Skocz do zawartości
IGNORED

Były dowódca GROM, gen. Sławomir Petelicki nie żyje.

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

PAP wycofał się z tych kilku strzałów czy ran postrzałowych ,Policja twierdzi ,że był jeden strzał .

Albo PAP dał ciała, co mu się rzadko zdarza, alboooo............... ;P

Ja też domagam się złapania tego seryjnego samobójcy, ilu jeszcze zabije zanim go złapią ?

Jeżeli był to żołnierz służby zasadniczej - to FALA mogła go wykończyć.

To był żołnierz służby zasadniczej . Nie pamiętam czy w artykule wybielano wojsko , czy podawano przyczyny nie związane z wojskiem .

czarny humor , niedawno mniej wyszkolony żołnierz podjął nieskuteczną próbę a tu żołnierz Grom i bez pudła.Warto szkolić żołnierzy

Kolego ja byłem w stanie wojennym na pierwsza okolicznościową przepustkę 2x48godzin (wypadek w rodzinie) pojechałem ciężko pobity bo kto widział żeby po 6 miesiącach słuzby kot na przepustkę jechał jak starzy jechali po roku.

Kurcze,ale mi dałeś na wspomnienia:))

Nawiasem,moze warto otworzyć osobny wątek dot.służby w podobnych rocznikach?Moze się okaże ktoś z kimś służył w tej samej jednostce.

Ps.Nie dałbyś wiary po jakim czasie ja byłem na 48h.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Petelicki to sam w sobie ciekawy przypadek. Problemy osobowościowe facet miał i to od dawna. O megalomanii nie wspomnę.

Mam nadzieję że sprawa zostanie wyjaśniona. Chociaż biorąc pod uwagę dotychczasowe doświadczenia zawsze będą tacy którzy co by się nie działo stwierdzą że to megaspisek.

Niech żyją lemingi! Żenada.

maniak ,nie rozpoczynaj kolejnej kompromitacji .

Jak myślisz , schowali się w sztucznej mgle i z ukrycie do generała strzelali ?

Gość Gość

(Konto usunięte)

Z ranami postrzałowymi , tak piszą . Samobójca nie strzela sobie metodycznie od stup do góry .

To może być morderstwo , wykonane przez amatora , lub zawodowca podszywającego się pod amatora i przypadkowe zabójstwo .

Skąd bierzesz takie informacje. Ja widzę że znaleziono go z raną postrzałową głowy.

Gdzie czytałeś że był ostrzelany metodycznie(!) od ,, stup''(!) do głowy?!

Skąd bierzesz takie informacje. Ja widzę że znaleziono go z raną postrzałową głowy.

Wczoraj przed meczem była taka informacja ( pierwsza informacja " Pilne " ) , dzisiaj ją zdementowali .

Gdzie czytałeś że był ostrzelany metodycznie(!) od ,, stup''(!) do głowy?!

O przepraszam nie twierdzę że czytałem , tylko głośno rozmyślałem .

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Wczoraj przed meczem była taka informacja ( pierwsza informacja " Pilne " ) , dzisiaj ją zdementowali .

"Nie wierzę nie zdementowanym informacjom prasowym"

rosyjski minister spraw zagranicznych, książę Gorczakow

Petelicki to sam w sobie ciekawy przypadek. Problemy osobowościowe facet miał i to od dawna.

tak możecie określać każdego człowieka w tym kraju któremu leży na sercu dobro Polski - "ma problemy osobowościowe"

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

tak możecie określać każdego człowieka w tym kraju któremu leży na sercu dobro Polski - "ma problemy osobowościowe"

Może zrozumiesz że bredzisz jak odpowiem ci w tej samej stylistyce:

tak możecie odpowiadać każdemu który myśli zamiast wierzyć w każdą najglupszą nawet teorię spiskową.

Jak ostatnio słuchałem Petelickiego to naprawdę było mi żal faceta który wikłając się w politykę niszczył własną legendę.

Jestem Europejczykiem.

Tu Jaro_747

Ma sporo racji.

Przemilczmy temat.

Dla mnie mimo wszystko to bardzo zasłużony OFICER.

Dajmy w spokoju pracować prokuraturze.

widac ze ZAWSZE CI sami wietrza ....Jest to jednak problem osobowosciowy jak widac warty zbadania psychiatrycznego.Zawsze ci sami zawsze wietrza ten sam wiatr.Widac jednoznacznie ze glupota to nie element chwilowy czy jednostkowy.Facet po prostu miał klopoty rodzinne.O kalekim dziecku nie wspomne ......

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tu Jaro_747

(...)mimo wszystko to bardzo zasłużony OFICER.

(...)

Jeszcze niedawno na jego głowę sypały się GROMy za działalność w wywiadzie MSW PRL bodajże na terenie Szwecji.

(,,,)Facet po prostu miał klopoty rodzinne.O kalekim dziecku nie wspomne ......

Skoro nie było to tajemnicą, to może trzeba było mu pozwolenie broń odebrać?

Może zrozumiesz że bredzisz jak odpowiem ci w tej samej stylistyce:

tak możecie odpowiadać każdemu który myśli zamiast wierzyć w każdą najglupszą nawet teorię spiskową.

Jak ostatnio słuchałem Petelickiego to naprawdę było mi żal faceta który wikłając się w politykę niszczył własną legendę.

Jarowi nie ma co się dziwić, że głupa rznie i udaje, że nie rozumie co przeczytał

za to wietrzą to tylko mulsopodobni, co? - pretekst do pierdzielenia bez zrozumienia

czy ja gdziekolwiek poddałem w wątpliwość, że człowiek w łeb sobie palnął z powodu rozchwianej ostatnio coraz bardziej osobowości?

... ale leming zawsze widzi więcej, dalej, ostrzej ... a jak niewygodne to przeinaczy na swoje, niepodważalnie światłą głupotę

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

widac ze ZAWSZE CI sami wietrza ....Jest to jednak problem osobowosciowy jak widac warty zbadania psychiatrycznego.Zawsze ci sami zawsze wietrza ten sam wiatr.Widac jednoznacznie ze glupota to nie element chwilowy czy jednostkowy.Facet po prostu miał klopoty rodzinne.O kalekim dziecku nie wspomne ......

Tyle ze nazywał sie Petelicki i był waznym oficerem....Dla przecietnego goscia z tzw narodu to juz jest dowod na tzw wschodnia lape czy zbrodniarzy Z PO.PAP zreszta zastosował podobne wietrzenie.Nie wiem kto jest szefem Papa ale zaloze sie ze cós z niezaleznych.

A jak się skończyła sprawa z ,,rzekomym braniem łapówek'' przez generała?Mam teraz wrażenie , że to była próba zdyskredytowania jego osoby.

O rany !!! To nawet Polko do Trwam nie polazł .

Generał ma u mnie plusa za je----- anie Polka .

Generał z taką przeszłością ostatnio dużo plótł głupot . Nawiasem mówiąc czego oni go się czepiali , chodzi o służbę wywiadowczą w PRL , to co źle ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

zwariowałeś? od kiedy to się generałom broń odbiera?

Czempińskiemu odebrali miał nielegale!

(...) chodzi o służbę wywiadowczą w PRL , to co źle ?

Przecie powszechnie wiadomo im lepsza praca dla PRL, tym większa zbrodnia! Nie zawsze rodzi się bohater na miarę Kuklinowskiego - przepraszam Kuklińskiego!

Nie zawsze rodzi się bohater na miarę Kuklinowskiego - przepraszam Kuklińskiego!

O dobrze że przypomniałeś mi tą postać . Zawsze chciałem dowiedzieć się jak został zwerbowany przez służby amerykańskie , że sam wpadł na ten pomysł i w imię demokracji poszedł do wrogów ( obecnie przyjaciół ) , to wiadomo taka współczesna historyjka która robi z niego bohatera .

Słyszałem , że został zwerbowany w klasyczny sposób szantażem , podstawili mu prostytutki ( a może nieletnie ? ) i narobili zdjęć . Niby było to w Wietnamie , gdzie pełnił funkcje attache wojskowego ?

Opublikowano · Ukryte przez palton, 17 Czerwca 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 17 Czerwca 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

Jarowi nie ma co się dziwić, że głupa rznie i udaje, że nie rozumie co przeczytał

za to wietrzą to tylko mulsopodobni, co? - pretekst do pierdzielenia bez zrozumienia

czy ja gdziekolwiek poddałem w wątpliwość, że człowiek w łeb sobie palnął z powodu rozchwianej ostatnio coraz bardziej osobowości?

... ale leming zawsze widzi więcej, dalej, ostrzej ... a jak niewygodne to przeinaczy na swoje, niepodważalnie światłą głupotę

Czytasz to co piszesz? Chyba nie - insynuacje i chamstwo prawie jak u jacusia. Gratulacje.

Jestem Europejczykiem.

Ale Rosjanie nie wybaczają, dwóch synów pana K. zginęło w ciągu 2 lat w wypadkach.

Przesłanie jasne chyba nawet dla lokalnych trolli z portalu AS - ;P

Wyciszano to jak się dało - powodów wyjaśniać nie muszę.

Jeśli Generał faktycznie popełnił samobójstwo to przyczyn tej decyzji się nie dowiemy bo tacy ludzie popełniający samobójstwa robią to właśnie aby nikt się nie dowiedział o przyczynach.

Problemem jest to, że to jest kolejne samobójstwo wśród osób na świeczniku oraz to ,że zanim prokuratura zakończy pracę persony typu tow. nałęcz ferują wyroki i przyczyny.

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.