Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

-> do GASOLIN. A jak inaczej uchronić się przed podmianą, wymianą lub grzebaniem w środku. Może mi Pan podpowie bo jakoś nie kumaty jestem. Po około miesiącu odsyłanie sprzetu bez plomb uważa Pan normalne. Pan napewno by tak zrobił przeprasam. Ale myśle że poraz kolejny forumowicze nie dadzą sie nabrać na pseudo rady. A jeżeli pojawił sie problem od tego są sady gdzie takiwe sprawy sie ząłtwia a nie forum.

Pozdrawiam

dd32

dd32

Nigdy nie twierdziłem, że jestem znawcą hi-fi a co dopiero high-end'u. Nigdy też nie udzielałem daleko idących rad, zwłaszcza, że jestem na początku drogi audio. Jesli cos mówiłem to tylko i wyłącznie na podstawie własnych małych doświadczeń. Zgadzam sie z tym, że owy tuner nie musiał dobrze zagrać z w każdym zestawie. Moje "ale" właściwie tyczy sie tego w jaki sposób mnie Pan potraktował w odpowiedzi na mail, w którym chciałem zwrócić tuner odliczając oczywiście koszty prowizji. Zostałem potraktowany tak jak to Pan zrobił powyżej, czyli określony mianem tego co gówno wie o audio i jest tylko boomboxowcem i zebym sie wypchał. Jeśli się chce robic z ludzmi interesy i chce sie być dobry w tym co się robi to trzeba ludzi traktować nieco inaczej.

Nie pozdrawiam

jakobs>

a czym sie te gniazda roznia od tych:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mundek

Ukryta Zawartość

Na czym polega angielskie brzmienie w przypadku tajwańskiego, taniego klocka produkowanego dla domu wysyłkowego Conrad?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

->_Cypis_. Nie przypominam sobie faktu i chęci zwrotu sprzętu to po pierwsze. Po drugie jeżeli nie ma Pan orientacji w danym temacie to można a nawet potrzeba zawsze zapytać. Jeszcze nigdy nie odpowiedziąłem ze coś gra jak nie gra -to chyba osoby które mnie znaja potwierdzą!!! -a zwłasza jeżeli chodzi o swoje sprzęty. Od tego tęz jest forum na którym można sie dopradzić co kupić.

Pozdrawiam

dd32

i znow sie nie udalo

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyżby kolejny przykład na to jak to forum winduje ceny :)

Ukryta Zawartość

do dd32 >> Dobrze,że Pan chociaż uznaje możliwość odesłania uszkodzonego sprzętu..... Uważam jednak, że wstawianie kitu w opisie, że sprzęt jest w b. dobrym stanie i dawanie fotek nie pokazujących obić (np. ułamania wręcz okleiny na długości 10 cm z wielką bruzdą pośrodku paździeża) to jest robienie bardzo dziwnego marketingu! Gdy zwracam uwagę w komentarzu na tą rzecz Pan odpisał KŁAMLIWIE, że był opis i wszystko było widać na fotakach. Jaka jest więc Pana prawdomówność ? Zainteresowanym mogę udokumentować prawdomówność dd32 fotkami sprzętu zrobionymi przez niego i moimi jak i jego opisem sprzętu. Dla mnie działanie dd32 jest co najmniej kontorwersyjne.... Więcej z takim człowiekiem nie będę robił interesów, bo już raz mnie okłamał.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

dd32

pytałem sie w mailu czy jest możliwość zwrotu, niestety napisał Pan, że mogłem się wcześniej zorientować. Poza tym gonił mnie Pan później na forum żebym Panu zapłacił, co okazało się pomyłką.

quench - moze to 500 to przesadzone ale 300 to dobra cena nie tak dawno poszedl taki za ponad 400 nie zapominajmy tez ze ten model jest naprawde dobry porownywalny do pioneera A400X i zreszta wypuszczony przez Denona jak odpowiedz na wyzej wymienionego... Nie zebym zachwal bo sam mam:) a tez rok temu dalem 450 zl

MCINTOSH MA-6500 HI -END 2x200W . Chodź raz na allegro opis Hi-end pasuje .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jacm

Pewnie,że to legenda,taraz czas na Drakulę.

Podobna wciąga tego Maca przez dziurkę od nosa i bezproblemowo wypluwa.

Właściciel wprawdopodobnie przeczytał o tym na forum i temu szybko się pozbywa kłopotu.

:-)))))))))))))))

do "dd32",

to nie są rady "chłopcze", to są fakty. Trzeba być wyjątkowo zdesperowanym, żeby je

znając odpisywać w taki sposób.

Forum jest po to aby ostrzegać forumowiczów przed takim specem jak DD32 (HIFIAUDIO).

Dd32 nikomu nic nie zwrócił. Jego klienci którzy coś reklamują to idioci nie znający się na audio.

Często też za późno żeby o tym rozmawiać, bo trzeba było wcześniej.

Dd32 żeruje na innych którzy mu odpuszczają. Może się to zmieni?

A swoją drogą to szybko "nożyce się odezwały" - co strach ścisnął tyłek, czy sumienie ruszyło?

Tych zadowolonych "inaczej" coraz więcej.

Temat forum jak najbardziej właściwy. To jest właśnie znalezisko.

->gasolin, Kim Pan jest żeby w taki sposób sie do mnie odnosić "chłopcze". Jak zajomwałem się tematyką audio to Pan na muchę mówił "pta pta". Proszę sobie nie pochlebiać z tym zdesperowanym !!! Widzę że jest Pan prawdziwym audiofilem i powinienem sie udać na szkolenie do Pana. Przepraszam, że uraziłem :)

panie dd32 nie bede wyrazał swojego zdania ,zostawiam je forumowiczom ,jechalem do pana z katowic po wzmacniacz z marantza (wystawiony na alegro) pomijam warunki atmosferyczne moj wybor ,a sprzet okazal sie uszkodzony ,slowem nie wspomiał pan o zwrotach kosztow podrozy ,probowal pan pokazac mi inny sprzet.nie uslyszalem tez od pana przepraszam,faktem jest ze wjechalem (chyba)panu na ambicje targujac cene za uszkodzony,bo z 500 zjechal pan na 200 .Niech wiec sam pan sie wypowie czy mam pana polecic innym .

->egon2, sprzedałem Panu wzmacniacz grubo poniężej kosztów zakupu. Tylko dlatego, że fatygowął sie Pan do krakowa powinien Pan to docenić. Proponowałem również inny wzmacniacz to fakt , ale Pan jako audiofil chciał tylko marantza-OK. Widzę, że ludzie nie potrafią docenić nic i nieczego-to piekny kraj. Dziwie sie Panu ma Pan w pełni wartosiciowy wzmacniacz za 230-240zł .

panie dd32 nie uwazam sie za audiofila,chcialem to po co przyjechalem ,czy marantz jest w pelni sprawny tego bym niepowiedzial, co bylo juz wymienione .co wymieninil servisant ,a co nalezalo by wymienic!!!!!!!!!!! za tego marantza przelacil pan i ja .pozdrawiam

ommundek

Te tańsze są mniejsze i chyba nie maja podkładek ( z tego co mi tłumaczył pracownik eletrolandu) wolę dopłacić te kilka złociszy i mieć coś lepszego. Jak za te niecałe 4 zł za parę to i tak jest niewiele patrząc na niektórych sprzedawców z allegro.

mi raz dd32 sprzedal za pol ceny marantza sm-80 i jeszcze interkonekt dodal i wszystko bylo pieknie....interkonekt nadal mam, jest swietny, sm-80 kupil odemnie na ebayu jakis mily czlowiek za 300% ceny zakupu :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.