Skocz do zawartości
IGNORED

Jatki na forum :)

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

zyzio to juz kolejna edycja wyprzedaży , nie wiem jak wczesniej to przegapiłeś

tak jest w kazdej prasie branzowej i zwykle to ciezki kawałek chleba

Na HighFidelity ? Pierwsze słyszę, przecież P. długo się zabierał za ten artykulik-ofertę :-))))

Na HighFidelity ? Pierwsze słyszę, przecież P. długo się zabierał za ten artykulik-ofertę :-))))

Tutaj przykład. Dlaczego moderator nie zrobi z tym porządku?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

poprzednia była ok rok temu i był w niej słynny Leben:)plus pare super sprzetów z recenzji

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 4 Września 2011 - chamskie cytaty, cytowany nagrodzony
Ukryte przez Yamnick, 4 Września 2011 - chamskie cytaty, cytowany nagrodzony

Krzysiu ale jesteś słaby.

A tu przykład twojej mocy

A co , miałem ci ty gnoju opowiadać o swoim życiu.

Trzeba było brać przykład chociażby z bobcata, on grzecznie zapytał, a ty skurwysynie masz niewyparzoną gębe i zero szacunku dla kobiet. To ty pierwszy popełniłeś błąd nie ja.

Nie mieszkam dupku na śląsku.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 4 Września 2011 - flamewar dot. innego watku i wypowiedzi - witek_z za nazywanie rozmocwcy "skurwysynem" ma +2, szkoda ze tak pozno to wylapalem...
Ukryte przez Yamnick, 4 Września 2011 - flamewar dot. innego watku i wypowiedzi - witek_z za nazywanie rozmocwcy "skurwysynem" ma +2, szkoda ze tak pozno to wylapalem...

po pierwsze wyrwane z kontekstu, po drugie jak cytujesz to może całość, po trzecie widać że nie rozumiesz.

A słaby jesteś ponieważ wiesz że w polemice o LCD przegrałeś i swoje niezadowolenie wylewasz na innych.

po pierwsze wyrwane z kontekstu, po drugie jak cytujesz to może całość, po trzecie widać że nie rozumiesz.

A słaby jesteś ponieważ wiesz że w polemice o LCD przegrałeś i swoje niezadowolenie wylewasz na innych.

My tu nie dyskutujemy o LCD to po pierwsze. Po drugie to nie ważne z jakiego kontekstu wyrwie się taką wypowiedź. Na forum takie sformułowania nie mają po prostu miejsca. Nie powinno się też traktować zgłaszania takich przypadków do moderatora jako kapowania. Takie wypowiedzi zostaną na forum po wsze czasu i psuję to jedynie opinie audiostereo. Każdy (nie tylko forumowicze) kto wpisze w Googlu "jaki LCD" będzie mógł twoje wypowiedzi przeczytać. Ja osobiście radziłbym ci sam zgłosić tą wypowiedź do moderacji bo wierz mi będziesz miał ją nie raz przed oczami jak tylko poziom twojej wypowiedzi zejdzie poniżej pewnego poziomu. A na drugi raz zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz.

Krzysiu ale jesteś słaby.

Słaby ? Jakoś słabszego od ciebie nie znam :-)

My tu nie dyskutujemy o LCD to po pierwsze. Po drugie to nie ważne z jakiego kontekstu wyrwie się taką wypowiedź. Na forum takie sformułowania nie mają po prostu miejsca. Nie powinno się też traktować zgłaszania takich przypadków do moderatora jako kapowania. Takie wypowiedzi zostaną na forum po wsze czasu i psuję to jedynie opinie audiostereo. Każdy (nie tylko forumowicze) kto wpisze w Googlu "jaki LCD" będzie mógł twoje wypowiedzi przeczytać. Ja osobiście radziłbym ci sam zgłosić tą wypowiedź do moderacji bo wierz mi będziesz miał ją nie raz przed oczami jak tylko poziom twojej wypowiedzi zejdzie poniżej pewnego poziomu. A na drugi raz zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz.

Akurat opinia o Audiostereo zaczęła gwałtownie się pogarszać po przejęciu przez SITE...nic jej już nie poprawi, nie ma na to najmniejszej szansy, to do szpiku kości skomercjalizowane forum przesiąknięte reklamą jawną, ukrytą, agresywną, podjazdową i jakąkolwiek sobie jeszcze wymyślisz, na dodatek moderowane przez pachołków udających Greka na każdym kroku - słowem denne wypociny tutaj mogą dostarczać jedynie rozrywki, ale na pewno nie wiadomości, czytelnik - laik jest już tak skołowany, że i tak nie ma pojęcia co jest fikcją, a co odrobiną przynajmniej prawdy ;-)

Ukryta Zawartość

Już,gdzies wspominałem o polskim forum Canona.

Jak się chce to można,żadnych jatek,żadnych osobistych wycieczek,żadnego powtarzania po milion razy podobnych wątków.

Wszystko trzymane przez moderatorów,krótko za twarz,regulaminowo ;).

Są nawet jeszcze dziwniejsze fora: byłem kilka lat na klub-malawi.pl Tam forumowicze po prostu się nie obrażali. Może to zależy od hobby? A może od moderatorów? To czego brakuje na AS? - akwariów, czy moderacji? :)

Ukryta Zawartość

Powrót po dłuższej przerwie...

Pamiętacie ten wątek? Tak niewinnie się zaczął...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chyba to jednak nasza przypadłość narodowa. Na niemieckich forach czegoś takiego nie znalazłem. Chociaż widziałem Niemców którzy się kłócili która gara jest lepsza Widźmin czy coś tam. Aż serce rośnie jak się widzi Niemców którzy bronią wiedźmina jak lwica małych lwiątek własną piersią.

A to dla odprężenia.

tri7guk.jpg

Chyba oddaje dobrze naszą przypadłość narodową.

Piękne :) Rozbawiło mnie :) Obecnie najlepszy serial to wyświetlają w kinie "Stereo".

Jest nim "Super Audio CD - taka piękna katastrofa". Trwa dopiero szesnaście dni,

a jest już 915 odcinków. Znakomita akcja, pełna napięcia i dramaturgii, ze znanymi aktorami w roli głównej. Nawet mi się udało popełnić jeden wpis, zresztą całkiem sympatyczny, lecz niestety, cenzura nie przepuściła i natychmiast został usunięty. Jak najbardziej serial godny polecenia :))) Zasługuje na najwyższe oceny. Z mojej strony pięć gwiazdek. Super !!!

Parker's Mood

A mi to forum przypomina Sejm...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Piękne :) Rozbawiło mnie :) Obecnie najlepszy serial to wyświetlają w kinie "Stereo".

Jest nim "Super Audio CD - taka piękna katastrofa". Trwa dopiero szesnaście dni,

a jest już 915 odcinków. Znakomita akcja, pełna napięcia i dramaturgii, ze znanymi aktorami w roli głównej. Nawet mi się udało popełnić jeden wpis, zresztą całkiem sympatyczny, lecz niestety, cenzura nie przepuściła i natychmiast został usunięty. Jak najbardziej serial godny polecenia :))) Zasługuje na najwyższe oceny. Z mojej strony pięć gwiazdek. Super !!!

Wiesz, wszyscy chcieliby zagrać w tym filmie ale reżyser nie wszystkich dopuszcza, nawet zwykłych statystów. :D

Poczytajcie sobie to...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z wielkim smutkiem oznajmiam, że serial "Super Audio CD - taka piękna katastrofa" zakończył się.

Miałem okazję obejrzeć 1011 odcinków pasjonujących przygód poszukiwaczy gęstych i rzadkich formatów.

Happy-endu niestety nie było, co tylko potwierdza autentyczność i znakomitą paradokumentalną formę

tego trzymającego do końca w napięciu filmu. Z niecierpliwością czekam na sezon drugi i mam nadzieję,

że reżyser i wszyscy aktorzy biorący udział w tym niezwykłym serialu, dołożą wszelkich starań do jak

najszybszej jego realizacji. Znakomite kino !

Ale zaraz, zaraz !!! Proszę się nie denerwować ! Znalazłem dla Was coś równie pasjonującego :) Jest to

serial nieco starszy, bo z roku 2006, opowiadający historię poszukiwacza wozu SUV i jego doradców.

Nie mniej wciągająca historia, z wątkiem sensacyjnym i komediowym. Jak na razie, obejrzałem pierwsze

150 odcinków i muszę przyznać, że jest to również bardzo dobre kino ! Może nawet lepsze w swojej

wymowie niż właśnie zakończony Super Audio CD..... . Tytuł tego serialu to "Jaki SAV/SUV do Polski"

Ukryta Zawartość

Pozdr, M.

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

1. Polacy nienawidzą osób mających inne zdanie niż oni sami - jest tu taka silna tendencja do unifikacji poglądów

2. Ogólny brak kultury (a już zwłaszcza tej wysokiej) i dobrych wzorców kulturowych - wzmacniany jeszcze przez ogłupiającą działalność mediów

3. Internet daje poczucie anonimowości i bezkarności - zwiększa więc radykalizację poglądów

4. Polacy mają najniższy na świecie stopień zaufania do siebie - to widać w pyskówkach na forum

4. Istnieje też "kompleks polski" - poczucie że każdy chce mnie oszukać, okraść i wyciągnąć ode mnie pieniądze. Wywodzi się to z biedy lat przed- w trakcie i - powojennych oraz silnie zakorzenionej mentalności chłopskiej naszego społeczeństwa. Od 200 lat najważniejsze w Polsce jest : nie zostać oszukany przez handlarza . To też widać, słuchać i czuć w każdym wątku.

Zgadzam się x5 niestety.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Znalazłem dla Was coś równie pasjonującego :) Jest to

serial nieco starszy, bo z roku 2006, opowiadający historię poszukiwacza wozu SUV i jego doradców.

Ech, kiedyś to były jatki na forum, aż się łezka w oku kręci...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Z wielkim smutkiem oznajmiam, że serial "Super Audio CD - taka piękna katastrofa" zakończył się.

Ale już zapowiada się nowy wątek w gwiazdorskiej obsadzie:

Ukryta Zawartość

;)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.