Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

cyjanopan:

sorka, chodzilo o tego z podwojnym "o" na koncu , przepraszam tego z jednym (podobno te dwie osoby nie maja ze soba nic wspolnego , za wyjatkiem podobnego nick`u i grupy towarów jakie sprzedaja)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Marantz CD80. Okazja, licytacja tylko od 1444zł - tylko sie nie bijcie. Hehehehehe ;-)

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

puchatek po upgrade sprzedawal tego Marantza zdaje sie za ponad 3 tys... 1000 razy za ta kase wole nie upgradowane Sony CDP X 707 ES choc za ten sprzet cena tez jest mocno przesadzona...

discomaniac71, 27 Sty 2006, 17:31

>puchatek po upgrade sprzedawal tego Marantza zdaje sie za ponad 3 tys... 1000 razy za ta kase wole

>nie upgradowane Sony CDP X 707 ES choc za ten sprzet cena tez jest mocno przesadzona...

disco, bez urazy ale słuchałeś tego marantza puchatka, czy też może wiesz jak gra na podstawie zdjęć?

co do meritum czyli tego cd80 z allegro: 1444 to raczej za duzo. sam cd80 nie jest rewelacyjnym CD-kiem, gra dosc przecietnie. dopiero upgrade wyciska z niego (i z tego napedu i przetwornika i obudowy) wszystko - wtedy naprade gra rewelacyjnie. naprawde. tylko trzeba to zrobic z glowa i u kogos kto sie na tym zna. moj poszedl za 2600 a nowy wlasciciel jest SUPER zadowolony, co jest dla mnie bardzo mile...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

nie mowie nic o brzmieniu bo go nie znam - stwierdzam tylko ze ponad 3 tys zl za cdeka ktory ma poczciwego 16-bitowego Philipsa 1541 - wersja bez znaczenia - to wiele wiele za duzo... nic wiecej... inne przyklady? chocby Denon DCD 2700 opterona z podobnych czasow tez wysoki model po obszernym tuningu piotrka608 poszedl (zostal nabyty) za 800zl

jak gra? zapraszam na odsluchy do Krakowa

wiem ze ten Marantz bez tuningu to niezla zabawka ale cokolwiek zostalo zrobione cena nie powinna przekraczac 2000zl

puchatek a teraz do ciebie. nie znasz mnie - nigdy nie rozmwialismy na zywo nie wymienialismy uwag a mimo to podsumowales w swoim "o mnie" - pytam na jakiej podstawie???? faktycznie nerwy mi wtedy puscily i nie potrzebnie uzylem inwektywy ale kazdy by sie wkurzyl gdyby przeczytal bezpodstawne informacja na swoj temat

jesli masz na tyle odwagi zapraszam na odsluch do Krakowa - we srode bedziemy goscic McGyvera ze swoimi kolumnami ale watpie zebys sie wykazal odwaga i pogadal na zywo...

Disko - Ty naprawde masz problem... co to znaczy o 600 za duzo? Guru Disko, DJ i realizator dzwieku z Krakowa powiedzial i prawde objawil? Chlopie, nawet nie wiesz jak sie osmieszasz, ale oczywiscie to nie moj problem :) Czy nowy wlascieciel CD80 potrzebuje sparingu? Pewnie nie. Podobnie jak ja z Toba.

Tyle. Zycze wielu fanow i zagorzalych uczestnikow kolka wzajemnej adoracji kolegi.

ps. Jak sie komus wyrywa "palant" w sytuacji, w ktorej nie ma do tego zadnych podstaw, to nalezy powaznie sobie zadac pytanie o wlasna kulture i samokontrole. Lub dac to ocenic innym.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Masz racje - daje to ocenic innym. Czuje sie dobrze na zywo w kregu ludzi z forum i nawet sie ciesze ze ciebie tam nie ma... Towarzystwo wzajemnej adoracji? Jestes jednak ignorantem... Nie widzisz nic poza wlasnym nosem. To tyle gwoli komentarza. Szkoda kazdej sekundy na dyskusje z toba. Zamykam temat maly czlowieczku.

Do PUCHATKA

Tak się przedziwnie składa, że jestem z Krakowa i znam doskonale środowisko w którym się DISCOMANIAC-71 obraca ot tych świerzo po freblówce aż po dom starców; muszę cię zmartwić w tej małej prowincjonalnej mieścinie [około 1000000 mieszkańców] , wyobrażany przez ciebie ma nieposzlakowaną opinie jako człowiek, jako specjalista elektronik i wyjątkowo wysokiej klasy dziennikarz radiowy

Mam do ciebie wielką prośbę

Nim zaczniesz pluć na innych zacznij od lustra w swojej łazience

Zbigniew Korwin-Piotrowski

Gość

(Konto usunięte)

Puchatek ma ciote.

Wypisywac takie pierdoły w " o mnie " - trzeba być nieźle sfrustrowanym.

Puchatek zmień nicka bo kojarzysz się z kubusiem puchatkiem , a jesteście na przeciwległych biegunach :)

Ukryta Zawartość

cena wywoławcza dobra

Ukryta Zawartość

Tak a propos, mam nad-a stareńkiego 3tysiace coś tam - jest u kumpla musialbym sprawdzić dokladny numerek. Ma całkowicie posadzony jedenk kanał w końcówce mocy. Miałem zamiar dorobić mu nową końcówkę Gainclona mam nawet scalaczki ale zrezygnowałem bo robię sobie końcówe na MOSFET-ach a synowi oddam zamiast NAD-a swego Audiolaba - co tam niech młody ma. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie pogadam. Kontakt w "o mnie" Wkrotce zrobie fotke to zamieszcze jakby ktoś chcial.

czy jest wart tej ceny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

handlarzyki uważnie czytają info z netu ;))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

handlarzyk chce jednak okpić potencjalnego nabywcę z mocą, bo wg mojej serwisówki jest to jedynie 2x30w, ale głupich nie sieją ;)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

przedwzmacniacz gramofonowy to tak banalny układ, że handlarzyk po prostu popuścił wodze fantazji, mógłby coś ciekawego napisać o tej konstrukcji ale po prostu się zupełnie nie zna .... poza wabieniem łosia :)))

Nominalna jest podawana w serwisówce i ta wynosi dla 1kHz - 2x30w (=10,95V sk)

dokładniejsze pomiary - przy 2x27,5W(=10,48V eff) zniekształcenia nieliniowe dla 40 Hz

grek - zobacz dokąd niemiaszek ogranicza wysyłanie cedeka ....

>Rambo

W 1998 r. kosztował 3800 zł. test Audio marzec 1998 r. a cena aukcji za wysoka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.