Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

wybitnym naukowcem po trzech fakultetach. Matematyce, fizyce i wiodącym informatyce.

Przecież wg. ciebie fizyka to ciemnogród. Tylko hiperfizyka! Tylko siatki diamentów czy jak to tam było rotfl.gif

>Rambo

Osoba którą mam namyśli jest młodym bardzo cenionym a w zasadzie wybitnym naukowcem po trzech fakultetach. Matematyce, fizyce i wiodącym informatyce. W sensie ogólnym mam na myśli ekipę rzadkich fachowców od komputerów kwantowych. Pracujących konkretnie nad komputerem typu naparstek na palcu operujący na obrazie na ścianie. W związku z wyjątkową sytuacja rząd francuski poprosił o zajęcie się pilnym projektem obronnościowym i zawieszeniem obecnego.

Odnośnie materiału ostatnio prze zemnie zamieszczonego o budowanym ośrodku wojskowym w Legionowie nie znaczy iż uważam, że tam ma być prowadzona szkodliwa dla człowieka działalność z zakresu kontroli umysłu. Być może będą tam prowadzone pilne i wartościowe projekty obronnościowe. Ale fakt, że taki materiał się pokazał świadczy dobitnie o wadze tego projektu. Tak ja traktuje materiały. Należy do nich podchodzić ze zrozumieniem.

Aha, a ja myślałem, że komputery kwantowe praktycznie nie istnieją ! Co prawda pisali, że prowadzone są badania i są częściowe sukcesy, ale do w pełni wartościowych komputerów, to im strasznie daleko. A tu taka INFORMACJA! Jasny grom .... a może to tajna technologia kosmitów już działa na Ziemi a nasi naukowcy jak pacany, dopiero prowadzą badania nad komputerami kwantowymi.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Osoba którą mam namyśli jest młodym bardzo cenionym a w zasadzie wybitnym naukowcem po trzech fakultetach. Matematyce, fizyce i wiodącym informatyce.

czy ta osoba również odbywa podróże międzyplanetarne?

i czy wierzy w diamentowe siatki świadomości?

Myślę, że ta młoda osoba zapewne zna technologię kosmitów i raczej nie to, że wierzy w siatki diamentowe ale ma wiedzę na temat tych siatek, nie wspominając już o wiedzy zawartej w pozostałym materiale hiperfizyki. No ale również z niecierpliwością czekam na odpowiedź, na zadane przez Kostropatego pytania.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Jej babcia z którą rozmawiałem odwiedziła wewnętrzną ziemię. Miała propozycje zostania ale zrezygnowała. Eh te przywiązania! Zazdroszczę jej.

Wiadomość Montague - niedziela 30 listopada 2014

Sama konstrukcjaWatykanu upada, a wraz z nią cała korupcja, która trzyma twój świat w niewoli. Teraz przejrzysz ich kłamstwa, więc nie padniesz ofiarą ich pokazów pokory i troski, zwłaszcza o tej porze roku.

Boże Narodzenie, jak przedstawiają go, NIGDY SIĘ NIE ZDARZYŁO. Nigdy nie było, że Jezus urodził się w stajni. Stworzyli tę bajkę na Soborze Nicejskim. Trafiła w wyobraźnię ludzi i była używana do ustanowienia religii. Jednak Chrystus był z całą pewnością. On nie urodził się z człowieka: zmaterializował się na Ziemi i podróżował po świecie, ucząc. Gdy nadszedł właściwy czas, on zdematerializował się i opuścił Ziemię.

Nie było KRZYŻA i śmierci, jak wiesz.

W starożytnych czasach, ludzie byli połączeni pod każdym względem z wszechświatem. Zrozumieli, jak to działa. Byli o wiele bardziej zaawansowani niż ty jesteś dziś. Mieli połączenie z zaświatami i mieli wiedzę o życiu, które przez Rzym zostało zniszczone. Rzym użył siły, aby usunąć całą wiedzę, która istniała w tym czasie i to kontrolowało twój świat od wieków.

Ci, których teraz postrzegasz, jako Jezuitów, są potomkami tych, którzy wdarli się do planety około 2000 temu. Przystosowali ludzkie ciała i dałeś się nabrać, wierząc, że to takie same, jak twoje. ONE MAJĄ INNĄ CZĘSTOTLIWOŚĆ. To jest najpoważniejszy błąd ludzkości i to jest właśnie cierpienie jej do dziś. Jezuici przejęli kontrolę nad wszystkim: napisali biblię i sprawili, że przypomina historię.

[Czterech z tych kreatur przyszło do mojego domu, w zeszłym tygodniu. Miałem przyjaciela, przebywającego ze mną, który może to potwierdzić. Przyszli powodować strach i alarm. Zostali oni rozpoznani i zostali usunięci.]

Powiedzieli, że wszystko zaczęło się na Wschodzie. Zapewniam cię, że nie! Wszystko, to jest dokładnym przeciwieństwem tego, co was uczyłem. Potrzebują oni energię z wojny, aby przetrwać. Głoszą spokój, zapewniając jednocześnie wojnę. Kontrolują ludzkość za pośrednictwem bankowości. Stworzyli religie, sprzeczne ze sobą, powodując problemy, aby zapewnić, że ludzkość nie może działać JAKO JEDNOŚĆ.

Teraz ludzkość widząc światło, jest gotowa, aby działać wspólnie jako jeden. Koniec panowania Rzymu jest w zasięgu wzroku. Ludzie dopiero budzą się i zdają sobie sprawę z wszystkich cierpień spowodowanego przez nich, przez wirusy, które produkują w swoich laboratoriach; poprzez szczepienia; i cały przemysł farmaceutyczny.

Życie na Ziemi nigdy nie miało być takie. Dopóki nie rozpoznasz Miejsc DOMINACJI, nie można kontynuować. Rzym potrzebuje CIEBIE, aby przetrwać: ale ty NIE POTRZEBUJESZ GO!

Wymyślili PIEKŁO aby upewnić się, że mogą kontrolować cię przez strach przed śmiercią. To działało, dopóki nie zacząłeś otwierać oczu na prawdę. Teraz, jest prawie koniec ich ciemnych zasad. Światło ma ujawnić swoje plany ratowania ludzkości; gdyż też został zaplanowana przyszłość, i bardzo różni się od tej przewidzianej przez Rzym.

Należy przywrócić pokój i harmonię. Kiedy dobrzy ludzie umieszczą swoje umysły do tej mentalności, można to zrobić szybko. Nie można rozmyślać nad grzechami Rzymu. Musisz szybko przenieść się do lepszej przyszłości dla całej ludzkości. Postaramy się, aby upewnić cię, że wszyscy przeżyją, gdy wszystko, co kontroluje Cabal przestanie istnieć. Będziesz potrzebował pożywienia, by przetrwać. Twoi kontrolerzy będą musieli opuścić Ziemię i zrobią to w taki sposób, w jaki zostały włączone do Ziemi. Wezwanie wyszło. Nie są w stanie przetrwać w świetle; ich ciała się rozpadną, bo nie są takie jak twoje.

Wiem, że jest to dużo jak na tablicy, ale jest absolutną prawdą o sytuacji, w której się znajdujesz. Badanie to, co mówię, a będziesz zaskoczony, co znajdziesz.

Będzie więcej pracy którą robisz na zwolnieniu energię linii geomatycznych, lepsze życie na Ziemi będzie. Zastanów się, którą ścieżkę obierzesz: idziesz do przodu, do światła w kierunku pokoju i miłości, czy też zdecydujesz się na pobyt w 3D ze wszystkim, co pociąga za sobą? Jest to decyzja, która musi zostać podjeta. Nie daj się zwieść przez tych, którzy są wykorzystywani, by trzymać cię w 3D; tych, którzy się boją o życie i którzy czują potrzebę bycia kontrolowanym.

Ludzkość jako całość będzie iść w stronę światła. Ona czekała 2000 lat na jego powrót. Choć wiele się robi, aby spróbować, zatrzymać światło, nie może być ono zatrzymane. Ci, którzy sprzeciwiają się, mogą opóźnić to trochę, ale nigdy nie mogą go zatrzymać. Wszystkie kłamstwa, napady, zabójstwa, nie staną na przeszkodzie planecie Ziemi do przeniesienia się do światła. Gdy wszystkie naciski i stresy są usuwane, będzie doświadczenie życia na Ziemi, tak jak twoi przodkowie; z pełną świadomością, kim i czym jesteś. Będziesz ponownie ze swoimi współbraćmi z innych planet. Życiem będziesz się cieszył, a nie żeby przetrwać.

Nasze Ośrodki umożliwią, by wszystko się układało tak jak powinno. Pierwszy z nich musi być w Irlandii, z przyczyn, które wkrótce zrozumiesz. Wszystkie inne kraje szybko podążą. Musieliśmy wycofać się z zakupu budynku w Irlandii, ponieważ został skażony przez tych, którzy starają się utrudniać nasze plany. Zastanawiamy się nad innymi, ponieważ wiele odpowiada naszym celom. Pieniądze, które hojnie zostały dane są na koncie bankowym Fundacji. Zostanie ono wykorzystane, gdy dostępne środki będą odpowiednie do realizacji zakupu.

Weronika nie będzie żyć (mieszkać) w którymkolwiek z Ośrodków, ale będzie je regularnie odwiedzać. Zasugerowano, że chce nowy dom. To nie jest tak! Nasze Ośrodki będą miały istotną rolę do odegrania w przyszłości ludzkości. Wszystko, co teraz akceptujesz jako normalne w twoim świecie, będzie zmieniać się z dnia na dzień i szybciej niż myślisz. Jesteś teraz albo przygotowany, albo brniesz: to wzrośnie do ciebie. To się zdarzy, czy jesteś przygotowany, czy też nie, więc zostałeś ostrzeżony. Masz do wyboru: pokój i harmonia, czy zmagania i walka.

Będąc atakowani, moja droga, macie potwierdzenie, że wy otrzymujecie więcej dobrego.

Twoje obciążenie pracą wzrasta, ale się uda i osiągniemy cel.

Zawsze, Twój wielbiący Cię, Monty.

Oświadczenie Weroniki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Też mi wyczyn... ja na każdej szychcie odwiedzałem wewnętrzną Ziemię. Nie próbowałem zostać na stałe bo zastęp ratowników górniczych nie odpuści, dopóki nie odnajdzie delikwenta ;)

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Może pierw się zapoznaj.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kiedyś takie publikacje miały sens - można było je używać jako podpałki. Niestety dziś w wersji elektronicznej to tylko zaśmiecanie dysku.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

a jak odnosi się ta młoda, zdolna osoba do problemu pustej Ziemi i Księżyca ?

Dodaj to wirusowo! IS: AKTYWACJA PORTALU 15 grudnia, 2014 - CZĘŚĆ 2

Środa, 03 grudnia 2014

Nadszedł czas, aby podjąć działania jeszcze raz! To jest czas na losy naszego świata w naszych rękach! Dlatego spotkamy się w małych i dużych grupach, jako jednostki, jak i pary, w momencie kwadrantu Uranu Plutonu w dniu 15 grudnia 2014 roku, wielu z nas będzie gromadzić i zakotwiczać energie Bogini Vortex i będzie tworzyć jasne i Harmonijne kanały manifestacji ostatecznego wyzwolenia planety.

Nasza wizualizacja będzie wspierać plan planetarnego wyzwolenia, tak, że manifestuje się jak najszybciej, ale nie gwałtownie, ale możliwie płynnie. Możemy to zrobić! To musi się udać wirusowo! Musimy dotrzeć do wielu ludzi, tak że masa krytyczna osób rzeczywiście pozwala to osiągnąć. Proszę opublikować to na swoich stronach internetowych i blogach. Jeśli znasz, wejście do alternatywnych mediów, możesz wysłać to do nich. Możesz utworzyć grupę na Facebooku, aby uzyskać lokalną grupę ludzi w różnych częściach świata. Możesz stworzyć film na ten temat i umieścić go na YouTube.

Badania naukowe potwierdziły pozytywne efekty masowej medytacji w społeczeństwie ludzkim, więc to, co robimy, naprawdę ma wpływ:

Ukryta Zawartość

IS: Aktywacja portalu nastąpi w momencie, gdy Uran Pluton kwadrant astrologicznej konfiguracji w dniu 15 grudnia (lub 14 grudnia, w zależności od strefy czasowej). W momencie aktywacji, tranzyt Ascendent w Kairze będzie w koniunkcji Merkurego i Chariklo w ścisłej współpracy z Centrum Galaktyki, aktywując konfigurację:

IS.IS%2B2.jpg

W momencie uruchomienia portalu, Shapley Atraktor wyśle ​​impuls energii do naszej lokalnej gromady galaktyk, po raz pierwszy w znanej historii, tworząc trójkąt energii między galaktyki Drogi Mlecznej, M31 w Andromedzie i galaktykę M33 galaktyki w trójkąta, skutecznie rozpoczęciem ostatecznej triangulacji anomalii kosmicznej ciemności i jego wchłanianie do Światła. Shapley Atraktor, umieszczone na 2 ° Skorpiona, będzie silne aspekty z Księżyca i Lilith w momencie aktywacji.Spowoduje to otwarcie drzwi dla bardzo silnych energii Bogini, które kąpią się wszechświat, pochodzące bezpośrednio ze źródła.

Shapley Atraktor jest największą znaną strukturą we wszechświecie, grawitacyjnych supermasywnych anomalii , która kształtuje strukturę czasoprzestrzeni w naszym sektorze Wszechświata:

Ukryta Zawartość

Shapley.jpg

To ciekawe, że więcej informacji na temat Atraktora Shapley zostało opublikowane w dniu 11 stycznia 2006 roku dokładnie 10 lat po inwazji Archon na Kongo w 1996 roku :

Ukryta Zawartość

Przy aktywacji, impuls energii z Shapley Atraktora znacznie zwiększy nasze połączenie ze Źródłem:

Shapley%2BMap.jpg

Ten impuls energii wysyła fale światła przez nasze lokalne gromady galaktyk, a zwłaszcza wpłynie na nasz sektor galaktyki, w tym Ziemi. Na poziomie kwantowym, wszystkie cząstki elementarne w tym sektorze Galaktyki przechodzą przez hiperwymiarowy tunel i struktury fluktuacji kwantowych wokół tych cząstek, co staje się o wiele bardziej wyrównane ze Źródłem, i skutecznie zmniejsza podstawową anomalię, która była głównym źródłem ciemności we wszechświecie.

Aktywacja ta spowoduje ogromne zmiany w naszym sektorze Galaktyki. Spowoduje to dalsze zjednoczenie wszystkich przyszłych terminów, i pociągnie to do jeszcze większego dostosowania do Jedności.

Energie aktywacji będą przekazywane do naszego układu słonecznego przez asteroidę Chariklo, aktywując GARIL, święty kamień, który następnie będzie aktywować Świętego Graala, święty kielich wykonany z Mołdawit, obecnie w rękach sił Światła Bractwa Gwiazd. Będą one następnie przefiltrowywać te energie bardzo wysokiej wibracji poprzez 144000 aspektów Świętego Graala i wysyłać je do 144.000 członków Zakonu Gwiazdy:

Ukryta Zawartość

Order%2Bof%2Bthe%2BStar.jpg

Energie Bogini stworzą iskrę przebudzenia w członkach Zakonu Gwiazdy (wcielonych dusz Światła i Lightwarriors), a te energie zaczną organizować 144000 wcielonych dusz w świętej geometrii mandali tak, że każda dusza przyjmie jego właściwe stanowisko, które będzie potrzebne tej duszy, aby dała sobie radę z zadaniem, przed i w trakcie Wydarzenia.

Będziemy przekazywać te silne energie do planetarnego światła sieci:

Ukryta Zawartość

Planetarny Lightwork jest jednym z najpotężniejszych środków zaradczych przeciwko okupacji Archon planety:

Ukryta Zawartość

Głównym punktem zakotwiczenia dla tej aktywacji będzie na płaskowyżu Giza w Egipcie. Jesteś więcej niż mile widziany by do nas dołączyć:

Ukryta Zawartość

Ci, którzy nie mogą dołączyć do naszej grupy głównej fizycznie, mogą wspomóc tę aktywację z własnej lokalizacji, co skutecznie wzmocni siatkę światła wokół planety.

Wszyscy będziemy robić tę aktywację w tym samym czasie, w momencie, kwadrantu Uran Pluton, który przychodzi w dniu 15 grudnia o 7 godzinie 11 minut czasu kairskiego. Odpowiada to godzinie 06:11 w Europie Środkowej, 05:11 GMT w Londynie, 00:11 EST w Nowym Jorku, 23:11 CST 14 grudnia w Chicago, 22:11 MST w Denver i 21:11 PST w LA.

Możesz zobaczyć dokładny czas aktywacji dla wielu miejsc tutaj:

Ukryta Zawartość

Instrukcje:

1. Wznieś ręce nad głowę i zacznij obracać się zgodnie ze wskazówkami zegara.

2. Podczas tego, śpiewaj mantrę IIII (wymawiane ee-EE) tak, że wibruje w całym organizmie i wizualizuj swoje ciało, zmieniające się w genialny filar Światła, z milionami gwiazd tęczowo rozrzuconych w tym filarze Światła.

3. Śpiewaj mantry dalej obracając się. Po kilku minutach, opuść ręce blisko ciała i dalej obracaj się zgodnie ze wskazówkami zegara.

4. Gdy to robisz, zacznij śpiewać mantrę eeeaaa (eee jest wymawiane jak w Ameryce i e nie jak e Venus) tak, że wibruje przez twoje ciało i wizualizuj wir tęczy Światła rozszerzający się z serca na zewnątrz na cały świat. Wezwij obecność swoich przewodników duchowych, wzniesionych mistrzów, Plejadan, anioły, bliźniaczych dusz, bratnich dusz, rodzin duszy i innych istot światła.

5. Śpiewając dalej mantry i obracając się, zostań w obecności wszystkich tych istot Światła przez chwilę.

Masz również instrukcję Bogini Vortex w tym filmie po 05:21

Ze względu na ogrom tej aktywacji, będziemy robić tylko część 2 IS:IS

aktywacji portalu w tym czasie. Może być potrzebna część 3 przed lub po Wydarzeniu.

Po otwarciu portalu IS:IS, będą dalsze wydarzenia i aktywacje w ciągu 2014/2015 Okna Szansy. Więcej szczegółów o nich zostanie opublikowanych, gdy nadejdzie właściwy moment.

Uaktualnienia na temat otwarcia portalu IS:IS

Ukryta Zawartość

Wysłany przez Cobra

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pan Stanisław, to dobry komik. Teraz dowiadujemy się, że spotykał się z kosmitami :)) . Konfabulant na miarę Cobry.

Ukryta Zawartość

Stanisław Barski największy oszust i mistyfikator ze znamionami kilku chorób psychicznych, którego mistyfikacje udowodniłem (...)

Ukryta Zawartość

Wywiad dla NTV z Williamem Binneyem bylym szefem technicznym NSA - 3.12.2014

Ukryta Zawartość

Kopernik prowadził badania, obserwacje, obliczenia itd.

tumblr_lg7ujwSKLa1qafrh6.png

I z takim samym kretynizmem się spotykał.

Ukryta Zawartość

w momencie kwadrantu Uranu Plutonu w dniu 15 grudnia 2014 roku, wielu z nas będzie gromadzić i zakotwiczać energie Bogini Vortex i będzie tworzyć jasne i Harmonijne kanały manifestacji ostatecznego wyzwolenia planety.

jezusicku, ale brednie :))

Kopernik prowadził badania, obserwacje, obliczenia itd.

tumblr_lg7ujwSKLa1qafrh6.png

poza tym kopernik była kobietą

a o tym nikt jakoś nie wspomina

I z takim samym kretynizmem się spotykał.

fakt, w temacie kretynizmów rządzisz niepodzielnie :)

Ja tam lubię takich panów Stasiów, Artonów ... w sumie nieszkodliwe dziwaki w porównaniu do np. wróża Macieja, gdzie idzie o wyłudzanie kasy .... (pomijam tu oczywiście swego czasu spekulacje black gate-ami) :) .

Czy ja nie pisałem by mną się nie zajmować? Potraficie coś tak oprócz obsrywania? Żal mi was. To spadek jak sądzę po komunie. Ile to roboty trzeba by z tej cywilizacji coś powstało?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.