Skocz do zawartości
IGNORED

High End jednak umiera...niestety!

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widzisz sly30 powyżej i poniżej - miałem rację.

Sekta w piaskownicy.

Nie ma możliwości wymiany poglądów.

Bojówkarze w krótkich spodenkach szukają miejsca ustawki.

I na tym forum mają swoje miejsce.

a moze poruszymy znów temat jak sprzedawałes na allegro kable ze zfałszowanymi z premedytacją opisami?

Dla ciebie może durny a dla mnie ciekawe zagadnienie z socjologii, marketingu itd. Było kilka sensownych wpisów i ludzie, a przynajmniej niektórzy mają interesujące przemyślenia.

Wiadomo że nie każdy rozumie. Jeden ogniem rozpali grilla a drugi spali las.

dla mnie takim ciekawym zagadnieniem socjologicznym było wpisanie w wyszukiwarki internetowe "sly30"

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

I co ciekawego zobaczyleś? Też to wpisałem by przekonać się co tam może się pokazać i pokazały się przeróżne wpisy pewnie setki osób o nicku sly30.

I jakie ciekawe wnioski wysnuła twa "ogromna inteligencja"?...hehehe

wniosek. brak palca u nogi całkowicie uniemozliwia poborowemu strzelanie...... To co wy Chomik nogą strzelacie?.......

Okresowy zanik płuc, trzustki i prostaty.....

To jest Forum? to jest nowe MUPPET SHOW.

a..tam setki...rzesza....

sly. uwazaj na Cira on naprawdę w realu ma 147 punkcików IQ. Wiem razem żeśmy sie badali,, jak dodac moje punkty wychodzi 180 razem, jak na ten forum to styka akurat.

Cir Ty sobie chyba te aukcje do fajla zrzuciłeś ?

rozmydlacie towaszysze

a mydło u nas z importu, z wkładem

dewizowym

:-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

do świąt jeszcze trochę czasu

:-)

teraz świąd

i nervosa

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

wniosek. brak palca u nogi całkowicie uniemozliwia poborowemu strzelanie...... To co wy Chomik nogą strzelacie?.......

Okresowy zanik płuc, trzustki i prostaty.....

To jest Forum? to jest nowe MUPPET SHOW.

a..tam setki...rzesza....

sly. uwazaj na Cira on naprawdę w realu ma 147 punkcików IQ. Wiem razem żeśmy sie badali,, jak dodac moje punkty wychodzi 180 razem, jak na ten forum to styka akurat.

Cir Ty sobie chyba te aukcje do fajla zrzuciłeś ?

Może mieć i 200 ale najwyraźniej w życiu mu to nie pomaga skoro z jego wpisów bije frustracja i krytykanctwo. Najwyraźniej w życiu nie za dobrze mu poszło więc jest sfrustrowany ale winy należy szukać u siebie a nie u innych.

Zresztą bardzo wątpię w jego IQ skoro dziwi się że moderator nie kasuje wątków innych osób a nie dziwi go fakt iż ten sam moderator nie kasuje jego wątków nie na temat np zdjęcia panienek czy nr 0700 i takie różne duperele ni z gruchy ni z pietruchy.

Pomyśl jakie wnioski można wysnuć wpisując jakiś nick w Google?

Człowiek myślący nawet by się nie ośmieszał tak absurdalną teorią!

Przecież to jest żenujące...hehehe

Gość rochu

(Konto usunięte)

Sekta w piaskownicy.

Nie ma możliwości wymiany poglądów.

Miałeś swoją szanse, a nawet kilka.

A teraz spadaj słuchać tych swoich Linkwiców i pokłoń się swojemu abx-owi.

Dziwię się ,że żaden moderator nie zwróci uwagi urzytkownikowi "cir".

Bezpodstawne oskarżenia na forum publicznym o sprzedawanie czegoś na Allegro powinny skończyć się w sądzie. Na Allegro sprzedałem w swojej historii dwie rzeczy. Jedna to nowe BMW ,a drugie to nowe koła do roweru. Dla administratorów i prokuratury do wglądu. Allegro mieści się w Poznaniu i ja również mieszkam w Poznaniu w zwiazku z czym nie mam daliekiej drogi do dokumentacji.

Moderatorom przeszkadza jakiś wpis na wikipedii ( może jest tam jakaś prawda,która kogoś dotknęła ) , a pozwalają na takie zachowanie jak urzytkownika cir i rochu.

W związku z zaistniałą sytuacją ,moderatorów proszę o interwencję , a urzytkownika cir o publiczne przeprosiny za publiczne oskarżenia .

Nie pozwolę sobie na takie traktowanie i nie zostawię zachowania "cir" bez konsekwencji.

Pomijam "rochu" , który ma problemy emocjonalne i zachwyca się pomarańczowym kablem od kosiarki.

dziecko urzytkownik pisze się przez ż

natomiast wpis o kablach na allegro jest do XYZeta co wyraznie zaznaczyłem, od ciebie zalezy czy masz z nim kontakt emocjonalny

do XYZeta zwanego rowniez Pawełkiem /Pablo / lub imiona klonów ktorych nawet nie wspomnę bo zostały wszystkie pogrzebane

widzisz sly

tak to już jest z życiem pozagrobowym hi-endu:

albo nie na temat, albo frustracja, albo zawiść, albo nieporozumienie

nikt honorowo nie chce sam sobie w łeb palnąć, żeby sprawdzić

albo chociaż nieuturlanych zostawić i sobie iść, gdzie oczy poniosą

tylko te wstrętne kable, przetworniki i kondycjonery

by rozkręcali, krakali, narzekali, stękali i pokrzykiwali na się

ehhh... zmarłego uszanować nawet nie potrafią

kudy im tam hi-end do słuchania dawać...

splugawią ino i w allegro puszczą zwłoki

takie już une są, puszczalskie i bez nabożności właściwej

łaski u nich nie ma żadnej, pycha tylko i wiatr w kieszeniach...

widzisz sly

tak to już jest z życiem pozagrobowym hi-endu:

albo nie na temat, albo frustracja, albo zawiść, albo nieporozumienie

nikt honorowo nie chce sam sobie w łeb palnąć, żeby sprawdzić

albo chociaż nieuturlanych zostawić i sobie iść, gdzie oczy poniosą

tylko te wstrętne kable, przetworniki i kondycjonery

by rozkręcali, krakali, narzekali, stękali i pokrzykiwali na się

ehhh... zmarłego uszanować nawet nie potrafią

kudy im tam hi-end do słuchania dawać...

splugawią ino i w allegro puszczą zwłoki

takie już une są, puszczalskie i bez nabożności właściwej

łaski u nich nie ma żadnej, pycha tylko i wiatr w kieszeniach...

hehehe...dobre. Fakt, może właśnie dlatego high end umiera bo taki high end jak jego wielbiciele...hehehe

Podstawowym założeniem hi-endu jak rozumiem jest jak najlepsze odwzorowanie muzyki? Nie zaspokojenie własnego ego, bo to można zrobić taniej i lepiej.

Problemu należy doszukiwać się zapewne w zmianach kulturowych społeczeństwa, jak już sporo osób wcześniej to napisało. Podam taką nieśmieszną anegdotkę - kogo najczęściej spodziewacie się zobaczyć w dajmy na to Audi Q7? Dystyngowanego starszego pana, który właśnie spieszy do domu z nową płytą celem przesłuchania jej z żoną przy winie? Czy może tłustawego chama z fryzurą na jeża? Wydaje mi się z własnego doświadczenia, że klasa najbogatsza w Polsce to biznesmeni, którzy zaczęli zarabiać kiedy inni studiowali, ich priorytety są inne, potrzeby kulturowe niewygórowane, jeśli coś ma być drogie, to niech inni to zobaczą. Jest to oczywiście uogólnienie, ale temat przecież też opiera się o uogólnienia.

hehehe...dobre. Fakt, może właśnie dlatego high end umiera bo taki high end jak jego wielbiciele...hehehe

Mocno byś się żdziwił jakie zestawy mają ludzie,którzy nigdzie się z nimi nie obnoszą.Jak miesiącami potrafią polować na wybitną lampę,kabelek-pieniądze to nie wszystko.Liczy się pasja i ``fun``.

Mocno byś się żdziwił jakie zestawy mają ludzie,którzy nigdzie się z nimi nie obnoszą.Jak miesiącami potrafią polować na wybitną lampę,kabelek-pieniądze to nie wszystko.Liczy się pasja i ``fun``.

Ależ ja to wiem doskonale ale tu na forum jest ich niewielu choć też są.

Ależ ja to wiem doskonale ale tu na forum jest ich niewielu choć też są.

No to sam sobie odpowiedziałeś!Hi-end jest i będzie,podobnie jak w każdym innym hobby.Natomiast moda i poza na ``audiophilla`` przeminęła,vide koncert L.Możdżera i jego zapytanie do widowni.

Tak. Liczy się pasja. Liczy się wiedza jak dojść do zadowalających efektów.

Jak wcześniej ktoś wspomniał HiEnd to przede wszystkim wymysł marketingowy. Teraz jak coś co nie kosztuje 10 tyś. € za klocek nie jest HiEnd'em. Ten HiEnd poszybował nie w stronę pasjonatów.mf_headphones.gifmf_headphones.gifmf_headphones.gif

Tak. Liczy się pasja. Liczy się wiedza jak dojść do zadowalających efektów.

Jak wcześniej ktoś wspomniał HiEnd to przede wszystkim wymysł marketingowy. Teraz jak coś co nie kosztuje 10 tyś. € za klocek nie jest HiEnd'em. Ten HiEnd poszybował nie w stronę pasjonatów.mf_headphones.gifmf_headphones.gifmf_headphones.gif

E tam,po co mam kupić nowego firmy X,skoro mogę legendarny firmy Y.Trzeba tylko trochę rozeznania gdzie reklamowa sieczka a gdzie rzetelna wiedza i sztuka.

Gość romeksz

(Konto usunięte)

uwazaj na Cira on naprawdę w realu ma 147 punkcików IQ.

tak, to przykre, że mu zabrakło jednego punktu aby dostać się do elity.

nawet biorąc pod uwagę fakt, że wg oryginalnej idei Sir Cyrila Burta, miał to być 1%, a nie tak jak obecnie 2%.

być może dlatego próbuje realizować się na polu Hi-End, gdzie stosunkowo ważnym kryterium są ponadprzeciętne możliwości finansowe.

które niekoniecznie - zwłaszcza w kraju postkomunistycznym - muszą wiązać się z wybitną inteligencją.

rzecz jasna w niczym to nie przeszkadza w słuchaniu Muzyki, jako takiej ;-)

(żeby nie było wątpliwości, tam jest przecinek)

być może dlatego próbuje realizować się na polu Hi-End, gdzie stosunkowo ważnym kryterium są ponadprzeciętne możliwości finansowe. które niekoniecznie - zwłaszcza w kraju postkomunistycznym - muszą wiązać się z wybitną inteligencją.

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl

bedac emigrantem masz wyjatkowa i niepowtarzalna okazje wykorzystac swoje IQ

do dzieła chyba nikt i nic cię nie powstrzymuje, poki co to ta zakładka cie wybitnie wyprowadza z równowagi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

powiem tylko ze szkoda ze starego nie ma. To jest nietakt ze strony moderacji żeby w takiej dyskusji{jezeli to jescze jest dyskusja] zabrakło po właściwej stronie {piaskownicy czy cos tam] takiej wagi zawodnika. wstyd i hańba dla wolności słowa.

Jeszcze sprostowanie do IQ sir Cira... badanie było na czczo jak zje to mu trzy punkty skacze w górę wiec chyba "ugrał" niezły wynik

mODERACJA MODERACJA ,, MILICJAAAA. skasujcie głupoty na forum zostanie ramka i reklama.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.