Skocz do zawartości
IGNORED

Nie moge sie zalogowac w allegro

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Probowalem sie dzisiaj zalogowac w allegro i wyswietla mi logowanie loguje sie loguje ale w konsekwencji nie zalogowywuje mnie na pasku tytulu jest jakis dlugi wiersz i wsrod niego nazwa ..../error/...

powiedzccie mi czy allegro ma jakies problemy czy cos z moja siecia czy jakies szkodniki cos kombinuja mi na pc?

jesli wszystko wam dziala to podajcie email do pomocy technicznej allegro zebym sie z nimi skontaktowal w tej sprawie

chwilowy brak działalności w audio.

https://www.audiostereo.pl/topic/88142-nie-moge-sie-zalogowac-w-allegro/

Probowalem sie dzisiaj zalogowac w allegro i wyswietla mi logowanie loguje sie loguje ale w konsekwencji nie zalogowywuje mnie na pasku tytulu jest jakis dlugi wiersz i wsrod niego nazwa ..../error/...

powiedzccie mi czy allegro ma jakies problemy czy cos z moja siecia czy jakies szkodniki cos kombinuja mi na pc?

jesli wszystko wam dziala to podajcie email do pomocy technicznej allegro zebym sie z nimi skontaktowal w tej sprawie

był przez chwile problem z logowaniem sie, pokazywal tylko, ze sie loguje i nic, wracal z powrotem do panelu logowania sie. dzialo sie to wlasnie przed godzina 10.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Co nie zmienia faktu, że Allegro po zmianach wygląda tragicznie. Małpują od ebaja, że aż żal d***e ściska.

Kryteria wyboru nowy/uzywany, cena itd tez zerzniete. Bylo lepiej. Do tego teraz oferty rozwalone daleko od siebie.

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.