Skocz do zawartości
IGNORED

Plazma vs LCD

KrzysiekA

Plazma vs LCD  

326 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktróra z technologii wyświetlania obrazu jest lepsza.

• LCD
    • PDP
    • Jedna i druga technologia ma swoje wady i zalety.

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczepiłeś ty jak zwykle z wyśmiewająca szyderą i kontynuowałeś w swoim pieniackim stylu...w głowie się nie mieści jak można swojego nie widzieć pod nosem, a cudze pod lasem....to typowe na tym forum...,tak jak i dziecięce płaczliwe jęki gdy nie potrafi się odpowiedzieć inteligentnie na ripostę tylko rozpaczliwie podrabia cudzy styl .....ale w sumie zabawne to :-) Miłego weekendu, nara :-)

idź i nie zapomnij zabrać piłki ze sobą , koledzy pewnie też odeszli od quejka i chcą pograć w realu, tylko pamiętaj że tam jak się przewrócisz to możesz kolano zetrzeć do krwi :)

Focal + Naim

jasne ja będę coś udowadniał komuś haha dobre sobie

jeszcze się taki nie narodził co komuś na siłę coś wytłumaczył!

zważ sucharze z kim się kruszysz bo jak ci z windziory wyjadę to chrupkami na stów wydziergasy.

Niestety ale to Ty musisz udowodnić. Takimi wpisami i i stylem rozmowy sam siebie eliminujesz z grona ludzi na poziomie.

Takie banialuki mogles napisac tylko Ty lub Bobcat.

W pisaniu banialuk sam jesteś mistrzem nad mistrze. Napewno nie jesteśmy Ci w stanie zagrozić. Nie obawiaj się więc konkurencji z naszej strony.

Tv przez wielu uwazany za najlepszy a Ty uwazasz, ze jest kiepski. Cos tu jest nie tak z Wami Panowie, nie pisze, ze moj Panas jest lepszy od Najlpepszego LED'a a Wam najlepsza plazma smierdzi, a macie przecietne telewizory.

Gdy brakuje argumentów merytorycznych - zaczynamy się zajmować sprzętem drugiej strony. Typowa mizeria dyskusyjna.

Niestety ale to Ty musisz udowodnić. Takimi wpisami i i stylem rozmowy sam siebie eliminujesz z grona ludzi na poziomie.

poziom merytoryczny został już zatarty na pierwszych stronach przez pewne osoby z pewnymi umiejętnościami których tu nie mało.

nic nie muszę udowadniać  komuś bo tak twierdzisz, więc daruj sobie wywody filozoficzne i zabiegi odwracania kota ogonem bo tak samo pisałem wcześniej o swoich wrażaniach z obserwacji obrazu i nikt mi też nie udowadniał że jest inaczej, ktoś ma kiepski wzrok to tak opisuje obraz , jak ktoś ma kiepski słuch to tak opisuje dźwięk do tego dochodzi jeszcze mały zasób słownictwa i wynik nie dziwi, ja na szczęście mam czuły słuch robiłem testy progów rozróżniania różnic Hz i oczywiści mimo że to była zabawa bo internetowa to jednak uzyskałem wysoki wynik gdzie nawet na forum umieszczałem wyniki i nikt nie osiągnął lepszego oraz posiadam na szczęście dobry wzrok ostatnio byłem u okulisty ostrość ok a wyczulony kolorystycznie zmysł bo zajmowałem się grafiką komputerową o czym wspominałem co pozwoliło mi też w zabawie z fotkami odgadnąć prawidłowo zdjęcia z pdp . więc ograniczenia słuchowo wzorkowe nie przeszkadzają mi w dokonywaniu ocen audio wizualnych, jedynym filtrem w opiniach jak i u każdego jest kwestia gustu a było pisane o tym już wielokrotnie więc opisywanie dalej swoich wyczynowych opisów z obrazów i testów jarzeniowych jest absolutnie nie miarodejne! mi akurat nie zależy na robieniu z siebie autorytetu bo nie jest to moją misją , fajnie jest pogadać normalnie i wymieniać się wrażeniami w normalnej atmosferze, szkoda że jej tak mało nie tylko w tym wątku , cóż może faktycznie trzeba zakładać zamknięte kluby czy wątki i zapraszać ludzi do dyskusji i samemu moderując wątki bo taki stan rzeczy jest przerażający jak jest widoczny w dyskusjach a moje zniżenie się do poziomy "specjalisty" od błazenady było tego przykładem za co w sumie z jednej strony przepraszam normalną część osób czytających w sumie już rekreacyjnie ten wątek i mających pewnie niezły ubaw może jedyny jest to tylko pozytywny aspekt tej wojenki na plastykowe szabelki,

Focal + Naim

żałosne po prostu, Bobcat, Zyzio usilnie próbują przekonać jakie to topowe plazmy są słabiutkie

Bobcat dyskutuje o jakichś wynalazkach, które nie są nawet w sprzedaży, nawet chyba samego siebie przekonuje że ma lepszy wg swoich dziwacznych preferencji obraz w domu na tym swoim LG

czas zejść na ziemię, prawda jest taka że ten Twój LCD nie wyświetla połowy tego co Kuro wyświetla jeśli chodzi o detale i kolorystykę (przejścia tonalne np na twarzy i nie tylko), zresztą nawet lepszy model LG tego nie potrafi

a Zyziowi można uwierzyć że mu jakieś plazmy w sklepie nie podeszły, raz że on ma nastawienie od razu na "NIE" co już przesądza sprawę, a dwa to fakt, że dobry obraz nie zawsze docenia się od razu po włączeniu tv, tutaj jak się coś rzuci mocno w oczy to efektowność a w plaźmie nie ma nic efektownego na pierwszy rzut oka, podobnie jak z klasowym sprzętem audio, niby gra bez wyrazu a potem nie wiedzieć czemu słucha się go z przyjemnością

LCD to jak JBL, super WOW i tak można się zachwycać wykonturowanym dźwiękiem przez moment (albo i cały czas) przy jakimś disco, tak się właśnie ogląda LCD... nie powiem, to miłe bo sam się zachwycam np nocnymi koncertami na MTV HD, jaki piękny kontrast, czerń i ostry, płynny obraz... ale obraz jakiś taki sterylny, obraz zdecydowanie bogatszy w detale oraz z naturalnymi i soczystymi kolorami daje plazma, nawet nie ta z najwyższej półki, twierdzenia Bobcata że on woli LCD bo ma ładniejsze "podkręcone" kolory w LCD, śmieszy mnie najbardziej... jedyne co masz tam podkręcone to podświetlenie panelu/kontrast ale w życiu nie kolory, plazma LG za 1500zł czy moja stara plazma Panasonica, ma bez porównania naturalniejsze i bardziej żywe kolory jednocześnie, o Kuro czy dzisiejszych Panasonicach nie wspominając

na koniec dodam że można być zadowolonym zarówno z LCD jak i plazmy, plusy i minusy są inne w obydwu technologiach, jakieś porównywanie zdjęć i wyszukiwanie na nich wad jest śmieszne, nie wiem jak w ogóle można zobaczyć nienaturalność kolorów na zdjęciu telewizora @KrzysiekA, podobnie jak skrzywione oko musi mieć ten gamoń, któremu plazma nie daje białej bieli... na takie głupoty mi się już nie chce po prostu odpisywać, jedynym racjonalnym wytłumaczeniem tego faktu może być to co napisał Mikson, czyli prawdopodobnie tak naprawdę chodzi właśnie o to:

najzabawniejsze są oceny ludzi którzy wybrali już tv i na siłę koloryzują swoje opisy aby usprawiedliwić słuszność swojego wyboru :)

wyraźny dowód na to że usprawiedliwiasz swój zakup! który wg ciebie jest naj bo każdy inny w tej chwili to tragedia!

tak rozumuje dziecko z gilem w nosie

Opcja że ktoś najpierw długo porównywał różne technologie i modele, świadomie wybrał LCD (jak np. ja) i teraz jest z zakupu zadowolony - nie wchodzi wogóle w grę? Operetka.

@ Don 111

Udowodniłeś swoją zerową wiedzę na temat nowych modeli LCD, zwłaszcza z matrycą IPS i Local Dimming. Więc oszczędź sobie. Chyba że chcesz dostarczyć nam tu rozrywki na sobotnie popołudnie.

Nie muszę myśleć, ja je widzę. W codziennym oglądaniu jest to więcej niż wystarczające. Aby wykryć subtelności o których piszesz (zakładając że one wogóle istnieją) potrzebne jest laboratorium z aparaturą za kilkanaście milionów Euro. Ty je widzisz gołym okiem?

nie potrzeba żadnej aparatury żeby widzieć zdecydowaną różnicę na plus dla plazmy, to wynika raczej z technologii wyświetlania obrazu, bo cóż z tego że kolorymetr pokazuje idealnie skalibrowane kolory na LCD jak brakuje pewnej "realności" w ich odbiorze ? na plaźmie nie tylko naturalność ale również nasycenie i zróżnicowanie tonacji jest lepsze, w LCD mam wrażenie że kolory albo "świecą" za jaskrawo, albo jest zbyt blado przy niskim kontraście

najgorsze z tego są te przejścia tonalne, ten brak zróżnicowania (tak w uproszczeniu), widoczny przy zbliżeniach np twarzy, efekt masek który powoduje wrażenie niskiej ostrości i detaliczności obrazu

w praktyce wygląda to tak, że jakby umalować tapetą twarz kobiety to na plaźmie będzie widać każdą grudkę i każde załamanie światła, każdy odcień tej tapety a na LCD tych szczegółów brak, obraz nie licząc konturów (tu wiadomo LCD lepsze) jest bardziej rozmyty i jednobarwny, nawet na materiale HD

Na LCD widać każdy włosek ze złego ogolenia, każdy wągier i syfek, każdą grudkę makijażu. Jeżeli obraz nowych LCD jest dla Ciebie "nienaturalny" jest to Twój problem. Dla mnie nieakceptowalna jest plazma.

Nie muszę myśleć, ja je widzę. W codziennym oglądaniu jest to więcej niż wystarczające. Aby wykryć subtelności o których piszesz (zakładając że one wogóle istnieją) potrzebne jest laboratorium z aparaturą za kilkanaście milionów Euro. Ty je widzisz gołym okiem?

BUHAHAHA!!

Oprawic to w ramke!

BOBCAT...GDYBY SMIECH MOGL ZABIJAC JUZ BYLBYS MARTWY!

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Na LCD widać każdy włosek ze złego ogolenia, każdy wągier i syfek, każdą grudkę makijażu. Jeżeli obraz nowych LCD jest dla Ciebie "nienaturalny" jest to Twój problem. Dla mnie nieakceptowalna jest plazma.

może każdy włosek, bo jak kolor jest kontrastowy do otoczenia to dobrze go widać... reszta jest widoczna ale to taka bardziej jednobarwna papa w porównaniu do plazmy, co nie znaczy że nie da się oglądać...

ogólnie owszem, obraz jest mniej naturalny od plazmy ale nie znaczy to że nie może się podobać, akurat kolory to spory minus dla LCD w tym zestawieniu, trochę mnie to razi ale przeżyję

najważniejsze, że są też sporo lepsze strony drogiego LCD w porównaniu do średniej jakości plazmy jaką miałem

Mialem taniego Panasonica TH42PX8 jezeli dobrze pamietam i juz ten telewizor zamiatal wiekszosc LCD ktore swieca w sklepach. A to byl tylko HD ready telewizor.

Uprzedzam, chodze od czasu do czasu po sklpeach z elektronika i to nie jest tak, ze nie widze co sie dzieje. Niemniej pierwsze co sie rzuca w oczy to wysoka ostrosc telewizorow LCD przy statycznych obrazach, w ruchu jest tak jak na kompie gdy jest srednia rozdzielczosc i wylaczy sie AntiAliasing. Poprostu widac zalamania , tak zwana pikselioze na krawedziach.. To zjawisko nawet na taniej plazmie wystepuje o wiele rzadziej.

O kolorach i naturalnosci to nawet nie ma co wspominac, LCd wyglada poprostu plasko, plytko, a to z pewnoscia za sprawa skromniejszej palety barw.

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

BUHAHAHA!!

Oprawic to w ramke!

BOBCAT...GDYBY SMIECH MOGL ZABIJAC JUZ BYLBYS MARTWY!

Jak zwykle nie masz nic do powiedzenia, poza demonstrowaniem znakomitego samopoczucia i rozdętą do patologicznych rozmiarów pewnością siebie.

ale to taka bardziej jednobarwna papa w porównaniu do plazmy

Absolutna nieprawda. Trzeba tylko pocyzelować ustawienia. Jest to żmudne i czasochłonne.

obraz jest mniej naturalny od plazmy

Również nieprawda.

akurat kolory to spory minus dla LCD

Jestem wprost przeciwnego zdania.

juz ten telewizor zamiatal wiekszosc LCD ktore swieca w sklepach. A to byl tylko HD ready telewizor.

Poprostu widac zalamania , tak zwana pikselioze na krawedziach.

O kolorach i naturalnosci to nawet nie ma co wspominac,

LCD wyglada poprostu plasko, plytko, a to z pewnoscia za sprawa skromniejszej palety barw.

Jeżeli weźmienmy pod uwagę ilość nieprawdy i niedorzeczności na 1 cm bieżący tekstu - rekord świata. Nadaje się do Księgi Guinessa.

Trudno zresztą wymagać obiektywizmu od osób nawiedzonych.

Absolutna nieprawda. Trzeba tylko pocyzelować ustawienia. Jest to żmudne i czasochłonne.

jasne, tradycyjnie kwestia ustawień.... nie, nic z tych rzeczy

tu się nic nie da zrobić w tej kwestii, próbowałem wszystkich opcji, nawet w nienaruszalnym (nic nie można zmienić) trybie THX również ten efekt występuje a kolorom do plazmy nadal brakuje

zresztą o kwestiach naturalności nie będę więcej dyskutował, bo co byś nie widział to i tak zaprzeczysz (przeczytaj sobie zacytowane zdanie Miksona)

ja opisuję co widzę na wyższym modelu LG LED od Twojego i tak on właśnie marnie z tymi kolorami wypada w porównaniu do przeciętnej plazmy, ewentualnie do plazmy LG hd ready za 1400zł (jeszcze większa różnica na minus dla LCD), niezależnie od tego czy się z tym zgadzasz czy nie

najlepsze, że podobno kolory (wiadomo, IPS ;p) to mega atut tego modelu w porównaniu do innych LCD...

No to pozostańmy przy swoich zdaniach. Jeżeli kolory na LCD są "marne" to jak nazwać te na plaźmie? Chyba tylko przy użyciu określeń powszechnie uznanych za niezrozumiałe. Dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu. EOT.

wstań od kompa weź rozpęd pochyle łeb jak baran i pierdolnij się sam głową w ścianę  to ci dobrze zrobi ! bo większość twoich wpisów to prostackie zaczepki

:)

O Boże, słychać mnie było chyba na drugiej ulicy. (ze śmiechu):D:D:D

Mister bobcat, jako że wysłałem Ci tablice testowe a Ty napisałeś mi że stopnie szarości bieli i czerni masz idealne i nie potrzeba kalibrować (gratuluje dobrego wyboru) zdumiony tym faktem wziąłem laptopa i "poleciałem" do dwóch różnych sklepów na mały test, okazuje się że telewizor LCD marki LG 47LV5500 i taki sam model w innym sklepie ale 42 cale wcale nie są idealne, zawsze występują przekłamania.

Bobcat kiedy byłeś w Japonii i gdzie dokładnie widziałeś laservue ? Jakie były ceny? Jak były eksponowane? Czy sa tam popularne? Ile przeważnie cali miały te tylno projekcyjne telewizory i w jaki sposób były eksponowane ( dodam, że nie chodzi o projektory, ponieważ widzę, że nie potrafisz odróżnić obu technologii)?. W jaki sposób (tam w Japonii) i co najbardziej w sklepach było promowane? Dla ułatwienia dodam, że bardzo łatwo można to zauważyć i rzuca się na pierwszy rzut oka. Dziękuję z góry za wyczerpująca opowieść.

A ty zyzio dzieciaku zanim coś tu nam ponownie napiszesz proponuję masturbację.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nawet w wiki pisza, ze plazma ma lepsze kolory, ale Bobcat swoje;)

Nie zacietrzewiaj sie tak, troche wiecej humoru, bo ta dyskusja i tak prowadzi na manowce potencjalych nowych odbiorcow plaskich odbiornikow telewizyjnych. ;)

Tak don111 wlasnie potwierdzil co napisalem, tania plazma ma lepsze kolory niz drogi LCD.

Oczywiscie wylaczajac Twoj ma sie rozumiec.

A ty zyzio dzieciaku zanim coś tu nam ponownie napiszesz proponuję masturbację.

Następny błysnął... :D o onanizmie, wytryskach ja piszę, a jeden z drugim powiela i jeszcze mu się wydaje że coś nowego wymyślił :D

Poza tym ludziska to jest tylko TV i nic poza tym.....a wy się naparzacie jak by wam co najmniej ukochanego psa mordowano....

Kolory w plazmie są ok, jedynie bieli nie trawię i ciemnego obrazu oraz migotania...ale ja tak mam subiektywnie, więc darujcie sobie ataki i wałkowanie n-ty raz tego samego....dzisiaj akurat byłem w MM to sobie jeszcze raz sprawdziłem, u znajomych w domach miałem/mam do czynienia z Kuro- odrobinę jaśniejszy jest, ale też nie w moim guście i tyle i nic więcej....tak więc nie gotujcie się tak :-)))

Mam plazmę Samsunga 50" i LCD LG 42". Plazma daje obraz pastelowy, jak gdyby świeciła nie własnym, lecz odbitym światłem. Obraz bardzo spokojny, przygaszony, podobny do dużej odbitki na matowym papierze. LCD świeci własnym mocnym światłem, przez co obraz wygląda bardziej naturalnie. Bo świeci i słońce i niebo, i nie dla tego, że są mniej ciemne, po prostu promieniują. Widać to gołym okiem nawet w niezbyt sprzyjających warunkach supermarketu, a w domu tym bardziej. Podobno plazma lepiej odwzorowuje kolory i ogólnie ma wyższą dynamikę, głębsza czerń. Nie zamierzam zaprzeczać. Ale nie ma tego prawdziwego światła, którę tylko LCD potrafi odtworzyć. Poza tym plazma troche migocze i to może być męczące zwłaszcza przy dużym ekranie. Takie są moje osobiste wrażenia.

@ Sittek

W Tokio mieszkałem i pracowałem prawie 6 lat, od tego czasu wielokrotnie tam byłem i często bywam, najświeższy wyjazd w lipcu tego roku. LaserVue nie widziałem na żadnej ekspozycji ani w żadnym sklepie. Ma go mój znajomy, mieszkający tam na stałe z rodzina i pracujący tam Amerykanin i u niego oglądaliśmy różne BD oraz programy HD miejscowych stacji TV. Rozmiar chyba 75", ceny nie pamiętam, chyba coś w okolicach 1000000 JPY, głowy za to nie dam. Jeśli Cię te szczegóły interesują - zobowiązuję się ustalić je podczas mojej najbliższej bytności tamże i przekażę Ci te informacje na PRIV.

@ Wojtek76

W londyńskim Hyde Parku jest od wieków miejsce, gdzie każdy może mówić publicznie co mu tylko ślina na język przyniesie. Byle nie obrażał osoby panującej. Wikipedia jest takim Hyde Parkiem ery Internetu. Każdy może pisać co tylko zechce. Nawet pani Kurzpietowska z magla. Nikt nad tym nie sprawuje pieczy merytorycznej, o naukowej nie wspominając. Sorry, ale Wikipedia nie jest dla mnie ŻADNYM autorytetem. Mam lepsze.

@Witek.

Powiadasz, że udałeś się do sklepu z laptopem aby sprawdzić na tablicach testowych? Oto mamy dowód, że Twoja opowiastka to jedna wielka (jak to się ładnie mówi) bujda na resorach czyli wymyślona na poczekaniu bajeczka. Wystarczy tablice testowe nagrać na pendrive i wetknąć go do jednego z wejść USB z tyłu. A następnie włączyć w menu odpowiednie wejście. Zaczynam się zastanawiać czy tak naprawdę to Ty wogóle te telewizory kiedykolwiek miałeś okazję widzieć na oczy.

Nie mam żadnych przekłamań ani podbarwień na otrzymanych od Ciebie tablicach testowych. Absolutnie żadnych. Jak mi nie wierzysz - zapraszam do siebie, szczegóły ustalimy na PRIV lub telefonicznie. Może mi się trafił taki dobry egzemplarz. Na zasadzie "trafiło się ślepej kurze ziarno" albo "głupi ma zawsze szczęście". :)

Wątek oprócz tego że śmiechowy, to także edukacyjny... Dowiedziałem się, że TV tylno-projekcyjny to jednak projektor... :D

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

To wbij sobie w googlach jaka technologia oferuje lepsza paleta barw, LCD czy PDP i sobie na spokojnie przeanalizuj po swojemu przeczytane artykuly.

gatto1- jakiego Samsunga masz a jakiego LG. Nie to zebym od razu chcial sie przyczepic do Twojego sprzetu, tylko poprostu dziwi mnie to co piszesz.

@Witek.

Powiadasz, że udałeś się do sklepu z laptopem aby sprawdzić na tablicach testowych? Oto mamy dowód, że Twoja opowiastka to jedna wielka (jak to się ładnie mówi) bujda na resorach czyli wymyślona na poczekaniu bajeczka. Wystarczy tablice testowe nagrać na pendrive i wetknąć go do jednego z wejść USB z tyłu. A następnie włączyć w menu odpowiednie wejście. Zaczynam się zastanawiać czy tak naprawdę to Ty wogóle te telewizory kiedykolwiek miałeś okazję widzieć na oczy.

Więc tak: gdy włożysz do USB pendriva i "puścisz" jakieś zdjęcie nie ma możliwości wejście w menu całego TV, jest tylko wtedy możliwość regulacji wejścia USB i to bardzo podstawowe - nie pitol głupot.

Wątek oprócz tego że śmiechowy, to także edukacyjny... Dowiedziałem się, że TV tylno-projekcyjny to jednak projektor... :D

drugi bobcat

wiatrak czemu nie zagłosowałeś w ankiecie?

To może witek_z rozwiniesz edukacyjną część wątku? :D

Edit: Nie głosowałem bo nie mam telewizora i nie oglądam TV a na spór plazma vs LCD patrzę z góry i z politowaniem... ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

@ Wojtek

W głowie się nie mieści, że komuś może się bardziej podobać obraz na LCD? Typowe myślenie plazmowca.

@ Witek

I tak Ci pozwalają w sklepie podłączać laptopa? Sam nie pitol głupot. I nie brnij dalej. Nie wiem jak Wiatrak (którego nota bene bardzo cenię) ale mnie bardzo schlebiłeś tym "drugim Bobcatem". Czy to było zamierzone? Tak czy owak - dziękuję.

@ Wiatrak

Plazma jest the best. Dlaczego? Bo jest.

Oto cała edukacją Witka.

Bobcat, podoba mi sie jak przeinaczasz wypowiedzi innych. Pomysl, moze dlatego Cie podpuszczaja skoro nie mozna normalnie dyskutowac? Ja juz sie poddalem jakis tydzien temu. Na wszystkie moje niemal wypowiedzi odpowiadales jakby to rzec? Bez sensu, wiec co mi pozostalo skoro nie mozna z Toba rozmawiac? Twoj LG jest najlepszy, pogromca kuro i wszystkich innych plazm. Ba rowniez i inne LCD , te nie IPS, zjada na sniadanie. Katy patrzenia...lepsze jak w naturze. Wyzszy model LG ktory ma don111 to przy Twoim super tv popierdolka.

To taka pobiezna analiza Twoich wpisow. Wiecej dla zabawy niz by cos udowadniac, bo jak juz sie przekonalem wszelka polemika z Toba jest bezsensowna. Bo jak klocic sie z gosciem ktory 2 tygodnie temu pyta o podstawowe funkcje tv aby juz po tygodniu wyglaszac opinie o innych produktach i szafowac na lewo i prawo technicznymi terminami.

Bobcat jesteś kawał drania, wypytywałeś się przez dwa miesiące mnie na PW co i jak odnośnie telewizorów, pytałeś jak go ustawić, wysłałem zdjęcia w HD testy-plansze, dzwoniłeś do mnie i przez półtorej godziny mówiłem krok po kroku jak to zrobić by na koniec usłyszeć że nie da się regulować odbiornikiem odtwarzając coś z pendriva, i teraz co?? - wyszło szydło z worka.

Jesteś człowiekiem fałszywym bo jak coś potrzebujesz to jesteś miły aż do bólu pisząc na PW lub w rozmowie telefonicznej, tutaj na forum wychodzi z ciebie diabeł, aby nie być gołosłownym wyrazisz oczywiście zgode na publikacje naszych PW tu na forum?

• Użytkownicy+

mczaj odchorował swoje, więc odblokowuje jego konto w tym temacie. Jednocześnie proszę wszystkich, o panowanie nad emocjami.

Robert

PS. Proszę o nieodnoszenie się, do mojego wpisu. DZIĘKUJĘ.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.