Skocz do zawartości
IGNORED

Serwis audio Łódź

barni

Rekomendowane odpowiedzi

Komu można oddać w zaufane ręce sprzęt audio w Łodzi.

Poleciała mi końcówka w jednym kanale amplitunera Denona ;(

Wyszukiwarką szukałem - nic nie pokazuje, choć dałbym sobie głowę uciąć, że stara kiedyś wskazywała jakieś tematy z tym związane.

https://www.audiostereo.pl/topic/88382-serwis-audio-%C5%82%C3%B3d%C5%BA/

Komu można oddać w zaufane ręce sprzęt audio w Łodzi.

...

Popytaj w komisie audio na Manhattanie, jeśli jesteś z miasta Łodzi - wiesz gdzie. Właściciel zna wszystkich... tych informacji zaiste nie wygooglasz.

Popytaj w komisie audio na Manhattanie, jeśli jesteś z miasta Łodzi - wiesz gdzie. Właściciel zna wszystkich... tych informacji zaiste nie wygooglasz.

Znalazłem jeszcze serwis Audio na ulicy Jaracza 84 Tel.: 42 633 12 92 Kom.: 502 182 080(przeniesiony z Zielona1) nazywa Audio-Technik , następny Audioin Łąkowa 3/5 (wystawia się na Allegro)tel. 698 620 039- głęboko w podwórzu (Czerwony szyld JBL) - sklep z używanym HI-FI ale jak rozmawiałem to można oddawać zarówno do naprawy jak i modyfikacji.

Z tych adresów to na pewno na Jaracza masz bezpośredni kontakt ze specjalistą - na Piotrkowskie i Łąkowej przekazują komuś do naprawy. Na razie oddawałem tylko na Manhattanie (blok na rogu Piotrkowskiej i Wigury)i byłem zadowolony ;) a teraz mam zamiar oddać wzmacniacz Denona do przeglądu na Jaracza - zobaczymy.

• 2 miesiące później...

Odświeżam!

Mój wzmacniacz powoli zaczyna się domagać serwisu...

Kto starannie się nim może zająć?

Kiedyś oddałem inny wzmacniacz do serwisu w blaszaku na rogu Pojezierskiej i Księdza Brzóski, Pan usunął główną usterkę, ale w pomniejsze (np. trzaskanie przy przełączaniu źródeł) powiedział, że nie chce mu się bawić.

Zresztą ten serwis jest już chyba nieczynny, albo jest przeniesiony.

Kogo sprawdzonego możecie polecić, kogoś kto zrobi bardzo porządny przegląd i przy tym nie odwali fuszerki?

Proszę o pomoc.

EDIT:

W innym wątku polecany jest ten Pan:

OTJ centrum serwisowe audio video mgr inż. Tomasz Okrasa ul.Więckowskiego 32 ,Łódź

telefon 042-632-96-36 lub kom.603-233-605

Czy ktoś może potwierdzić te opinie?

Odświeżam!

Mój wzmacniacz powoli zaczyna się domagać serwisu...

Kto starannie się nim może zająć?

Kiedyś oddałem inny wzmacniacz do serwisu w blaszaku na rogu Pojezierskiej i Księdza Brzóski, Pan usunął główną usterkę, ale w pomniejsze (np. trzaskanie przy przełączaniu źródeł) powiedział, że nie chce mu się bawić.

Zresztą ten serwis jest już chyba nieczynny, albo jest przeniesiony.

Kogo sprawdzonego możecie polecić, kogoś kto zrobi bardzo porządny przegląd i przy tym nie odwali fuszerki?

Proszę o pomoc.

EDIT:

W innym wątku polecany jest ten Pan:

OTJ centrum serwisowe audio video mgr inż. Tomasz Okrasa ul.Więckowskiego 32 ,Łódź

telefon 042-632-96-36 lub kom.603-233-605

Czy ktoś może potwierdzić te opinie?

Bardzo dobry serwis ,kiedyś oddałem nada 372 do naprawy (poleciały tranzystory końcowe ,jako ciekawostka dodam ,że to były sankeny)naprawili i grałem na nim parę lat bez awarii zanim sprzedałem .Nie wiem tylko czy jest nadal ten serwis na Więckowskiego czy się nie przeniesli ?

Piotr

• 10 miesięcy później...

Witam,

Oddałem swojego Harman Kardon MP665 Vxi do serwisu na ul. Więckowskiego 32 do serwisu OJT.

Ogromnie jestem wdzięczny za naprawienie mojego pierwszego wzmacniacza.

Profesjonalne podejście do klienta, znajomość zagadnień, szybkość wykonania usługi, a oprócz tego zawsze panowie chętni do porozmawiania na wszystkie tematy związane ze sprzętem audio.

Polecam,

• 4 tygodnie później...

Witam,

Serwis na Wieckowskiego bardzo dobry. Naprawiaja wiekszosc rzeczy - jesli moga. Jesli zas nie ma sensu naprawy lub bylaby zbyt droga szczerze powiedza ze jest to nieoplacalne.

Dodatkowo maja akredytacje Pioneer'a.

• 5 miesięcy później...

Zapraszam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Potwierdzam że jest to dobry serwis !.Ten Pan jest z opola to może Tobie nie po drodze.Ale użytkuje sprzęt od niego już 7 lat i jestem

NAPRAWDE ZADOWOLONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niestety w łodzi nie ma dobrych serwisów :| Te które podajecie naprawiają wszystko telewizory,konsole itp.

Ten Pan zajmuje się tylko AUDIO.Wiem że pracował w ONKYO na serwisie i mogę go polecić na 100% !!!!

Telefon do niego 665517187

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...

Chciałem również polecić OTJ serwis na Więckowskiego 32 w Łodzi . Odebrałem swojego starego Accuphase z przeglądu włącznie z recappingiem .

Co tu dużo mówić ... Pełen profesjonalizm , ogromne doświadczenie . Bardzo polecam ten serwis !

• 1 rok później...

Jestem bardzo zadowolony z naprawy mojego odtwarzacza Vincent CD-400 w serwisie OTJ przy Więckowskiego 32. Odtwarzacz miał uszkodzony silniczek odpowiedzialny za przesuwanie lasera. Odtwarzacz działa po 3 miesiącach od naprawy.

Na szczęście nie mam (jeszcze) wielu doświadczeń w kontaktach z serwisami, ale OTJ oceniam na solidny i profesjonalny. Myślę, że Pan Tomasz (?) dobrze się zna na tym co robi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.