Skocz do zawartości
IGNORED

UK Audio Club

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uzywam od ponad 2 lat daphile.

Kurde jak tak patrze na te Wasze projekty to az czesie zeby cos samemu dlubnac.Niestety brak czasu panie,brak czasu...

P.S Lenistwo chyba tez odgrywa duza role..

Pozdr.

A moze ktos z Londynu dla siebie? CA A500, aukcja sie konczy za godzine aktualna cena 20. Stan jak nowy.

http://www.ebay.co.uk/itm/192077785758

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

A nie lepiej zlecic takie skladanie temu kto sie na tym zna i zarabia na tym pieniadze? Dajesz zlecenie i dostajesz produkt za dwa tyg. Nikt nie musi siedziec po nocach, nie czekasz miesiacami, mozesz reklamowac jak cos nie tak pojdzie i zadna przyjazn na tym nie ucierpi :) Mowie z doswiadczenia bo probowalem obu rozwiazan i na dzien dzisiejszy zdecydowanie sklaniam sie wlasnie ku tej opcji.

Jesli zlecicie to komus w Polsce to nie powinno kosztowac wiele.

Edytowane przez luckyguliver

A nie lepiej zlecic takie skladanie temu kto sie na tym zna i zarabia na tym pieniadze? Dajesz zlecenie i dostajesz produkt za dwa tyg. Nikt nie musi siedziec po nocach, nie czekasz miesiacami, mozesz reklamowac jak cos nie tak pojdzie i zadna przyjazn na tym nie ucierpi :)

Osobiście nie znam nikogo kto by takie streamery budował na większą skalę za kasę. Jedyną osobą jaką znam Jest właśnie Awietek i on jest tu "malinowym" guru dla mnie hehe. Jego streamer działa a do tego wygląda jak klocek ze sklepu za grube setki funciaków.

Edytowane przez bartek_bart

Ja bym chetnie posluchal.

Btw Bartek normalnie kolejka dla ciebie za to okresleni "malinowy guru"

Awietek powinienes pomyslec o zmianie nicka

Edytowane przez hubertrs

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Dzieki za mile slowa :)

Spoko hehe ale taka prawda jest.

mysle ze trzeba by zavza od spotkania, posluchania, porozmawiania :)

Trzeba pomyslec i zorganizowac jakas schadzke w ktorys weekend.

musiałbym się zmobilizować i przyjechać z angielskiej wsi do stolicy :)))

A jak nie to pomyslmy nad dwu dniowym pobytem w bristolu, pierwszy dzien posluchamy, nastepnie obgadamy przy jasnym pelnym czy co kto tam lubi i nastepnego dnia bedziemy dalej sie audioshowowac.

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Ja napewno tez nie tymbardziej ze chce zabrac zonke zeby zobaczyla w koncu co i jak.

Czyżbyś chciał ją zarazić tak żeby poźniej łatwiej akceptowała wydatki na audio?? :)

Osobiście nie znam nikogo kto by takie streamery budował na większą skalę za kasę. Jedyną osobą jaką znam Jest właśnie Awietek i on jest tu "malinowym" guru dla mnie hehe. Jego streamer działa a do tego wygląda jak klocek ze sklepu za grube setki funciaków.

Ja bym celowal w jakiegos specjaliste co zajmuje sie naprawa sprzetu audio, wszelkiej elektroniki i komputerow. Taki streamer to przeciez tylko pare plytek i kabli. Oczywiscie dla tego kto sie na tym zna :)

Czyżbyś chciał ją zarazić tak żeby poźniej łatwiej akceptowała wydatki na audio?? :)

Tego absolutnie nie musze robic.Jesli chodzi o moje wszystkie hobby(audio,wedkarstwo,rower...)to nie mam z tym zadnego problemu.Przykladem moze byc prezent od zonki w postaci Luxmana.

Chce aby zobaczyla te wszystkie lampy,tranzystory,glosniki jak i rowniez abstrakcyjne ceny na niektore produkty.

Ogolnie jak i w czym to sie wszystko obraca.

Ja bym celowal w jakiegos specjaliste co zajmuje sie naprawa sprzetu audio, wszelkiej elektroniki i komputerow. Taki streamer to przeciez tylko pare plytek i kabli. Oczywiscie dla tego kto sie na tym zna :)

tylko po co kombinować i szukać kogoś na siłę skoro jest ktoś na "miejscu" co się na tym zna.

Tego absolutnie nie musze robic.Jesli chodzi o moje wszystkie hobby(audio,wedkarstwo,rower...)to nie mam z tym zadnego problemu.Przykladem moze byc prezent od zonki w postaci Luxmana.

A no to fajno. Niezły prezent zatem żonka zrobiła. Moja też lubi od czasu do czasu posłuchać ale bardziej dla rozrywki niż jako hobby. Na rower też się wkręciła chociaż na początku nie chciała. Teraz jeździmy sobie po okolicy całą rodziną.

Ja swoja jak zabralem to od damtej pory przestala na mnie

patrzec z politowaniem, zobaczyla ze to co ja

Wydaje na sprzet to tylko niewinna zabawa,

tylko po co kombinować i szukać kogoś na siłę skoro jest ktoś na "miejscu" co się na tym zna.

Ale czy @awietek bedzie mail czas i checi zrobic kilka streamerow? A co jak sie okaze ze nagle znajdzie sie 10 osob chetnych na ten streamer? :) Awietek co Ty o tym sadzisz bo mu tu o Tobie przeciez gadamy :)

Lucky pewnie nie bedzie mial czas robic 10 ale moze 1-2 zrobi jesli bedzie mial checi. Zreszta to tylko byla taka luzna rozmowa bez zadnych konkretow. Pozyjemy zobaczymy przeciez nic nie musi byc na sile.

Bylem na ich koncercie, kiedys ich ciagle sluchalem.

Tomek jak testy, podzielisz sie spostrzezeniami??

z ekranem fajniejszy i praktyczniejszy :)

Teoretycznie tak, zwłaszcza jak masz mały ekran w telefonie.

Ale jeżeli korzystasz z tabletu, to ekran do niczego nie jest potrzebny.

"bez kozery powiem: pincset" ;)

To ja już wolę swojego SBT jako transport :)

No tak tylko w kwocie 500f polowa to cena daca bo akurat taki kolega wybral. Mozna wsadzic dedykowany dac, ktory jest rowniez niezly i cena spada do 250 a mamy ciekawy klocek w fajnej obudowie z ekranem i liniowym zasilaniem ktory odtwarza praktycznie wszystko.

Owszem, można.

Ale ja bym jednak zrobił tylko transport z wyjściem USB na malinie. No i bez wyświetlacza - ot, taki black box :)

Edytowane przez patrick

Owszem, można.

Ale ja bym jednak zrobił tylko transport z wyjściem USB na malinie. No i bez wyświetlacza - ot, taki black box :)

Wyświetlacz możnaby odpuścić w sumie. Sterowanie i tak byłoby z tableta. Jednak jeśli zrobimy z maliny tylko transport potrzebny będzie osobny dac a te fajniejsze tez sporo kosztują.

Tego absolutnie nie musze robic.Jesli chodzi o moje wszystkie hobby(audio,wedkarstwo,rower...)to nie mam z tym zadnego problemu.

Chodzisz na ryby? Tak od swieta czy nalogowo? :)

Mysle, ze bez wyswietlacza bedzie git. Z kanapy i tak nic nie widac.

Edytowane przez luckyguliver

Bylem na ich koncercie, kiedys ich ciagle sluchalem.

Tomek jak testy, podzielisz sie spostrzezeniami??

Hubert docelowy kabelek jeszcze nie wybrany.

Chodzisz na ryby? Tak od swieta czy nalogowo? :)

Mysle, ze bez wyswietlacza bedzie git. Z kanapy i tak nic nie widac.

Nalogowo moze nie ale w sezonie bardzo czesto.

Edytowane przez TOMEK75
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.