Skocz do zawartości
IGNORED

Generał Marek Papała - kulisy zbrodni

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

I co? Nie mówiłem? :) Mazur ma coś jednak do załatwienia w PL: Gowin z Michnikiem już zaczynają urabiać grunt... ja pierniczę, czy oni naprawdę mają cały polski naród za totalnych bezmózgów??? :)

Zobaczcie, kogo daliście z siebie zrobić:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Dla takiego każda trumna dobra aby się podłączyć.

Ostatnie ustalenia burzą schemat prezesa . Musiał swoich wiernych upewnić w swoich racjach.

I co? Nie mówiłem? :) Mazur ma coś jednak do załatwienia w PL: Gowin z Michnikiem już zaczynają urabiać grunt... ja pierniczę, czy oni naprawdę mają cały polski naród za totalnych bezmózgów??? :)

Ukryta Zawartość

istnieje ujemne IQ ? twoje wnioski trudno inaczej ocenić .

Ukryta Zawartość

Do poczytania Gowinowcom:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ojej... Jaro_747, weź, wyduś to w końcu z siebie!

OK - skoro nie chcesz, to ja napiszę za Ciebie: PRZYCZYNĄ ŚMIERCI GEN. PAPAŁY BYŁ... BŁĄD PILOTA! :)

Śmierć Papały może okazać się największym błędem samego Papały! Nie mając praktycznie żadnego typowo policyjnego doświadczenia mógł zaufać on temu,że generalskie gwiazdki go ochronią! Zamiast XXX złodzieja w ryj i z kopa - mógł się odezwać w stylu: ja jestem były szef policji - na to złodziej: no to giń j****y wielki psie!

Ukryta Zawartość

ostatni mozg na uchodzctwie.

Ukryta Zawartość

W żaden sposób nie chciałbym bronic jakiegokolwiek polityka ale Iwan był mitomanem, cwaniakiem, kombinatorem i socjopatą dlatego jego wiarygodność była zerowa. I dobrze skończył. A prawdy nigdy się nie dowiemy i nie ma co bić piany. Nawet jeśli już coś wypłynie to to co przeczytamy w mediach będzie tylko tym co będziemy mieli wiedzieć.

Co to za stwierdzenie " I dobrze skończył"?

Dwóch świadków popełnia somobójstwa w tak ważnej sprawie czy to jest normalne?

I temat może lepiej zamknąć :)

wiele osób by chciało ten temat zamknąć.

Jeśli ktoś jest w stanie uwierzyć w kradzież daewoo espero jeszcze przez pięciu ludzi mających pistolet z tłumikiem, współpracujących z mafią pruszkowską, tylko dla tego cuda motoryzacji to winszuję łatwowierności.

To następny przykład że coś tu się nie zgadza - odcisk palca "Patyka" na szybie. Są 2 rozbieżności - jedna to taka że Patyk chciał ukraść "luksusowe espero". To już jest absurd sam w sobie. Druga to taka - przypuśćmy że jednak złodziej luksusowych aut nie chciał ukraść tego espero tylko inne auto a tam akurat znalazł się przypadkiem, to skąd ten odcisk palca na szybie ?

Nowa nadzieja prokuratury - złodziej patyk!!! Normalny cud!!! Po czternastu latach wreszcie wykryli prawdę!!! Luksusowa bryka Daewoo Espero - marzenie wszystkich złodziei luksusowych samochodów - przyczyną zbrodni. Jesteśmy coraz bliżej - Afryki!!!

Cała sprawa patykiem pisana ;)

Dokładnie tak.

spisek spisek i spiskowcy śledztwo zamykają .... pojeby skoro nie fakty co może was przekonać ?

Fakty są takie, że dwóch świadków w tej sprawie w niewyjaśnionych okolicznościach popełniło samobójstwo, jeden w więzieniu. Obydwaj obciążali Mazura.

Więc nadal wersja z Mazurem , zważywszy na prawdopodobieństwo jego współpracy z służbami USA czeka nas kolejna wojna z mocarstwem.....p****y na dwa fronty nie damy rady a modlitwą nie wygramy

Fakty są takie, że dwóch świadków w tej sprawie w niewyjaśnionych okolicznościach popełniło samobójstwo, jeden w więzieniu. Obydwaj obciążali Mazura.

I to są fakty. Tylko skoro zabójcą jest "Patyk" nie mający z tymi 2 osobami nic wspólnego, to czemu te 2 osoby popełniły samobójstwo ? Dotychczas z tego co pamiętam była hipoteza że ktoś im w tym pomógł żeby uniknąć zrobienia z nich świadków koronnych, a teraz ? Bali się zeznawać w sprawie "Patyka" ? Złodzieja luksusowych limuzyn daewoo ?

Bali się zeznawać w sprawie "Patyka" ? Złodzieja luksusowych limuzyn daewoo ?

Dziwne wnioski.W morderstwo Papały wplątał ich Patyk a mieli zeznawać w sprawie zabójstwa Papały ,takie są fakty. I jeszcze jeden dlaczego śledczy nie sprawdzili wiarygodności złodzieja samochodów....trudno w to uwierzyć, czuję spisek zamiast głupoty. Gromadząc dowody nie potrafili połączyć z osobą będącą na miejscu zbrodni z szarganą opinią nieobliczalnego kryminalisty. Co nimi kierowała albo na czyje zlecenie badano tylko polityczno-kryminalny motyw zbrodni ufając Patykowi ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jak zmienisz zalezne to zmienia sie na niezalezne.Na razie jest odrotnie.

OK - skoro nie chcesz, to ja napiszę za Ciebie: PRZYCZYNĄ ŚMIERCI GEN. PAPAŁY BYŁ... BŁĄD PILOTA! :)

zdaje sie ze jednak przyczyna byli rosjanie.szeroko pojeci.
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jak slysze te pisowskie zawodzenie solodaruchow to kocham ZOMO wyposazone w ostra amunicje.

• Redaktorzy

Zastanawia mnie również, dlaczego polonijny biznesmen, multimilioner, który deklarował przyjacielskie stosunki z Papałą nie chciał przyjechać do Polski i zeznawać w sprawie tego ochydnego mordu. Przecież jak człowiek jest niewinny, to nie powinien niczego się obawiać w świecie cywilizowanych ludzi

Może zaniepokoiło go, że Polska zaprosiła go w formie ekstradycji. Słowiańska gościnność.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Może zaniepokoiło go, że Polska zaprosiła go w formie ekstradycji. Słowiańska gościnność.

Moglby zostac ugoszczony rownie serdecznie jak Julia Tymoszenko przez.Wiktora Zbira Janukowycza. Zrobiliby z niego od razu winnego. A tak odszkodowanie zaplacimy my bo proluratura w polsce to najbardziej skorumpowane i nieidolne ogniwo. Tutaj moi drodzy sie uwala sprawy. Nie w sadach.

A nie wystarczy wam, że to kolejna była/jest/będzie sprawa nie rozwiązana.

Szukanie przez idiotów z peło kolejnych sukcesów na siłę to nie rozwiązywanie spraw i w niczym nie pomoże tym świstakom zawijającym gówna w sreberka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Moglby zostac ugoszczony rownie serdecznie jak Julia Tymoszenko przez.Wiktora Zbira Janukowycza. Zrobiliby z niego od razu winnego. A tak odszkodowanie zaplacimy my bo proluratura w polsce to najbardziej skorumpowane i nieidolne ogniwo. Tutaj moi drodzy sie uwala sprawy. Nie w sadach.

Pięknie wpisujesz się w zachodni nurt gloryfikowania poczynań tej politycznej ... dziewicy! Jak słyszę o jej cierpieniach to od razu trzy myśli nasuwają mi się do głowy:

1. Każdy naprawdę chory człowiek szuka pomocy medycznej nawet u szarlatana. Poszukiwanie pomocy u lekarzy niemieckich świadczy o tym, że jest plan: najpierw leczenie

potem azyl - bo jest torturowana.

2. Kojarzy mi się to z jednym odcinkiem serialu "Dr Killdare". Ów szlachetny doktor potrącił niechcący kobietę. Od razy wziął ją do szpitala, w którym leczył. Jej stan, mimo jego

wysiłków ciągle, się pogarszał - siniaki występowały! Wstrętna baba okazała się oszustką, a swoje siniaki wyrabiała pomarńczmi w pończosze! Może Julii trzeba nie dawać

pomarańczy w kolonii karnej.

3. Zanim Urban założył Ruch Palikota, w jednej ze swoich książek opisał cierpienia opozycjonisty Bratkowskiego. Wyglądało to podobnie.

Co do reszty - takie są konsekwencje upolityczniania wymiaru sprawiedliwości i ścigania. Tu czasami przebija się nawet PRL.

Sądy i prokuratura w Polsce to jeden ustrojowy wał.

System nie do naprawy tu trzeba trzęsienia ziemi i zacząć od sądów właśnie, które już dawno nie maja nic wspólnego z tym do czego są powołane.

Tylko ludzie pokroju wladza sądzą, że sądy w Polsce są apolityczne, profesjonalne, bezstronne i maja coś wspólnego z etyką i literą prawa.

To właśnie teraz sądy są bardziej sterowane niż za czasów SLD czy PiS. Sukcesem PeŁO jest wstrzemięźliwość w chwaleniu się tym.

To jest właśnie prawdziwe wdrażanie pomysłu prezesa - czarne jest białe, a białe jest czarne.

Prezes nie zdążył, Tuskoidy wdrożyły.

tu tez masz plusika.Sady i prokuratura to odzwierciedlenie starego spoleczenstwa zachowujacego ciaglosc przywilejow..... i glupoty.

sterujacy sie zmienil a sterowani dalej som niesterowalni.I rzad tu nic nie doda...

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Sądy i prokuratura w Polsce to jeden ustrojowy wał.

System nie do naprawy tu trzeba trzęsienia ziemi i zacząć od sądów właśnie, które już dawno nie maja nic wspólnego z tym do czego są powołane.

Tylko ludzie pokroju wladza sądzą, że sądy w Polsce są apolityczne, profesjonalne, bezstronne i maja coś wspólnego z etyką i literą prawa.

To właśnie teraz sądy są bardziej sterowane niż za czasów SLD czy PiS. Sukcesem PeŁO jest wstrzemięźliwość w chwaleniu się tym.

To jest właśnie prawdziwe wdrażanie pomysłu prezesa - czarne jest białe, a białe jest czarne.

Prezes nie zdążył, Tuskoidy wdrożyły.

Kolego to co orzekaja sady w sprawach karnuch to glownie wyniki jebania spraw przez cieniutka prokurature. Jest duzo sedziown nie pamietajacgch komuny czego nie mozna powiedziec o prokuraturze gdzie komuna kwitnie. Juz tak w czambul nie krytykuj.

Jest duzo sedziown nie pamietajacgch komuny

Właśnie ale za to fachowo pieprzą sprawy po nowemu-staremu.

Głupota, spolegliwość, asekuranctwo, tumiwisizm i woda sodowa...kilka innych przypadłości jest niezależna od ustroju i tu niezależność wymiaru sprawiedliwości się kończy Kto wierzy w normalność w Polskich sądach jest naiwny, głupi albo jest sędzią.

acha...wyjątki są oczywiście, nawet znam i podziwiam tylko, że te wyjątki powoli się zniechęcają..

2 Swiadkowie u Papaly - popelniaja samobojstwo

3 Swiadkowie u Olewnikow - popelniaja samobojstwa

Lepper- tez sie wiesza....Blida strzela sobie w klate

Co wiecej Sekula tez popelnil samobojstwo...dwa razy w klate udalo mu sie strzelic

Wychodzi na to ze lepiej nawet do samorzadu sie nie pchac bo na szeblach wladzy honor przedewszystkim...samobostwa to widac rzecz

powszechna :)

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Właśnie ale za to fachowo pieprzą sprawy po nowemu-staremu.

Głupota, spolegliwość, asekuranctwo, tumiwisizm i woda sodowa...kilka innych przypadłości jest niezależna od ustroju i tu niezależność wymiaru sprawiedliwości się kończy Kto wierzy w normalność w Polskich sądach jest naiwny, głupi albo jest sędzią.

acha...wyjątki są oczywiście, nawet znam i podziwiam tylko, że te wyjątki powoli się zniechęcają..

Pieprzysz jak potluczony przegrales pewnie sprawe o jakis wypadek albo cos tego typu i teraz sady zle. Zejdz na ziemie dyziu marzycielu. Zycie to walka. Jakby cie jakis pluton ZOMO spotkal to dla ogolu byloby lepiej gdyby ci kondyche poprawili

Pieprzysz jak potluczony przegrales pewnie sprawe o jakis wypadek albo cos tego typu i teraz sady zle. Zejdz na ziemie dyziu marzycielu. Zycie to walka. Jakby cie jakis pluton ZOMO spotkal to dla ogolu byloby lepiej gdyby ci kondyche poprawili

Nigdy niczego nie przegrałem bo nie musiałem, moja opinia jest obiektywna. Jeśli już to ty przestań patrzeć z księżyca - kosmito, Życie to nie je bajka jeśli już.

Spotkałem i co, później jeszcze gorliwiej im odrzucałem i ich obrzucałem. Tak w ogóle tęsknisz za tym mundurem, czy raczej za pałą? Którą wolałeś białą czy czarną?

Przykro patrzeć jak pustostan zżera ci mózg właściwie bez przyczyny, ot tak sobie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.