Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że przemyt uchodźców jest opłacany z zewnątrz. Są to działania świadome. Część z nich po dotarciu do Grecji niszczyła swoje dokumenty by zatrzeć tożsamość.

reptilianie?

O ile Soros jest Reptilianinem.:)

Coś wielkiego szykuje się jeszcze we wrześniu.

To w związku ze Szmitą a właściwie Superszmitą - raz na 49 lat wypada...

W tym tygodniu spotkają się w Nowym Jorku Czerwona Małpa, Papa Lewak, prezydenci Chin i Indii oraz...Putin.

Czyli praktycznie cała śmietanka towarzyska tego świata.

Po cholerę? Dlaczego media milczą? I o czym będą dyskutować? I po co ten lewak w białej sukience będzie odczytywał tę niedorzeczną encyklikę o ratowaniu Ziemi przed globalnym ocipieniem?

Co jest grane?

Szykują jakiś gigantyczny false flag?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jesteśmy coraz bliżej przełomowych wydarzeń.

Też tak uważam.

Do końca tego miesiąca zajdą wielkie zmiany.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No tak natychmiast świat się nie zawali. Ale w porównaniu do tego co tu się w naszych czasach działo będą to zmiany dla większości nie wyobrażalne. System społeczno polityczny i finansowy wali się na naszych oczach. Sprawa Grecji nie została załatwiona tylko odroczona, banki są bankrutami w których kasy brak. Od 2008 r kryzys nie znikną tylko sztuczkami został chwilowo załagodzony. Najwięksi finansowi bankruci porzyczają chwilowo majątki na czas audytu by dobrze wypaść. Takich przekrętów i na taką skalę jest cała masa jak chociażby niezamieszkane całe osiedla w Hiszpani bedące inwestycją funduszy emerytalnych itp. czy całe puste miasta w Chinach. To jedno wielkie osustwo nusi się w końcu załamać.

chociażby niezamieszkane całe osiedla w Hiszpani bedące inwestycją funduszy emerytalnych itp.

To prawda. Ceny nieruchomości w Hiszpanii lecą na ryj. Zawsze jak jestem na Teneryfie to przeglądam ogłoszenia z nieruchomościami bo chcę coś tam kupić.

I dawniej mieszkania były tak 50-70 tys minimum. W tym roku widziałem już po 39. Dla mnie dobrze.:)

Oto jak aktualną sytuację widzi Benjamin Fulford.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Z poniedziałku na wtorek, czyli w nocy 28 września dojdzie do czwartego zaćmienia księżyca na przestrzeni dwóch lat, co zamknie tzw. "tetradę".

Co interesujące, każde z dotychczasowych zaćmień miało miejsce podczas jednego ze świąt judaizmu.

"Słońce zmieni się w ciemność, a Księżyc w krew, gdy przyjdzie dzień Pański, dzień wielki i straszny" - czytamy w Biblii (Jl 3,3-4).

Strach potęguje fakt, że każde z czterech zaćmień zdarzało się w żydowskie święto - Paschy albo Sukkotu.

Zawsze gdy "tetrada" zaćmień księżyca pokrywała się z żydowskimi świętami, nadchodziły ważne wydarzenia religijne.

W podobnych okolicznościach doszło do wygnania Żydów z Hiszpanii przez katolicką inkwizycję w 1493 roku, a w 1949 roku powstało państwo Izrael. 18 rat później wybuchła "wojna sześciodniowa" pomiędzy Izraelitami a Arabami.

Dwa krwawe Księżyce w 2014 i 2015 roku wskazują na dramatyczne wydarzenia na Bliskim Wschodzie, które będą miały wpływ na całą Ziemię.

Z astronomicznego, naukowego punktu widzenia 28 września 2015 roku Księżyc będzie optycznie o 14 procent większy niż zwykle.

I ta jego "większość" będzie spowodowana najbliższą z możliwych odległością od Ziemi.

Połączenie dwóch zjawisk - "Superksiężyca" i "krwawego Księżyca" odnotowano zaledwie 5 razy od 1900 roku, w latach 1910, 1928, 1946, 1964 i 1982.

Standardowe zaćmienia są znacznie częstsze i widać je z Ziemi średnio raz na 2,5 roku.

Nawet jeżeli tego dnia zdarzy się coś niezwykłego, będzie należało to uznać za przypadek.

Amerykańskie poruszenie w mediach społecznościowych nie znajduje odzwierciedlenia w opiniach naukowców, którzy, choć mowa o szczególnym przypadku, nie wtórują pastorowi Hagee, który uważa że nadchodzi Armagedon.

nm_nm1.jpeg

Wybrane fragmenty tekstu z udziałem moich spostrzeżen pochodzą ze strony - http://pogoda.wp.pl/gid,17872717,kat,1035571,galeria.html?ticaid=115a93&_ticrsn=3

Przesądny nie jestem i w różne przepowiednie staram się nie wierzyć, ale to zjawisko astronomiczne jakoś budzi we mnie skojarzenia z rozwijającą się obecnie w niekorzystnym nie tylko dla Polaków kierunku.

Ten napływ imigrantów i zjawiska astronomiczne jakich niebawem doświadczymy, pobudzają mimo wszystko wyobraźnię.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

ale nie koniecznie w tym terminie

Piszesz jakbyś z takimi sprawami się dopiero stykał.

Przecież wiadomo, że nic nie dzieje się od razu jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.

A skoro już mowa o terminach, do których jak widzę przykładasz wielką wagę - Mastership już wylądował, czy wkrótce ?

Próbujesz być oryginalny. Już dawno o tym wielokrotnie pisałem. Scenariusz jest ustalony. Gdyby ci teraz za oknem wylądował zapewne posrałbyś się ze strachu, Zobacz na reakcje ludzi zajmujących się UFO i obcymi istotami od wielu lat na spotkanie z taką istotą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Próbujesz być oryginalny.

Zawsze staram się być konkretny, z racji technicznego wykształcenia.

Gdyby ci teraz za oknem wylądował zapewne posrałbyś się ze strachu,

Wulgarnością swoją nic nie wskórasz, konkretne daty a nawet godziny mnie interesują.

Zobacz na reakcje ludzi zajmujących się UFO i obcymi istotami od wielu lat na spotkanie z taką istotą.

W swojej "hermetyczności" ci ludzie są zakręceni jak słoik po dżemie, jeden (za)nakręca drugiego, oni żyją po prostu niespełnionymi marzeniami.

Wiem o tym, bo żyłem wśród takiej grupy ludzi.

>Starybey

Odpowiadanie tobie jest bez sensu ze względu na niemożność zrozumienia i narażanie się na ban i wyrzucenie z forum jak w stopce. Tak było w wątku o Bogu.

Statek matka już tu się pojawił. Zadawanie pytań na ten temat to dyletanctwo.

Krwawy Księżyc dziś przed świtem.

4lrk9f.jpg

Próbujesz być oryginalny. Już dawno o tym wielokrotnie pisałem. Scenariusz jest ustalony. Gdyby ci teraz za oknem wylądował zapewne posrałbyś się ze strachu, Zobacz na reakcje ludzi zajmujących się UFO i obcymi istotami od wielu lat na spotkanie z taką istotą.

Ukryta Zawartość

ciekawe, na czym jadą ci tropiciele

śmiszne to :)

Ukryta Zawartość

Przyłącz sie do nich. Będziesz wiedział.

Wielkie a wzasadzie epokowe wydarzenia? Ogłoszenia NESARA spodziewaj sie w tym roku. Ja dopiszęod siebie , że data nie jest wyznaczona.

Wcześniej najemnicy którzy przybylyli w grupach uchodzców do Europy będą na sygnał próbować robić nam rozpierduchę.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wielkie a wzasadzie epokowe wydarzenia? Ogłoszenia NESARA spodziewaj sie w tym roku. Ja dopiszęod siebie , że data nie jest wyznaczona.

wojna będzie

ale data nie jest jeszcze wyznaczona

W mediach jest poruszenie bo w powietrzu wiszą różne znaczące wydarzenia ale nie koniecznie w tym terminie.

W mediach zawsze jest jakieś poruszenie. Trzeba masie regularnie propagande i sterowana informacje serwować.

Co z tego jak większość to nieprawda.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

ciekawe, na czym jadą ci tropiciele

Na stole piwo w kuflach stało, a ile wypili (?) widać jedynie że są trochę podchmieleni ...się znaczy pobudzeni ;-)

Możliwe, że któryś z uczestników poszedł nago za potrzebą - "strach ma wielkie oczy" jak mówi przysłowie.

Ale akurat nie nodzi o masowe media. Raczej o alternatywne.

te alternatywne też bzdurzą :)

Na stole piwo w kuflach stało, a ile wypili (?) widać jedynie że są trochę podchmieleni ...się znaczy pobudzeni ;-)

Możliwe, że któryś z uczestników poszedł nago za potrzebą - "strach ma wielkie oczy" jak mówi przysłowie.

a może gajowy Marucha biegał z flintą po lesie ;)

Zwykła insynuacja.

Radziłbym za nich nie twierdzić co widzieli

To są chamskie zachowania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.