Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki subbarak do 15 000zl

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie majac subbaraka czuje sie tak jakos niespelniony.... Co polecacie??? aaaaaaaa zapomnialem! oczywiscie musi jezdzic bokiem! to podstawa!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

https://www.audiostereo.pl/topic/80003-jaki-subbarak-do-15-000zl/

Nie majac subbaraka czuje sie tak jakos niespelniony.... Co polecacie??? aaaaaaaa zapomnialem! oczywiscie musi jezdzic bokiem! to podstawa!

Może forester?

Jak poprosisz modela to załatwi by jeździł bokiem.

Niestety po kampanii reklamowej stan wizualny tego egzemplarza jest bardzo niepewny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-2737-007126400 1299857069_thumb.jpg

post-2737-008083800 1299857264_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A na paliwo masz?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

a co? bokiem wiecej pali? prosze moderacje o zablokowanie uzytkownika mlb w moim watku...

Próbowałem zablokować, wyrzuca jakiś błąd...

bokiem nie bokiem, subaru sporo pali. No chyba że myślisz o nowym dieslu, ale za 15kzł to co najwyżej kupisz felgi i kierownicę.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Mam, a właściwie żona, stareńką imprezę 1,6 4WD i w dyszce sie mieści ale tp przy jeździe na wprost. Do jazdy bokiem lepsze jest takie coś

Ukryta Zawartość

Dziwne, trzeba sie zalogować aby obejrzeć, tu chodzi ok;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Próbowałem zablokować, wyrzuca jakiś błąd...

kurde, a ja myslalem, ze z ciebie taki programista pierwsza klasa, a tu dupa....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

kurde, a ja myslalem, ze z ciebie taki programista pierwsza klasa, a tu dupa....

No niestety - taki ze mnie programista jak z Civica STI. Parzę im kawę.

Ale nie łudźmy się - do przyjemnej jazdy bokiem to potrzeba te 250 koników jak nie więcej - zależy od masy auta. No chyba że po śniegu czy piasku, wówczas i 150 szkap pociągnie.

prosilem o zablokowanie uzytkownika mlb, ok... taki elb prosi i ma... coz.. wiec z czystym sumieniem moge napisac

mlb, spadaj baranie z tego watku...

prosilem o zablokowanie uzytkownika mlb, ok... taki elb prosi i ma... coz.. wiec z czystym sumieniem moge napisac

mlb, spadaj baranie z tego watku...

Prosiłeś o zablokowanie, odpowiedziałem zgodnie z prawdą że nie jest to możliwe. Gdybyś poprosił bym przestał pisać w tym wątku - sytuacja byłaby inna. Natomiast wobec powyższego... cóż. I tak już mnie widzisz na każdym kroku, co świadczy o przemęczeniu.

Ale nie łudźmy się - do przyjemnej jazdy bokiem to potrzeba te 250 koników jak nie więcej - zależy od masy auta. No chyba że po śniegu czy piasku, wówczas i 150 szkap pociągnie.

I tylny napęd. Bo ciąg na cztery łapy to ma tylko pies kudłaty.

?👈

Pozwolę się nie zgodzić:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość rochu

(Konto usunięte)

Hm..

Proszę o wybaczenie założyciela wątku za off top ale właśnie dotarłem informację, że Foxbat dostał bana.

Zastanawia mnie czy powodem tego była (dość absurdalna i żartobliwa - moim zdaniem) jego prośba o blokadę jednego z użytkowników w tym wątku.

Jeżeli to prawda, to na tym forum moderacja zaiste stoi frontem do klienta i strach się bać prosić moderatorów o blokowanie niechcianych gości we własnych wątkach.

Pozwolę się nie zgodzić:

Ukryta Zawartość

To mi sie podoba wiele bardziej, a na zywo calkowicie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

Hm..

Proszę o wybaczenie założyciela wątku za off top ale właśnie dotarłem informację, że Foxbat dostał bana.

Zastanawia mnie czy powodem tego była (dość absurdalna i żartobliwa - moim zdaniem) jego prośba o blokadę jednego z użytkowników w tym wątku.

Jeżeli to prawda, to na tym forum moderacja zaiste stoi frontem do klienta i strach się bać prosić moderatorów o blokowanie niechcianych gości we własnych wątkach.

nasz Foxiu, rozsierdzony opieszałością moderacji zareagował asertywnie pisząc o 19:58 - "mlb, spadaj baranie z tego watku..."

widocznie myślał tak jak graaf gdy pisał: Napisano 13.12.2007 - 17:31 - "odwalcie się - to forum nie jest moderowane i na bocznicy mogę robić co chcę!"

widać kiedyś tak, dziś już nie każdy

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.