Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli sądzisz, że w swoim temacie można bełkotać? Że to nie ma wpływu na ogólny poziom tego forum, o ile jeszcze można mówić o jakimkolwiek poziomie?

Jak czytam wypowiedzi w hajendzie zawsze zadaje sobie to samo pytanie :)

Każdy ma swoje poglądy i ma prawo do ich prezentowania oraz każdych innych. Autor wątku decyduje o jego kształcie.

Artonie55, fajny podpisik sobie walnąłeś. Ale ta "różdżka"... Ciebie rzeczywiście kościół musi mocno prześladować. Tyle, że wiesz... To się odbywa wyłącznie w Twojej głowie.

Czyli sądzisz, że w swoim temacie można bełkotać? Że to nie ma wpływu na ogólny poziom tego forum, o ile jeszcze można mówić o jakimkolwiek poziomie?

Do wielu wątków nie zaglądam wcale - z braku zainteresowania tymi tematami. Nie bądźmy aż tacy surowi. Gdyby pierwszej napotkanej osobie powiedzieć, że wczoraj widziało się UFO, ba, jego załogantów, to od razu jej twarz rozpromieni się w szerokim uśmiechu. A przecież skoro na naszej planecie zakwitło życie i powstała cywilizacja, to w skali kosmosu...

Jeszcze dwa tysiące lat temu chodziliśmy w blaszance, dwieście - ledwo udawało się bezpiecznie przepłynąć oceany, dwadzieścia - już byliśmy na księżycu. O ile wyprzedzałaby nas inna cywilizacja, która to wszystko miała ledwo dwa tysiace lat temu...

Kiedyś wierzono, że nasza planeta jest płaska jak naleśnik i mówienie o czymś innym było brane za bełkot...

Uwolnić Artona55!

Edytowane przez DeeS

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez DeeS

Gdzie byliśmy wtedy, gdzie jesteśmy terazzzzzzzzzzzzz...

Ale chyba nie dzięki podpalaczom?

Raczej wbrew ich staraniom, raczej dzięki tym podpalonym. ;-)

Dla zainteresowanych:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Stephen Hawking zainicjował powstanie grupy Breakthough Initiatives, której celem będzie poszukiwanie inteligencji w kosmosie.

http://wiadomosci.onet.pl/nauka/rozpoczelo-sie-najwieksze-poszukiwanie-pozaziemskiej-inteligencji/0es09z

Wiadomość ta mną po prostu wstrząsnęła, bo czyż nie powinien w pierwszej kolejności zadzwonić do Baraka Obamy, lub choćby skontaktować się z którymś z Użytkowników tego Forum ?

Wstrząs był tym bardziej dotkliwy, gdyż zawsze uważałem iż na Ziemi jest wystarczająca ilość ludzi inteligentnych, aby można było z nimi wymienić się doświadczeniami, ale okazuje się i jak mawiał śp. S. Lem - "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu".

Zatem i w związku z powyższym, zasadne jest poszukiwanie inteligencji w kosmosie.

• 2 tygodnie później...

Do wielu wątków nie zaglądam wcale - z braku zainteresowania tymi tematami. Nie bądźmy aż tacy surowi. Gdyby pierwszej napotkanej osobie powiedzieć, że wczoraj widziało się UFO, ba, jego załogantów, to od razu jej twarz rozpromieni się w szerokim uśmiechu. A przecież skoro na naszej planecie zakwitło życie i powstała cywilizacja, to w skali kosmosu...

Jeszcze dwa tysiące lat temu chodziliśmy w blaszance, dwieście - ledwo udawało się bezpiecznie przepłynąć oceany, dwadzieścia - już byliśmy na księżycu. O ile wyprzedzałaby nas inna cywilizacja, która to wszystko miała ledwo dwa tysiace lat temu...

Kiedyś wierzono, że nasza planeta jest płaska jak naleśnik i mówienie o czymś innym było brane za bełkot...

Uwolnić Artona55!

tu nie chodzi o to, że życie poza naszą planetą nie istnieje

chodzi o to, że my tego NIE WIEMY

natomiast kolega Arton jest PEWIEN, ba, kontaktuje się z nimi ;)

mnie to śmieszy, innych może denerwować ;)

Kolega Arton z obcymi osobiście się nie kontaktuje, jedynie przekazuje informacje od tych, którzy ten kontakt mają.

Edytowane przez TomekL3

obawiam się, że naszego Artona zabrali kosmici .....

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

widać "Kabała" (nazewnictwo przytaczam wg Artona) ma swoje wtyki w administracji tego forum .....

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

W przeciwieństwie do telewizji okresu kanikuły u nas wszystko na bieżąco. Programy skierowane wyłącznie dla zainteresowanych - wywiad z Kobrą, 15 lipca 2015 roku.

Plus dodatek. W nim o tajnych bazach na naszym naturalnym satelicie ciąg dalszy.

Pozdrowienia dla Artona55, który wakacjuje sobie, leży pod palemką i popija drinka z parasolką... albo odwrotnie... Zapytam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Witam po dłuższej przerwie.

Z książki "Przybywają z odległych gwiazd" Johannes von Butlar:

W nocy z 30 na 31 stycznia 1985 roku 0 godz. 1.09 Radio Moscow World Service podało wiadomość o pojawieniu się UFO nad obszarem ZSRR. Załogi kilku samolotów pasażerskich zaobserwowały świecący jasnym światłem obiekt latający, który na koniec otoczył się "zielonym obłokiem". W gazecie Trud zamieszczono artykuł na jego temat.

Zdumionym oczom załogi rejsowego samolotu Tu-134A ukazała się nagle "duża świecąca gwiazda", która wysyłała w stronę Ziemi stożkowaty promień światła.

Składająca się z kapitana, drugiego pilota, nawigatora oraz inżyniera pokładowego załoga samolotu odbywającego rejs numer 8352 na trasie Tbilisi-Rostow-Tallin oceniła pułap UFO na 40 do 50 tysięcy metrów. Zdaniem członków załogi, sięgający powierzchni ziemi promień światła był tak jasny, że z wysokości 10 tyś. metrów widzieli domy i ulice. Kapitan samolotu Igor Czerkasin opisał, jak promień ten nagle oświecił jego samolot i na kilka chwil cała załoga w kabinie została oślepiona otoczonym różnobarwnymi kręgami strumieniem światła. Igor Czerkasin, nader doświadczony pilot mający wylatane 7 tyś. godzin, odniósł wrażenie, że UFO błyskawicznie zbliżyło się do samolotu przecinając tor jego lotu a następnie otoczyło się ". dużym zielonym obłokiem" Według wypowiedzi jednego z pilotów "zielony obłok" towarzyszył ich samolotowi w charakterze "eskorty honorowej" dp samego Talina. W dalszej części relacji gazety Trud podano, że obiekt zarejestrowały radary naziemnej kontroli lotów i że dostrzegła go załoga innego samolotu rejsowego, lecącego w przeciwnym kierunku.

Tajny dokument CIA z 11 września 1952r.

TAJNE

Memorandum dla Szef Wywiadu

sporządził zastępca Szefa Wywiadu

Dotyczy: latające talerze.

2. Fakty dotyczące problemu

(3) Opinię publiczną informować o zjawisku tylko na wymagających dopiero opracowania ogólnokrajowych zasadach, aby zmniejszyć ryzyko wybuchu paniki.

c. Zadania służb wywiadowczych

(3) Utworzono obejmujący cały świat system zbierania danych,

a najważniejsze bazy lotnicze otrzymały rozkaz przechwytywania niezidentyfikowanych obiektów latających.

5. Zalecenia

Na bazie tych programów badawczych CIA przygotowuje i zaleca przejęcie zadań informowania opinii publicznej przez National Security Council, co zmniejszy ryzyko wybuchu paniki.

Marshall Chadwell

Dyrektor Sekcji Badawczej Wywiadu

W XVII wieku, jako jeden z pierwszych Europejczyków, dotarł do owianego wówczas legendą Tybetu belgijski jezuita Albert d'Orville.Z okresu pobytu Lhasie pochodzą następujące zapiski w jego diariuszu:

"1660 - listopad.Moją uwagę zwróciło coś, co poruszało się wysoko na niebie. Najpierw myślałem, że to jakiś nieznany mi gatunek ptaka żyjący w tym kraju, póki to coś nie zbliżyło się przyjmując kształt podwójnego chińskiego kapelusza, a lecąc obracało się łagodnie, jakby niesione niewidzialnym skrzydłem wiatru. Był to z pewnością cud, czary. To coś przeleciało nad miastem i, zupełnie jaby chciało je podziwiać, otoczyło się mgiełką i zniknęło, i jakkolwiek natężałoby się oczy więcej nie było go widać. Kiedy zadałem sobie pytanie, czy to nie wysokość na jakiej się znajdowałem, pozwoliła sobie spłatać mi figla, zauważyłem w swoim pobliżu lamę, którego zapytałem czy on też to widział. Lama przytaknął ruchem głowy i rzekł do mnie. Synu, to co ujrzałeś to nie czary. Od stuleci istoty z innych światów przemierzają morza przestrzeni, to one przyniosły oświecenie pierwszym ludziom zamieszkującym Ziemię. Ganiły wszelką przemoc i nauczały ludzi kochać się nawzajem, chociaż nauki te są jak ziarno rzucone na skałę, na której nie mogą wzejść. Zawsze przyjaźnie przyjmujemy owe istoty, które są jasnoskóre i często lądują w pobliżu naszych klasztorów, gdzie nas nauczają i odkrywają przed nami sprawy, które zagubiły się w stuleciach kataklizmów, które zmieniły oblicze Ziemi.

ps. Polecam tę książkę można znaleźć w niej wiele artefaktów i dowodów na UFO.

UFO? Oni już tu są.

Z książki Początek nowej ery. Igora Witkowskiego.

Z poniższych reprodukcji wynika jednoznacznie, że mamy z UFO do czynienia od dawna by nie powiedzieć od zawsze. Tę książkę również polecam dowiecie się z niej , że Niemcy posiadały tajemnicę napędu UFO i byli o krok od wygrania wojny.

t5lgr9.jpg

fcs608.jpg

xm97ja.jpgwmifqh.jpg

===========================================================

Ponieważ energie z Centrum Galaktyki podlegają intensyfikacji, ważne jest dla ludzi, aby zdawali sobie sprawę z istnienia Galaktycznej Bogini. W przeszłości ludzie byli świadomi męskich energii z centrum galaktyki, które objawiają się jako superwaves Galactic, zdolne przesunięcia biegunów planetarnych, powodując drastyczne zmiany klimatu, co powoduje ,że gatunek wymiera. Nadszedł czas, aby uświadomić sobie Galaktyczną Bogini, żeński aspekt Superwave Galactic (Superfali Galaktycznej), która objawi się jako miłość, nigdy wcześniej nie znana na tej planecie.........

Całość w załączniku PDF.

Spotkasz się z twoimi przodkami, kiedy w końcu przybędziemy, wylądujemy. Przed tym wielkim wydarzeniem, zwrócimy się do was i przedstawimy wam historię Lemuria (Muror). Kiedy spoglądasz szczegółowo na ich język i zwyczaje, zobaczysz wyraźnie, jak Anunnaki podzielili was i jak Atlantydzi obniżyli swoją.......

Więcej w załączniku Sheldan Nidle PDF

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.