Skocz do zawartości
IGNORED

Czy McGyver zaginął w akcji?

Rekrut

Rekomendowane odpowiedzi

rochu jak widze sam stawia czolo jako grupa krakowska.Ale jaki ON grupa.Raczej grupa za to dupa...... kolega macgajwera.To jest dobre miesjsce zeby podziwiac takich gosci jak rochu i gajwer.

Wielu pamięta jeszcze jeszcze jak strasznie się przechwalałeś ile to osób ma ciebie tutaj za guru i ilu chłopaków po rękach cię całuje za porady których im łaskawie udzieliłeś.

Mylisz mnie z kimś innym, ja nie mieszkam w Krakowie....

Odnoszę wrażenie, iż opisujesz swój własny stan ducha i własne metody, amigo.

W twoim stadium choroby nie może to dziwić....własne problemy przypisujesz innym...zmień tego terapeutę, na pewno się polepszy !

rochu jak widze sam stawia czolo jako grupa krakowska.

Zacznij ofiaro od siebie, przykładowo guru w niczym vide audiofreakowo. Dramat.

Zyzio, ale Cię wkręciło..:) Pozdrawiam :)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Uważasz, że masz rację - piszesz pozew do sadu.

Jak masz racje wygrasz, jak nie masz racji - przegrasz.

Większych bredni już dawno nie słyszałem. Ten idiotyzm usprawiedliwia tylko to, że napisał to prawnik.

Zacznij ofiaro od siebie, przykładowo guru w niczym vide audiofreakowo. Dramat.

Zyzio, ale Cię wkręciło..:) Pozdrawiam :)

a to to prawdziwa zagadka.popracujem nad tym...nocom.

czy autor wie co mial na mysli...... bo moze szkoda nocy????

Gość rochu

(Konto usunięte)

Większych bredni już dawno nie słyszałem. Ten idiotyzm usprawiedliwia tylko to, że napisał to prawnik.

Może jakieś dwa zdania uzasadnienia.

Ot tak abyś nie był zapamiętany jako gołosłowny...

Może jakieś dwa zdania uzasadnienia.

Ot tak abyś nie był zapamiętany jako gołosłowny...

Proszę uprzejmie.

"Jak masz rację wygrasz, jak nie masz racji - przegrasz" - W takie górnolotne hasła może uwierzyć tylko ten, kto nigdy w polskim sądzie nie był. Uzasadniać tego nie będę, dobrze wiesz, że do sądu idzie się po wyrok a nie po sprawiedliwość.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Proszę uprzejmie.

"Jak masz rację wygrasz, jak nie masz racji - przegrasz" - W takie górnolotne hasła może uwierzyć tylko ten, kto nigdy w polskim sądzie nie był. Uzasadniać tego nie będę, dobrze wiesz, że do sądu idzie się po wyrok a nie po sprawiedliwość.

Stary, przeszedłem ze trzy tysiące spraw sądowych.

W temacie siedzę już ze dwadzieścia lat.

Co ciekawe, nadal wierzę w rozsądek i wiedzę sędziów.

Na szczęście do tej pory sądy z nam tylko z mediów(formalności typu księgi wieczyste nie liczę) ale chyba nie każdy jest tak nieskazitelny jak Anna Maria Wesołowska? :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja bym w wiedzę i rozsądek sędziów tak bezgranicznie nie wierzył, a siedzę w temacie od co najmniej dziesięciu lat :-) Kto wierzy to albo jest skończonym naiwniakiem, albo udaje, albo jest idealistycznym głupcem ;-) Innej możliwości nima :) Hierarchicznie podporządkowanie i szmery - bajery by to nie nazwać dosadniej jak wszędzie - tyle tytułem podsumowania:-)))

zabawne, skasowano moj wpis tutaj, cytuje "Die Unendliche Geschichte". Chyba wiem kto to wykasowal, na 100% myslal, ze to przeklenstwo.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

zabawne, skasowano moj wpis tutaj, cytuje "Die Unendliche Geschichte". Chyba wiem kto to wykasowal, na 100% myslal, ze to przeklenstwo.

Bo to w Twoich ustach rzeczywiście brzmi jak przekleństwo :)

to gdzie ten anioł muzyki ?

foxbat to nie jest wątek o lampizacji :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 25 Czerwca 2012 - trolling
Ukryte przez Fr@ntz, 25 Czerwca 2012 - trolling

Z ostatniej chwili!!! To makgajwer sprzątnął Petelickiego i teraz się ukrywa.

Jestem Europejczykiem.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 25 Czerwca 2012 - trolling
Ukryte przez Fr@ntz, 25 Czerwca 2012 - trolling

Koledzy cenzorzy - długo jeszcze będziecie sie tak bawić? Czy dzielny osobnik który to wymyślił zapis na moją osobę może się ujawnić?

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

Znalazł się ? :)

Niby się znalazł :)

Odpowiedział, że po wymianie scalaka sterującego serwem CD nie działa i że w związku z tym go odkupi. Nie wiem jak to się ma do jego deklaracji, że "CD jest śliczny", "dobrze gra" i że "długo takiego bezskutecznie szukał"?

Jako że nie jestem zainteresowany takim rozwiązaniem, bo nie po to dawałem do tuningu CD, żeby dostać szmelc albo w ogóle nic, poprosiłem o doprowadzenie go do stanu używalności lub też zwrot w takim stanie w jakim jest.

Od tygodnia cisza w eterze.

P.S. A tak w ogóle, to czy spec od tuningu CD i DAC'ów może nie ustalić przyczyny usterki i nie być w stanie jej usunąć?

Odpowiedział, że po wymianie scalaka sterującego serwem CD nie działa i że w związku z tym go odkupi. Nie wiem jak to się ma do jego deklaracji, że "CD jest śliczny", "dobrze gra" i że "długo takiego bezskutecznie szukał"?

Jako że nie jestem zainteresowany takim rozwiązaniem, bo nie po to dawałem do tuningu CD, żeby dostać szmelc albo w ogóle nic, poprosiłem o doprowadzenie go do stanu używalności lub też zwrot w takim stanie w jakim jest.

P.S. A tak w ogóle, to czy spec od tuningu CD i DAC'ów może nie ustalić przyczyny usterki i nie być w stanie jej usunąć?

Jajca panie....masakrus...

Jajca panie....masakrus...

No wesoło bardzo ;)

Zastanawia mnie tylko po co mu CD, o którym kilkanaście postów wyżej rochu wyraził się, że to szmelc i zmarnowany pieniądz...

Napisze tak ... ten temat jest od dawna do zamkniecia lub skasowania . Jak można obczerniać osobe nieznając realnych powodów milczenia tej osoby na forum. Może niektórzy myślą sobie że strata kilku setek oznacza że mogą posłać kogoś do piekła ?typowe komunistyczne myślenie .

...

Tu zapytanie do tych zawiedzonych ? czego żądacie ? spalenia na stosie , więzienia ? no czego ? co zaspokoi was?????

...

dodam iż kupicie kolejne pseudo highendowe urządzenie i stracicie na tym zakupie ale tym niepochwalicie sie na forum .

Ale jechać po kimś to jest coś ! W tym czujecie sie bosko.

na atmeg nie tak do końca

Chwila widać że Pan McGiyver jest coś nie tak

Jesli sie oddzywa jak mu sie chce to albo jak mu pasuje to chwila

Potencjalnym pokrzywdzonym proponuję metode prawną tacy Panowie w ciemno grantowych uniformach ?

Brutalne ? Tak

Ale uczciwe

Jeśli coś kumuś powierzam za 1000 PLN (mniej więcej) a ten ktoś liczy na to ze sobie zapomnę ? No to chwila.

I to by gościa nauczyło rozumy jak by mu chłopaki zrobili wejście na chate wstyd i problemy.

Ale raczej go to by wyprostowało.

Skąd to doświadczenie ? Hmm z allegro

w 99 % przypadków sama wiadomość o doniesieniu do organów na ogół prostuje klienta.

I nie traktujmy tego jak czegoś złego, to nie ma nic wspólnego z jakimś donosem

Najpierw Mail z żadaniem oddania sprzetu do dnia (na ogół kilka dnia)

Później mail że jesli nie dostanę z powrotem (sprzętu kasy etc) zgłaszam sprawę na policję

Ot i tyle w temacie

End

AudioST@ z całym szacunkiem do ciebie wypowiem sie bardzo prosto . NIGDY niemożna palić kogoś na stosie !!!!!!!!

Czy to rozumiecie ???? To ze ktoś niedostał tego czego oczekiwał nieoznacza prawa do napiętnowania tego człowieka! Pozatym w tym wszystkim pomija sie na maxa to co dobrego zrobił ten koleś !

Sorki ale będe obrońcą nieobecnego

No ja nie mówię aby sie tu nad nim pastwić tak tak

Jesli Ktoś został ... to powinien zgłośić to stosownym służbą

Gadanie na forum czy ktoś go widział co robić etc .... czy wypisywać o goścu cokolwiek faktycznie nie ma żadnego sensu

a może wlasnie chodzi o to by innych ostrzec że król jest nagi? może obiecuje rzetelną usługę w ekspresowym tempie a potem sie okazuje że to tempo ciuchci a usługa nierzetelna? sporo osób się zawiodło i terminem i "fachowością"a to że nie nagłaśniają.... po prostu dali sobie spokój. czy mac to spec-znawca , nie wiem może się faktycznie wyrobił. w końcu każdy się kiedyś nauczy jak musi.

z reszta ten kto jest dluzej na forum i czytal jego posty zauważy ewolucje fachowca. tylko szkoda ze kosztem wielu ktorzy mu zaufali i wywalali kase. przeciez kazdy w Polsce to lekarz, prawnik, ekonomista czy guru lampy.

Przepraszam,edycja nie weszla.

Scalaki serwo programuje Teac,lub podwykonawca,uruchomienie tego cd w warunkach domowych nie jest mozliwe.

Moze uda sie zczytac oryginalny program z uwalonego scalaka i zaprogramowac taki sam"czysty"scalak?do kupienia za kilka zł.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.