Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

UWAGA! UWAGA! ŚWIAT NIE STOI W MIEJSCU. WSPIERAJMY JEGO PRZEMIANĘ.

Restartowanie siatki, 20.05.2012 Po angielsku Reboot of the Grid. Można łatwo znaleźć wszelkie informacje w necie czy YouTube.

Poniższy tekst jest tłumaczeniem.

Po wielkim sukcesie Światowego Dnia Wyzwolenia (6 maja 2012 o 5.30 czasu polskiego), nasze starania o planetarne wyzwolenie jest kontynuowane. Tym razem spotkamy się się w grupach dużych i małych, pojedynczo i w parach, dokładnie w czasie zaćmienia Słońca, 20 maja. Masy zbiorą się i będą wizualizować wyzwolenie naszej planety od tyranii wszystkich poza-fizycznych negatywnych istot, także po raz pierwszy w naszej historii będziemy mieli okazję współtworzyć nasze własne duchowe przeznaczenie jako wolne istoty Światła na Ziemi i łączyć się bez przeszkód ze Źródłem. Potrzebujemy 144,000 osób uczestniczących w tej wizualizacji ze skupieniem na osiągnięcie tych pożądanych efektów.

20maja20121.jpg

20 maja będzie miało miejsce pierścieniowe zaćmienie Słońca, gdy Księżyc przyćmi Słońce z przodu Plejad. Silny strumień Światła będzie emanować z Galaktycznego Centralnego Słońca, schodząc bezpośrednio przez Plejady w kierunku Ziemi i będzie ugruntowane wzdłuż ścieżki totalności. Ta wiązka Światła przepali wszystkie przeszkody na płaszczyźnie eterycznej i astralnej i wzmocni nasze połączenie ze Źródłem.

Spali całe oprogramowanie strachu negatywnych istot poza-fizycznych i uruchomi ponownie sieć energetyczną wokół planety w tym samym momencie, gdy cień Księżyca dotknie szczytu Góry Szasta. Po tym restarcie, będziemy mieli możliwość współtworzenia naszego duchowego przeznaczenia ze Światłem.

20maja20122.jpg

Będziemy wszyscy robić tę wizualizację w tym samym czasie, w momencie zaćmienia 20, 21 maja.

Dokładny czas dla różnych stref czasowych, to:

15:30 HAST 20 maja (Hawaje)

17:30 AKDT 20 maja (Alaska)

18:30 PDT 20 maja (Los Angeles)

19:30 MST 20 maja (Denver)

20:30 CDT 20 maja (Houston)

21:30 CEST 20 maja (New York)

02:30 BST 21 maja (Londyn)

3.30 21 maja (Warszawa)

03:30 am CEST 21 maja (Paryż)

03:30 am CEST 21 maja (Południowa Afryka)

04:30 CEST 21 maja (Bułgaria)

05:30 MSK 21 maja (Moskwa)

07:00 IST 21 maja (Indie)

09:30 CST 21 maja (Pekin)

10:30 JST 21 maja (Tokio)

11:30 AEST 21 maja (Sydney)

Instrukcje:

1. Zrelaksuj swoje ciało i umysł, obserwując swój oddech przez kilka minut.

2. Wizualizuj słup elektrycznego, niebieskiego Światła emanujący z Centralnego Słońca Galaktyki, przechodzące przez twoje ciało do centrum Ziemi. Utrzymuj ten słup Światła aktywnym przez kilka minut. Następnie wizualizuj jak wszystkie negatywne istoty wokół Ziemi są usuwane z płaszczyzn eterycznych i astralnych wraz ze wszystkimi ich negatywnymi technologiami astralnymi i magicznymi narzędziami i wszystkie te istoty są eskortowane do Światła przez niefizycznych bojowników wolności Światła. Wizualizuj, że ten proces ma miejsce na całym świecie spokojnie i płynnie. Wizualizuj świat wreszcie wolny od niewoli duchowej, wolny od wszelkiego zła archontów, Reptyli, demonów, żywiołów oraz innych negatywnych, poza-fizycznych bytów. Wizualizuj, że wibracja płaszczyzn eterycznych i astralnych jest coraz lżejsza i jaśniejsza, aż wszystkie ciemne istoty znikną i tylko pozostanie Światło.

3. Wizualizuj jasną, nową, duchową przyszłość ludzkości, z aniołami, fairies (magiczne, fruwające ludziki), delfinami, jednorożcami, przewodnikami duchowymi i innymi istotami ze Światła zamieszkującymi eteryczne i astralne królestwa. Wizualizuj, że wszelkie rany ludzkości są uzdrowione, że cała ludzkość jest inspirowana i prowadzona i każdy ma swoje własne połączenie ze swoją duszą i ze Źródłem.

Wykonaj wizualizację zgodnie z instrukcją i nie zmieniaj jej, w przeciwnym razie nie będzie miała pożądanego efektu.

Więcej informacji o negatywnych poza-fizycznych bytach i jak usunąć je ze swojego życia po angielsku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uaktualnienia restartu siatki po angielsku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Więcej o tym zaćmieniu Słońca po polsku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O zaćmieniu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kolejny dziwny obiekt przy Słońcu…

GIANT PLANET SIZED UFO IS STILL THERE BY THE SUN!! 16TH MAY 2012 (HD)

Ukryta Zawartość

Kolejny dziwny obiekt przy Słońcu – tajemniczy “obwarzanek”, który pojawił się w okolicy Słońca 2 maja 2012 i tkwi tam nadal. Podobnie jak na zdjęciach z początku maja rozsiewa on po okolicy mniejsze świetliste obiekty. NASA jak na razie nabrała wody w usta i nie wydała w tej sprawie żadnego komunikatu, choć zazwyczaj stara się oficjalnie tłumaczyć i uspokajać lakonicznymi wyjaśnieniami.

Ruch w kosmosie coraz większy. Jeszcze trochę i pewnych faktów odnośnie obcych cywilizacji nie będzie już się dało ukryć. Pytanie tylko, jak tym zagrają władze. Może będą zmieniane na nowe? Któż wie?

Ukryta Zawartość

Dwa ogromne kręgi zbożowe w Anglii pokazujące kalendarz majów i daty pomiędzy 20 maja a 6 czerwca 2012 zwiastujące jakieś duże wydarzenie, zmiany czy zwrócenie naszej uwagi?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !

Ukryta Zawartość

Znów mnie zbanowali w temacie : Czy Bóg istnieje ?

I nie wiem dlaczego , nikogo nie obraziłem , na tym forum nie można mieć swojego zdania , NUMEREK .

Dwa ogromne kręgi zbożowe w Anglii pokazujące kalendarz majów i daty pomiędzy 20 maja a 6 czerwca 2012 zwiastujące jakieś duże wydarzenie, zmiany czy zwrócenie naszej uwagi?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !

Szkoda , że nie po polsku .

Mamy niewiele czasu do 6 czerwca . Chyba , że tym dużym wydarzeniem będą igrzyska w piłce nożnej w Polsce ?

Ukryta Zawartość

Piotr

ARTON55

Zaczynam popadać w skrajności - chciałbym, ale się boję.

Chciałbym aby było tak jak piszesz, ale boję się że to tylko, i nie tylko moje, chciejstwo.

Oczywiście tak jak piszesz, bo gdyby się okazało że Ich przyjazne zamiary to tylko "pic na wodę, fotomontaż", wesoło by już nie było.

A tą hipotezę również należy przyjąć w rozważaniach, zważywszy na fakt istnienia znikomej liczby planet, zdolnych do przyjęcia osadników.

Może niekoniecznie duże. Ogólnie zaleca się na kilka dni. W każdym kraju może być nieco inaczej. Mówi się, że będą wyłączone satelity.

Trójkątny statek latający sfilmowany nad Shenzhen, Chiny [16.05.2012]

Triangle Craft captured over Shenzhen, China. May 16, 2012

Ukryta Zawartość

Niesamowicie świetlisty statek tzw. UFO sfilmowany z balkonu nad Utah w Stanach Zjednoczonych [11.01.2012]

AMAZING IFO CAUGHT ON HIGH QUALITY FILM, JAN 2012. OVER UTAH

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Krzysztof Jackowski na czacie o przyszłości Polski i świata

krzysztofjackowski.jpg

Zapraszam do przeczytania zapisu czatu z Krzysztofem Jackowskim odnośnie przyszłości Polski i Świata, ale także i innych ciekawych zagadnień.

Czat z: jackowski_krzysztof ( ~j_k ): Witam..

~nick102 : Czy ma Pan jakąś wizję najbliższych wydarzeń na świecie?

~j_k : Mam wrażenie, że czas Euro 2012 pojawią się wydarzenia, które przyćmią cały sens mistrzostw Europy.

~niccer : Czy w związku z wyborem nowego prezydenta Francji podtrzymuje Pan swoją wizję niedalekich niepokojących wydarzeń związanych z tym krajem?

~j_k: Stanowczo – tak. Dodam, że po Euro 2012 lub w trakcie euro w Europie zacznie się gotować…

kolbi : Czy Pańskie wizje są niezmienne, czy też (te odleglejsze) są nazwijmy to, aktualizowane, pojaiają się nowe szczegóły?

~j_k : Nie są niezmienne. Zwłaszcza jeżeli chodzi o wizję przyszłości. Może być tak, że jakikolwiek czynnik przypadkowy może zmieniać przyszłość. Bezbłędnie przewidziałem kryzys. Od 3 lat przewiduje wojnę i dalej to mówię, ale pewne czynniki oddaliły to w czasie.

~trojan : Czy ma Pan jakies przemyslenia zwiazane z nasza (cywilizacji) rola i miejscem w kosmosie?

~j_k : Uważam, że ludzkość jest w okresie bardzo niebezpiecznej przemiany. Rozważam to na dwa sposoby – albo wielcy tego świata wiedzą, że coś złego się wydarzy albo sami nam to zgotują. Żyjemy w bardzo ważnym czasie od którego wiele zależy. To nie musi być kataklizm, ale być może nowa era. Boję się, że to będzie nowoczesne niewolnictwo. Jest taka możliwość, żeby wykorzystać to jako sugestię w tworzeniu jakiegoś lęku.

andrzejDW : a czy ta wizja (tego nowoczesnego niewolnictwa) nie jest przypadkiem spowodowana czytaniem różnych informacji na necie?

~j_k : Uważam, że niewolnictwo demokratyczne jest faktem. I chyba nie mamy już na to wpływu. Istotą jest to jak daleko to zabrnie. Boję się, że o wiele dalej niż jest obecnie.

~patryk : co się wydarzy w najbliższych miesiącach w Polsce i na świecie?

~j_k : Ostatnimi czasy skupiłem się głównie na zaginionych. Ale uważam, że żyjemy w maksymalnie złym okresie. Niestety może się bardzo dużo wydarzyć… Zwracajmy uwagę na rewolucję w Europie, jeśli taka się zacznie to będzie zle globalnie. Wspomniałem o Francji, choć niekoniecznie.

~Beniamin : Czy wyjdziemy w z grupy na mistrzostwach Euro?

~j_k: Uważam, że Polska zagra dobrze tylko dwa mecze. W moim odczuciu jeden mecz będzie świetny drugi fatalny. Niepewna będzie kondycja drużyny

~aramis : a co z data 21 grudnia 2012,czy ma pan jakies odczucia co do tej daty?

~j_k : Do samej daty nie. Niepokoi mnie, że przepowiednia tego kalendarza współgra z niebezpieczną obecną sytuacją finansową świata. Nie możemy tego lekceważyć, ale raczej się do tego przygotować.

Spalony : Podobno przewidział Pan wojne USA z Iranem. Może Pan coś więcej o tym napisać?

~j_k : Ta wojna się odbędzie. W moim odczuciu USA ma pełny plan uderzenia na Iran.

~maja : Co Pan sądzi o tajemniczych dźwiękach słyszanych w wielu rejonach w kraju i na świecie?

~j_k : Słuchałem tego w Internecie, ale nie mam zdania na ten temat.

~Milla : Co Pan myśli na temat nowej reformy emerytalnej. Czy naprawdę będziemy pracować do 67-ego roku życia i czy jest to konieczne?

~j_k : Wspominałem o globalnym niewolnictwie. To jeden z drobnych schodków tego niewolnictwa. Proszę zwrócić uwagę, że nie jesteśmy już w stanie masowo protestować, gdyż jesteśmy rozbici w jednostki

~tencza : Zapewne słyszał Pan o przepowiedni Malachiasza, tzw. papieskiej, wg której po Benedykcie XVI będzie tylko jeden, ostatni papież i nastąpi swego rodzaju kres chrześcijaństwa. Miał Pan wizje dotyczące takiego scenariusza zdarzeń?

~j_k : Kościół robi duży błąd niereformując się. Przez co staje tylko tylko dogamtem. Jeżeli Kościół się niezrefromuje to dogmat uschnie.

~kasia : co Pan sadzi, o tajemniczym dzis zaginieciu samolotu?

~j_k : Nie mam pojęcia, ale z pewnością to jest śmierć tych ludzi.

BlueAngel333 : Kiedy będzie wydana Pana ksiażka?

~jackowski_krzysztof : Pod koniec maja. Przedłużyła się trochę data wydania. Książka będzie wydana w dwóch tomach. Każdy po 300 stron. Każdy przypadek będzie w pełni udokumentowany potwierdzeniem prawnym. To będzie ewenement jako książka na temat parapsychologi. Mam nadzieję, że przeciętny czytelników zrozumie w niej PROSTOTĘ jak dojść do jasnowidzenia

AnnaMM : Czy wizja wg Pana jest nałożeniem się “innej rzeczywistości” na dany obraz który Pan widzi w danej chwili , czy raczej nakłada się całkowicie na teraźniejszośc?

~j_k : Całkowicie nakłada się na terazniejszość.

esemi : W jaki sposob odroznic wizje od wlasnych mysli??

~j_k : Myśl trwa i jest tworzona przez umysł jakąś chwilę. Wizja nas zaskakuje i trwa ułamek sekundy

~robertcb : Czy możliwe jest, że w snach widzimy obrazy i zdarzenia ze światów równoległych odbierane świadomością naszych bliźniaków tam żyjących?

~j_k : Uważam, że niezawsze, ale często tak

Egoteryczka : Czy w swoich wizjach widzi Pan tylko co negatywne dla swiata?

~j_k: Na pewno tak. Jak znajduje zmarłych, a śmierć to bardzo silna emocja. To jest dowód, że jasnowidzenie jest lepsze, gdy ktoś przeżył silną emocję.

Pentagram93 : Co sądzi pan na temat channelingów – kontaktowania się z przewodnikami, lub z wyższą jaźnią na poziomie telepatii?

~j_k : Uważam, że to jest bzdura i często dużo osób przyjmuje to za swoją logikę i wykorzystuje naiwność ludzką. *To nie jest droga do jasnowidzenia, tylko do obłędu

~Tawhy : Czy uważa Pan ,że podczas wizji ma kontakt z informacją zapisaną w przestrzeni czy może jest to kontakt z duszą ludzką- świadomościa jakiegos człowieka , który znajduje się już w innym wymiarze?

~j_k : Jest to na pewno kontakt z duszą ludzką.

~robertcb : W jaki sposób dusza jest połączona z ciałem? czy są to zjawiska kwantowe w mózgu?

~j_k : Uważam, że mózg jest tylko jak procesor. A dusza jest jak pamięć, która jest w mózgu przechowywana, ale może w każdej chwili się z niej wyzwolić. Nasza pamięć, świadomość to jest nasza dusza. Każdego dnia jest jej więcej i jest lepsza już gorsza, mądrzejsza lub głupsza.

na_wierzcholkach_palcow : Co sądzi Pan o Prawie Przyciągania?

~j_k : Uważam, że to skutkuje, ale na jednej postawie. Wiara nie może być pusta. Uwierzyć jest jedną z najtrudniejszych rzeczy na świecie. Urealnić swoją wiarę, tylko tak może to zadziałać

~robertcb : Czy istnieją wszechświaty równoległe?

~j_k : Jestem przekonany, że istnieją. We wszechświecie kipi od życia i różnych istnień.

~kitu0 : W ilu procentach sprawdzają sie Panskie wizje dot.wydarzeń przeszłosci?

~j_k : Przyszłość jest uwarunkowana od wielu czynników. Robiąc wizje w danym momencie można mieć racje, ale czynniki, które występują w trakcie mogą całkowicie ją zmienić. Dlatego nie można oczekiwać od jasnowidza bezbłędności.

~sokool : Czy wierzy Pan w istnienie 12 planety w naszy układzie słonecznym,tej o której tak dużo wspominała starożytna cywilizacja Sumerów?

~j_k : Być może w bardzo dawnej historii istniała taka planeta. Dowodem na to może być pas planetoid, że istniała jakaś planeta między Marsem, a Jowiszem. Nie wierzę w to, że na tej Ziemi żyła tylko cywilizacja ludzka. Oczywiście nie wierzę w teorię Darwina. Jeżeli Darwin miałby rację, to szympans człekopodobny w ciągu tysięcy lat istnienia jako populacja na Ziemi powinien się też rozwijać chociaż tylko trochę intelektualnie, ale tego nie czyni. Uważam, że pozostałe cywilizacje zniszczone zostały przed jakiś kataklizm. Ludzie zachowują się bardzo grubiańsko z myśleniem, że jesteśmy sami we Wszechświecie i, że jesteśmy jedyną cywilizacją we Wszechświecie.

~nisiapr : Panie Krzysztofie czy majac takie zdolności jest Pan szczęśliwym człowiekiem???

~j_k : Nie jestem, nie jestem, nie jestem. Ciągły stres i niepokój, niepewność. Ciągle oświadczam ludziom o czyjejś śmierć. To straszne obciążenie psychiczne. Niestety to trudne doświadczenia.

Pentagram93 : Czy jako jasnowidz, widzi pan ludzką aurę i istoty duchowe?

~j_k : Natomiast czuje zmarłych, którzy dają mi realne informacje m.in. na temat pobytu ich zwłok. Natomiast nie widzę aury, ani samej postaci tych istot. Jest to kontakt telepatyczny, nie wizualny..

~victory : Jak dużo informacji o danej osobie potrzebuje Pan, żeby powiedzieć coś o jej sytuacji? Czy jeśli zapytałabym Pana ogólnie o pewną sprawę w moim życiu, która codziennie nie daje mi spokoju, potrafiłby Pan powiedzieć co dalej i czy ewentualnie powiedzie się?

~j_k : Właściwie żadnych informacji. Ważne jest zdjęcie oraz zapach, który jest kluczem do jego psychiki, czyli połączeniem telepatycznym.

bartemaus : Czy wizje które Pan ma są to zwykłe wizje? Czy to jest Remote Viewing? Czy zwykła prekognicja?

~j_k : Wizje, które ja wyłapuje są w czyichś głowach. To telepatia.

~gosia24 : czy uważa pan ze zwykly czlowiek nie jasnowidz powinnien kierowac sie intuicją czy sluchac wewnetrznego glosu jak ostrzega czy raczej nie brac wszystkiego tak na powaznie

~j_k : Jestem przekonany, że każdy z nas jest jasnowidzem. Nasz wewnętrzny głos jest bardzo ważnym drogowskazem, którego powinniśmy słuchać.

Jasnowidz_Teoretyk : W jaki sposób rozwijać swoje zdolności jasnowidzenia, czy potrzebne jest tu głębokie skupienie, hipnoza ?

~j_k : Absolutnie nie. Poza tym – nie czytać poradników szamanów i innych osób, ale szukać tego w sobie na drobiazgach. A najważniejsze to wiara, która nie może być pusta, ale musi mieć uzasadnienie w logice.

~alison : Czy uważa się Pan za kogoś ważnego, kogoś kto ma szczególną misję do wypełnienia?

~j_k : Nie. Ale uważam, że zbiór dokonań, który zrobiłem i który posiadam będzie ważnym dowodem na jasnowidzenie.

bartemaus : Czy ma Pan jakieś wskazówki dla młodych osób, które mają jakiś dar w sobie a nie potrafią z niego korzystać?

~j_k : Świat rzeczywisty jest wewnątrz nas. Zaglądajmy w swoje wnętrzne jak najczęściej. To jedyna wskazówka.

fenek21 : Czy był Pan kiedyś na kręgach zbożowych i czy doświadczył Pan w związku z tym jakiejś wizji?

~j_k : Byłem na kręgach w Wylatowie, ale nie doświadczyłem wizji. Byłem pod olbrzymim wrażeniem.

Całość i źródło:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

to jest dobre :)

"~j_k : Nie są niezmienne. Zwłaszcza jeżeli chodzi o wizję przyszłości. Może być tak, że jakikolwiek czynnik przypadkowy może zmieniać przyszłość. Bezbłędnie przewidziałem kryzys. Od 3 lat przewiduje wojnę i dalej to mówię, ale pewne czynniki oddaliły to w czasie."

Focal + Naim

Polecam blogspot Sandry Niemczyk zajmującej się tłumaczeniami oraz wiadomość od jedne z grup asystującej w przemianach na Ziemi Komendy Asztara. Jej audycje znajdziecie YT i w telewizji alternatywnej

Ukryta Zawartość

Wiadomość od Komendy Asztara 16.05.2012

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

cytat z powyższego linku;

"Posiadamy umiejętności, aby usunąć tych z ciemnego Kabała, którzy aż po dziś dzień są przygotowani aby zniszczyć wasz świat i zniewolić całą waszą ludzką rasę."

ale;

"To od was zależy, aby zrobić cokolwiek musicie zrobić i możecie zrobić, aby dzielić się wiedzą, którą zostaliście obdarzeni o ciemnych, tym co robią waszej planecie i tym co planują zrobić z wami. Im więcej waszych ludzi, którzy to zrozumieją, tym bardziej otwarcie możemy asystować wam i tym szybciej możemy, wspólnie z wami, rozpocząć rozwiązywanie tych piętrzących się problemów, jeden po drugim, dzień po dniu."

ARTON55

Zadzwoń do Nich, ja się zgadzam.

Wykonane paru pacjentom "lobotomii kosmicznej", na pewno nie zaszkodzi.

Typujecie kogoś ? - podpowiem, mają uwolnić ceny energii elektrycznej.

Edytowane przez szybki Gonzo

Załatwione i nie tylko to.

Trzeba pamiętać, że Ziemia jest nasza. To my na niej układamy nasze życie ich ingerencja ogranicza się nazwijmy to niezbędnego minimum. Oni wskazują nam drzwi ale to my musimy przez nie przejść.

Dopowiem jeszcze oni może chcieli by więcej ale im nie wolno.

... oni może chcieli by więcej ale im nie wolno.

W sytuacji kryzysowej wszystko wolno.

Jeśli nie będzie widocznej ingerencji z ich strony, pozostanie tylko nasze gdybanie i chciejstwo.

Może niekoniecznie duże. Ogólnie zaleca się na kilka dni. W każdym kraju może być nieco inaczej. Mówi się, że będą wyłączone satelity.

Trójkątny statek latający sfilmowany nad Shenzhen, Chiny [16.05.2012]

Triangle Craft captured over Shenzhen, China. May 16, 2012

Ukryta Zawartość

Niesamowicie świetlisty statek tzw. UFO sfilmowany z balkonu nad Utah w Stanach Zjednoczonych [11.01.2012]

AMAZING IFO CAUGHT ON HIGH QUALITY FILM, JAN 2012. OVER UTAH

Ukryta Zawartość

A gdzie gwiazdy na tym niebie czy chociaz ksiezyc?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Nie mam nic przeciwko temu topikowi ani atonowi, ale mysle, ze nie warto we wszystko tak od razu wierzyc. Akurat w temacie UFO jest tak duzo sfalszowanych filmow, ze zaleca sie szczegolna ostroznosc, zwlaszcza w czasach gdy kazdy malolat ma komputer i kamere.

Edytowane przez Wojtek76

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Polecam dobrze sprawdzone informacje i materiały Janusza Zagórskiego z audycji UFO? Oni już tu są! Zakładka archiwum i telewizję on-line codziennie od 19.45.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Arton cos dla Ciebie

Przedsiewziecie ma wiele zagranicznych odzialow-stron

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sam miałem iść deptać w nocy kręgi.Ale jednak naprawde szkoda ziarna,to czyjaś praca i pieniądze.

Myślę, że do tej pory więcej szkód narobiłeś depcząc trawniki.wave1.gifwave1.gifwave1.gif

Arton cos dla Ciebie

Ukryta Zawartość

Arton cos dla Ciebie

Ukryta Zawartość

Nic nowego. Te strony już były podawane.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na razie to Arton czeka kiedy do ciemiężycieli drzwi, zapuka Załoga G.

i miś Kolabor:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.