja być i sensem kolejnego idioty u władzy i kolejnej urojonej ideologii i doszedłem do wniosku że to chyba jedyne sensowne wyjście ta Intronizacja. Alternatywa to rozlew krwi.

A tak ogólnie to plan Boski także...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.