Skocz do zawartości
IGNORED

Gdyby ktoś szukał dobrego serwisanta ...

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio takowego poszukiwałem i dostałem od Jasika kontakt do człowieka o nazwisku Marek Michalczyk.

Robi teraz jasikowi wszystkie Wadie, Gryphony, Passy itd. Poprzednio przez wiele lat pracował w Hornie a jeszcze wcześniej w Philipsie na Lewickiej, a teraz robi na własny rachunek u siebie w domu.

Gościu jest bardzo kumaty, robi szybko i ma bardzo rozsądne ceny. Gdyby ktoś potrzebował namiar - tel. 0-601 225 110.

Podobno dobry jest jeszcze Kałuża, tylko jak coś już weźmie to trzyma miesiącami.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

W-wa.

Pitdog: wyślij servisco.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

We Wrocławiu dobry serwis ma firma M. Ostrowski (instrumenty muzyczne, systemy audio), specjalizujący się w sprzęcie zawodowym, zwłaszcza takim, który ma lampy w środku. Kontakt telefoniczny: +71 797 46 05.

• 2 lata później...
  • 11 miesięcy później...

Pan Michalczyk naprawiwiał mi Passa 3,5 miesiąca opowiadając przez ten czas bajdy.Pass wrócił nadal zepsuty i nawet dopsuty.Nie polecam. Należy unikać gościa a także nie należy kupować produktów u pana Jasika z Nieporętu, gdyż nie zapewnia serwisu sprzedawanych przez siebie produktów.

Od czasu mojego wpisu Marek Michalczyk naprawiał mi jeszcze kilka rzeczy mi i moim znajomym. Ostatnio tył nawet u mojego znajomego z "wizytą domową", bo siadła mu żarówka w monobloku Maca a nie chciało mu się dźwigać bydlaka.

Tak więc moją silną rekomendację w dalszym ciągu podtrzymuję.

PS. Pan Marek przeprowadził się ostatnio do Krakowa, ale w Warszawie nadal bywa co 2-3 tygodnie na parę dni, i wtedy wszystko naprawia.

>>> Podobno dobry jest jeszcze Kałuża, tylko jak coś już weźmie to trzyma miesiącami.

P. Kaluza wymienia podzespoly na oryginalne i wlasnie czekanie przeslanie ich przez producenta jest zdaje sie glownym powodem dlugiego oczekiwania.

Faktycznie, muszę zmienić opinię dot Pana Kałuży (dot. jego terminowości, bo co do fachowości nikt chyba nie ma zastrzeżeń). Ostatnio wymieniał znajomemu transport w odtwarzaczu CD i zrobił to w raptem dwa dni !

Piotrek608, 14 Maj 2008, 12:15

>kurde dobry post od dzis ja tez odsyłam wszystkich z popsutymi klockami do tych panów:))

eeee... ale to juz w ogloszeniach nie bedzie legendarnie naprawianych denonow????

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Pan Leszek Kałuża zna się na tym co robi - odkąd nie ma Michalczyka w okolicach Warszawy to w tej chwili chyba jedyny i najlepszy serwis do droższego sprzętu. Mój CD trzymał kilka tygodni ale jak już naprawił to działa bez zająknięcia:). No i elementy wymienia na oryginalne, bez żadnych kombinacji i szachrajstw jak niektórzy inni specjaliści :)

• 1 miesiąc później...

serdeczne podziękowania dla pana Marka MICHALCZYKA z ;Audio Azyl;

zreperował moją końcówkę [sIGN AUDIO]bardzo szybko i fachowo , polecam wszystkim tego gościa , bardzo dobry kontakt i fachowość ,jeszcze raz polecam i dziękuje panie Marku.

conri, 14 Maj 2008, 14:11

>A co na to Admin.

>Może do zakładki temat sponsorowany.

no nie bądźmy świętsi od papieża ;-) taki wątek się chyba nie nadaje na temat sponsorowany - wszak każdy może podać na forum namiary na sprawdzonego, dobrego serwisanta, prawda? tym bardziej, że wielu ludzi szuka takich namiarów. tu nikt nie reklamuje nikogo i niczego po kryjomu i bezpodstawnie...

x.

p.s. a czy kontakt do L. Kałuży można poprosić? tak na "wszelki słuczaj"? ;-)

Kolesiostwo warszawskie robi sobie nawzajem klakę. Nic nowego na tym forum. Mości Michalczyk to bałamutny gaduła i zwykły krętacz, a fachura żaden. Nie potrafi naprawiać sprzętów sprzedawanych przez Jasika i kręci przy tym bałamutnie co do swojej fachowości.Ciekaw jestem czy facet ma autoryzację na naprawy Accuphase, którymi handluje.Z pewnośią nie ma, tak jak nie ma autoryzacji na Gryphona, Passa... po prostu ściemniacz niemiłosierny.Nie dziwię się, że odsunięto go od napraw McIntosha.

steq, a Tobie Michalczyk coś spieprzył? Bo mi naprawiał dwa sprzęty, zrobił to od ręki i nie mam uwag. Kilku moim znajomym też naprawiał i wszyscy bardzo go chwalili. Podziel się z nami swoimi doświadczeniami.

Stempur

Stempur,

Naprawiałem jeden z produktów zakupionych u Jasika za gigantyczne pieniądze. Ten z kolei odsyła wszystkich do Michalczyka i umywa ręce.Sprzęt u tego pseudonaprawiacza był kilka miesięcy i mimo kilkukrotnych zapewnień, że ma kontakt z producentem, sprzętu nie zdołał naprawić.Skontaktowałem się z producentem i okazało się, że nasz domorosły naprawiacz nie ma autoryzacji do napraw takich sprzętów i w ogóle nie kontaktował się z jego twórcą ani osobiście, ani poprzez dealera.Jeżeli czegoś nie potrafię, to się tego nie podejmuję i nie zwodzę miesiącami bałamutną gadką o swojej fachowości i szerokich kontaktach z konstruktorami.

Sprzęt został naprawiony u autoryzowanego serwisanta za granicą w ciągu jednego miesiąca. Straciłem kilka miesięcy czasu i pieniędzy, wożąc 50 kg grata przez pół Polski w te i nazad zamiast od razu wysłać sprzęt do autoryzowanego serwisu za granicą z gwarancją jego naprawy.Oczywiście koszty naprawy i upgradu były ogromne, ale szybkość i fachowość( bez ściem, durnych gadek itp.)oraz uzyskany rezultat, były warte tych kilku tysięcy euro.

• 5 tygodni później...

Potrzebowałem naprawy. Wspomniany Michalczyk przyjął mnie bez marudzenia, choć usterka nie była typowa. Z serii tych co raz są a raz ich nie ma.

Naprawił w deklarowanym terminie. Wyjaśnił co się stało i co zrobił, żeby się nie powtórzyło.

Nie jestem specjalistą, żeby zweryfikować merytorycznie słuszność tych poczynań, ale wzmak działa.

Wzmaka dostałem z dostawą do domu. U mnie OK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.