Skocz do zawartości
IGNORED

Zasilacze Tomanek - wymiana opinii, doświadczeń, sugestie itp. Klub Miłośników.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem to w każdym razie ja o co mnie posądziłeś. Przyznać się do własnego błędu też trzeba mieć cywilną odwagę.

Jak być uważnie przeczytał, to nie osądzałem tylko pytałem. Trzeba czytać ze zrozumieniem. Natomiast nie jestem w stanie stwierdzić ani ocenić czy masz rację, że nie masz możliwości usuwania wpisów. Ktoś to robi, wiec naturalnym "podejrzanym" byłeś lub jesteś ty ;-)

"Nie mam również w nawyku usuwania wpisów."

A czemuż to usuwa się niewygodne wpisy Panie Tomanek? ;-)

To było pytanie ze wskazaniem na mnie.

Zapytaj moderację kto ma możlwiość usuwania postów a dopiero potem wskazuj palcem.

nie zmienia to faktu, że jednak ktoś to robi - w jakimś celu, nie pierwszy raz ;-).

Tak jak u Ciebie nie zmienia faktu to, że to moderacja nie ja kasowała posty, to również i dla mnie jest nieważne, że wskazałeś na mnie pytaniem. Proste!

paradox co tu duzo gadac podpadles komus lub jestes nie wygodnyi jestes pod lupa :)

Tomanek za duzo sie przejmujesz ,robilem interesy z wieloma audio sprzedawcami w Polsce i malo kto ma tak wzorowe podejscie do klienta jak Ty.Malo kto to raczej zle okreslenie raczej nikt nie ma takiego dobrego podejscia jak Ty.

Powodzenia!

Tomanek za duzo sie przejmujesz ,robilem interesy z wieloma audio sprzedawcami w Polsce i malo kto ma tak wzorowe podejscie do klienta jak Ty.Malo kto to raczej zle okreslenie raczej nikt nie ma takiego dobrego podejscia jak Ty.

Powodzenia!

Zgadzam się całkowicie. Jeszcze się nie spotkałem z takim podejściem a dodam, że pracuję w handlu.

Rewelacyjny towar za uczciwe pieniądze. Do tego niespotykana elastyczność. Bezproblemowo zrealizowano wszystkie moje "życzenia".

Trzeba wziąć też pod uwagę, że Tomanek sprzedawał w tym samym czasie "krzywą" listwę. Łatwo się pomylić, ważniejsze, że sprawę załatwił bez problemu od ręki i rzecz rzadko spotykana przeprosił.

Tak więc nie wiem czemu służyć ma ta dyskusja.

Trzeba wziąć też pod uwagę, że Tomanek sprzedawał w tym samym czasie "krzywą" listwę. Łatwo się pomylić, ważniejsze, że sprawę załatwił bez problemu od ręki i rzecz rzadko spotykana przeprosił

Żeby uciąć spekulacje - tą listwę mam ja, właśnie dziś do mnie dotarła.

Przecież paradox to naganiacz Gigawatta - szlag go trafia że za małe pieniądze ktoś może sprzedawać dobre listwy :-) Ot konkurencyja, ten człek odzywa się tylko wtedy jak jest mowa o Gigawacie lub ewentualnie by dopiec konkurencji :-) Pyskował też w dziale DIY na temat dc blockera -szlag go trafia, bo przecież Gigawatt za dc blockera zaśpiewałby kilkakrotnie więcej, więc trzeba oczernić Tomanka i napisać, że sprzedaje prostacki układ za 5 zł zrobiony na schemacie ściągniętym z netu.....a co sprzedaje w listwach za kilka tysięcy Gigawatt ???? - ano oczywiście kosmiczną technologię :)))) To nie jest paradox to parodia ! :)))))

Wydaje mi się że nikt tu nie potrafi ani po inżynieryjsku ;-) ani racjonalnie (po chłopsku ;-) wytłumaczyć działanie DC blockera. Każdy używa gotowego schematu z netu i prostackiego układu za 5zł (jak Tomanek) i nie zastanawia się z czego on wynika ;-).

Tak więc nie wiem czemu służyć ma ta dyskusja.

A ja doskonale wiem czemu paradox się odezwał....

Edytowane przez audio73

Rozumiem że ty jesteś naganiaczem Tomanka, skoro mnie pomawiasz o naganiactwo?? ;-))) Bo ja odzywam się w tematach które mnie interesują. Natomiast coś mi się wydaje że po prostu żal ci, że taki GigaWatt jest liderem zarabiając krocie i nikt ich nie dogoni choćby za milion lat świetlnych. Ja cenię tą firmę, a ciebie szlag trafia, bo ty nic z tego nie masz! Ot taka "modlitwa Polaka" ;-)))

Gwoli ścisłości z tego co wiem to GigaWatt od dawna już oferował DC Blockery w swoich kondycjonerach, kiedy to Tomanek dopiero co zaczynał rzeźbić te swoje krzywe zamulacze warte 5 zł ;-). A to że nawet nie potrafi zrobić porządnego DC Blockera który by nie zamulał i którego można by obciążyć powyżej 3kW to kompromitacja i śmiech na sali Panowie! Oj śmiech... ;-))))

A jaki to Gigawatt w cenie 600zł bije jakością Tomanka?

Ale GigaWatt chyba nie robi listew dedykowanych do mikrowież, Technicsów, Pioneerów itp, skleconych z części kupionych na Wolumenie ;-)

Edytowane przez paradox

A ja mam produkty jednej i drugiej Firmy .

Tadeo uważaj, nie chwal się ;-), bo według toku myślenia kolegów zostaniesz ochrzczony naganiaczem obu firm ;-)

Ja nie powiedziałem, że Gigawatt jest zły, a Tomanek też zły, tylko Gigawatt jest drogi i jest alternatywa w postaci Tomanka, czyli jakość do ceny, nieprawdaż,...

Paradox. Zamilcz i wstydu oszczędź. Każdy użytkownik na forum ma możliwość sprawdzenia w historii postów innych użytkowników. Twoje wypowiedzi w tym wątku są więc żenujaco żałosne.

Parodia parodiuje już samego siebie...ech żal du.pę ściska, że ktoś robi coś porządnego nie naciągając bezczelnie i bez dorabiania ideologii....trzeba uciekać się do tanich chwytów oczerniając żałośnie Tomanka.....cóż...

A jaki to Gigawatt w cenie 600zł bije jakością Tomanka?

http://sklep.bestaudio.pl/audio-kino-domowe-hi-fi-high-end-multiroom-sklep-internetowy-best-audio/detail/flypage/1031-gigawatt-schuko-podwojne-gniazdo-podtynkowe-g-044-duplex.html?sef=hfp za 600 zł to od Gigawatta dostaniesz jedynie gniazdko ścienne z technologią obcych zapewne :-)

Edytowane przez audio73

Typowo polska dyskusja, jakbym słuchał naszych polityków. Mamy wolność i wolny wybór. Kto chce, niech kupi listwę Tomanka - kto nie chcę, niech nie kupuje. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Tomanek wypożycza swój sprzęt na odsłuch i zawsze go można zwrócić więc nie widzę powodu, żeby się tak unosić. Jeśli ktoś się przekonał, że listwy Tomanka są gorsze od listew innych producentów, to wystarczy napisać o tym BEZ NAPASTLIWOŚCI.

Proponuję zakończyć ten temat. Podajmy sobie wirtualne ręce na zgodę :-)

paradox

To jakas paranoja usowac takie wpisy, przeciez nikogo nie obraziles.

Mozna powiedziec ze filtracja w watku dziala lepiej niz w mojej listwie :) (spokojnie Panowie to tylko taki zarcik)

to nie paranoja

paradox jest znanym czcicielem gigawatta ktory od dawna trolluje watki innych producentów kondycjonerów , listew itp stad wpis jako trolling nic nie wnoszący do tematu został usunięty

na potwierdzenie tego co pisze bo temat maglowany od lat

Napisano przez paradox w 16.07.2008 - 18:23 w Hi-End Tadeo, zyzio nie tylko nie miał żadnej listwy gigawatta, ale nawet nie widział jej, chyba że na ekranie monitora :-). A to mozna bardzo łatwo sprawdzić, bo z racji wspołnej branży znam się dobrze z zespołem Gigawatta, a oni na bank wiedzą ile i komu co sprzedali lub co gdzie aktualnie jest. Proste :-)

Źródło: http://www.audiostereo.pl

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

I co Ty na to Parodioxie?

Jeszcze jakas kompromitacja?

Tutaj świeżynka

Listwy Enerra dziwnie przypominają tą twoją od Agile. Ciekawe czy to przypadek i co jeszcze Enerr zerżnął? ;-)http://www.agile.eu/konzept_tuning_line_II.htmlhttp://www.enerr.pl/?enerr-equipower,21

Z watku obok o listwach i kondycjonerach.

Edytowane przez whiter1

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

audio73, shakin, whiter1, cir, mimat

Krwi!! jeszcze więcej krwi i zajadłości! ;-) Co tak mało tych moich postów? Ja mogę wam jeszcze inne wątki przypomnieć ;-) Tylko co z tego? Każdy zabiera głos w temacie który go interesuje, czyż nie? Jaka kompromitacja, przecież GigaWatt jest z mojego miasta i wszyscy się znamy z racji branży, mało tego niemal z tego samego osiedla, korzystam z urządzeń GigaWatta, więc o co kaman... żal wam d..ę ściska że was nie stać czy jak? ;-))))))

owszem ściska, dziekujemy za wpisy

prosze o wpisy w temacie wątku

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Paradox, byłem na Twojej stronie i po jej przejżeniu wnioskuję, że jesteś inteligentnym i mądrym facetem / inteligentną i mądrą kobietą (bo nie znam Twojej płci). Skąd u takiej osoby tyle zgryźliwości? To na tyle ode mnie w tym temacie. Pozdrawiam.

Panie Tomaszu, nad czym Pan teraz pracuje? Czego możemy się spodziewać w najbliższym czasie?

Witam sajgon sie zrobił panowie żeby nam sie pan Tomanek nie obraził , bo uważam że robi super robote dla nas wszystkich , wpiąłem sie w dyskusje bo włąsnie po 6 godzinach czytania wątku, zdecydowałem sie na zakup TAP8 z dwoma 2dc-blockerami i wiernie czekam na przesyłke ,ciekaw jestem czy będzie duża zmiana i czy wogóle bedzie posiadam obecnie yaqin ml-1000? może ktoś miał doswiadczenie jak ta listwa sie sprawuje z z NAD c372 traktowany jako koniec mocy?

Paradox dostał bana.

Zapewne zarzuci mi (z czyjegoś konta), że zbanowałem go z tego powodu, że wyraża "niewygodne" dla mnie opinie to od razu odpowiadam: Brodacz otrzymał produkt, z którego był niezadowolony, zgłosił problem na forum - fakty te też można podciągnąć pod "niewygodne", jednak bana nie dostał. Jego wypowiedzi były jednak rzeczowe i konkretne, dotyczące wydarzeń, które miały miejsce, a nie paradoxowe wymyślanie.

Paradox: Za fałszywe oskarżenie mnie o usunięcie postu nie musisz przepraszać - ten gest jest dotyczy ludzi z klasą.

Pozdrawiam

Może moment niezbyt odpowiedni ... ale

Mam do sprzedania Tap8 z 2dc-blokerami.

Listwa w idealnym stanie, kupiona od Pana Tomka niecały miesiąc temu w ramach forumowej promocji.

Szczegóły w ogłoszeniach na naszym forum.

Może moment niezbyt odpowiedni ... ale

Mam do sprzedania Tap8 z 2dc-blokerami.

Listwa w idealnym stanie, kupiona od Pana Tomka niecały miesiąc temu w ramach forumowej promocji.

Szczegóły w ogłoszeniach na naszym forum.

Odpowiedź poszła na mail.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.