Skocz do zawartości
IGNORED

Pojedynek najlepszych wzmacniaczy-Prawdziwy Shootout

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

I zapewne dlatego go nie słuchałeś i nie będziesz słuchać, a szkoda, bo Twoja wiedza i horyzonty troszkę by się rozszerzyły. :).

Nie przesadzasz za bardzo ? Lampi jak na wyrób diy jest jak najbardziej ok ale nie ma szans do uznanych dacków w bezpośredniej konfrontacji.Ot taka nadmuchana bańka mydlana chociaż może dzwiękowo się podobać do kwoty 10 kzł.

Absolutnie nie przesadzam. Nawet jak klocek jest słaby to czasami warto go posłuchać żeby się czegoś o nim dowiedzieć. Szczególnie jak potem tak autorytatywnie wyraża się swoje opinie i stawia wielkie tezy pozując na super fachowca i znawcę. Szczególnie od analogu, cytuję: "po słuchaniu tu i tam".

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

To takim samym znawcą cyfry jesteś ty bo po tym co posiadasz z cyfrowych źródeł to na temat cyfry nie powinieneś się w ogóle wypowiadać,

Czytam i płaczę,a niedługo zaczną się upały...........wyluzujta)

Pmcomp

Ale z Ciebie jest kłótliwy chuligan)............myslisz,ze tylko Ty potrafisz słuchać muzyki?

Co do Twojego potrafienia to mam poważne i uzasadnione watpliwości-kanapa między kolumnami to jakieś nowatorskie i niepojęte dla mnie jest.

I właśnie się nie wypowiadam i na żadnego "znafcę" się nie kreuję.

BTW przynajmniej wiadomo na czym ja gram :).

Twoja wiedza o cyfrze jest być może oparta także na DVD Manty podobnie jak na gramofonie Bernarda. Nic o tym nie wiemy.

Ale przynajmniej ja nie muszę.

Także i w tym wątku koniec mojej dyskusji z Tobą.

EOT.

Pozdro

Sorry, nie mogę się powstrzymać. Znowu mówisz nieprawdę.

Wszyscy?

Nie wszyscy bo nie wiem ja i moja sąsiadka. A jak my nie wiemy to ... NIE NADUŻYWAJ SŁOWA WSZYSCY. Na szczęście my nie musimy wiedzieć.

Twoją fobią jest nadużywanie pewnych słów, określeń, znaczeń czy wartości co powoduje, moim zdaniem, że jesteś kompletnie NIEWIARYGODNY. Za to lubisz mnóstwo pisać i mnóstwo gadać (patrz ilość postów/rok).

Sorry.

Pozdro

Gość cybant

(Konto usunięte)

Sorry, nie mogę się powstrzymać. Znowu mówisz nieprawdę.

Wszyscy?

Nie wszyscy bo nie wiem ja i moja sąsiadka. A jak my nie wiemy to ... NIE NADUŻYWAJ SŁOWA WSZYSCY. Na szczęście my nie musimy wiedzieć.

Twoją fobią jest nadużywanie pewnych słów, określeń, znaczeń czy wartości co powoduje, moim zdaniem, że jesteś kompletnie NIEWIARYGODNY.

Sorry.

Pozdro

Wiarygodny.

Ja wiem jak wszyscy , którzy coś wiedzą.....

• 1 miesiąc później...
  • Użytkownicy+

A co, chcesz kupić?

Bo wygląda na to, że to niezła rzecz - kusząca;-)

Tchórzliwy naród dokonał rewolucji w 1789 roku i pokazał ludziom, że nie tylko przynależność klasowa determinuje ich całe życie..

Nie pisałem wcześniej, bo byłem tam u nich....

Tą rewolucją do końca bym się nie chwalił, ale ciekawa była kwestia ich higieny;-)

Ale w kwestiach muzycznych "chapeau bas" czy jak tam u nich się to pisze....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.