Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Mamel:

Zbuduj działo orgonowe i napisz czy działa...?

Otóż: nie działa.

Nie wg. opisów z netu...

no widzisz? i co Ci po tych Twoich kontaktach z "nieznanym" - drukowane literki górą :(

Może co jakiś czas kosmici zabierają prawych i oświeconych i robią bunga-bunga na ziemi

z nimi? to odnośnie mulsa?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gdzie jest wątek szmoleński? Podobno już filtrują hasła "szamolot" i "szmoleńsk"- coraz ciężej znaleźć informacje z wielu dziedzin... Matrix, polityka miłości i brak wątpliwości...

Jeszcze nawiąże do swojego poprzedniego wpisu o szmoleńsku- Ogłoszona zagrozenie t@rrorystyczne i stąd 2 szamoloty tupolef ale żaden nie miał statusu a HEAD- czyli prawdopodobnie prezydent leciał JAKiem40, opóźniony pociąg szpecjalny żeby broń boże nie przyjechał przed "wypadkiem",

Myślę że część osób śmieje się i nie chce wierzyć ale to już jest tylko jeden zaplanowany trybik większego ludobójstwa, wiem ciężko uwierzyć...

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Bestia- zbieranina chciwych, zaślepionych i nieświadomych ludzi postanowiła zrobić inflacje przez drukowanie dolara po to żeby podnieść ceny żywności docelowo wywołać wojnę i wykonać LUDOBÓJSTWA. Już zapowiedzieli podwyżki żywności na jesień tak samo jak zapowiedzieli (CZYTAJ WYKONAJĄ) zamachy terr. Pranie mózgu o konkurencyjności ma na celu wpuszczenie wielkich koncernów które zaniżą zarobki dla ludzi ze średniego i niższego szczebla. Na jesień będzie pretekst żeby wprowadzić GMO. Każdy w historii który sprzeciwiał się allCIAidzie został zamordowany, każdy który współpracuje z "światowymi" organizacjami sam zgadza się na LUDOBÓJSTWO i sam jest NAZISTĄ.

Jedyny obrona to uświadamianie innych i nie kupowanie ichnych produktów. Rodziny które sponsorowały 1,2 i inne wojny dzisiaj mają opanowane wszystkie media,banki,polityków.i robią nam wodę z mózgu... POWIEDZ NIE :(

Widzę nową wiadomość w mediach- złapali jakiegoś erotomana i zapowiedzieli(czyt. WYKONAJĄ) opóźnienie bankructwa Grecji i Portugalii- zresztą unia jaweropejska jest po to żeby osłabić, ogłupić i oskubać 90% ludzi na rzecz elit. Socjalistyczny twór kierowanych przez nazistów...

• Administratorzy

Gdzie jest wątek szmoleński? Podobno już filtrują hasła "szamolot" i "szmoleńsk"- coraz ciężej znaleźć informacje z wielu dziedzin... Matrix, polityka miłości i brak wątpliwości...

http://www.audiostereo.pl/katastrofa-tu-154m-teorie-spiskowe_63467.html

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Trochę wyolbrzymiam póki sieć wolna bo już TVN donosi "donald kochajmy się tusk nie wie czy sieć powinna być wolna" tak jak z 2 miesiące TVN przestawił wajche i mówił o sile SLD i Schetyny bo MARIONETKA tusk nie spełniał widocznie ichnych judaszowych oczekiwań...

O szantażu USA na Pakistanie dowiedziałem się na stronie japan news, o powodzi w USA na stronie al jazerra- bo BARACK OBAMA MA się tylko dobrze kojarzyć tak jak donald kochajmy się tusk.

Prezydent Iranu prosi zachód o pokój a TERRORYŚCI SZATANIŚCI z USraela piorą nam mózgi przez sprzedane media.

Tusk to zdrajca bo zaprosił Obamę w tym samym czasie jak spotkanie państw europy środkowej- on nie chce silnej POLSKI.

2 artykuły na poziomie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Bardzo spodobało mi się to zdanie:

"Alex jest jeden w swoim rodzaju, siedzi w paszczy lwa i ma jaja"

To rzeczywiście cud. Może ma jaja ze stali? Pytanie tylko czy tej od Kruppa czy tej z Magnitogorska ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Niebezpieczna klauzula w ustawie o obronie USA – III wojna światowa już blisko?

ACLU, American Civil Liberties Union, organizacja walcząca o prawa obywatelskie w USA opublikowała niepokojący apel o usunięcie dwóch dodatków do ustawy dotyczącej obrony państwa – National Defense Authorization Act. Jeden z dodatków dotyczy gejów i lesbijek i według ACLU jest dla nich dyskryminujący. Druga klauzula, jeśli nie zostanie usunięta z ustawy może przynieść drastyczne zmiany w sposobie „walki z terroryzmem” przez USA. Otóż klauzula ta dotyczy sposobu wypowiadania wojen, została dodana przez republikanina z Kalifornii, Bucka McKeona. Pozwala na użycie przez Prezydenta sił militarnych w dowolnym kraju, jeśli tylko są podejrzenia, że na jego terenie ukrywają się „terroryści”. Nie musi to mieć żadnego związku z zamachem na USA czy cele amerykańskie. Klauzula jest bezterminowa, została ona ukryta głęboko w stosie setek stron ustawy. Nie było nawet jej wysłuchania. Jak twierdzi Laura W. Murphy, dyrektor ACLU w Waszyngtonie, wprowadzenie ustawy z taką klauzulą spowoduje wzrost przemocy wobec innych krajów, a w efekcie zwiększenie zagrożenia USA.

Można by dodać, że podobne ustawy wprowadzono w III Rzeszy – umożliwiły one Hitlerowi agresję na sąsiednie kraje, a w efekcie spowodowały wybuch II wojny światowej.

Mam nosa do małych szczegółów, Libia miała niezależny bank, kryzys w Białorusi wymusza zaciągnięcie kredytu z banku światowego, Kraj Chaveza też niezależny też przechodzi kryzys, prezes NBP Skrzypczak który zginął w Smoleńsku w czasie boomu nie chciał zaciągać pożyczek od banków światowych- BANKSTERÓW. W filmie m@trix gościu patrzał na na pojedyńcze cyferki i widział całość. Banksterzy abijają i prowadzą wojny, a polityków można podzielić wyłącznie na uległe marionetki i niezależnych- których będą poniżać, ośmieszać, mordować...

to już nie żarty... :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To tak jak w starym kawale

Do bacy przyszła milicja i mówią

-panie baco, gazdo, mamy zgłoszenie,że pędzicie bimber.

a co ja mam pędzić? nic nie pędze

- no to sprawdzimy

poszli i znaleźli w szopie aparature

jest aparatura baco, będziecie sądzeni za bimbrownictwo!

-to i za gwałt mnie sądźcie!

a to dlaczego?

-bo też mam aparaturę!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Fakty i spostrzeżenia- Hitler chciał z Rosji zrobić rezerwuar surowców dla Europy, chciał sprowadzać do burdelów Rosjanki, chciał wybić, osłabić rosyjskich mężczyzn, jakby dzisiaj spojrzeć to... udało mu się :O

2)Po wojnie albo krótko przed najważniejsi ludzie władzy Hitlera( marionetka jak większość polityków) wyjechali do USA lub Ameryki południowej

3) "polityka" USA to prowadzenie wojny nie w USA i Europie- żeby wybijać,osłabiać inne nacje

4) propaganda miłości i pranie mózgu przez media oczywiście utrudnia zobaczyć NAZIZM- np.

propaganda sukcesu finansowego,

5) BLOKOWANIE innych form "leczenia" bezpłodności którą SAMI STWORZYLI dodając chemię w

żarciu (szczególnie dla ubogich) na rzecz INVITRO-

BO MOŻNA WYBRAĆ "LEPSZE" ZARODKI

Muzułmanie nie mają racji że to Szataniści?

A wszystko w białych rękawiczkach pod płaszczykiem dobra, kolejny jeden filar manipulacji doskonałej...

z innej beczki- co przed nami ukrywają:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Krytykujecie prawdę to co wy na szaloną teorię?

Wikileaks ujawnił że NASA ukrywała prawdę o księżycu- może są tam budowle czy cuś, skojarzyło mi się to z relacjami znanego polskiego Jasnowidza (nie ważne kto, meritum głupcy!) że księżyc jest... żywą istotą pustą w środku odżywiającą się... bioenergią roślin ziemskich.

Chorzy chciwi ludzie władzy zrobią wszystko żeby wprowadzić GMO włącznie z wojną jądrową...

To spowoduje zmiany np. w ruchu księżyca- no i macie krótki film o samobójstwie...

a konferencyje ..nic?

No niestety narazie nie...ale czekamy az sam zechcesz sie wypowiedziec rosadnie wtedy

dostaniesz zaproszenie a narazie popatrz i wytlumacz mi i innym co to wg Ciebie jest

na zdjeciu ponizej.

Okolice Banina (fotki robil moj kolega) dzis kolo 15

Utrzymuja sie ok 2 godz rozrzedzajac powoli. Tak potraktowane niebo po kilku godz traci niebieski blask i wyglada jak takie.... mleko. Nie ma chmur ale jest "siwe".

Jesli to np nowe paliwo lotnicze to zajebiscie ktos nas wali w rogi

Kaza placic ludziom podatki ekologiczne a kilka samolotow nad 3miastem wali sztuczne zachmurzenie z rur wydechowych...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja myślę, ze smugi mogą być współrzędnymi odniesienia dla statków pozaziemskich. Coś podobnego jak rysunki z płaskowyżu Naska, tylko w atmosferze; lepiej widoczne z orbity...

Tylko pytanie: czy nasz rząd jest też umoczony w spisek...?!...

Jeszcze nie, ale Obama przyjezdża więc już nie długo tak będzie...

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.