Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa jest prosta denon to nie jest nie wiadomo jaki super sprzet a ludzie go sprzedają za kase ktorej nie jest on wart. Niestety HORN napedza tą maszyne ,póżniej ktoś sprzedaje denka za wagurowana kwote bo za tyle kupił z Polskiej dystrybucji.

Można od razu wyjść z fundamentem, jak ktoś buduje chacjende

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Musica curat cor meum et animam meam delenit

Sprawa jest prosta denon to nie jest nie wiadomo jaki super sprzet a ludzie go sprzedają za kase ktorej nie jest on wart. Niestety HORN napedza tą maszyne ,póżniej ktoś sprzedaje denka za wagurowana kwote bo za tyle kupił z Polskiej dystrybucji.

Dokładnie tak jest,pamiętam jak pojawił się 1500ae to kosztował 2799 zł,a ja go trafiłem za 2499 zł,potem podrożał 2999,i więcej.Absolutnie nie wart tak dużych pieniedzy potem nastepcy 1510,i 1520 jeszcze droższe.Uważam że jako nowy nie powinien przekraczać 2500 zł.I ja osobiście nie dałbym za tego używanego 1510 nigdy wiecej niz 1500 zł,a tu piszecie że 1800 to okazja.

Panowie tego PMA 1510 AE przytuliłem ja :) Cena była bardzo fajna jak dla mnie. Myślałem by kupić 1520 lub Onkyo 9070 , ale wyszło jak wyszło i jestem ciekaw jak to zagra w moim systemie :)

Panowie tego PMA 1510 AE przytuliłem ja :) Cena była bardzo fajna jak dla mnie. Myślałem by kupić 1520 lub Onkyo 9070 , ale wyszło jak wyszło i jestem ciekaw jak to zagra w moim systemie :)

To teraz wezme 10% za podzucenie linku ;)

Nie ma bo kupił go ktoś kto poczytał o nim,a go nie miał,to była dla mnie cena już za wysoka,ale pofarciło się sprzedającemu i tyle.

Taa wystawil ze 3-4 stowki za tanio i mu się pofarcilo...

Taa wystawil ze 3-4 stowki za tanio i mu się pofarcilo...

Nie rozumiem tego.Skoro nowy,i to już nie pierwszy raz wystawiony taki wzmacniacz kosztuje 3 tyś,to stary bez gwarancji połowa tej sumy 1500 zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Nie rozumiem tego.Skoro nowy,i to już nie pierwszy raz wystawiony taki wzmacniacz kosztuje 3 tyś,to stary bez gwarancji połowa tej sumy 1500 zł

http://allegro.pl/wzmacniacz-denon-pma-1510ae-2lata-gwarancji-okazja-i6770042358.html

Jak podajesz ceny za nowy podaj z normalnego sklepu nie od szemranego sprzedawcy z wieloma negatywami. Normalnie kosztuje 5000 zł okolo

Edytowane przez bartosz_55239

Artiz_, Rafał735r a po piwku wystarczy ? :) Dariusz 964 widziałem je tylko ten kolor :( Od zawsze u mnie gościły klocki w kolorze czarnym

Nim wszedłem dziś na forum to już go nabyłem , ale co mi tam :) postawie piwko hehe

Edytowane przez -Mike-

Normalna cena u nas to abstrakcja.Ten wzmacniacz w Holandii nowy można kupić za 700 euro więc dlaczego ta cena z allegro 3099 zł ma być wysoka,było parę nowych sztuk właśnie w cenie 3 tyś,i nie każdy jest oszustem.kupują za granicą w hurcie parę sztuk i mają jeszcze taniej niż te 700 euro,sprzedając za 3 tyś na każdym i tak kilkaset zł do przodu.Dziwi mnie to że ludzie płacą parę tyś więcej naszym sprzedawcą.

Dla zainteresowanych kupiłem nowy amplituner Marantz SR-6010 za 725 euro z gwarancją,ile kosztuje on u nas.

Edytowane przez dariusz964

Ukryta Zawartość

Niby funkel nówka nie śmigana, ale siły na wytarcie z kurzu już nie stało.

Ukryta Zawartość

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Nie wytarlem kurzu przez kilka dni. A sprzęt jesr naprawdę idealny. Nie cwaniakuj, świszczypało !

Chcesz kupować wyplakowany złom z niemieckiej wystawki? Proszę bardzo, ale nie czepiaj się kurzu....

Marne, poruszone zdjęcia zasyfionych klocków. Powodzenia w sprzedaży.

A świszczypałę zachowaj dla siebie. Bez odbioru.

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Ukryta Zawartość

Niby funkel nówka nie śmigana, ale siły na wytarcie z kurzu już nie stało.

Kurz wytarty, nowe fotki dane. I co teraz, wielbicielu teorii spiskowych? Nieszczęsne królestwo i zginienia bliskie....

Marne, poruszone zdjęcia zasyfionych klocków. Powodzenia w sprzedaży.

A świszczypałę zachowaj dla siebie. Bez odbioru.

Bez odbioru.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.