Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Moja klawiatura stracila polskie_pryzpadek? Czy nie zauwazyles ze ludzie sa coraz glupsi i mniej odpowiedyialni?

jak to sie ma do rosnacej ilosci chemii w zarciu? Jak bys nie zauwazył nie daje odpowiedzi, tez kiedys myslalem ze jestem madry

jak to sie ma do rosnacej ilosci chemii w zarciu? Jak bys nie zauwazył nie daje odpowiedzi, tez kiedys myslalem ze jestem madry

tłusty czwartek

Moje różne spostrzeżenia i fakty:

1) w TVP3 pojawił się nowy silny facet maczo a prezenterka jakby była przestraszona i mimo że starała zachować się normalnie to było widać jej rozgoryczenie a nawet chęć płaczu. Zabawie się w przewidywanie przyszłości- tvp3 będzie upodabniał się do "normalnych" mediów silny facet a"la Durczok z którym utożsamia się spora część widzów...

2) amerykańskie filmy najpierw mi się podobały, potem nudziły, potem widziałem schematyczny banał bez głębszej refleksji a ostatnio stwierdziłem że to narzędzie prania mózgu:

-rząd zawsze jest silny wygrywają wszystkie wojny, kult "ego" i rywalizacji, propaganda dążenia do sukcesu, jasny przekaz "takie jest życie"

3) propagowanie życia na kredyt

4) walka z medycyną naturalną, wymieranie naturalnych roślin

5) zachęcanie do życia w mieście za komuny i teraz- ostatnio pod płaszczykiem dbania o naturę

A teraz sami poczytajcie sobie o nowym porządku świata.

6) dezinformacja i natłok informacji w których brałem sam udział

przygotowania do?????????

tłusty czwartek

ciekawe forum sam czuje wzrost świadomości u siebie być może 2012 matka ziemia da nam sygnał do poszerzenia świadomości zakładając że rządy nie grzebią w tym żeby przeszkodzić temu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

spisek odchodzi do lamusa pytanie brzmi do czego rządy się przygotowują

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

spisek odchodzi do lamusa pytanie brzmi do czego rządy się przygotowują

Ukryta Zawartość

o kosmicznych szarakach pod ziemią przecieka do opinii od trzydziestu lat tak, że kupy się to trzyma

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

> o matko przenajswietrza i chinczyki nic o tym nie wiedzą? trzeba im podesłac

dobre! ynteligencja się śmieje a ja głośno myślę. Jest wesoło :)

Jakiś grubszy przekręt się szykuje- to na pewno, trzeba zwąchać co nieco.

tłusty czwartek

USA prosiło chiny o kupienie ich długów i w zamian pewnie szerzą "demokratyzacje" a co za tym idzie chory konsumpcjonizm chińskich towarów. Na przeszkodzie globalizacji stoi Rosja i niektóre państwa muzułmańskie, Chiny już pchają się na Syberię a amerykańce na bliski wschód (wojska z Europy będą wycofane). Tyle faktów a teraz gwoźdź programu- domysły :D

Całe to bicie informacji i straszenie końcem świata to zasłona dymna globalizacji, być może będzie mistyfikacja nalotu obcych, być może krach giełdowy czy ŻYWIENIOWY, inne straszenie epidemią czy czymkolwiek a wynikiem będzie WPROWADZENIE RZĄDÓW POLICYJNYCH.

Dowody pośrednie: już mówią o braku żywności, 2 fali kryzysu, popatrzcie jaka nie-demokracja jest w USA i UK, ogłupiające filmy o końcu świata czy nalotu złośliwych obcych, ograniczenia informacji w goole, natłok informacji i dezinformacja.

Albo super zamach terr. np. w jądrowy Afganistanie i będzie pretekst do globalizacji :(

tłusty czwartek

Bardziej przyziemna teoria- walka o strefy wpływów jak widać na mapie kto skorzystał na kryzysie- chyba wszystko jasne...

Chiny wiadomo rywalizują z USA, muzułmanie sprzedają ropę ale ideologicznie są przeciwnikami, zakładając że się dogadali osłabiają zachód i północ a potem... uderzenie wojskowe i brak przeciwnika...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

fajna stronka jedno mnie zaciekawiło podobne trzęsienie ziemi jak teraz nawiedziło Japonię przed 2 wojną światową.

Ukryta Zawartość

K...!

Ukryta Zawartość

Sam zauważyłem dziwne smugi na niebie szczególnie ostatnie lata większa mgiełka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

e tam ,to jest fajowskie, podejzewam ze pierwszym nosicielem byl agent Mulder i zarazał nas w Polsce podczas emisji filmu w latach 90 wtedy jeszcze szprechali po niemiecku na PRO7.

Ukryta Zawartość

a nitki te słuza do pociagania za nie, abysmy tańczyli tak jak ONI chcą!

Ukryta Zawartość

Z tym przewidywaniem przyszłości to byłbym ostrożny..

W gruncie rzeczy wcale nie wytwarzasz rezultatów, tylko uświadamiasz sobie, że one już istnieją. Wszystko już zostało stworzone, a ty doświadczasz wyniku, jaki zdołasz wybrać, w zależności od Twojego pojmowania i postrzegania.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nostradamus mówił że w przyszłości będzie wojna z... myślami. Nie jestem na takim poziomie żeby to zrozumieć ale na razie zobaczyłem jak telewizja kreuje rzeczywistość i co gorsza wszystko idzie ku większemu ogłupieniu, kultu siły, przemocy, agresji. Te wszystkie małe szczegóły o których pisze składają się w całościowe zaplanowane działanie. Źle się dzieje panowie, bardzo źle.

tłusty czwartek

Bushowi spadało poparcie i rozpętał wojnę i nagle skoczyło mu poparcie do 90%- co za IDIOCI przecież człowiek się nie zmienił to czemu nagle zaczęli go popierać? Przyjrzyjcie się amerykanom jak mają wyprane mózgi przez tą ogłupiającą TV i przez chemie w żarciu + GMO. A teraz zobaczcie jak schematyczne są amerykańskie filmy:

-rząd jest silny, wielki, jest się z czym utożsamiać i trzeba go słuchać

-kult rywalizacji, kult "ego",kult siły- ukryty faszyzm

- kult pedalstwa rozwiązłości i innych patologi

- kult mordu (!)

Ja były niewierzący liberał ujrzałem dzieło samego szatana- MANIPULACJE DOSKONAŁĄ, tragedia ogłupiałych ludzi.

tłusty czwartek

W czasie wyborów Obamy 3 wojskowych murzynów zabiło białego porucznika polskiego pochodzenia i ta sprawa wyszła na jaw dopiero po wyborach-

1)jak widać nie mam tam demokracji

2)ukrywanie miało na celu brak negatywnych skojarzeń murzynów z prezydentem

Wczoraj patrzałem na portal TVN 24 i widziałem jak przedstawiają wojnę jako... COŚ CIEKAWEGO, DOBREGO, "demokratyzacje", a według nich zło i oszołomstwo to był raport Kaczyńskiego.

To jest MATRIX panowie, w zeszłe wakacje usłyszałem od pis-dowca "masz wyprany mózg"

nie pozostałem mu dłużny jako lyberał, w końcu wziołem się uczciwie za siebie, swoje zdrowie, odstawiłem alkohol i zobaczyłem MATRIX.

tłusty czwartek

Ukryta Zawartość

Kolejny myślący facet znika z TV, same silne prostaki, kult siły, głupoty, podawanie gotowych odpowiedzi, w TVP1 ciekawe dokumenty o bliskim wschodzie kiedyś były o 22.00 teraz o 1.00 w nocy... Wołoszański w radiu ZET po 4.00 rano- POLAK MA BYĆ GŁUPI... :(

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

W czasie wyborów Obamy 3 wojskowych murzynów zabiło białego porucznika polskiego pochodzenia i ta sprawa wyszła na jaw dopiero po wyborach-

1)jak widać nie mam tam demokracji

2)ukrywanie miało na celu brak negatywnych skojarzeń murzynów z prezydentem

Wczoraj patrzałem na portal TVN 24 i widziałem jak przedstawiają wojnę jako... COŚ CIEKAWEGO, DOBREGO, "demokratyzacje", a według nich zło i oszołomstwo to był raport Kaczyńskiego.

To jest MATRIX panowie, w zeszłe wakacje usłyszałem od pis-dowca "masz wyprany mózg"

nie pozostałem mu dłużny jako lyberał, w końcu wziołem się uczciwie za siebie, swoje zdrowie, odstawiłem alkohol i zobaczyłem MATRIX.

biały cukier tez odstaw, pszczoły po nim zdychają. wala jakies wapno do niego.

Ukryta Zawartość

warto obejrzeć.

Ukryta Zawartość

Facebook namawiał do... intifady- wojny muzułmanów z żydami. Szukają pretekstu do wojny?

Jakieś dziwne poglądy o ekspansji globalizacji czy satanizmie(walka z religiami i dążenie do wojen) nabiera realnych kształtów.

Podwyższanie cen żywności spowodowane ...?

tłusty czwartek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.