Skocz do zawartości
IGNORED

Czy McGyver zaginął w akcji?

Rekrut

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver

Dlatego mowie, ze jesli cos jest taniej to znaczy ze gdzies jest zaoszczedzone np poprzez kupienie gotowych skrzynek i ich male modyfikacje. Co wcale nie oznacza ze tansze to gorsze a moze byc i nawet 2 razy lepsze.

mlody2, 16 Lip 2005, 10:30

>Dlatego mowie, ze jesli cos jest taniej to znaczy ze gdzies jest zaoszczedzone np poprzez kupienie

>gotowych skrzynek i ich male modyfikacje. Co wcale nie oznacza ze tansze to gorsze a moze byc i

>nawet 2 razy lepsze.

Czy dobrze rozumiem?- moze byc i nawet 2 razy lepsze od tego samego tylko nie kupionego taniej, czy np.od czegoś co jest 2, 3 ... razy droższe, no właśnie ile razy, jaki jest punkt odniesienia.

...McGyver dostales meila ode mnie w sprawie tych Vif?? o temacie e-can.. chociaz pomoz w wyborze glosnikow...bo planuje popelnic sonus faber minima na excelu i morelu mdt 33. tylko moze mozna kupic co lepszego za te kase??

moze hatt-III ?? a moze hatt-se ?? albo jest jest projekt na excelu i ringradiatorze vify...

dzieki, pozdrawiam

Owszem, dostałem, ale warunki mnie nieco zwaliły z nóg. Wychodzi na to, że bardziej opłacalne dla mnie będzie solowe zamówienie, a jak zorganizuję coś na forum to zminimalizuję koszty jeszcze bardziej.

A co do Twojego projektu, dobre głośniki to nie wszystko, trzeba jeszcze wiedzieć jak je zaaplikować.

• 6 lat później...

Cześć wszystkim!

Czy ktoś miał ostatnio kontakt z McGyverem?

Wrzuciłem mu na początku kwietnia TEAC'a CD-Z5000 do zlampizowania. Miało to trwać jakieś 2 tygodnie. Minęło raptem 2,5 miesiąca a CD-ka ani widu ani słychu.

Kontakt z McGyverem urwał się na dobre jakieś 3 tygodnie temu - przestał odpowiadać na maile wysyłane za pośrednictwem jego strony Audiosurgery. Kontakt telefoniczny i za pośrednictwem Audiostereo urwał się jeszcze wcześniej.

Jeśli ktoś ma jakieś informacje co też się McGyverowi przytrafiło lub też miał okazję się z nim kontaktować w ciągu ostatnich 3 tygodni to proszę o info.

Pozdrawiam,

mhgawel

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hela go poniesła ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 17 Czerwca 2012 - personalny atak
Ukryte przez misiomor, 17 Czerwca 2012 - personalny atak

Sprawdzał poślinionym palcem czy jest jest napięcie na anodzie?

Jestem Europejczykiem.

Pewno sie poslizgnal na oleju z moich kondensatorow olejowych ktore pozyczyl na chwile

2 lata temu...

Optymizmem mnie to nie nastraja... Tym bardziej, że CD był w idealnym stanie, sprowadzony świeżo z Niemiec, a McG wyrażał się o nim, że jest "śliczny" i długo takiego szukał...

Tak czy siak cały czas jestem dobrej myśli, bo jeszcze wczoraj komuś tam z forum odpowiadał.

Wrzuciłem mu na początku kwietnia TEAC'a CD-Z5000 do zlampizowania. Miało to trwać jakieś 2 tygodnie. Minęło raptem 2,5 miesiąca a CD-ka ani widu ani słychu.

Kontakt z McGyverem urwał się na dobre jakieś 3 tygodnie temu

Pewno sie poslizgnal na oleju z moich kondensatorow olejowych ktore pozyczyl na chwile

2 lata temu...

Nie chce tu nikogo obrażać , ale to u niego chyba norma.

Wyrobił sobie kiedyś renomę i tak na niej jedzie...

A szkoda , bo wniósł trochę dobrego w to forum :/

Ladnie, czyli ja nie sam...

Wyslalem jakis czas temu porzez kumpla elementy sprowdzane m.in. z percy (USA) do projektu. Troche pieniazkow mnie to wynioslo. Obiecywal ze sie tym zajmnie, przeciagal.

Teraz cisza, a czeste proby kontaktu telefonicznego nie udane.

Ladnie, czyli ja nie sam...

Wyslalem jakis czas temu porzez kumpla elementy sprowdzane m.in. z percy (USA) do projektu. Troche pieniazkow mnie to wynioslo. Obiecywal ze sie tym zajmnie, przeciagal.

Teraz cisza, a czeste proby kontaktu telefonicznego nie udane.

Hej :)

Przykro mi, że jedziemy na tym samym wózku... Z drugiej strony w kupie raźniej ;)

Jaki masz numer do McG? Ja mam 696 090 229, ale to podobno służbowy telefon, który jakiś czas temu mu zaginął...

Jak trzeba będzie to się pofatyguję do Sosnowca. Byłem u McG jak zawoziłem mu sprzęt do przeróbek, więc wiem gdzie mieszka. Czy może raczej mieszkał, bo podobno się ostatnimi czasy przeprowadzał...

M.

mhgawel

Ja tez mam sluzbowy telefon do niego. Jesli bys sie pofatygowal do Sosnowca no to swietnie, chociaz to sprawdzic.

Wrzucone w przepasc pieniadze zostaly.

Trudno pozostaje czekac na dore rozwiazanie sprawy, choc watpie. Policja to juz naprawde ostateczne posuniecie.

IGNAC

Nie lubie jak ktos tlumaczy kogos na sile nie majac pojecia co sie dzieje, a widzac ze przewinienia zostaly dokonane.

Chwilowo niedyspozyczjny... jakbys wydal sporo kasy, ktora od dluzszego czasu przepadla to inczej bys mowil.

A kontakty od forumowicow (kilku ich jest) potwierdzaja - to do niedawna czasem odbieral telefony od niektorych.

Ale moze faktycznie czlowiekowi cos sie stalo? (tfu, tfu)

On jest z "niebieskich", mozecie sprobowac dowiedziec sie co i jak przez administracje forum.

server unreachable;--

Proszę was przecież to już nie pierwsza taka historia z udziałem tego forumowicza.

Facet może i ma pojęcie co robi ale to ile razy czytałem że ma czyjeś części lub z czymś zwleka to dziwię się że cokolwiek ktoś mu jeszcze daje do zrobienia.

Kiedyś jeszcze były jakieś tłumaczenia na forum, że coś tam się stało itd.

Ale teraz to głucha cisza widzę.

Kiedyś nawet myślałem o jego przetworniku ale wątki takie jak ten utwierdzają mnie że dobrze że pozostało to w sferze rozmyślań.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.