Skocz do zawartości
IGNORED

Władimir Kliczko chce walczyć z Mariuszem Wachem!

slaw123

Rekomendowane odpowiedzi

Zartujesz chyba?;-) To ze facet (Wach( ma dwa metry to nie wystarczy na kliczke;-) Moze rekord ma dobry ale jest jeszcze sporo do nauki. Kuleje technika u niego. Mam wrazenie ze adamek jak i sosnowski nie mieli by problemu z wachem. Gdyby tak adamek mial warunki wacha... to mielibysmy juz mistrza swiata ... a tak adamek za maly a wach bez techniki...;-)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Zartujesz chyba?;-) To ze facet (Wach( ma dwa metry to nie wystarczy na kliczke;-) Moze rekord ma dobry ale jest jeszcze sporo do nauki. Kuleje technika u niego. Mam wrazenie ze adamek jak i sosnowski nie mieli by problemu z wachem. Gdyby tak adamek mial warunki wacha... to mielibysmy juz mistrza swiata ... a tak adamek za maly a wach bez techniki...;-)

Nie twierdze ze juz jest gotowy , napisalem czy nie za szybko , w/g mnie moze za 2 lata ?? Tez tak twierdze warunki Wacha , technika Adamka i mamy mistrza :)

Gość rydz

(Konto usunięte)

Kliczko złożył propozycje, byłoby nierozsadnym by Wach propozycję odrzucił, zarobi trochę kasy to raz, sprawdzi umiejętności to dwa, brak doświadczenia, ale? to waga cieżka! kto wie, niech się sprawdzi, Sosnowski już wie gdzie jego miejsce.

Kliczko daje zarobić naszym:)))

Kliczko złożył propozycje, byłoby nierozsadnym by Wach propozycję odrzucił, zarobi trochę kasy to raz, sprawdzi umiejętności to dwa, brak doświadczenia, ale? to waga cieżka! kto wie, niech się sprawdzi, Sosnowski już wie gdzie jego miejsce.

Kliczko daje zarobić naszym:)))

Tak z tym ze Sosnowski walczyl ze starszym , Wach ma propozycje od mlodszego , a co do Adamka: ja osobiscie wolalbym aby Adamek zaczal od mlodszego KLiczki .

Team Wacha pewnie sie zgodzi bo to kupa kasy ale jak dla mnie trochę wcześnie. Technika techniką ale przydałoby się trochę więcej doświadczenia, ze trzy walki z przeciwnikami szybszymi od McBride. Według mnie Kliczko rzucił propozycję tak szybko bo wie, że za rok miałby z Wachem o wiele więcej problemów.

Jestem Europejczykiem.

Team Wacha pewnie sie zgodzi bo to kupa kasy ale jak dla mnie trochę wcześnie. Technika techniką ale przydałoby się trochę więcej doświadczenia, ze trzy walki z przeciwnikami szybszymi od McBride. Według mnie Kliczko rzucił propozycję tak szybko bo wie, że za rok miałby z Wachem o wiele więcej problemów.

Czyli 2012 - 2015r. Polak moze zostac mistrzem swiata , tylko ktory ma wieksze szanse . Jak na razie jest ich dwoch Adamek, Wach no moze Szpila ? - NIEZLY OSILEK :)

Gość rydz

(Konto usunięte)

Tak z tym ze Sosnowski walczyl ze starszym , Wach ma propozycje od mlodszego , a co do Adamka: ja osobiscie wolalbym aby Adamek zaczal od mlodszego KLiczki .

Myślę że jest obojętnym z którym z kliczków, mają podobny i niewygodny styl boksowania, Wachowi daję max 30%, ale jak pisałem to waga ciężka.

Adamek zaś jest szybki, choć MCBride w walce z Kliczko też imponował szybkością, ale zabrakło pomysłu, jeżeli Adamek poprawi siłę ciosu i znajdzie sposób na zbliżenie się do Kliczki może być różnie, stawiam 50-50. Optymistycznie?:))

Szpila musi sie uspokoić, powalczyć, nabyć doświadczenia ,wtedy kto wie.

Myślę że jest obojętnym z którym z kliczków, mają podobny i niewygodny styl boksowania, Wachowi daję max 30%, ale jak pisałem to waga ciężka.

Adamek zaś jest szybki, choć MCBride w walce z Kliczko też imponował szybkością, ale zabrakło pomysłu, jeżeli Adamek poprawi siłę ciosu i znajdzie sposób na zbliżenie się do Kliczki może być różnie, stawiam 50-50. Optymistycznie?:))

Starszy posiada jeden ale za to znaczacy pas , za wieksza kase moga walczyc ? Adamek o tym doskonale wie . Gdyby adamek wazyl 115kg i mial ta szybkosc co ma : stawialbym 80%-20% na Adamka.

Dla mnie szansą na mistrzostwo jest Szpilka. Jak dla mnie facet to talent czystej wody - na miarę Gołoty - ale bardziej poukładany, bez problemów z osobowością i z głodem sukcesu. Facet ma niesamowite kopyto - o takim Adamek może jedynie pomarzyć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Z bokser.org:

"Znany i ceniony na całym świecie ekspert Dan Rafael ujawnił podczas swojego tradycjnego czwartkowego czata z kibicami boksu, że w korespondencji z menadżerem braci Kliczków Berndem Boente otrzymał informację o rezygnacji teamu K2 z pomysłu walki Władimira Kliczko (56-3, 49 KO) z promowanym przez Global Boxing Mariuszem Wachem (25-0, 13 KO). Okazało się, że walka z Wachem była tylko jedną z wielu opcji rozpatrywanych przez obóz ukraińskiego mistrza i przeważyła inna kandydatura.

Jednak promotor Wacha, Mariusz Kołodziej twierdzi, że rozmowy nadal są prowadzone, a jego zawodnik jest brany pod uwagę jako rezerwowy, gdyby nie doszło do walki Kliczki z tym, który obecnie jest brany pod uwagę, choć na razie nie pada jego nazwisko. W grę wchodzi także walka Wacha z młodszym z braci Kliczków w przyszłym roku, po udanej obronie przez Polaka pasa WBC International. Wygląda na to, że z wielkiej chmury na razie mamy mały deszcz."

Im później tym lepiej dla Wacha.

Jestem Europejczykiem.

Zawsze życzę polskim zawodnikom jak najlepiej, ale naturalny talent to nie wszystko, na najwyższym poziomie potrzeba wszystkich elementów.

Kubica też miał doradców i co?

Mało się nie zabił, to jego drugie ostrzeżenie od Boga.

• 1 miesiąc później...

No i zobaczymy jak to z tym Wachem będzie.

P.S.

Koledzy którzy wspominali o Szpilce mają tu parę słów na jego temat i próbkę umiejętności.

Jestem Europejczykiem.

To ostsnie jest najważniejsze...pewnie.Cios i umiejętności znaczenia nie mają.

Szpila to talent większy od Gołoty,byle nie poszedł wzorem Adamka do Amerykańskich znawców,bo zepsują go jak Adamka.

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Jest kopyto, nie ma co:) i do tego ma mentalność prawdziwego dresa, tacy już są na wymarciu. Jak trafi na dobrego trenera i promotora (bo w boksie chodzi o kase) to wróże mu wielką przyszłość. Do tego walczy w odwróconej pozycji - co jest trudne dla przeciwników, tak jak leworęczny tenisista. I ładnie chodzi na nogach, jak gołota w młodości:P

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest kopyto, nie ma co:) i do tego ma mentalność prawdziwego dresa, tacy już są na wymarciu. Jak trafi na dobrego trenera i promotora (bo w boksie chodzi o kase) to wróże mu wielką przyszłość. Do tego walczy w odwróconej pozycji - co jest trudne dla przeciwników, tak jak leworęczny tenisista. I ładnie chodzi na nogach, jak gołota w młodości:P

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.