Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Napaliłem się ostro na tego luxmana:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zacząłem licytować, do końca aukcji było jeszcze 6 dni (dziś rano), a tu nagle, bez certolenia się... bum, koniec aukcji. Po prostu aukcja się skończyła, bez żadnego uprzedzenia. :-((

Pełne porozumienie poza allegro zapewne. Ciekawe, za ile poszedł naprawdę. Fe, nie przystoi taki numer Supersprzedawcy, wyżej chyba nawet chwalonemu.

Ukryta Zawartość

zwolennik łagodności

Do Kafaxa

Muszę się odezwać , bo to mnie trochę wkurza.Rozumiem ,że sporo złego dzieje się na Allegro ,ale zabawa w podbijanie aukcji znajomym mam już dawno mnie nie kręci.Otóż Renata8 i macrob , to dwie różne osoby z dwoma różnymi IP chocby z racji DSL'a u różnych dostawców internetu:-).Legnica to miasto w którym żyje i pracuje ok 100 tys. ludzi i naprawdę nie jest dziwne , że kilka osób ma zbieżne zainteresowania , a z racji bliskości granicy , również większe możliwości w zdobyciu interesujących sprzętów.Ja również znam możliwości Revoxa 251 (oraz wartość na naszym rynku) i mam prawo próbować kupić co chcę.Wszelkie insynuacje oparte na spiskowej teorii dziejów uważam za niesmaczne w odniesieniu do moich licytacji.Na swoją opinię na Allegro pracuję od prawie 6 lat i nie wydaje mi się ,żeby moja skromna osoba musiała występować jako ZNALEZISKO , co innego , jeśli kogoś zainteresuje oferowany przeze mnie sprzęt.

Pozdrawiam.

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

Tym bardziej przyhamować że często widzę tu reakcje -a ja kupiłem taaaaki sprzet za 30zł ( w domyśle ale ten sprzedający frajer) ale jak sprzedający wie co sprzedaje to taki, siaki owaki, dać mu . Panowie kali był, jest i bedzie, oszustów tez nie brakuje, ale stosujcie ta sama miarkę do siebie jak i do sprzedających. A jak zaniżaja cenę to im powiedzcie że zaniżaja ?- ale jaja i to piszę ja -nieustająco kupujacy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ciekawe jak to gra. Cena taka że chyba warto w ciemno kupić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ktos mial moze z tym cos do czynienia?

Ukryta Zawartość

Tania hiszpańska firma awansowała na amerykański high end.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kliknij i zobacz haj end :D

Ludzie maja poczucie humoru

Ukryta Zawartość

Rod (Rh, gr. rhodium, z rhodon - róża) - metal z IX grupy pobocznej. Posiada 34 izotopy z przedziału mas 94-112. Trwały jest tylko izotop 103, który stanowi 100% naturalnego składu izotopowego tego pierwiastka.

Odkryty w 1803 roku przez W.H. Wollastona w Londynie.

W skorupie ziemskiej występuje w śladowych ilościach rzędu 10-4 ppm. Otrzymuje się go z niektórych rud miedzi i niklu, w których występuje ok. 0,1% tego pierwiastka.

Kompleksy karbonylowe, chlorkowe i fluorkowe rodu są stosowane w przemyśle jako katalizatory polimeryzacji polietylenu oraz w metatezie olefin.

Znaczenie biologiczne - żadne. Kompleksy karbonylkowe są toksyczne i prawdopodobnie rakotwórcze.

W postaci czystej jest lśniącym, srebrzystoszarym metalem. Nie reaguje z wodą, powietrzem i kwasami, natomiast ulega reakcji z mocnymi zasadami. W postaci czystej nie jest stosowany ze względy na bardzo wysoką cenę.

Tuner Sony ST-A6B, opis powiedziałbym skromny ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kupilem takie rodowane za 4zł zdaje sie na wolumenie. Wizualnie sa niezbyt ładne. Powierzchnia stykow nie jest gładka. Wyglada jakby ktos je podrapał.Podoba mi sie natomiast ze mase sie lutuje bezpośrednio do obudowy gniazda. Jak sie bedzie kiepsko trzymala cyna to mi sie juz przestanie podobac ze nie ma dziurki :)

Ukryta Zawartość

przykład absurdalnej ceny

Ukryta Zawartość

A to było już?:

Ukryta Zawartość

Fajne, cała wieża zwłaszcza z tą szafką. Chodzi mi o wygląd, bo nic o tym nie czytałem więc jak gra pojęcia nie mam. Ciekawe jak wysoko zajdzie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - jak oceniacie taką parkę? jak to gra?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - czas zacząć szturm :-)

Ukryta Zawartość

T-amp z zasilaczem:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.