Skocz do zawartości
IGNORED

ACTA- zgoda na pełzającą cenzurę sieci 26 stycznia

stogdan

Jesteś za wprowadzeniem ACTA  

266 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za podpisaniem ACTA przez Polskę?

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko co zrobiom-POpsujom?

Ustawa refundacyjna, to skandal.

Reforma prokuratury - to skandal.

Nie ma perspektyw dla MWzWM.

Rząd już z tego nie wyjdzie.

Przecież oni wcale nie chcom....wychodzić.

Na mnie jeden z drugim hycał że piszę nie na temat.

A jak nie mając pojęcia o ACTA pierdzielą sobie o Tusku to wszystko jest O.K.

Jestem Europejczykiem.

Nie liczy się ACTA, liczy się Donald T., który idzie na dno dzięki swojej przebiegłości.

Przypomnij sobie Kolego, sytuację z komisją Millera.

Przypomnij jak premier obiecał zaskarżyć raport MAK do instytucji miedzynarodowych - i co?

Gdzie są te skargi?

Do jakich gremiów?

Tak samo postępuje teraz w sprawie ACTA.

Najpierw podpisał, a następnie będzie się przyglądał i nie podda pod ratyfikacje, no nie podda bo nie będzie już być może premierem i wtedy rzeczywiście dotrzyma słowa.

Po prostu MWzWM zrozumieli z kim mają do czynienia, widzą jak zmienia zdanie z dnia na dzień, widzą jaki jest słaby, jak jest zależny i sterowalny.

Widzą że zrobi wszystko dosłownie aby nie stracić władzy, wszystko jest temu podporządkowane, nie ma nic ważniejszego.

Młodzi jednak nie nabierają już się na tą śpiewkę.

Rząd Donalda T., stracił cały wizerunek jaki utrzymywany był przez antypolskie media w mediach.

Z tego już się nie wywinie.

A jeszcze rozliczenie za Smoleńsk, niedługo okazja do rozliczeń bo druga rocznica się zbliża, czas na pierwsze pomniki Lecha Kaczyńskiego.

Nie widzę dobrze tego, na pewno teraz toczą się rozmowy o scenariuszach i być może jest rozważana już osoba ZBAWICIELA, która po okresach błędów i wypaczeń zastąpi na stanowisku.

TWÓJ PALIKOT został wygwizdany przez protestujących gdy chciał przemówić do tłumu protestujących.

Młodzi pamiętają z jakiego koryta pochodzi ten człowiek.

to jak juz podpisali czy nie ?

W sumie Polska podpisala konkordat z Vatykanem to i podpisze i ACTA.

Nie ma to jak madry Polak!

Pan minister Gowin nie chciał podpisania umowy.

Sam rząd nie wie czego chce.

Nie liczy się ACTA, liczy się Donald T., który idzie na dno dzięki swojej przebiegłości.

Możesz się z całej siły palnąć w baniak a jak oprzytomniejesz przenieść z tymi pierdołami do wątku "Polityka"?

Jestem Europejczykiem.

Możesz się z całej siły palnąć w baniak a jak oprzytomniejesz przenieść z tymi pierdołami do wątku "Polityka"?

Włącz sobie TVP INFO i obejrzyj program publicystyczny.

Tam jest aktualna sytuacja w sprawie ACTA.

Niech się walnie w baniak ten kto to zlecił podpisać.

"...jak tuskowe zostali przymuszone do ACTA, to wprowadzą ich regulacje tylnymi drzwiami mimo braku ratyfikacji."

po pierwsze primo - to przecież jest "wielki sukces polskiej prezydencji"

po drugie secundo - jeśli pani z ambasady dzwoni do Sejmu suwerennego ponoć państwa i spowiada Kancelarię ze sposobu procedowania i wyniku obrad jakiegoś ciała to ja mam pytanie: w co nasz płemieł jest umoczony?!

no jak w co, jak przywodcy UE, po premierowaniu dostanie wyzsze (moze europejskie stanowisko hameryka go poprze - WLADZA) dostanie kase na kampanie na wyzsze stanowiska jak i na dalsza w PL (kasa od hameryki) i jakies tam dodatkowe przywileje dla siebie i bliskich - tak to sie robi w kapitalizmie...

ps. przeciez juz bylo tyle wniskow z historii to hitlery staliny to komuna, widac jak na dloni ze najwazniejsze to walczyc o wolnosc swobode decyzje wspolne... a wszyscy podpisujac acta zgadzaja sie na powrot do przeszlosci, chociaz tyle walczono zeby to zniesc, tyle lat rozwoju zeby tego nie bylo i wystarczyli hamerykanscy kapitalisci zeby zapoczatkowac powrot do przeszlosci...

wnioski powinny sie same nasuwac, zreszta juz dawno o nich mowilem, trzeba minimalizowac wladze kapitalisty, panstwo nie powinno zezwalac na tworzenie tak silnych organizacji, przeciez w przeszlosci to sie katastrofa skonczylo...

znow obywatele beda musieli walczyc... wciaz to samo wciaz w kolko ludzi sie nie da zmienic...

chwilowy brak działalności w audio.

Ktoś chce się założyć że ratyfikujemy ACTA ? Cichutko, bez szumu.....

A PO I Słoneczko Peru - luzik, są niezatapialni, to nie Tytanik, od 6 lutego sondaże im wzrosną - teraz może zlecą ze 3 punkty.....

Numerki w lotto podaję tylko przyjaciołom - proszę nie pisać z prośbą o....

;P

Konkordat podpisaliśmy bo nie mamy klasy politycznej (tej w dobrym tego słowa znaczeniu), ACTA - j.w.

Wilczku nie bij proszę.

A, Polska miała czas na podpisanie do 13 maja 2013 - tak w Brukseli wróbelki ćwierkają...

P.S. A co do podpisywania przez europosłów maści wszelakiej, jeden z panów europosłów - z peło także niektórzy tu klęknąć proszę, mądrze powiedział iż żaden europoseł nie czyta ustaw i nie wie co podpisuje - dla Troli, w sensie :głosuje.

Dostaje rozpiskę, numer głosowania i co ma nacisnąć i tak PIS i PO i inne europosły głosowały - także nie wieszajcie na nich psów. I nie jest to takie głupie, a wręcz normalne. Nikt nie dałby rady tyle papieru przeczytać (nawet jakby to na kartki powieści szpiegowskich przełożyć) a to język prawniczy, żeby to zrozumieć, to trzeba mieć z 5 doradców - papugę i z 4 z dziedziny z jakiej jest ustawa. Także nie wieszajcie na nich psów że podpisali. Taka jest praktyka - chora, ale jest.

Oj teraz młodzieżówka PO z Onetu mnie rozjedzie(tylko z zapałem, bo jak nie linka szefom podeśle i z kasy nici !!!)....

A w Polskim sejmie jest to samo - papieru dużo mniej, ale...... może nie "lubieją" czytać ? ;P

Też rozpiska i guziczek w.g rozpiski.

Ot demokracja ;P

Ze strony Google:

"Zmieniamy naszą politykę prywatności i warunki usług. To ważne." :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

brak słów,też jestem za podpisaniem i wyłapywaniem durni z internetu.Może oczyszczą internet z poniższych wpisów

Ktoś chce się założyć że ratyfikujemy ACTA ? Cichutko, bez szumu.....

A PO I Słoneczko Peru - luzik, są niezatapialni, to nie Tytanik, od 6 lutego sondaże im wzrosną - teraz może zlecą ze 3 punkty.....

Numerki w lotto podaję tylko przyjaciołom - proszę nie pisać z prośbą o....

;P

Konkordat podpisaliśmy bo nie mamy klasy politycznej (tej w dobrym tego słowa znaczeniu), ACTA - j.w.

Wilczku nie bij proszę.

A, Polska miała czas na podpisanie do 13 maja 2013 - tak w Brukseli wróbelki ćwierkają...

P.S. A co do podpisywania przez europosłów maści wszelakiej, jeden z panów europosłów - z peło także niektórzy tu klęknąć proszę, mądrze powiedział iż żaden europoseł nie czyta ustaw i nie wie co podpisuje - dla Troli, w sensie :głosuje.

Dostaje rozpiskę, numer głosowania i co ma nacisnąć i tak PIS i PO i inne europosły głosowały - także nie wieszajcie na nich psów. I nie jest to takie głupie, a wręcz normalne. Nikt nie dałby rady tyle papieru przeczytać (nawet jakby to na kartki powieści szpiegowskich przełożyć) a to język prawniczy, żeby to zrozumieć, to trzeba mieć z 5 doradców - papugę i z 4 z dziedziny z jakiej jest ustawa. Także nie wieszajcie na nich psów że podpisali. Taka jest praktyka - chora, ale jest.

Oj teraz młodzieżówka PO z Onetu mnie rozjedzie(tylko z zapałem, bo jak nie linka szefom podeśle i z kasy nici !!!)....

A w Polskim sejmie jest to samo - papieru dużo mniej, ale...... może nie "lubieją" czytać ? ;P

Też rozpiska i guziczek w.g rozpiski.

Ot demokracja ;P

Ale o co kaman...na tym forum mamy zalew moherowego komunizmu...masakra zielona flegma ..kacze odchody

hehehe

nowoczesna polska ma styl

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

dzwoni pani z ambasady...

Ukryta Zawartość

sztraszne

czyli teraz co ? Tusk sie wycofa z podpisania acta i nowym wrogiem będzie ambasada usa ?

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Ja już głupieję, kolejna rewelacja:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ukryta Zawartość

mam wrażenie ,że przynajmniej u nas nie ma już znaczenia.Najważniejszy był,jest Tusk

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 28 Stycznia 2012 - niepotrzebne pyskówki
Ukryte przez Fr@ntz, 28 Stycznia 2012 - niepotrzebne pyskówki

Ukryta Zawartość

i były by jajca ogolone nie miłosiernie!!

i wielki p. T na lodzie na kolanach rozdarty pomiędzy wypinającą się hamerykańską owłosioną dupą do cmokania a wqrwionymi polskimi obywatelami że ich załadować chciał w bambuko i koniec jego piknej dalszej kariery! hahah panie T ma pan teraz miękko?

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

muszę przyznać ,że razem z rządem ośmieszył się w stylu Kaczyńskich gdy rządzili

i były by jajca ogolone nie miłosiernie!!

i wielki p. T na lodzie na kolanach rozdarty pomiędzy wypinającą się hamerykańską owłosioną dupą do cmokania a wqrwionymi polskimi obywatelami że ich załadować chciał w bambuko i koniec jego piknej dalszej kariery! hahah panie T ma pan teraz miękko?

wpadka nic więcej a ty i tak pozostaniesz małym fiutkiem

nie potrafisz oceniać polityki z użyciem rozumu a nie emocji?

muszę przyznać ,że razem z rządem ośmieszył się w stylu Kaczyńskich gdy rządzili

wpadka nic więcej a ty i tak pozostaniesz małym fiutkiem

nie potrafisz oceniać polityki z użyciem rozumu a nie emocji?

za to Ty będziesz dużym fiutkiem

Focal + Naim

Ukryta Zawartość

i po co straszyć PRLem i tamtejszą propagandą?

Ukryta Zawartość

za to Ty będziesz dużym fiutkiem

uraziło,to dobrze

Ukryta Zawartość

i po co straszyć PRLem i tamtejszą propagandą?

bardzo łatwo wami manipulować,wystarczy wskazać cel i pociągać za sznurki

Ukryta Zawartość

a ty jesteś tym pociągaczem tych sznurków z ramienia hamerykańskiego zapewne ,

Focal + Naim

Ukryta Zawartość

Moja odpowiedź:

Ukryta Zawartość

Tak w ogóle to jestem załamany.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a ty jesteś tym pociągaczem tych sznurków z ramienia hamerykańskiego zapewne ,

z butem trudno polemizować.

Ustawa wywołała społeczny protest wymuszając na rządzie zmianę postawy.Sukces.

Jednak nie dla frustratów których celem nie jest odrzucenie ACTA tylko odwet na Tusku i PO oraz wskazanych mediów za przegrane wybory.Nie ważne ,że dziennikarze TVN,GW mocno wspierają protesty a nie politycznych frustratów czy też zawodowych zadymiarzy wykorzystywanych przez PiS,których przedstawiciele głosowali za ACTA.

Teraz czas dla Sakiewicza i sterowanych niezależnych

z butem trudno polemizować.

Ustawa wywołała społeczny protest wymuszając na rządzie zmianę postawy.Sukces.

Jednak nie dla frustratów których celem nie jest odrzucenie ACTA tylko odwet na Tusku i PO oraz wskazanych mediów za przegrane wybory.Nie ważne ,że dziennikarze TVN,GW mocno wspierają protesty a nie politycznych frustratów czy też zawodowych zadymiarzy wykorzystywanych przez PiS,których przedstawiciele głosowali za ACTA.

Teraz czas dla Sakiewicza i sterowanych niezależnych

zgadza sie, problemem jest ta bezsensowna i chyba najglupsza ustawa jaka powstala od czasu upadku komuny, a wymyslili ja hamerykanie (zreszta tylko oni sa do tego zdolni), tu nie chodzi o marionetki bo marionetki z PO czy PIS czy SLD zrobily by to samo, bo sa takimi samymi marionetkami, wiec nalezy sie skupic na tym dziadostwie zwanym acta nie na politykach bo robi sie tutaj za duzy smietnik...

wiec cos na temat teraz: podejrzewam ze i tak obywatele nie beda przestrzegac acta, bo to sa bzdurne zapisy, nikt na sciagnieciu nie traci, jedynie moze nie zarobic, ale to tylko maly procent wiekszosc sciagnietych rzeczy nigdy by nie zostalo zakupione to po pierwsze a po drugie ktos kto to udostepnil kupil i sam sobie wstawil, korporacja na tym stracila dokladnie 0 wiec o co ta piana, o kontrole? tak, trzeba kontrolowac spoleczenstwo i muzyke, trzeba minimalizowac konkurencje bo wtedy mozna sterowac jak ropa rozrywka i kazac sobie bulic BARDZO SLONO i acta jest do tego, ale obywatel to oleje a wszystkich nie oskarza, raz na jakis czas kilka pokazowych spraw zrobia (tzw losowo wybranych osob) jakies pojedyncze strony zamkna co w odpowiedzi uruchomi 2x tyle nowych tylko z wyeliminowaniem bledow i to na tyle...

brali sie za kaze i inne wiec efektem bylo bittorent ktore okazalo sie 10x grozniejsze i skuteczniejsze, takze ograniczenia przyczyniaja sie tylko do rozrostu technologii, proces jest juz nie zatrzymywalny, chyba ze sami zaprezentuja realna i dostepna dla przecxietnego obywatela alternatywe, tylko nie w postaci plyt cd-audio po 100za sztuke ktore byly 30 lat temu dobre a teraz juz nie te czasy...

to tak o muzyce, chociaz filmy zapewne sa tutaj wiekszym problemem od muzyki, a oprogramowanie to juz nie popieram...

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.