Skocz do zawartości
IGNORED

Multialternatywa dla iPhona

brbr

Rekomendowane odpowiedzi

prosze :) tania alternatywa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Kupiłem synowi Xperie X8 na allegro za 380 zł. Telefon był nowy, ktoś wziął na przedłużenie umowy. Pełen zestaw, wszystkie dokumenty. Za te pieniądze - rewelacyjny telefon. Przeżył krótką kąpiel.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Witam

Alternatywa dla iphone jest samsung galaxy s. Za 300zl nie znajdziesz ''alternatywy'', bedzie to wyraznie gorszy produkt. Tak samo jakbys chcial dobra alternatywe kolumn za 10 tys tylko ze masz do wydania tysiac zł :) Za jakosc i funkcjonalnosc czasami trzeba troszke wiecej zaplacic.

Szukaj telefonu na androidzie a bedziesz zadowolony.

pozdr

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Kupiłem synowi Xperie X8 na allegro za 380 zł. Telefon był nowy, ktoś wziął na przedłużenie umowy. Pełen zestaw, wszystkie dokumenty. Za te pieniądze - rewelacyjny telefon. Przeżył krótką kąpiel.

O ile X8 posiada ten sam procesor co X10 mini (do niedawna korzystałem z tego telefonu), to jest to cudowna opcja. W przeciwieństwie do "jabłuszek" nie zacina się i jest bardzo wygodny w obsłudze. Szczególnie po aktualizacjach.

Hmm to Was zmartwie bo moj galaxy s smiga od prawie roku bezproblemowo:) I mnogosc aplikacji na androida bije te w wiekszosci platne z iphona... nie mowiac juz ze na iphona nic prawie nie mozna zgrac bezposrednio z kompa tylko wszystko przez te aplikacja itune i inne...

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

No i Ijfon to ponoć szpiegofon! sam bez wiedzy właściciela robi i wysyła foty:(

Mam Galaxy S od kilku dni i porównując do Iphone 4(miałem na próbę) nie ma się czego wstydzić a jest dwa razy tańszy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja moge polecic Ci w tej cenie LG KC910

Ukryta Zawartość

Telefon ten mialem 2 lata nie sprawial zadnych problemow kosztowal mnie kiedys 1200pln teraz kupisz za 300 pln uzywany wiec mysle ze ciekawa propozycja oczywiscie wyswietlacz nie jest taki dobry jak w iPhone bo to inna technologia no ale poza tym telefonik calkiem fajny jak za 300pln ;)

Tu test telefonu :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hujwej i inne takie nie są wcale złe. Niech nas cieszy nowe jajo bo to jajo jest od Mao.

Kupiony bratankowi na komunię, byłem w szoku gdy zobaczyłem jak działa (na plus):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

System to taki chiński androidowski samizdat. Java chodzi i śmiga, wifi i bt także. Googlemaps chodzi szybko (w zależności od szybkości sieci). I to jest potwierdzeniem tego że linia partyjna po 1978 była słuszna.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.