Skocz do zawartości
IGNORED

Klub Bayerische Motoren Werke (BMW)

Rekomendowane odpowiedzi

A ty dalej swoje... Type-R to nie bylo turbo! Choc obecnie jezdze turbodoladowanym silnikiem (tylko 2.5) i zjadam na sniadanie wiekszosc 8-mek. Wszystko zalezy od aplikacji. Samo V8 albo lepiej nie gwarantuje super osiagow. Pewnie taka Panamera mi sie podoba ale jak na razie to troche a drogo dla mnie.

A ty dalej swoje... Ja nie mowie tylko o osiagach. Osobiscie wole silniki o wiekszej pojemności, ktore lepiej ida od dołu, sa tansze w utrzmaniu, bo nie posiadaja wynalazkow typu turbina, kompresor itd. Takie sa fakty. I mozesz pisac ze zrobisz nawet milion km tym 2.5 bez awarii.

Widzac zwolennikow takich malych silnikow z roznorakimi dodatkami odrazu mam obraz przed oczami ze sluchaja muzyki z boom boxa. Tez jest maly i robi duzo halasu, to po co wielkie kolumny wolostojace? Przeciez male teraz moze byc tak samo dobre jak duze. Technika idzie przeciez do przodu!

?👈

A ty dalej swoje... Ja nie mowie tylko o osiagach. Osobiscie wole silniki o wiekszej pojemności, ktore lepiej ida od dołu, sa tansze w utrzmaniu, bo nie posiadaja wynalazkow typu turbina, kompresor itd. Takie sa fakty. I mozesz pisac ze zrobisz nawet milion km tym 2.5 bez awarii.

Widzac zwolennikow takich malych silnikow z roznorakimi dodatkami odrazu mam obraz przed oczami ze sluchaja muzyki z boom boxa. Tez jest maly i robi duzo halasu, to po co wielkie kolumny wolostojace? Przeciez male teraz moze byc tak samo dobre jak duze. Technika idzie przeciez do przodu!

Dobra Rafal. W sumie to sie spieramy o 'nic' bo ja b. lubie V8 (ale nie wszedzie). Zostawny to jak jest (osobiscie nie jestem w nastroju do dyskusji bo mam 'troche' kryzysowa sytuacje u siebie w miescie. Pzdr mimo wszystko.

Radarow nastawiali? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 10 miesięcy później...

Michelin Pilot 225/45.

Z tymi oponami to wogole jest smieszna historia. To są oryginalne opony zalozone na te felgi. Opony sa z tego samego roku co felgi. One więcej lezaly niz jezdzily. Ale o dziwo są miekkie i elastyczne. Zalozylem je na probe czy wogole nadaja sie do uzytku i spisuja sie OK.

Edytowane przez rafal735r

?👈

a co to jest BMW.

Kolejeczka! ;)

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Michelin Pilot 225/45.

Z tymi oponami to wogole jest smieszna historia. To są oryginalne opony zalozone na te felgi. Opony sa z tego samego roku co felgi. One więcej lezaly niz jezdzily. Ale o dziwo są miekkie i elastyczne. Zalozylem je na probe czy wogole nadaja sie do uzytku i spisuja sie OK.

Czolem. Zazdroszcze. Ja dalej na zimowkach I chyba dopiero za tydzien bede zmienial na moje RE-11. Twoje felgi to 'klasyka'.

Dobrze ze nie dresy, bo w sumie BMW to dresy.

W normalnych krajach BMW to nie dresy tylko przedstawiciele wolnych zawodów, biznesmeni, czasem bogate pańcie.

W IRL problem dresiarstwa w BMW objawił się dopiero wraz z pojawieniem się najazdu Polaków i Litwinów.

Owszem - jest specyficzne grupa młodych łepków, co koniecznie muszą mieć 13-14 letnią Serię 3 coupe.

Ale i oni stronią od mody sportowej.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jeśli pozwolicie to pochwalę się swoją ślicznotką na niedzielę. Mało mocy,prostota i minimalizm

Ukryta Zawartość

post-18928-0-83849600-1398703945_thumb.jpg

post-18928-0-59043300-1398703998_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja dziś ze smutkiem pojechałem 535d na ostatnią przejażdżkę.

Kolega jednak postanowił sprzedać ze względu na niedorzeczną wysokość podatku drogowego.

Szkoda, bo to pierwszy diesel jaki mnie zachwycił nie tylko zużyciem paliwa. :(

Wybraliśmy się na sesję foto i zrobiłem ładne fotki do ogłoszenia.

Szkoda. :(

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jeśli pozwolicie to pochwalę się swoją ślicznotką na niedzielę. Mało mocy,prostota i minimalizm

Sam myslalem nad demontazem kuchenki LPG i zoltymi blachami, ale ciut za mloda jest.

?👈

.Ta wersja jest tak biedna że nie założyli nawet lusterka z prawej strony,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez arturross

A ja już od kilku miesięcy szukam 540 e39 touring z M pakietem z końcówki produkcji (2002-2003) i nic ciekawego nie ma... Auto klasyk dla mnie i kombi bardzo przydatne. O takie jak na foto poniżej właśnie z tymi felgami:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Coś w temacie słabo, nie ma fanów BMW na forum? :) A ja do swojej staruszki założyłem nowe "buty":

Są, są. Właśnie wysiadłem. Ale i tak wolę swojego choppera :)

wnetrze_bmw_serii_3_f30_nowoczesne.jpg

bmw_3-series-320d-sedan-modern-line-f30-2012_r14.jpg

Edytowane przez Therion

No i już beema stoi na serwisie ogłoszeniowym... ponad 100 wejść w 10 minut! Jak sprzedawałem Punto to tyle wejść miałem w... 3 dni.

Jak to mówili w "Psach": "Szkoda samochodu. Fajny był":.. :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

a tutaj to samo auto tylko z alpinami - zakochałem się :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.