Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, nissio100 napisał:

Za 25£ to Rumun tobie przywiezie.

Trudnią się kurierką? 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

37 minut temu, nissio100 napisał:

Za 25£ to Rumun tobie przywiezie. Mieszkam w uk i dobra firma kurierska kosztuje za Audie Flight 3 dla kolegi płaciłem 55£ 

Tylko wspolczuc, ze tyle placisz  ? z "Rumunow" nigdy nie korzystalem. 

Wieza STEREO Technics :)

3 godziny temu, Prewwit napisał:

zamiast na lokacie trzymać to tylko w sprzęt audio inwestować

Pełna racja, tylko trzeba mieć co. W dobie pandemii tylko nieliczni się dorabiają. -))

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Godzinę temu, kiza napisał:

W dobie pandemii tylko nieliczni się dorabiają. -))

Za to jak bardzo .

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 godziny temu, Huberto1984 napisał:

Tylko wspolczuc, ze tyle placisz  ? z "Rumunow" nigdy nie korzystalem. 

Może i to godne współczucia ale przynajmniej mam Full insurance. Jak korzystasz z Hermesa to nie dziwne że styka 25£ ale i paczka może zniknąć!

Pozatym to żenada jak ktoś kupuje klocek za 2-3 k£ lub wiecej ma problem z przesyłką za 50£?????Jest co prawda kilka dobrych firm polskich co vany latają PL uk PL i fakt za Ok 30 kg można zapłacić 25£ ale to już historia powoli ceny up ?

Edytowane przez nissio100
3 godziny temu, Marcin Wielgus napisał:

Warte ceny 700?

A czy ja wiem jakie tam są zwrotnice? 
W sumie dla mnie to jeden piernik, w razie czego mogę przerobić. Ale nie każdy potrafi.

5 godzin temu, Prewwit napisał:

Ostatnio  był taki zestaw po 10-11k, ostro ceny idą w górę, zamiast na lokacie trzymać to tylko w sprzęt audio inwestować?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Za 9000zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

12 minut temu, Jacchusia napisał:

Ukryta Zawartość

Za 9000zł

A warte to chociaż tych 9k? 

Ukryta Zawartość

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

9 minut temu, Jacchusia napisał:

Ukryta Zawartość

Trochę zagmatwane bo w opisie jest pre+końcówka, na zdjęciach dwie końcówki, a w opisie jakieś 11 000zł

W opisie aukcji "Podana cena w aukcji dotyczy przedwzmacniacza Pioneer C-90A z pilotem" czyli " czyli doliczyć końcówkę u tego sprzedawcy to mamy komplet za jedyne 19k? Nieźle porównując do tego zestawu za 9000 co pisałeś

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, marcinmarcin napisał:

A warte to chociaż tych 9k? 

Od tego by było trzeba zacząć?

48 minut temu, Fashi napisał:

Za to jak bardzo .

Bezos przez okres pandemii zarobił drobne 74mld USD,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Obecnie trwa największy transfer pieniędzy od ludu do bogaczy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Studio 16Hz Minas Amor

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

54 minuty temu, nissio100 napisał:

Może i to godne współczucia ale przynajmniej mam Full insurance. Jak korzystasz z Hermesa to nie dziwne że styka 25£ ale i paczka może zniknąć!

Pozatym to żenada jak ktoś kupuje klocek za 2-3 k£ lub wiecej ma problem z przesyłką za 50£?????Jest co prawda kilka dobrych firm polskich co vany latają PL uk PL i fakt za Ok 30 kg można zapłacić 25£ ale to już historia powoli ceny up ?

Mieszkam w UK 16 lat. Uwierz, nie musisz mnie niczego uczyc ? niczego tez nie zaluje wydac. Zacytowales moj wpis odnosnie cen. Jak juz stwierdziles, mozna wyslac taniej Hermesem (bez ubezpieczenia nawet za ok £10) I polskim kurierem (akurat mam kilku kolegow majacych swoje firmy) sa tez inne opcje. Czyli nie "rumunskim taborem". Warto czytac ze zrozumieniem i pisac rowniez rzeczowo. Wtedy latwiej sie dyskusje prowadzi. Nie o tym jednak temat, wiec nie ma co sie rozwijac. Kazdy niech sobie wysyla jak chce. Pozdrawiam.

Wieza STEREO Technics :)

57 minut temu, Huberto1984 napisał:

Mieszkam w UK 16 lat. Uwierz, nie musisz mnie niczego uczyc ? niczego tez nie zaluje wydac. Zacytowales moj wpis odnosnie cen. Jak juz stwierdziles, mozna wyslac taniej Hermesem (bez ubezpieczenia nawet za ok £10) I polskim kurierem (akurat mam kilku kolegow majacych swoje firmy) sa tez inne opcje. Czyli nie "rumunskim taborem". Warto czytac ze zrozumieniem i pisac rowniez rzeczowo. Wtedy latwiej sie dyskusje prowadzi. Nie o tym jednak temat, wiec nie ma co sie rozwijac. Kazdy niech sobie wysyla jak chce. Pozdrawiam.

Luzik ja w uk od 2001. A gdzie stacjonujesz? 

W dniu 15.08.2020 o 12:26, McGyver napisał:

Cena też absurdalna.

Niedawno na FB w grupie Unitra jeden gość przekonywał mnie że cena za CD unitry 1600 złotych jest absolutnie realna pomijając aspekty dzwiękowe?jest jeszcze historia itp. Później doszedł do wniosku że tego nierozumiem. Bo młody jestem (47lat???) to tak jak za motocykl Junak wołają 30kzł masakra. 

Ukryta Zawartość

Ciekawy projekt szkło  plus ledy ?

Ukryta Zawartość

18 minut temu, margaryna85 napisał:

Ciekawy projekt szkło  plus ledy ?

Podoba Ci się ten projekt? 

30 minut temu, Fashi napisał:

Podoba Ci się ten projekt? 

Generalnie tak . Jedyne co bym zmienił to wolał bym ciemne blaty .

Godzinę temu, margaryna85 napisał:

Generalnie tak .

No właśnie , nie wygląda to źle. Kolorystyka do własnego wyboru i byłoby super .

14 godzin temu, Prewwit napisał:

W opisie aukcji "Podana cena w aukcji dotyczy przedwzmacniacza Pioneer C-90A z pilotem" czyli " czyli doliczyć końcówkę u tego sprzedawcy to mamy komplet za jedyne 19k?

Gosc na glowe upadl z ta cena. 

18 minut temu, Audio.Japan napisał:

Gosc na glowe upadl z ta cena. 

Zmień cenę ?

Godzinę temu, Fashi napisał:

No właśnie , nie wygląda to źle. Kolorystyka do własnego wyboru i byłoby super .

Ewentualnie zamiast sklejki , drewna jakiś ciemny marmur .

1 minutę temu, margaryna85 napisał:

Ewentualnie zamiast sklejki , drewna jakiś ciemny marmur .

Każdy materiał ma jakieś tam właściwości absorbujące drgania , ciekawe jakie są najlepsze rozwiązania dla audio odnośnie blatów... wiesz , każdy producent chwali swoje rozwiązania...

23 minuty temu, Fashi napisał:

Każdy materiał ma jakieś tam właściwości absorbujące drgania , ciekawe jakie są najlepsze rozwiązania dla audio odnośnie blatów... wiesz , każdy producent chwali swoje rozwiązania...

Może to mało audiofilskie ale jak bym wybierał taki materiał który najlepiej się prezentuje i mi się podoba ?

55 minut temu, margaryna85 napisał:

Może to mało audiofilskie ale jak bym wybierał taki materiał który najlepiej się prezentuje i mi się podoba ?

Najlepszy byłby projekt DIY , miałbyś wpływ od A do Z co do kształtu, wykonania, materiałów. 

2 minuty temu, Fashi napisał:

Najlepszy byłby projekt DIY , miałbyś wpływ od A do Z co do kształtu, wykonania, materiałów. 

Tylko później jak się odwidzi to ciężko sprzedać taki stolik bez znaczka .

1 minutę temu, margaryna85 napisał:

stolik bez znaczka .

Mógłbyś umieścić własny znaczek , porobić zdjęcia z budowy , później na fb opublikować i zacząć tworzyć własną markę ? 

2 minuty temu, Fashi napisał:

Mógłbyś umieścić własny znaczek , porobić zdjęcia z budowy , później na fb opublikować i zacząć tworzyć własną markę ? 

Brak maszyn miejsca i przede wszystkim umiejętności . Czuję że raczej był by ee mnie drugi tomafos ?

Harpie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.