Skocz do zawartości
IGNORED

Czy islam jest elementem kultury europejskiej?

Gość partick

Czy islam jest elementem kultury europejskiej?  

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy islam opanuje Europę?

Rekomendowane odpowiedzi

0_0_1263195192_Dziwka_przez_xawery_middle.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nawet wyborcza się obudziła z letargu. Ciekawe, że w kraju chrześcijańskim nie trąbi się o tym na lewo i prawo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nie chciało mi się czytać całego wątku (przepraszam) - ale nie jest i nie był.

Od Karola Młota - nie jest i nie był.

Jeżeli oszczędni Niemcy czy głupi Francuzi, zafundowali sobie szmatogłowych - to ich problem.

Włosi już to mają - podobną do małpy, panią minister. Wolałem Ciciolinę.

My jesteśmy za biedni, na atrakcje dla smatogłowych.

04431a37ccca.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Dobry filmik. Jest takich dużo, ale ten jest wyjątkowo sugestywny - nie trzeba w ogóle myśleć a przebija się do świadomości.

Dopiszę jeszcze, że muzułmanie są również w Czechach:

Ukryta Zawartość

Przewodniczący czeskich muzułmanów Muneeba Hassan Al Rawi:

...nawołuje on muzułmanów, by nauczyli swoje dzieci nienawiści do niewiernych i do wszystkiego co jest niezgodne z islamem i obraźliwe dla Allaha. Alrawi nalegał również, by niewiernych skłaniać do modlitwy biciem, jeśli nie podoba im się tego typu zajęcie...

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

W Bangladeszu islamisci napadli najwiekszy burdel i zadali zeby go zamknac, pobili prostytutki itd.....

oj zeby tak w tych wszystkich katolickich krajach bylo....ale to niemozliwe :)

ale podobno to my jestesmy lepsi i to my jestesmy tymi dobrymi !!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A czemu niby szturmować buredle i bić prostytutki?

To już prędzej szturmowanie sejmu i bicie polityków bym zrozumiał.

0_0_1203752697_murzynek_ahmed_przez_Adanos_middle.jpg

Znajomi którzy mieszkają w Londku 10lat wracają do Polski. Powód? Dzieci dorastają i niedługo pójdą do szkoły publicznej (na prywatną ich nie stać), a tam połowa dzieci to śniadzi muzułmanie - niebezpieczne niziny społeczne.

Zaczyna się i u nas:

Ukryta Zawartość

Organizując taki "event" liga muzułmańska pl jasno pokazuje z kim sympatyzuje - z bractwem muzułmańskim. A jeszcze niedawno hujek od nich twierdził "gdzie Egipt, gdzie my".

Ukryta Zawartość

Ja od połowy listopada będę miał za sąsiadów Muzułmankę z mężem, w kwefie, 4 córkami i piątą w drodze... I to w dzielnicy, gdzie dotąd ich nie było... Jestem pełen obaw, ale nic nie mogę zrobić.

Powrót po dłuższej przerwie...

Ja od połowy listopada będę miał za sąsiadów Muzułmankę z mężem, w kwefie, 4 córkami i piątą w drodze... I to w dzielnicy, gdzie dotąd ich nie było... Jestem pełen obaw, ale nic nie mogę zrobić.

Jeśli to twoje mieszkanie, to szybko sprzedawaj.

Jeśli to twoje mieszkanie, to szybko sprzedawaj.

No bez przesady. Oni będą wynajmować, a ja z tego powodu domu nie sprzedam. Jak będa problemy to dobrze żyję z sąsiadką i będą do niej skargi, więc jak coś to papa. Ale obawy pozostają jednak mimo wszystko. Nie ma co lamentować na zapas też. zobaczymy.

Sprzedawaj. Za jakiś czas wprowadzi się kolejna rodzina, potem następna... Dokładnie w ten sposób powstały wszystkie getta w EU.

Znajomi którzy mieszkają w Londku 10lat wracają do Polski. Powód? Dzieci dorastają i niedługo pójdą do szkoły publicznej (na prywatną ich nie stać), a tam połowa dzieci to śniadzi muzułmanie - niebezpieczne niziny społeczne.

Niech zmienią miasto.

Jakie proponujesz?

Pod koniec Alternews jest informacja co czeka młodego Szweda który w trakcie nabożeństwa objeżdżał meczet samochodem i trąbił... :)

Sprzedawaj. Za jakiś czas wprowadzi się kolejna rodzina, potem następna... Dokładnie w ten sposób powstały wszystkie getta w EU.

Spokojnie, o to jestem pewien - nie wprowadzą się, bo ich nie stać a i z sąsiadów nikt nie sprzedaje. To pierwszy przypadek wynajmu. Zresztą jak bedą problemy, to sąsiadka pierwsza się o tym dowie i ich doświadczy. Bez przesady też, żebym z tego powodu musiał sprzedawać dom - to by dopiero była porażka na wielu poziomach. Jeśli będą normalnymi ludźmi (tylko kobieta jest muzułmanką), nie mam nic do nich. Bardziej boję się hałasu od 4 dzieci...

W połowie filmu.

To by była działalność rasistowska oraz islamofobia...

Raczej instynkt samozachowawczy. Piotr, prowokatorze! :)

Spokojnie, o to jestem pewien - nie wprowadzą się, bo ich nie stać a i z sąsiadów nikt nie sprzedaje. To pierwszy przypadek wynajmu. Zresztą jak bedą problemy, to sąsiadka pierwsza się o tym dowie i ich doświadczy. Bez przesady też, żebym z tego powodu musiał sprzedawać dom - to by dopiero była porażka na wielu poziomach. Jeśli będą normalnymi ludźmi (tylko kobieta jest muzułmanką), nie mam nic do nich. Bardziej boję się hałasu od 4 dzieci...

Jak tylko kobieta to luz :) Jeden muslim, czy rodzina to żaden problem - kłopoty zaczynają się gdy robi się ich więcej, i tu już nie ma znaczenia czy to tylko kobieta, czy są mili, czy nie. A cena nieruchomości spada.

Gazeta wyborcza boi się pokazać okładkę czasopisma z karykaturą mahometa:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.