Skocz do zawartości
IGNORED

ACTA- zgoda na pełzającą cenzurę sieci 26 stycznia

stogdan

Jesteś za wprowadzeniem ACTA  

266 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za podpisaniem ACTA przez Polskę?

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem nosa do tego syfu - kiedyś zainstalowałem jakieś demo (do odpalenia niezbędna była instalacja steam) - było to jak jakiś czyrak na kompie, ciągle coś ściągało, jakieś updat'y, firewall ciągle coś krzyczał - a ja chciałem tylko w demo pograć! Wywaliłem w cholerę! Na kilometr czuć było że ten soft ma na celu uzależnić od siebie nabywcę.

Nigdy więcej nie zainstalowałem niczego co miało coś wspólnego ze Steam'em.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

U osob wrazliwych na wyzysk jak ja moga sobie nagrabic bo ja bym zaczal korzystac z konkurencji w postaci torrentow i przy duzej ikosci ludzi ktorzy nie dadza sie tak latwo kapitalistom musieli by zmienic swoja polityke,

Zreszta valve podejrzewam ze bedzie stopniowo tracil rynek w swiecie nowego windowsa i oni wiedza i tym wiec kombinuja jak sie utrzymac jak najdluzej, dlatego nawet probuja zaistniec na linuxie bo jesli nic by nie zmienili to w przyszlosci zostali by zniszczeni przez wiekszych graczy

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

To fakt, z wielkimi koncernami typu EA nie mają szans, tym bardziej dziwna ta zagrywka z ich strony, chyba że chcą się "odsprzedać" któremuś z "wielkich".

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

To fakt, z wielkimi koncernami typu EA nie mają szans, tym bardziej dziwna ta zagrywka z ich strony, chyba że chcą się "odsprzedać" któremuś z "wielkich".

tu nie tylko chodzi o konkurencje wydawnicza, sama moda tzw. marketow bedzie spychala takie firmy jak valve bo w koncu apple m$ i wkrotce kazdy liczacy sie producent oprogramowania sterujacego bedzie tworzyl wlasny sklep a konkurencji utrudnial zycie,

valve bardzo narzeka na windowsa8 podejrzewam ze boja sie o to ze jak sklep m$ ktory chca dolaczyc do nowego windowsa sie przyjmie to beda tracic,

to ich glownie boli wiec juz zabezpieczaja sie...

No tak, ale co im daje ta zmiana regulaminu w tym kontekście, w tej chwili robią sobie negatywny piar. Regulamin mogliby zmienić w przyszłości, gdyby przyszło im się "dogadywać" m$.

• 3 miesiące później...

Ukryta Zawartość

Kwestia czasu jak położą łapy na internecie w imię bezpieczeństwa

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

• 2 tygodnie później...

tak mi sie przypomnialo dla fanatykow wolnosci interntowej.Wlasnie odbywa sie konferencja w dubaju gdzie juz wlasciwie postanowiono ze bedzie tyle internetu ilu operatorow.Chiny,indie,pakistan, rosja kraje arabskie moga sobie blokowac co chca,wyrzucic gogelka jutubka i robic swoje np znalezsc niewygodnego gostka a ameryka moze wciskac sobie co chce.Tak zreszta jest juz od dawna a firmy operatorskie ida na reke rzadow bo z czegos musza zyc.Tak wiec panowie wolnosciowcy...myszki w dlon i posiedzcie sobie troche w w sraczu.Z mojego punktu widzenia.....rzeczywiscie czas na koniec tej idiotycznej wolnosci internetowej dla idiotów.

Mozecie jeszcze przemaszerowac po ulicach..trzynastego.Trzynastego.......

krzyczy sie -wolnosc wolnosc wolnosc dla internetu!!!!Jak byscie zapomnieli.

tak mi sie przypomnialo dla fanatykow wolnosci interntowej.Wlasnie odbywa sie konferencja w dubaju gdzie juz wlasciwie postanowiono ze bedzie tyle internetu ilu operatorow.Chiny,indie,pakistan, rosja kraje arabskie moga sobie blokowac co chca,wyrzucic gogelka jutubka i robic swoje np znalezsc niewygodnego gostka a ameryka moze wciskac sobie co chce.Tak zreszta jest juz od dawna a firmy operatorskie ida na reke rzadow bo z czegos musza zyc.Tak wiec panowie wolnosciowcy...myszki w dlon i posiedzcie sobie troche w w sraczu.Z mojego punktu widzenia.....rzeczywiscie czas na koniec tej idiotycznej wolnosci internetowej dla idiotów.

Mozecie jeszcze przemaszerowac po ulicach..trzynastego.Trzynastego.......

krzyczy sie -wolnosc wolnosc wolnosc dla internetu!!!!Jak byscie zapomnieli.

Dziekuje za oswiecenie towarzyszu muls, klaniam sie bede grzeczny posluszny i oddam wszystko co zarobilem bede mowil to co jest dobre dla ciebie towarzyszu muls, tylko nie wydawaj na mnie wyroku sciecia glowy za wyrazenie swoich mysli, towarzyszu muls.

Dopuki komunisci faszysci i ludzie dazacy do wladzy jednostki i degradacji reszty zyja i maja cos do powiedzenia doputy obywatel jest zagrozony, na tych samych zasadach powstali i doszli do wladzy hitler lenin.... i cala banda szkodnikow.

a demokracja wolnosc slowa obywatel z prawami to byl efekt niedopuszcania do kolejnych wiuniszczen ludzkosci... ale powoli sie to zalamuje, bo ludzi musza sie wyniszczac regularnie widocznie taka maja nature...

nie nada internetu zakrywat tawarść muls, tolka kontrolować niemnożka sztoby grażdanie nie lzia.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

amen.Spróbuj to jeszcze raz..z pamieci.

No no jakies zaladki inteligencji a juz myslalem ze Wy towarzysze to jestescie zwykle dzikusy i tylko silowe rozwiazania wchodza w gre. W kazdym razie ten pseudopopis intelektualny nie wyszedl ale plus ze chociaz probowales.

sluchaj inteligencie napisalem ze ci zabieraja wolnosc osobistom i moze nie bedziesz mógl juz tak pieprzyc bez sensu jak dotychczas.I powinienes 13..Trzynastego wyjsc i krzyczec...wolnosc wolnosc dla internetu. I tyle.A ja bede miał ubaw.Bo jestem za tym zeby takich idiotow wycinac przy pierwszym laczeniu..i kiedys do tego dojdzie.

powinni już noże powoli z sprzedaży wycofywać. Może ktoś normalny zostanie

zadymę wygra mafia włącznie z wyborami . Dobrobyt i szacunek gwarantowany a UE zbędna. Wręcz szkodliwa narodowe interesy psując

• 3 tygodnie później...

Dla dyskutujących na temas stanu prawa w naszym kraju i w UE proponuję przyjżeć się ustawodawstwu USA.

"The US Senate has voted by overwhelming majority to extend the provisions of the FISA Amendments Act of 2008 – the controversial law that grants intelligence agencies broad authority to spy on US citizens – for another five years.

The law, which was first passed in the wake of the Bush-era warrantless wiretapping scandal, grants telecoms companies blanket immunity from prosecution for participating in domestic surveillance.

In addition, it specifically authorizes intelligence agencies to monitor the phone, email, and other communications of US citizens for up to a week without obtaining a warrant, provided one of the parties to the communications is outside the US."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

sluchaj inteligencie napisalem ze ci zabieraja wolnosc osobistom i moze nie bedziesz mógl juz tak pieprzyc bez sensu jak dotychczas.I powinienes 13..Trzynastego wyjsc i krzyczec...wolnosc wolnosc dla internetu. I tyle.A ja bede miał ubaw.Bo jestem za tym zeby takich idiotow wycinac przy pierwszym laczeniu..i kiedys do tego dojdzie.

to mowisz ze historia zatoczy krag i znow powstana szubienice i publiczne egzekuche i kat towarzysz muls znow bedzie dzialal preznie, znow bedzie w zywiole,

ja jestem za tym zeby wybic wszystkich ktorzy chca powrotu do przeszlosci a zaczyna sie od "zabrac wolnosc w sieci" a konczy sie na budowaniu obozow koncentracyjnych, wybic mulsa i wszystkich chcacych faszystowskich metod i faszystowskiej wladzy....

a ja jezdem za tym ze takich jak ty zostawic ku przestrodze co robi z czlowiekiem jedzenie zespsutych...jajec.

diagnoza u psychiatry byla? jesli nie to szorowac szybko puki nie jest za pozno dla ciebie a w szczegolnosci otoczenia, chociaz czy jest szansa na normalnosc w twoim przypadku?... watpie

• 4 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.