Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  599 członków

Hegel Klub
IGNORED

Klub HEGEL

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie przechodzę/wracam do swojego graala H 300 . Gdyby ktoś potrzebował H 80 zapraszam na priv .

U mnie zdraaaaaadaa ;)

Małymi krokami jak pies do jeża przymierzam się do plików . Choć celebracja czarnej płyty czy nawet CD ma swoją wartość . Tak więc Top Loader marzenie chyba każdego maniaka CD . Panowie powiem krótko już samo wkładanie płyty to czysta przyjemność .O takie urządzenia Żony mogą zacząć być zazdrosne ;) . To urządzenie to właściwie DAC z dodatkiem CD . Więc można potestować wyższość plików nad CD . W Fidelity potestowali i został referencyjnym odtwarzaczem .

,

Mnie to urządzenie bardzo ciekawi. Można je odsłuchać w Oslo. Trzeba się wybrać :)

Nie chce mi sie z wami gadać :))

Noo żeby mi to było przed ostatni raz! ;D

post-65483-0-78875100-1520982729_thumb.jpg

"Zły dzwięk zabija dobrą muzykę"

Jestem chłopaki jestem serio tylko teraz Busa nowego nagłaśniamy mojego teraz z z kolegą i chyba prawie skończylismy dzisiaj ,i jestem zmęczony ale zadowolony ,choć to troche przekładka była i jakies tam super hiper sprzety nie wsadzaliśmy to pare korekt zrobiliśmy ,a sprzet to tani jvc z usb z flac sub system audio i dls fronty z od separowanymi gwizdkami na piecu audisona z włoch taka pierdziawa za 1500pln ale muzykalna w ciul jest ,dołozyzlismy nowy kendzior helixa i w ch*j pianek i mat bitumicznych ,i kurna powiem wam gra to szybko i zwarcie bez zwiech i zamuł na basie ,do tego jest niesamowita prawdziwa scena na ryju hee no prawie bo lekko ja podnieśliśmy , ale to jak to po mojemu teraz jest uczciwe granie ,co prawda jeszcze do dopieszczenia ale już jest dobrze .

Ktoś tam pytał o pilot do wypożyczenia wyżej to mam pisac na priv ,pozdrawiam i więcej luzu i zabawy w tym bym po prosił bo co nie którzy mój boże na co ta spina :))

Zoromoto jak wytrzymujesz w Oslo? Ostatnio byłem tam w 2011 i już się rzygać chciało. Green land jeszcze w rękach Norwegów?:))

Mieszkam 80km na południe od Oslo, w małym miasteczku nad samym morzem. Bardzo przyjemna, wypoczynkowa okolica. Sporo ziomków, także prawie jak w domu ;)

@freju nie myślałeś o pisaniu tekstów raperom? ;)

Edytowane przez zoromoto

Kolega tez kupił hd10 ten co mi pomagał i czekamy az dojdzie do niego bo narazie lata na moim smsl m8a z arcam a90 po modzie Krzysia z klubu arcama i proaczki moje ma r1sc tez oczywiście po modzie , i kurna chata ten gość to ma słuch marzenie ,normalnie mnie rozpitala , bo dałem mu kabelki tellurium qblack a nie miał bladego pojęcia co mu daje ,wręcz wrzuciłem mu ot tak z czapy , no i sie zaczęło mamy gościa hee

Mieszkam 80km na południe od Oslo, w małym miasteczku nad samym morzem. Bardzo przyjemna, wypoczynkowa okolica. Sporo ziomków, także prawie jak w domu ;)

@freju nie myślałeś o pisaniu tekstów raperom? ;)

A ty byś chciał być mądrzejszym niz jestes zorro czy tam moto :))

Po prostu uszanuj mój styl bo jest może dziwny ale jakiś , najgorzej być powielaczem ,iq ci nie pozwala czy jak ?

Rozbłysków wiedzy nikt już tu nie wprowadzi ,innowacji również , to co uważam wiemy to już wszyscy wiemy , a w sumie i tak nic nikt nie wie bo każdy wie swoje , i to nie mądrzenie tylko zwykła natura w każdym innym domu ten sam system zagra zupełnie inaczej , kable klocki itp itd , dlatego gadam ot tak z czapy żeby odskoczyć na chwile od tego co i tak jest wirtualne i nie prawdziwe tak naprawde do końca , dlatego może jedzmy troche inaczej co ? ok wiem są nowi i potrzebują wsparcia to może odsyłajmy ich na wskazane strony żeby nie powielać co?

A jakie kolumny do h80 zagrają najlepiej we wszystkim ?:)

Tak naprawde nie ma uczciwej odpowiedzi ja tak sądze , bo nie jesteśmy u niego w domu , a to sie kurna tak zmienia :))

Edytowane przez freju

Luzik. Nic nie mam do Twojego stylu,nawet brakowalo go przez tę parę dni dla rozluźnienia atmosfery. Tak jakos mi się skojarzyło, myślałem że jestem zabawny :)

Nie wiem, czy to można nazwać stylem. To totalne lekceważenie zasad pisowni, czyta się to ciężko, chaos i adhd w jednym.

Moim zdaniem to totalne lekceważenie uczestników forum ze strony Ciebie FREJU !!!

Wzywam do zakończenia tej nienormalnej praktyki.

Edytowane przez dfx5

No nigdy najlepszy nie byłem z polskiego :)) ale ja myślałem że tu o audio jest ?

Ale skoro uważasz że ciebie uraziłem to ok przepraszam ,zawsze masz możliwość wykluczenia moich wpisów u siebie , i pisz za siebie kolego dfx5

No nigdy najlepszy nie byłem z polskiego :)) ale ja myślałem że tu o audio jest ?

Ale skoro uważasz że ciebie uraziłem to ok przepraszam ,zawsze masz możliwość wykluczenia moich wpisów u siebie , i pisz za siebie kolego dfx5

Nie tylko ja ma problem z Tobą. Już kilka razy na forum proszono cię, o trzymanie się zasad.

Napisano dziś, 08:57

Nie wiem, czy to można nazwać stylem. To totalne lekceważenie zasad pisowni, czyta się to ciężko, chaos i adhd w jednym.

To chyba też FREJU dotyczy Ciebie!!

jednak to prawda ,że z głupotą nie da się walczyć!! Zawsze wygra.

Wiesz co dla mnie mało wazny jesteś tutaj , są ludzie tu na forum co więcej wnoszą , i mam więcej spraw i tematów do rozmowy na priv :) więc po prostu pa nie będę marnował dla ciebie czasu

Wiesz co dla mnie mało wazny jesteś tutaj , są ludzie tu na forum co więcej wnoszą , i mam więcej spraw i tematów do rozmowy na priv :) więc po prostu pa nie będę marnował dla ciebie czasu

Totalna ignorancja z Twojej strony. Nie tylko mnie!! Skąd się jej tak dużo u Ciebie bierze?

Totalna ignorancja z Twojej strony. Nie tylko mnie!! Skąd się jej tak dużo u Ciebie bierze?

Już ci napisałem jak wyżej ,nie wymuszaj zeznań :))

Jak mnie admin upomni to przyjmę z pokorą z tobą gadać po prostu nie muszę ,pozdrawiam

Już ci napisałem jak wyżej ,nie wymuszaj zeznań :))

Jak mnie admin upomni to przyjmę z pokorą z tobą gadać po prostu nie muszę ,pozdrawiam

Z nikim nie "gadasz" przecież wszystkich swoim brakiem kultury i zasad ignorujesz. Szkoda ,że tego nie rozumiesz..

Oj tam, oj tam, Lepiej pisać na luzie i niech się coś na forum dzieje, niż elokwętna martwa cisza :) Mysle że freju dużo luzu i pozytywnej energii wprowadza i ma przy tym spory dystans do siebie. Niech tam pisze po swojemu, bo nawet z potoku słów można wyłapać wiele cennych informacji popartych doświadczeniem, a nie teorią :)

Nie ma o co się spinać, a mam wrażenie że niektórzy tylko na to czekają ;)

Edytowane przez zoromoto

Oj tam, oj tam, Lepiej pisać na luzie i niech się coś na forum dzieje, niż elokwetna martwa cisza :) Mysle że freju dużo luzu i pozytywnej energii wprowadza i ma przy tym spory dystans do siebie, może dla tego niektorzy

Nie popieram i nie zgadzam się z Twoją opinią!!

Oj tam, oj tam, Lepiej pisać na luzie i niech się coś na forum dzieje, niż elokwętna martwa cisza :) Mysle że freju dużo luzu i pozytywnej energii wprowadza i ma przy tym spory dystans do siebie. Niech tam pisze po swojemu, bo nawet z potoku słów można wyłapać wiele cennych informacji popartych doświadczeniem, a nie teorią :)

Nie ma o co się spinać, a mam wrażenie że niektórzy tylko na to czekają ;)

Posty Freja to jeden wielki bełkot i brak logiki. Dziecko 12 letnie prezentuje już lepszy poziom pisowni i jest bardziej zrozumiałe.Sorki Freju, ale mnie to też irytuje...

Obrażalstwo na poziomie 4 letniej dziewczynki z niebieska kokardką w przedszkolu nr 7 w Wólce Kosowskiej.

Słuchaj gościu teraz to jak chcesz porozmawiamy jak mężczyzni i spotkajmy sie gdzieś , to ci pare spraw wyjaśnie ,pisz na priv gdzie ?

Witam wszystkich posiadaczy Hegla,

Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Hegla H200. Wcześniej miałem H100, ale jakość H200 lepiej mi spasował, szczególnie że różnica w cenie (na rynku wtórnym) jest bardzo niewielka.

Reszta toru:

--> kolumny Xavian XN 270 Evoluzione

--> CD Arcam Alfa 9

--> O reszcie nie ma co pisać bo wstyd:) Zwykłe miedziane kable + IC Audionova. Brak kondycjonera sieciowego oraz porządnych kabli. Wymiana okablowania to będzie kolejny krok.

--> Pokój 26m2 na etapie adaptacji akustycznej. Możliwości pokoju są bardzo duże bo niemal w całości możliwy do adaptacji. Już teraz jest całkiem nieźle.

O ile kolumn nie mam zamiaru wymieniać (bardzo je lubię), to zastanawiam się nad zmianą źródła.

Cena jaką mogę przeznaczyć to max. 5000zł. Tylko używany sprzęt. Szukam kilku typów które przed zakupem chciał bym posłuchać. Zastanawiałem się nad Heglem CDp4a, jednak nie wiem czy nie można w tej cenie znaleźć czegoś lepszego. Mieszkam na śląsku więc może ktoś ma możliwość jego posłuchania lub innych pasujących?

Nie wykluczone, że w przyszłości będę chciał wymienić wzmacniacz na H300, ale myślę że cd który zgra się z H200 będzie dobry również do H300. Jeśli się mylę to proszę o komentarz.

Będę wdzięczny za wasze rady

Lepiej sprasowanego od CDP4 nie znajdziesz grającego inaczej już tak .

Freju nie masz się co denerwować . Osoba która zwraca Ci uwagę na pisownię a sama wyzywa od głupoty , no cóż chyba sama wystawia sobie opinię . Pisownię masz specyficzną aczkolwiek nie widzę powodu by Cię z tego powodu wyzywać czy publicznie zwracać uwagę . Takie sprawy PANOWIE to na priwa a nie śmietnik z forum robicie . Także Freju nie daj się wciągnąć trolli najlepiej nie karmić .

Zauważyłem że tu na forum jak.wątek.jest za długo merytoryczny to zaraz wpada troll wyskakuje z pisownią obraża i urządza jatki . Potem wątek.przez takie osoby to śmietnik . Chyba o to chodzi takim osobnikom . Jeszcze raz zaznaczę uważam że takie osobiste wycieczki to na priw .

Mi Freju Twoja pisownią nie przeszkadza więc pozdrawiam .

Osoba która zwraca Ci uwagę na pisownię a sama wyzywa od głupoty , no cóż chyba sama wystawia sobie opinię

Jeśli piszesz do mnie to proszę o przykład wyzwisk.

Freju nie masz się co denerwować . Osoba która zwraca Ci uwagę na pisownię a sama wyzywa od głupoty , no cóż chyba sama wystawia sobie opinię . Pisownię masz specyficzną aczkolwiek nie widzę powodu by Cię z tego powodu wyzywać czy publicznie zwracać uwagę . Takie sprawy PANOWIE to na priwa a nie śmietnik z forum robicie . Także Freju nie daj się wciągnąć trolli najlepiej nie karmić .

Skoro uważasz, że powinno się pisać na priv to czemu to robisz na forum?

Skoro uważasz, że powinno się pisać na priv to czemu to robisz na forum?

Z tego co zaobserwowałem w tym klubie to odnoszę wrażenie, że to prywatny klub kilku panów zadufanych,wszechwiedzących i słodzących sobie na wzajem a nowe osoby to Trolle albo prowokatorzy.

Lepiej sprasowanego od CDP4 nie znajdziesz grającego inaczej już tak .

U mnie z H200 lepiej od Cd hegla spasował się np. Krell kav 250,Arcam Cds27 czy stary dobry Finearts 900,więc nie ma reguły.

Edytowane przez malvern1

Z tego co zaobserwowałem w tym klubie to odnoszę wrażenie, że to prywatny klub kilku panów zadufanych,wszechwiedzących i słodzących sobie na wzajem a nowe osoby to Trolle albo prowokatorzy.

Pudło kolego bo jacm nawet nie widziałem na oczy i nie znam człowieka ,choć nie ukrywam że bardzo go lubię bo rozumie więcej i więcej ,i to tyle i tylko tyle albo aż tyle
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.