Skocz do zawartości
IGNORED

ACTA- zgoda na pełzającą cenzurę sieci 26 stycznia

stogdan

Jesteś za wprowadzeniem ACTA  

266 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za podpisaniem ACTA przez Polskę?

Rekomendowane odpowiedzi

czy osoba poslugujaca sie nikiem audiostereo.pl posiada umiejetnosc logicznego myslenia??? jak ankieta moze byc duplikatem watku????

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Do inteligentnych moderatorów liżących tyłek władzy dołaczyli się administratorzy audiostereo. Admin zamknał wątek Nie Dla ACTA

podając powód jakże wymyslny

"Wątek jest duplikatem tematu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z racji tego zostaje zamknięty."

O tym ze jest tam ankieta zapomniał. Zapewne dlatego że głosów przeciwnych było 92.6%. Finezja godna towarzysza szmaciaka postawionego na odcinek cenzury prasy. Jak mi jeszcze ktoś będzie mówił w mojej obecnosci że za PRL była cenzura i reżim to chyba mu nakładę po tycie.

PRL to była wolnosć słowa i łagodne prawo w porównaniu z dzisiejszymi swyczajami przelęknionych konformistów z administracji forum, a do tego socjał, praca, mieszkania dla robotników - wszystko za pół darmo. Tak to zapamięta historia.

Wiecie moze którzy polityczy w sejmie są przeciwni podpisywaniu przez Polskę ACTA ? Podawajcie nzawiska i partie żeby wiadomo było na kogo głosować w nastepnych wyborach.

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Arku: daruj sobie. Jeszcze trochę i napiszesz, że administracja lobbuje na rzecz ACTA. Dostałeś już odpowiedź w innym temacie, gdzie zresztą znów duplikujesz posty:

http://www.audiostereo.pl/moderacja-forum-audiostereo_63905.html/page__view__findpost__p__2380640

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Panowie!!!

W krótkim czasie na jeden temat zaistniały trzy watki. Przecież to kompletna głupota. Albo ktoś nie przejrzał istniejących albo stwierdził, że założony przez niego będzie lepszy. Tym to sposobem ktoś kogo to interesuje musi miotać się od jednego do drugiego (i jeszcze do trzeciego). Puknijcie się w łepetyny zamiast płakać jak to was na forum moderacja gnębi.

Jestem Europejczykiem.

Panowie!!!

W krótkim czasie na jeden temat zaistniały trzy watki. Przecież to kompletna głupota. Albo ktoś nie przejrzał istniejących albo stwierdził, że założony przez niego będzie lepszy. Tym to sposobem ktoś kogo to interesuje musi miotać się od jednego do drugiego (i jeszcze do trzeciego). Puknijcie się w łepetyny zamiast płakać jak to was na forum moderacja gnębi.

obudź się, albo nie udawaj...w wątku zamkniętym była ankieta...nikomu nie przeszkadzał istniejący stan rzeczy poza oświeconą moderacją....kto tego nie pojmuje, albo udaje, albo liże, albo jest ubezwłasnowolniony....tyle....

I co, nie możesz tam sobie zajrzeć???

Walnij sobie zimną wodę i przestań obrażać innych.

Jestem Europejczykiem.

I co, nie możesz tam sobie zajrzeć???

Walnij sobie zimną wodę i przestań obrażać innych.

Gdzie zajrzeć ??? w zamkniętym wątku ? Ankieta dynamicznie się rozwijała...na drugi raz pomyśl zanim coś kłapniesz, a nie skowycz....

Panowie!!!

To powstał też trzeci??? Ale tak serio, jak to Jaro napisał, zainteresowani tematem miotają się między wątkami. Do nich należę też ja. Dobrze teraz będzie się wypowiadać tylko w tym wątku. To, że ankieta została zamknięta nic nie znaczy, wyniki na sprzeciw wobec acta mają miażdżącą przewagę, a te kilka osób, które nie zdążyło oddać swego głosu nie zmieniłoby już tego wyniku.

Ukryta Zawartość

Kolejny filmik, tym razem Niekryty Krytyk zajął się tym tematem

A tu troszkę na... wesoło

Ukryta Zawartość

Mój wpis też wywalili, a prosił autor wątku o nie przenoszenie z zakładki STEREO, wiadomo dlaczego? Moderacja za 5 groszy...., walnijcie sobie WY!

>>Jaro_747

Idź do Moderacji się poskarż! Może dostaniesz darmowe bilety na euro.....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Arku: daruj sobie. Jeszcze trochę i napiszesz, że administracja lobbuje na rzecz ACTA. Dostałeś już odpowiedź w innym temacie, gdzie zresztą znów duplikujesz posty:

Ukryta Zawartość

Duplikuje to się książke na ksero czego ACTA nie uwzględnia. A swoją własną wypowiedz to ja mogę co najwyżej POWTÓRZYĆ.

Gybyś przeczytał UWAŻNIE i ZE ZROZUMIENIEM CAŁE WYPOWIEDZI to nie napisałbyś że "duplikuję posty". Wypowiedż to jesty cała treść i sens, a nie odrębne od siebie zdania do porównania - to znaczy dla obecnych dzieci neo i wychowanków MTV kazda wypowiedż składa się z wyszczekiwanych sdań prostych nie połączonych ze sobą - ale to jest tylko efekt skrzywienia popkulturą, a nie norma do której chcesz podciagnąć.

Ukryta Zawartość

ehhhhh... ale czego chciec od dzieci neostrady :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

To powstał też trzeci??? Ale tak serio, jak to Jaro napisał, zainteresowani tematem miotają się między wątkami. Do nich należę też ja. Dobrze teraz będzie się wypowiadać tylko w tym wątku. To, że ankieta została zamknięta nic nie znaczy, wyniki na sprzeciw wobec acta mają miażdżącą przewagę, a te kilka osób, które nie zdążyło oddać swego głosu nie zmieniłoby już tego wyniku.

Nareszcie jakiś sensowny głos na temat. Jak widać można spokojnie i bez histerii.

Jestem Europejczykiem.

Gdzie zajrzeć ??? w zamkniętym wątku ? Ankieta dynamicznie się rozwijała...na drugi raz pomyśl zanim coś kłapniesz, a nie skowycz....

Chcesz dyskutować na temat czy podniecać się swoimi własnymi wpisami. O braku kultury nie wspomnę.

Ja przed chwila obejrzałem sobie ankietę i wyniki są jednoznaczne. Miałeś z tym jakiś problem czy tylko tak skowyczesz?

Jestem Europejczykiem.

Chcesz dyskutować na temat czy podniecać się swoimi własnymi wpisami. O braku kultury nie wspomnę.

Ja przed chwila obejrzałem sobie ankietę i wyniki są jednoznaczne. Miałeś z tym jakiś problem czy tylko tak skowyczesz?

Skowyczą to zwierzaczki, lubią też lizać - więc biegnij do moderacji i poliż pańcia :-)))

spoko spoko. Youtube też zamkną.

Ale przynajmniej jest nadzieja ze zmniejszy sie ilość pryszczy wychowanych na internetowej papce :D

No cóż, niektórym słoma z bytów wyłazi. I taki jest właśnie internet. Zyzio zapomina biedaczek co sam przed chwilą napisał. A potem dziwi się, że do różnych głów przychodzą pomysły np. cenzurowania internetu.

Jestem Europejczykiem.

No cóż, niektórym słoma z bytów wyłazi. I taki jest właśnie internet. Zyzio zapomina biedaczek co sam przed chwilą napisał. A potem dziwi się, że do różnych głów przychodzą pomysły np. cenzurowania internetu.

Spadaj do nory skowyczeć, a nie biadol nad kulturą....kawałek ciętej riposty rozkłada cię na łopatki - donieś moderacji i popłacz sobie w poduszkę nad stanem internetu - może ci pomoże :-))))

Sprawa jest prosta.

Nie wiem czy moderacja wedle własnych zasobów poznawczych ocenia możliwości userów. Ale osobiście stwierdzam że obecność ankiety i tegoż to wątku nie wykracza za moje zdolności percepcji...

Poza tym to chyba userzy decydują w których wątkach chcą się wypowiadać i jak często... Więc jeśli ktoś nie ogarniał by 2 wątków to z jednego by zrezygnował samodzielnie...

No ale rozumiem, że moderacja chce zacząć myśleć za mnie? "Arczi nie dasz rady udzielać się w 2 wątkach dlatego jeden zamkniemy dla twojego dobra." Co to w ogóle są za praktyki? Może posty też będziecie za mnie pisać?

Tak sobie myślę że styl zarządzania na forum osoby podpisanej jako audiostereo.pl jest bliski paragrafom w ACTA. Skoro są dwa wątki i każdy z nich sobie jakoś radzi to widocznie taka jest potrzeba. Choć by dla tego, że brakowało mi w tym wątku ankiety...

Skoro są wewnętrzne przepisy które regulują internet w Polsce i ACTA niczego nie zmieni to po co mam to podpisywać. Przecież sami możemy rozwiązać to na swoim podwórku.

Czy ty zyzio czytasz co piszesz? O co ci właściwie chodzi? Po co ta agresja i obrażanie mnie? Chcesz w ten sposób komuś zaimponować czy poprawić sobie humor?

Jestem Europejczykiem.

spoko spoko. Youtube też zamkną.

Ale przynajmniej jest nadzieja ze zmniejszy sie ilość pryszczy wychowanych na internetowej papce :D

Może tak będzie. Kiedyś, przed czasem internetu człowiek musiał się bardziej namęczyć, by coś znaleźć dla siebie, przegrać od kolegi, kupić... Dzisiaj wystarczy jeden klik i utworek ląduje na dysku twardym. Wydaje mi się, że przez to młody człowiek nie ma takiego szacunku do muzyki jak kiedyś. Słuchało się może mniej, ale za to doceniało się każdą sekundę muzyki.

Czy ty czytasz co piszesz? O co ci właściwie chodzi? Po co ta agresja i obrażanie mnie? Chcesz w ten sposób komuś zaimponować czy poprawić sobie humor?

Po co ciągniesz coś co pozamiatałeś na samym początku ? nikt cię nie obraża, może przejrzysz i skumasz o co chodzi, albo i nie :-))) Innych intencji nie mam :D

Miłego dnia, miłośniku kultury :-)))

No to chamstwo mamy już za sobą i możemy wrócić do meritum.

Politykom którzy teraz nagle się obudzili chciałbym przypomnieć ciekawy pomysł:

"W dniu 26 listopada 2010 roku członkowie Prawa i Sprawiedliwości zamierzają złożyć wniosek o powołanie parlamentarnego zespołu ds. monitorowania Internetu. Według pomysłu zespół składający się z sześciu Posłów i wolontariuszy - Internautów - ma "bardzo skrupulatnie filtrować" treści w Internecie, a o niebezpiecznych i agresywnych treściach zawiadamiać organy ścigania."

Jestem Europejczykiem.

No to chamstwo mamy już za sobą i możemy wrócić do meritum.

Nie wydaje mi się skoro własnego chamstwa nadal nie widzisz kulturalny donosicielu ;-)

"W dniu 26 listopada 2010 roku członkowie Prawa i Sprawiedliwości zamierzają złożyć wniosek o powołanie parlamentarnego zespołu ds. monitorowania Internetu. Według pomysłu zespół składający się z sześciu Posłów i wolontariuszy - Internautów - ma "bardzo skrupulatnie filtrować" treści w Internecie, a o niebezpiecznych i agresywnych treściach zawiadamiać organy ścigania."

To biegnij czym prędzej....we wszystkim doszukujesz się przecież agresji :-))))

I nadzwyczaj ciekawa historia - cenzura w internecie już działa!!!

Oto co znalazł google:

ACTA a zespół PiS ds. inwigilacji internetu - Antologia nonsensu ...

lubczasopismo.salon24.pl/.../383738,acta-a-zespol-pis-ds-inwigilacji-...

Blokuj wszystkie wyniki z lubczasopismo.salon24.pl

1 dzień temu – ACTA a zespół PiS ds. inwigilacji internetu ... SKANDAL – gdy Prezes powoływał zespół do spraw kontroli internetu (swój zespół PiSowski).

A jak klikniemy w link to nie ma śladu, błąd 404 :-))).

Ktoś się obciął że wyszedł na głupka i zaciera ślady.

Jestem Europejczykiem.

Panowie na początek oszczędźcie sobie personalnych inwektyw na forum na PW myślę, że możecie się wzajemnie "dojechać" :) że tak potocznie to ujmę :D.

W dniu 26 listopada 2010 roku członkowie Prawa i Sprawiedliwości zamierzają złożyć wniosek o powołanie parlamentarnego zespołu ds. monitorowania Internetu. Według pomysłu zespół składający się z sześciu Posłów i wolontariuszy - Internautów - ma "bardzo skrupulatnie filtrować" treści w Internecie, a o niebezpiecznych i agresywnych treściach zawiadamiać organy ścigania.

Prawda jest taka że politycy mieli by dostawać wynagrodzenie a baranki pracować i buszować w internecie w wolontariacie buahaha... Nic tylko hodować niewolników systemu...

Przepraszam bardzo obecnie władza to nie jest reprezentacja mojego stanowiska a raczej zaczyna być opozycją wobec obywateli.

Przeczytałem tylko ta stronę (6) - żenujące....

P.S. Jaro_747 jam nie szlachetny Wilk ino prosty Ogr, ale rządzi partia rządząca, nie opozycja. I to ekipę rządzącą się rozlicza. I za to co tu się dzieje od 5 lat odpowiada PO nie PIS. Także sorry, ale taktyka kelnera tu się nie sprawdza....

Ale może u wilków inaczej niż u ogrów.

Moderację rozumiem, trudno pisząc o ACTA nie robić aluzji politycznych, a łaska pańska na pstrym koniu jeździ.

Zoologiczny wątek się zrobił......

Ja sobie odpuszczam wątek, pyskówka mnie nie bawi to raz, a dwa 26 stycznia niedługo....

Przepraszam bardzo obecnie władza to nie jest reprezentacja mojego stanowiska a raczej zaczyna być opozycją wobec obywateli.

Pisałem już o tym (w którymś z tych wątków):

"jeszcze pięć miesięcy temu ani PiS, ani PSL ani Janusz Palikot nie zgłaszali żadnych uwag do projektu, kiedy był on przedstawiany na forum sejmowej komisji ds. Unii Europejskiej. Stenogram z sierpniowego posiedzenia umieścił na stronie swojego serwisu Kampania na Żywo Tomasz Machała. Wynika z niego, że poseł PiS-u Lech Kołakowski nie tylko nie miał żadnych zastrzeżeń, ale wręcz uznał umowę ACTA za bardzo korzystną i potrzebną. - Moja konkluzja jest zgodna z rezolucją. Podzielam pogląd, zgodnie z którym wobec globalnego charakteru naruszeń praw wielostronna umowa wydaje się najlepszym sposobem rozwiązywania konkretnych problemów na szczeblu międzynarodowym - stwierdził wtedy polityk."

Kolejny pokaz hipokryzji.

Wychodzi na to, że nikomu ta umowa nie przeszkadzała a jak internauci podnieśli alarm to opozycja nagle się obudziła i zmieniła front. No i dobrze że zmieniła ale dlaczego wcześniej nie rozumieli problemu (bo tak to wygląda)?

Po opozycji obudził się rząd i okazuje się, że jest zdziwiony skutkami ustawy którą sam forsował. Rozbawiła mnie postawa typu - umowa jest może rzeczywiście niedobra ale już trochę późno. Podpiszmy a później podyskutujemy co z tym zrobić i co z tego wynika .

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.